PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ CC

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Ακης 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 cc

Ένταξη: 21 Φεβ 2003
Τόπος: καβάλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Φεβ 2003, 14:20:47    Θέμα δημοσίευσης: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ CC Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα συναδελφοι .
Εχω και γω προβλημα με το δικο μου cc. Το εχω 10 μηνες , στα 10.000 χλμ αλλαξα τακακια γιατι σφυριζαν, απο τη πρωτη στιγμη το τζαμι του οδηγου οταν ανεβοκατεβαινει τριζει. πριν απο λιγες μερες πηγα στην αντιπροσωπεια (απο την οποια δεν εχω παραπονο) και μου αλλαξε τις γλιστρες της πορτας αλλα παλι τριζει ειδικά οταν το βλεπει ηλιος.

Βεβαια εχω ακουσε και απο αλλους για μεγαλυτερα προβληματα, οπως στεγανοτητα στα κλιπς της σκεπης και αλλα τετοια. για ριχτε καμια ιδεα, γιατι αρχιζω και τα παιρνω.

Ακης 206cc
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Φεβ 2003, 22:12:37    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ CC Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακης έγραψε:
καλημερα συναδελφοι .
Εχω και γω προβλημα με το δικο μου cc. Το εχω 10 μηνες , στα 10.000 χλμ αλλαξα τακακια γιατι σφυριζαν, απο τη πρωτη στιγμη το τζαμι του οδηγου οταν ανεβοκατεβαινει τριζει. πριν απο λιγες μερες πηγα στην αντιπροσωπεια (απο την οποια δεν εχω παραπονο) και μου αλλαξε τις γλιστρες της πορτας αλλα παλι τριζει ειδικά οταν το βλεπει ηλιος.

Βεβαια εχω ακουσε και απο αλλους για μεγαλυτερα προβληματα, οπως στεγανοτητα στα κλιπς της σκεπης και αλλα τετοια. για ριχτε καμια ιδεα, γιατι αρχιζω και τα παιρνω.

Υπάρχει ένα σπρέυ της SONAX σε κίτρινο δοχείο που είναι για λάστιχα. Το έχω περάσει σε όλα τα δικά μου, και πρόβλημα δεν είχα έκτοτε. Wink

Είναι λίγο τσιμπημένο (δεν θυμάμαι ακριβώς) αλλά αξίζει.

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ακης 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 cc

Ένταξη: 21 Φεβ 2003
Τόπος: καβάλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Φεβ 2003, 10:18:55    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ CC Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.ΜΕ ΤΑ ΤΑΚΑΚΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΩΣΩΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ , ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΤΟΜΑ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΑ ΤΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΑΚΑΚΙΑ. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

Ακης 206cc
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Φεβ 2003, 16:41:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Ακη αν και υπαρχουν ειδικα topic (το ενα ειναι <<τα φρενα μου σφυριζουν σαν την πρωην μου>>) εν συντομια να σου πω οτι τα τακακια λογω του οτι δεν εχουν αμιαντο(καρκινογονο υλικο), λογω συνθεσης δηλαδη θα σφυριζουν θες δεν θες εκτος και αν τα ψεκασεις με σπρευ αλουμινιου το οποιο θα εξαφανισει τον θορυβο για 15000χλμ περιπου.Οσο για τα αποτομα φρεναρισματα δεν ειπαμε να το κανεις συνεχεια αλλα που και που για να φευγουν τα αλατα απο τον δισκο-τακακι και να γινεται καλυτερη επαφη

Επιστροφή στην κορυφή
Jinx 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Φεβ 2003, 12:13:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το δικο μου εχει κανει μονο 1100 χλμ, αλλα τριζει απο την πρωτη στιγμη!!
Επιπλεον ακουω και ενα παραξενο μεταλλικο θορυβο (κτυπημα μεταλλου σε πλαστικο) στην πισω δεξια 'κολωνα' που με τρελλαινει!
Τα φρενα αραια και που σφυριζουν λιγο αλλα με ενα πατημα ηρεμουν!
Μυστηρια πραγματα! Sad
Επιστροφή στην κορυφή
nasos 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 14 Μάρ 2003
Τόπος: Piraeus

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Μάρ 2003, 11:01:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ άλλαξα πρώτη φορά τακάκια στα 14000km, τα οποία μου φάνηκαν λίγα. Λέω άντε, δεν πειράζει, μπορεί να έτυχε. Τώρα στα 21000km μου έχει ανάψει πάλι η ένδειξη και βέβαια το αυτοκίνητο με δυσκολία φρενάρει! Αλλά επειδή δεν έχω όρεξη να αλλάζω κάθε 2-3 μήνες τακάκια θα κάνω το ίδιο που είχα και στο παλιό μου αυτοκίνητο και άντεχε λιώσιμο για πάνω από 25-30 χιλ. χιλιόμετρα με τρομερό φρενάρισμα μέχρι το τέλος: Τρυπητές/χαρακτές δισκόπλακες Tarox και τακάκια Tarox μαζί με σωληνάκια αεροπορικού τύπου.

Πήγα χτές στην Weber στην Καλλιθέα, αλλά δεν είχανε δισκόπλακες γιατί του CC έχει διαφορετικό offset από του απλού 1.6. Οταν όμως έβγαλε τις δικές μου για να τις αλλάξει, guess what! Τα τακάκια δεν είχανε φαγωθεί, αλλά είχανε ΡΑΓΙΣΕΙ!!! Κανόνισα λοιπόν να πάω την ερχόμενη Τετάρτη/Πέμτη που θα έχει φέρει νέα εισαγωγή. Οι δισκόπλακες είναι περίπου €210, τακάκια €60, σωληνάκια €120.

Και βέβαια το σφύριγμα παραμένει, όπως και ένα γδάρσιμο που ακούγεται.

Πίστα; Ποιά πίστα; Παραλία!
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Μάρ 2003, 12:07:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σου Νάσο καλωσήρθες στη παρέα μας!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nasos 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 14 Μάρ 2003
Τόπος: Piraeus

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Μάρ 2003, 12:18:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
Γεια σου Νάσο καλωσήρθες στη παρέα μας!

Καλώς σας βρήκα...!

Και για να μην είμαστε off-topic, σου απαντάω εδώ.

GIANNIS206 έγραψε:
Τι εννοείς όταν λες ότι έχει διαφορετικό offset το cc από τα απλά 1.6?
Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος?

Οι δισκόπλακες που φοράει το CC μπροστά, βγαίνουνε λίγο πιο έξω από το κανονικό 1.6. Φαντάσου δηλαδή πως το 'χωνί' που έχουνε στο κέντρο είναι ελαφρά πιο μεγάλο σε βάθος, ενώ η διάμετρος και το πάχος της δισκόπλακας είναι ίδια. Αν τις βάλεις δηλαδή δίπλα-δίπλα με το 'χωνί' στο πάτωμα, φαίνεται και με το μάτι πως το συνολικό ύψος της δισκόπλακας του CC είναι λίγο μεγαλύτερο.

Πίστα; Ποιά πίστα; Παραλία!
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Μάρ 2003, 12:29:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου προξενεί μεγάλη περιέργια!έχουμε αρκετές μικροδιαφορές τελικά!
Οκ ευχαριστώ φίλε μου! Να'σαι καλά.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης