Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
salex (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

3008 (ex 207 GT)
Ένταξη: 21 Οκτ 2006 Δημοσιεύσεις: 2596 Τόπος: Παλλήνη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Ιαν 2009, 00:21:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
makis106 έγραψε: | Σίγουρα το έχουν βάλει για καλό, και για να βοηθάει σε δύσκολες καταστάσεις, σε συνδιασμό με το esp, το οποίο θεωρώ πολύ χρήσιμο και απαραίτητο σύστημα, όσο και αν σε περιορίζει όταν θες να κάνεις τα δικά σου
Με το καλό να το πάρεις στα χέρια σου και να έχεις καλά και πολλά χιλιόμετρα, είμαι σίγουρος ότι θα σε ενθουσιάσει σαν αμάξι  |
Όσο περισσότερα τέτοια συστήματα τόσο το καλύτερο.
Γιατί μπορεί 1 φορά στις 100 να θέλεις να κάνεις ανάβαση τάπα, αλλά τις υπόλοιπες 99 θα σε βοηθήσει το ρημάδι το σύστημα.
Είναι όπως το ABS. Κάποτε όλοι νόμιζαν ότι είναι κακό για τον οδηγό, μόνο που δεν ήξεραν ότι στα αεροπλάνα το χρησιμοποιούσαν εδώ και 30 χρόνια γιατί δεν υπήρχε άλλη λύση για να φρενάρουν στο βρεγμένο και να μη καταστρέφουν τα λάστιχά τους.
Για του λόγου το αληθές, θα ήθελα πολύ να δω χρόνους ανάβασης σε καμιά Πεντέλη με όλα τα υποσυστήματα ενεργοποιημένα, σε σχέση με χρόνους χωρίς τα βοηθητικά συστήματα. Πάμε στοίχημα ότι η υποβοήθηση βοηθά τρελλά τους χρόνους;
http://www.etuners.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Ιαν 2009, 01:15:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
πεντελη δε ξερω αλλα πιστα ή σε γνωστη διαδρομη χαντακωνουν τα αμαξια που τα εχουν
τα ηλεκτρονικα ολα αυτα και κυριως esp Και σια ειναι καλα αγια και απαραιτητα αλλα με ενα ορο.
να ειναι απεργοποιουμενα αν και εφοσον θελει ο ιδιοκτητης τους |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
manaros (manos) Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)
Ένταξη: 02 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 539 Τόπος: Χαιδαρι
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Ιαν 2009, 01:16:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και γω υπερ των ηλεκτρονικων υποσυστηματων ειμαι,πιστευω οτι δεν αξιζει το ρισκο καν να βγαινουν γιατι στιγμες καγκουριας ολοι εχουμε!στο κατω κατω οποιος θελει να παει σε μια πιστα να τρεξει γιατι οι υπολοιποι δεν φταιμε σε τιποτα!επισης τα περισσοτερα ηλεκτρονικα υποσυστηματα ξεκινανε απο τα επαγγελματικα αυτοκινητα(πουλμαν φορτηγα).τεσπα,ειμαστε off topic!
207 project Mini |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|