PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Θορυβος στην μηχανη και ιχνη λαδιου στα πλαστικα!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Persis9 (Periklis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 GT (2007), etuners 1st stage

Ένταξη: 22 Οκτ 2007
Τόπος: Περιστέρι - Κιάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιαν 2009, 12:07:47    Θέμα δημοσίευσης: Θορυβος στην μηχανη και ιχνη λαδιου στα πλαστικα!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά!!

Παιδια έχω ενα 207 GT με 24000 χλμ.
Τον τελευταιο καιρο στο πλαστικο που έχουμε στην μηχανη και έχει το σήμα της peugeot στη δεξιά μεριά όπως κοιτάμε την μηχανή, εκεί που αρχίζει η σωλήνα από τις αναθυμιάσεις του λαδιού έχει ίχνη λαδιού!!
φαίνεται δηλαδή να βγάζει λάδι απο εκεί!!εχει παρατηρήσει κανένας σας τίποτα παρόμιο;;η δεν έχω λόγω να ανυσυχω!!

Το άλλο είναι όταν σβήνω το αυτοκινητο μετά απο μια πορεία ακούγεται ενα σαν σφύριγμα που νομίζω ότι είναι από το turbo!!ενω πριν δεν το εκανε αυτο!!
βεβαια κάθε φορά πριν το σβήσω κοιτάω την θερμοκρασία του λαδιού να είναι χαμηνλά και γενικα περιμενω κανα 3 λεπτο πριν το σβησω και 3 με 4 χλμ πριν φτασω στο γκαραζ το παω τελείως χαλαρα!!

Καμια βοήθεια;;
Ευχαριστώ

Vive la France
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιαν 2009, 12:36:27    Θέμα δημοσίευσης: Re: Θορυβος στην μηχανη και ιχνη λαδιου στα πλαστικα!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Persis9 έγραψε:
Το άλλο είναι όταν σβήνω το αυτοκινητο μετά απο μια πορεία ακούγεται ενα σαν σφύριγμα που νομίζω ότι είναι από το turbo!!ενω πριν δεν το εκανε αυτο!

Το σφυριγμα που λες ακουγεται οντως απο την τουρμπινα κ γινεται γιατι ακομη κ οταν σβησεις τον κινητηρα το συστημα ψυξης της τουρμπινας συνεχιζει να ψεκαζει ψυκτικο υγρο με αποτελεσμα αυτον τον ηχο..το εκανε κ πριν απλα δεν το ειχες προσεξει! Wink

Persis9 έγραψε:
βεβαια κάθε φορά πριν το σβήσω κοιτάω την θερμοκρασία του λαδιού να είναι χαμηλά

Αυτο παλι με τη θερμοκρασια λαδιου πως το κανεις?? Rolling eyes Laughing Laughing
Ο μονος λογος για τον οποιο πρεπει να αφηνεις τον κινητηρα να δουλεψει πριν σβησει,ειναι η τουρμπινα!Και αυτο οχι τοσο πολυ οπως το κανεις εσυ..το πολυ ενα λεπτο αρκει καθως η τουρμπινα ειναι μικρη!

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιαν 2009, 13:15:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άμα περιμένεις να πέσει η θερμοκρασιά λαδιού τότε πρέπει να περιμένεις σε χειμερινές καταστάσεις μία ώρα σίγουρα...

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
Persis9 (Periklis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιαν 2009, 13:20:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιτα για το θόρυβο επειδη το βάζω σε γκαραζ και είναι κλειστο αν τον εκανε θα το ειχα παρατηρησει πιστευω χωρις βεβαια να αποκλειω και αυτο που ειπες!!
λες να μην ακουγοταν τοσο στην αρχη και τωρα που ανοιγει το μοτερ να ακουγετε περισσοτερο;;
οσο για την θερμοκρασια του λαδιου απλα κοιταω ο δεικτης που εχουμε να μην ειναι στην μεση αλλα πιο αριστερα. αυτο μονο!!

Τωρα αυτο στα πλαστικα το εχει παρατηρησει κανενας αλλος;;

Vive la France
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιαν 2009, 13:24:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα ιχνη λαδιου ειμαι σιγουρος οτι ειναι απο το σωληνακι αναθυμιασεων δεξια πισω στο μοτερ....δεν ειναι οτι το καλυτερο απο κατασκευης ετσι οπως ειναι κ χανει λιγο εξω απο σωληνα
Επιστροφή στην κορυφή
Persis9 (Periklis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιαν 2009, 13:31:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπαρχει κανενας τροπος να το σφηξω αυτο το σωληνακι;;
αν του βαλω κανενα σφηκτηρακι ισως σταματησει;;
παντως δεν εχω δει καμια διαφορα στην σταθμη του λαδιου (η μηπως ειναι τελειως ασχετο αυτο!!)
διαφορετικα δεν εχει κανενα φοβο;;

Vive la France
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιαν 2009, 16:54:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Persis9 έγραψε:
αν του βαλω κανενα σφηκτηρακι ισως σταματησει;;
παντως δεν εχω δει καμια διαφορα στην σταθμη του λαδιου (η μηπως ειναι τελειως ασχετο αυτο!!)
διαφορετικα δεν εχει κανενα φοβο;;

δεν θα δεις πουθενα διαφορα σε υγρα...αυτα βαση νομου πρεπει να γυρνανε κ να μπαινουν στην εισαγωγη για να μην ρυπενουμε το περιβαλον....δεν μπαινει κατι ετσι οπως ειναι...αυτο το σωληνακι ειναι απλα τραβηχτο...κοιτα να ναι οσο πιο μεσα παει απλα....αλλα εγω απο τις πρωτες μερες ειχα κατι κυλιδες εκει γυρο....
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιαν 2009, 17:39:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Persis9 έγραψε:

Οσο κ να το σφιξεις,εκεινο θα ποτιζει κ παλι θα φαινεται!
Αν δεν θελεις να το βλεπεις,απλα καθαριζε το..

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης