PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ηλιοροφή 106 Gti

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
soultz 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 19 Δεκ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιαν 2009, 13:59:55    Θέμα δημοσίευσης: Ηλιοροφή 106 Gti Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλή χρονιά και πάλι σε όλους. Έχω ένα 106 Gti στο οποίο το χερούλι της ηλιοροφής ενώ δείχνει να είναι σφιγμένο παίζει λες και έχει χαλαρώσει. Το έχει και καποιος άλλος το πρόβλημα ? Πως διορθώνεται? Η ηλιοροφή είναι εργοστασιακή και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης μου είπε πως έτσι ήταν
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιαν 2009, 14:07:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι, έτσι είναι, έχει κάποια μπόσικα γιατί δεν υπάρχει ρουλεμάν ή έστω κάποια μεταλλική έδραση και πρέπει να υπάρχει απόσταση μεταξύ πετούγιας και πλαφονιέρας για να μπορεί να γυρνάει εύκολα.

Μιά λύση είναι να ξεβιδώσεις την πετούγια και να φας λίγο (2mm) το κεντρικό στρογγυλό πλασικό ώστε να μπει λίγο πιό μέσα. Μετά βάζεις και λίγο γρασάκι για να γλυστράει η πετούγια στην φωλιά της πλαφονιέρας και είσαι άρχοντας. Wink

Αν δεν κατάλαβες πες να ανεβασω φωτος
Επιστροφή στην κορυφή
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιαν 2009, 16:07:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αναθεμα τις χειροκινητες... Evil

μπες στο 106κλαμπ και θα δεις πιο αναλυτικα τι παιζει...

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2009, 22:01:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το καλοκαίρι έλυσα το μηχανισμό (κουτί) με τα γραναζάκια που κινούν τις ντίζες μέσω της μανιβέλας, παρατήρησα ότι είχε τυπωμένο πάνω της το χαρακτηριστικό "W" trademark της Webasto!

Οπότε σκέφτομαι (μιάς και τελικά το πρόβλημα βρίσκεται στο σιδηρόδρομο και όχι στο γραναζοκούτι) να βρω ένα κιτ Hollandia 300 της Webasto και να αντικαταστήσω το μαμά. Πιστεύω θα κάτσει κουτί μιάς και οι διαστάσεις μεταξύ peugeot και Hollandia 300 φαίνονται να είναι ίδιες. Ουσιαστικά εκτώς απ'το να γίνει ηλεκτρική και να λειτουργεί (ανοιγοκλείνει) σωστά επιτέλους, θα προσπαθήσω να αντικαταστήσω τη μαμά και να συνεχίσει να φαίνεται μαμά με εξαίρεση τη μανιβέλα όπου θα δώσει τη θέση της σε ένα στρογγυλό panelάκι με buttons.

Αλλά αυτές δεν είναι χειμωνιάτικες δουλειές, οπότε τα λέμε αναλυτικότερα με DIY το καλοκαιράκι Smile
Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2009, 02:50:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν καταφέρουμε να βγάλουμε τέτοια άκρη με την ηλιοροφή θα είμαστε έρχοντες!
κι εγώ έχω τζόγο στο μοχλικό εκεί πάνω και ψαχτηκα με webasto αλλά βρήκα δυσκολίες με τους αντιπροσώπους οπότε το άφησα.
Ίσως αν δούμε πιο οργανωμένα να βγάλουμε άκρη. Καλά θα είναι!

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2009, 11:33:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο ηλεκτρολογος μου λεει οτι δεν γινεται η χειροκινητη ηλεκτρικη...

αν εσυ φιλε Γιαννη βρεις ακρη, εχεις βρει και πελατη... εμενα Laughing

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης