PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

...περι γκαντεμιας και αγιασμων!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιαν 2009, 18:03:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
Ποιος από τους δύο Question
Μ*νθος

-----

http://www.youtube.com/watch?v=OqsdtNCavUg

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιαν 2009, 18:47:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
γκαντερμης

RESPECT

ax0ax0a0x0ax0a0xa0
Τι αλλο θα ακουσουμε απο αυτο το παιδι??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιαν 2009, 18:50:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pappaki έγραψε:
...και εγώ είμαι μέσα για αγιασμό, καλό να ήταν ο αρχιγκ... σε αυτή την εκδήλωση να απουσιάζει!

Να φτιαξουμε και ομοιωματα και να το καψουμε μηπως και φυγει το κακο???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιαν 2009, 19:04:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pappaki έγραψε:
...και εγώ είμαι μέσα για αγιασμό, καλό να ήταν ο αρχιγκ... σε αυτή την εκδήλωση να απουσιάζει!

το πολυ πολυ να ανπουσιάζειη νύφη...
μιας και εγω θα ερθω με το δικό σου...

Cool Cool Cool Cool Cool Cool Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιαν 2009, 20:45:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
eγω μονο αυτογκαντεμιαζομαι

ο αλλος ειναι που εκτοξευει τα βελη της γκαντεμιας του
σα να λεμε

γκαντερμης

Να σου θυμίσω που ερχόταν το Transporter Question

Μάλλον πρέπει να κάνουμε εξορκισμό στους γκαντέμηδες μας Laughing

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
kammenos (panagiotis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

PEUGEOT 2

Ένταξη: 24 Ιαν 2007
Τόπος: ΠΑΤΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Φεβ 2009, 16:18:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάω σήμερα 1.00 να πάρω το αμάξι να φάω έξω στο χωριό! τι το θελα!
ξεπαρκαρω και καθομαι πρώτος στο φανάρι!
έψαχνα σταθμούς μπας κ βρω κανα καλό!
μου κορνάρει ο ταξιτζής ότι είχε ανάψει πράσινο. εγώ ήμουν σε κάθετο δρόμο!
ξεκινάω, στρίβω και ακούω ένα μπαμ! Confused
είχε συνεχίσει από τον κύριο δρόμο ένας μαλ***ς και με φαγε!
του κάνω πού πας?είχες πράσινο!
εγώ είχα πράσινο μου λέει! Shocked
βγαίνω από το αμάξι, κ ρωτάω τον ταξιτζή αν είχα πρασινο και μου λέει ναι!
δεν κράτησα τα στοιχεία του ταρίφα όμως. μεγάλη μαλ***α από την ταραχή μου!
μην τα πολυλογώ, ήρθε η αστυνομία, και οι ασφαλιστές και είπε ο καθενας ότι περάσαμε με πράσινο.
μ αρέσει που ο πατέρας του έλεγε ότι δεν χρειάζεται να τρέχουμε!
θα κάνω φιλική δήλωση ότι ο έφταιγα για να μην τρέχουμε στα δικαστήρια! Laughing
εντωμεταξύ βρήκα έναν που έχει μαγαζί εκει ακριβώς και είδε την φάση που ξεπάρκαρα και, την κόρνα του ταξιτζή, το πράσινο και το τρακάρισμα!
Το λέω στο παιδί μπας και αλλάξει γνώμη και το παραδεχτεί και λέει ότι:
άφησα την μάνα μου σε 1 μαγαζί 30-40 πριν, βγάζει φλάς βλέπει το πράσινο και ξεκινάει.
και το άλλο κουφό!ότι πίσω ακριβώς ήταν ο φίλος του με την μηχανή και είδε ότι έφυγε με πράσινο!ορίστε?
Shocked Shocked Shocked
ο οποίος φίλος του είχε έρθει μετά από 5' εκεί που είχαμε παρκάρει και δεν είχε πει τίποτα ότι είδε πως έγινε!
και το άλλο κουλό είναι ότι μου είπε ότι επειδή είναι γείτονας θα ναι γνωστός μου και θα τον έχω βάλει εγώ!
Ψάχνω τον ταξιτζή και δεν το βρίσκω παιδιά!
Αγγούρια η κατάσταση!
Συμβουλές? Question Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Φεβ 2009, 18:30:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμβουλές? Πιάσε το αυγό και κούρεφ' το.

Έχεις αντίγραφο του ΔΟΤΑ (Δελτίο Οδικού Τροχαίου Ατυχήματος) της Αστυνομίας?

Επιστροφή στην κορυφή
kammenos (panagiotis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

PEUGEOT 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Φεβ 2009, 22:35:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα πάω να το πάρω από την αστυνομία την τρίτη!
το χαρτί δεν λέει και πολλά!
ότι δήλωσε ο καθένας, δλδ ότι περασαμε και οι 2 με πράσινο!
το ωραίο είναι που μου κάνει αυτός ότι πήγαινα γρήγορα για αυτό έπαθε αυτός την περισσότερη ζηλιά!
σε 3 μετρα πόσο πιάνει το peugeot βρε παιδιά? 60χλμ/ώρα? αλλά τι να πεις για ανθρωπο που οδηγούσε golf!!!
ήταν η μόνη φορά που δεν κοιταξα από δεξια σε κείνο το σημείο, καθώς έχει λαική κάθε σάββατο προw τα πάνω και εγώ κοίταγα αριστερά που θα έμπαινα στον κεντρικό μην πατήσω κανα πεζό!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την kammenos στις Σαβ 28 Φεβ 2009, 23:37:26, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Φεβ 2009, 22:50:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάτσε γιατί αυτά που λέει δεν ευσταθούν και πολύ οπότε ίσως και να βρεις άκρη Exclamation

Φτιάξε ένα πρόχειρο σχεδιάγραμμα για το πως έγινε και αν έχεις και καμία φώτο Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Μάρ 2009, 00:20:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παναγιωτη που εγινε το σκηνικο?
Περαστικα παντως!

Γνωμη μου ειναι να μην του χαριστεις!
σιγα μην του φτιαξεις και το αμαξι του καραγκιοζη.
Εγω θα τον πηγαινα δικαστικως, που ξερεις μπορει να κερδισεις καποια αποζημιωση απ' αυτον.

Εχω φιλο δικηγορο που ασχολειται με τετοιες περιπτωσεις.
Αν θες μια γνωμη πες μου να σου πω...

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kammenos (panagiotis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

PEUGEOT 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Μάρ 2009, 01:18:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thanks σπύρο!
το συμβάν έγινε καραισκάκη κ αράτου.
εγώ μένω να φανταστείς καραισκάκη και ζαϊμη!!!
ούτως ή άλλως δικαστικώς θα πάει το θέμα αφού από την αρχή έλεγε ότι πέρασε με πράσινο.
αυτό που με τσαντίζει είναι ότι θα βάλει μάρτυρα φίλο του ότι είδε το συμβάν χωρίς να το χει δει!
καλά, αν κάνει κανα τέτοιο θα του ρίξω κ μια μήνυση του φίλου του για ψευδορκία, και να τρέχει κ αυτός στα δικαστήρια μετά.
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Μάρ 2009, 11:49:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παναγιώτη περαστικά και καλά ξεμπερδέματα. Η ζημιά μεγάλη ή ok;

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Μάρ 2009, 12:52:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kammenos έγραψε:
ότι δήλωσε ο καθένας, δλδ ότι περασαμε και οι 2 με πράσινο!

Συγνωμη αλλα αυτο πως γινεται?

Επιστροφή στην κορυφή
kammenos (panagiotis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

PEUGEOT 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Μάρ 2009, 13:39:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λευτέρη ο ζητάς είπε ότι θα γράψει ότι του δηλώσει ο καθένας. και ότι δεν είναι η δουλειά του να βρει την άκρη ποιος φταίει.
εγώ δήλωσα ότι πέρασα με πράσινο. το ίδιο και ο άλλος.

Κωστή δεν είναι μεγάλη ζημιά. δεξί φτερό χτύπησε, ο προφυλακτήρας στράβωσε και έσπασαν οι κόπιτσες στο μασκάκι.
στα 3-5 μέτρα από το φανάρι έγινε.
δεν νομίζω να πήρε καθόλου από τον τροχό με τέτοια ταχύτητα.θα δείξει κιόλας.
να δώ όμως την τρίτη τι θα πει ο κάθε ασφαλιστής.

τώρα σε περίπτωση δικαστηρίου, όποιος χάσει τί πληρώνει? γιατί από αυτά δεν ξέρω τπτ.
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Μάρ 2009, 15:52:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dystyxos ετσι οπως εξελιχθηκαν τα πραγματα αποκλειεται να βγαλεις ακρη.
το πιθανοτερο ειναι να σας πουν πληρωστε ο καθε ενας τα δικα του...
αν εχεις νομικη προστασια κυνηγα το οσο μπορεις αλλιως δυσκολα να αξιζει να ασχοληθεις.

σου ακουγεται ασχημα αλλα πιστεψε απο τη στιγμη που ο αλλος ειναι λαμογιο και δε το παραδεχτηκε εξαρχης απο εδω και περα ειναι ικανος να αναστησει και τη πεθαμενη γιαγια του που περναγε απο πανω εκεινη την ωρα με κονκορντ και ειδε το σκηνικο για αυτοπτη μαρτυρα...
και βεβαια δικαστηριο ειναι ο λογο σου απεναντι στο δικο του.
δυσκολες καταστασεις........

και το γα**το ειναι οτι δε του στοιχιζει τιποτα να σου κανει δηλωση. εκτος αν ειναι τοσο καθικι που περιμενει να τον πληρωσεις και απο πανω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Μάρ 2009, 16:10:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
dystyxos ετσι οπως εξελιχθηκαν τα πραγματα αποκλειεται να βγαλεις ακρη.

σε παρομοια φαση που ειχα τρακαρει με το μηχανακι και λεγαμε και οι 2 οτι εχουμε δικιο ουτε εγω εβγαλα ακρη........

volvos έγραψε:
το πιθανοτερο ειναι να σας πουν πληρωστε ο καθε ενας τα δικα του...

εκει ειχαμε καταληξει και εμεις!!!!!!!

volvos έγραψε:
σου ακουγεται ασχημα αλλα πιστεψε απο τη στιγμη που ο αλλος ειναι λαμογιο και δε το παραδεχτηκε εξαρχης απο εδω και περα ειναι ικανος να αναστησει και τη πεθαμενη γιαγια του που περναγε απο πανω εκεινη την ωρα με κονκορντ και ειδε το σκηνικο για αυτοπτη μαρτυρα...

οπως ειπε για τον φιλο του που λεει οτι ειδε ολο το σκηνικο ετσι θα φερει καμια δεκαρια ψευδομαρτυρες στο δικαστηριο ακομα και δεν αξιζει να τα σκασεις σε δικηγορους για μηνυσεις για ψευδορκιες κλπ κλπ

volvos έγραψε:
και το γα**το ειναι οτι δε του στοιχιζει τιποτα να σου κανει δηλωση. εκτος αν ειναι τοσο καθικι που περιμενει να τον πληρωσεις και απο πανω

δυστηχως τετοιοι ειναι πααααααααααααρα πολλοι Sad Sad

κριμα παντως πραγματικα μολις βλεπω τετοια πραγματα τρελενομαι....
και κατι τελευταιο!!!!!
αν προχωρησετε δικαστικως και αυτος μπλεξει με καμια 30ρια ψευδομαρτυρες (σιγουρα αυτο θα κανει) το πιο πιθανο ειναι να παραγραφει απο το ιδιο το δικαστηριο οπως εχει γινει πολλες φορες.....\
καλο κουραγιο παναγιωτη πραγματικα.......

kammenos έγραψε:

τώρα σε περίπτωση δικαστηρίου, όποιος χάσει τί πληρώνει? γιατί από αυτά δεν ξέρω τπτ.

αφου δε τα βρηκατε μεταξυ σας γ***σε το και φτιαξε εσυ τη ζημια σου να εισαι κυριος και ασε τον αλλον να κανει οτι γουσταρει.....

σε καμια περιπτωση δεν αξιζει να τρεχεις με δικαστηρια για μια τετοια υποθεση.......
σου το λεω επειδη τρεχω ακομα με υποθεση που ειχε γινει οταν πηγαινα 2α λυκειου και τωρα ειμαι 22 χρονων Shocked ..... θα το μετανιωσεις αν ΔΕΝ παραγραφει γιατι αυτο που θα ακολουθησει δεν θα λεγεται δικαστηριο......
θα κριθει απο τις γνωριμιες και το ποιος θα ακουμπησει τα περισσοτερα φραγκα.....

οτι θελησεις απο φαναροδουλειες κλπ κλπ και αν ΔΕΝ εχεις καποιο δικο σου φαναρα κανε μου ενα τηλεφωνακι να παμε να παρουμε προσφορα απο εναν δικο μου Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Μάρ 2009, 20:01:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην μπλέξεις με δικαστήρια.

Σημασία εκεί, δεν έχει το ποιός έχει δίκιο, αλλά το ποιός θα πείσει τον δικαστή ότι έχει δίκιο.

Δώσε ένα scan το ΔΟΤΑ και βλέπουμε.

Επιστροφή στην κορυφή
kammenos (panagiotis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

PEUGEOT 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Μάρ 2009, 20:42:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μα δεν με πειράζει να πάω δικαστικώς!
ας φέρει όποιον θέλει. εκείνη την στιγμή γιατί δεν πετάχτηκε όποιος το είδε να πει τι έγινε?
ας κάνει ότι θέλει.
δεν έχω περάσει από τον μάρτυρά μου να δώ ποιός άλλος το είδε. την τρίτη θα γίνει και αυτό.
όσο για τα έξοδα δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα!
και άτομο υπάρχει εκ των έσω, αλλά και άτομο με τριακονταετή εμπειρία στην αθήνα και νυν δικηγόρος. οπότε τα έξοδα δεν θα ναι τόσο πολλά.
αν δεν βγει άκρη και πληρώσει κώστα ο καθένας τα δικά του τότε πάλι ικανοποιημένος θα μαι γιατί δεν θα του χω δώσει την ευχαρίστηση ότι είχε δίκιο!
γιατί στο τέλος θα μας π@δ@νε και θα λέμε και ευχαριστώ.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Μάρ 2009, 21:13:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συνυπεθυνότητα δύσκολα βγαίνει.

Ή κερδίζεις, ή χάνεις.

Και επειδή, δυστυχώς ή ευτυχώς, το ΔΟΤΑ το έχουν σαν Ευαγγέλιο οι δικαστές (κοινώς, ο ίδιος ο μπάτσος μπορεί να σε κάψει με την αμορφωσιά του), όπως και πάντα ο μικρότερος σε ηλικία σίγουρα φταίει παραπάνω από τον ηλικιωμένο, λόγω οδηγικής απειρίας, να ξέρεις από τώρα ότι ήδη είσαι "από κάτω" στην απόφαση.

Κάνε το scannάρισμα την Τρίτη και μιλάμε.

Επιστροφή στην κορυφή
kammenos (panagiotis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

PEUGEOT 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Μάρ 2009, 21:33:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε τότε είμαι και από πάνω. Wink
καθώς και μεγαλύτερος από αυτόν είμαι, και το δίπλωμα το χω 1 ή 2 χρόνια περισσότερα από αυτόν.
επίσης ο μπασκίνας έκανε μια μαλ***α.
όπως έγραφε, έκανε λάθος και έσβησε με μπλάνκο και τα ξανάγραψε από την αρχή.
οπότε μπορεί να μην έχει καμιά σημασία το χαρτί αυτό.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 6 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης