PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αγορά Ελαστικών/Ζαντων από Διαδίκτυο
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, ... 13, 14, 15  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιαν 2009, 16:22:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μέχρι το Πάσχα θα την έχω τσεκάρει την συγκεκριμένη τετράδα Cool (ελπίζω)

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιαν 2009, 16:31:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Μέχρι το Πάσχα θα την έχω τσεκάρει την συγκεκριμένη τετράδα Cool (ελπίζω)

για να δουμε περι τινος προκειται.................
εγω παντως θελω λαστιχα οσο το πιο δυνατον πιο γρηγορα............
υπαρχει περιπτωση να ειναι προβληματικα??στραβα κλπ κλπ?? μεταχειρες μηπως??

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιαν 2009, 17:58:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι, καμία τέτοια περίπτωση.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιαν 2009, 21:36:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
δεν ειναι τοσο η τοποθετηση-ζυγοσταθμιση.... εχθες που πηγαμε για καφε μου ειπε ο κωστης οτι βρηκε parada 205-40-17 νομιζω 260 ευρω μαζι με μεταφορικα μαζι με ολα.... τοποθετηση-ζυγοσταθμιση τωρα και 100 ευρω να ειναι στη χειροτερη βγαινουν πολλυ λιγοτερα τα λεφτα.... βγαινουν 360 ευρω απο τα 600++++++ Shocked Shocked .... δεν ξερω ομως κατι δεν μου παει καλα...
παιζει να εχουν καποιο προβλημα τα λαστιχα?? πολυ φτηνα δεν ειναι???

παντως αν το τσεκαρουμε και τα λαστιχα ειναι καλα και κανονιστει κανενα group buy θελω κανα 5ρι τετραδες Laughing Laughing .

οχι ρε παιδια τι 100 ευρω.... 5 ευρω τοποθετηση κ 5 ζυγοσταθμιση τον τροχο ειναι δλδ 40 κ τα 4
α και τα parda που λες κανουν 750 εδω Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 02:21:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Όχι, καμία τέτοια περίπτωση.

μακαρι να ειναι ετσι...... για να δουμε....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 08:19:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά το site γενικά είναι τσεκαρισμένο και είναι μια χαρά. Εγώ, τουλάχιστον, (απ' ό, τι κατάλαβα και ο Steve) θα παραγγείλω μια τετράδα άμεσα. Με προοπτική μήνα, δηλαδή. Επίσης, για την τοποθέτηση-ζυγοστάθμιση κτλ, max 20-25 ευρώ, σε ψιλογνωστό μου (πλέον) λαστιχά εδώ, Πάτρα... Το μόνο θέμα είναι ότι υπάρχουν μόνο Toyo και Yokohama στο συγκεκριμένο site.

Για τα Parada, τώρα, μιας και γι'αυτά έγινε αρκετή κουβέντα:

205/40R17: 196.20 Ευρώ και μεταφορικά για Ελλάδα 65.95 Ευρώ, το σύνολο 262.15 Ευρώ

195/50R15: 106.84 Ευρώ και μεταφορικά για Ελλάδα 65.95 Ευρώ, το σύνολο 172.79 Ευρώ

Οι τιμές αφορούν, φυσικά, τετράδα. Ο χρόνος αποστολής είναι 4 μέρες (φαντάζομαι εργάσιμες, αλλά μπορεί και όχι) και οι τιμές είναι προ φόρων. Με φόρο υπολογίστε περί τα 230 χωρίς μεταφορικά, για τα 205/40R17 και περί τα 125, αντίστοιχα, για τα 195/50R15. Άρα μιλάμε για ένα συνολικό κόστος περί τα 296 Ευρώ για τα 17άρια και 191 Ευρώ για τα 15άρια. Που σε σχέση με το εδώ κόστος, απλά δε συγκρίνεται.

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 09:26:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μας λέτε και σε εμάς να μάθουμε το site Question

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 09:36:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

demon tweeks Direct

Σας έφτιαξα... Question Laughing

Τα ελαστικά βρίσκονται στον τομέα "Modifying", "Alloy Wheels & Tyres".

Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 10:02:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν κρατήσει η ισοτιμία ως έχει μέχρι το καλοκαίρι με βλέπω να ανεβαίνω Αγγλία με το αυτοκίνητο όπως ήταν και το αρχικό σχέδιο Cool

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 10:11:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι αυτοκίνητο Question Πόσες τετράδες χωράει Question

Arrow Πλάκα κάνω, εννοείται...

Πάντως εννοείται ότι αν έχεις τη δυνατότητα και κανονίζεις έτσι κι αλλιώς ταξίδι προς τα 'κει μετράει να τσιμπήσεις και μια τετράδα yoko ανάμεσα στα τσάγια και τα λοιπά ψώνια... Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 10:18:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
Αν κρατήσει η ισοτιμία ως έχει μέχρι το καλοκαίρι με βλέπω να ανεβαίνω Αγγλία με το αυτοκίνητο όπως ήταν και το αρχικό σχέδιο Cool
Συνοδηγό βρήκες?

Επιστροφή στην κορυφή
denlafkas (dionisis)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

207rally2008

Ένταξη: 25 Οκτ 2008
Τόπος: lefkada

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 10:50:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κωστη εκανεs παραγγελεια;

ola ok
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 10:54:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα Διονύση. Όχι, δεν έχω κάνει ακόμα. Ενδιαφέρεσαι και εσύ; Αν γενικά υπάρχει ενδιαφέρον και κάποιος έχει πιστωτική/προπληρωμένη κάρτα κτλ κάνουμε και τώρα την παραγγελία. Εγώ απλώς θα καθυστερούσα γιατί δεν έχω και πρέπει να βγάλω μια προπληρωμένη κάρτα. Με πιστωτικές δε θέλω να μπλέξω.

Οπότε αν όντως αρκετοί (έστω και 3-4 δλδ) ενδιαφέρονται, μπορεί να γίνει κάτι σαν mini group buy. Ίσως μας κάνουν και κάποια μικρή έκπτωση, δεν ξέρω.

Επιστροφή στην κορυφή
denlafkas (dionisis)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

207rally2008

Ένταξη: 25 Οκτ 2008
Τόπος: lefkada

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 11:04:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ουτε εγω εχω ρε φιλε . με ενδιαφερει μια τετραδα 185/55/14 για το 13αρι θα χωσω ομωs το κολλητο που ειναι αγγλια να το δει Wink Wink

ola ok
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 11:09:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οφτοπικ αλλα πέραν των ελαστικών και κάτι άλλα ενδιαφέροντα πραγματάκια πάντως...

πχ http://www.demon-tweeks.co.uk/products/ProductDetail.asp?cls=MSPORT&pcode=STAST3401

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 11:28:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
COOL ALEXIS έγραψε:
Συνοδηγό βρήκες?

Έχω και δεν το ξέρει... Laughing

Μόνο το καράβι είναι το θέμα... Crying or Very sad

Πάντως οι DemonTweeks είναι από τους σοβαρότερους στην Αγγλία και δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης Thumb right

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 11:33:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
[...]Μόνο το καράβι είναι το θέμα... Crying or Very sad[...]

Δε χρειάζεται καράβι, θα βάλεις το αυτοκίνητο πάνω στις πολλές τετράδες που θα έχεις αγοράσει, θα κοτσάρεις και μια evinrude 115άρα πίσω και θα'σαι άρχοντας... Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 11:40:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν χρειάζεται καράβι περνάς και με τρένο κάτω από την Μανχη!!
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 11:50:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ εννοώ για το καράβι Πάτρα Ancona ή Βενετία που κρατάει 20 ή 36 ώρες και είναι ΒΑΡΕΤΟ Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 12:38:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
Εγώ εννοώ για το καράβι Πάτρα Ancona ή Βενετία που κρατάει 20 ή 36 ώρες και είναι ΒΑΡΕΤΟ Exclamation
Πάμε μαζί και θα χαϊδευόμαστε στην καμπίνα Love

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, ... 13, 14, 15  Επόμενη
Σελίδα 2 από 15

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης