PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

τριγμοι-θορυβοι στο εσωτερικο του 206-κρυος αερας απο ηχεια.
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Nick 206 (nick)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206xs

Ένταξη: 03 Δεκ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Δεκ 2008, 12:13:35    Θέμα δημοσίευσης: τριγμοι-θορυβοι στο εσωτερικο του 206-κρυος αερας απο ηχεια. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω ενα 206 1,6 16v και ενω σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος εχω σπαστει με θορυβους-τριξιματα στο εσωτερικο του που παρουσιαζονται στην παραμικρη λακουβιτσα που θα βρεθει μπροστα μου,υπαρχει καμια λυση να βελτιωθει αυτο η τσαμπα θα τρεχω σε συνεργεια? επισης ενα μεγαλο προβλημα που αντιμετωπισω ειναι οτι οταν ανοιξω εστω λιγο τα μπροστινα παραθυρα (τριθυρο το αμαξι) μπαινει κρυος αερας απο τα ηχεια με αποτελεσμα να ξεπαγιαζω το χειμωνα Crying or Very sad ειναι γενικα τα φαινομενα αυτα στα γαλλικα? περιμενω την βοηθεια σας.
SOS
φιλικα
Νικος. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Δεκ 2008, 14:55:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βγαλε προσεκτικα την ταπετσαρια της πορτας και κοιτα αν εχει μουσαμα απο μεσα... για να μπαζει αερα μαλλον δεν θα εχει..... απλα του βαζεις Wink ....
τωρα για τα τριξιματα εγω προσωπικα προσπαθω να εντοπιζω που τριζει και ενα ενα τα καλυπτω οπως μπορω ειτε με ταινια διπλης οψης ειτε με παραπανω σφιξιμο στις βιδες του.....ελπιζω να σε βοηθησα....

Υ.Γ. για να εντοπισεις απο που ερχεται ο τριγμος πρεπει να βγαλεις οτιδηποτε παραπανω δικο σου αντικειμενο εχεις μεσα στο αυτοκινιτο.....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Nick 206 (nick)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιαν 2009, 08:58:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
βγαλε προσεκτικα την ταπετσαρια της πορτας και κοιτα αν εχει μουσαμα απο μεσα... για να μπαζει αερα μαλλον δεν θα εχει..... απλα του βαζεις Wink ....
τωρα για τα τριξιματα εγω προσωπικα προσπαθω να εντοπιζω που τριζει και ενα ενα τα καλυπτω οπως μπορω ειτε με ταινια διπλης οψης ειτε με παραπανω σφιξιμο στις βιδες του.....ελπιζω να σε βοηθησα....

Υ.Γ. για να εντοπισεις απο που ερχεται ο τριγμος πρεπει να βγαλεις οτιδηποτε παραπανω δικο σου αντικειμενο εχεις μεσα στο αυτοκινιτο.....
θα κοιταξω για μουσαμα στην πορτα,ελπιζω να ειναι αυτο και να ηρεμησω χειμωνιατικα μπρρρρρρρρρρ!!! Very happy οσο για τους τριγμους ακουγονται στο πορπαγκαζ κυριως και εχω μπει ηδη στην διαδικασια ψαξιματος. Wink καλη χρονια φιλαρακι, σε ευχαριστω για την βοηθεια σου. Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιαν 2009, 17:36:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχεις βαλει ηχο στο αυτοκινιτο??? γουφερ κλπ κλπ?????ειχε ποτε το αυτοκινιτο γουφερ??? γιατι καπου παει το μυαλο μου αν ακουγονται απο το πορτ μπαγκαζ οι τριγμοι......

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιαν 2009, 21:21:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπα και χωρις ηχα να εισαι η πισω πορτα ακουγεται...!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

Ένταξη: 29 Μάρ 2006
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιαν 2009, 00:54:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η αλήθεια είναι πάντως οτι το γούφερ και γενικά ο δυνατός ήχος βοηθάει στα μελλοντικά τριξίματα! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιαν 2009, 01:16:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μμμμμμ.....
δεν θα το ελεγα αυτο.....
σε λογικα πλαισια με ενα δυνατο ηχοσυστημα (ηχεια στις εργοστασιακες θεσεις tweeterακια και ενα καλο γουφερακι) χωρις υπερβολες ομως δεν τριζει και τοοοοοσο πολυ........

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιαν 2009, 05:08:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και κατι βασικοτατο ειναι η μονωση....Δηλάδη αν κανεις οπιοδηποτε κινησξ βελτιωσης ηχου ισως το πρωτο που πρεπει να κανεις εινα να βαλεις σωστη ηχομονωση σε πορτες...Εγω δοκιμασα με dynamat και εχω δει πολλυ μεγαλη διθαφορα και σε αισθηση στην πορτα οταν κλεινει και στον ηχο....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιαν 2009, 15:17:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχετε απόλυτο δίκιο,όταν η βελτίωση του ήχου αποτελείται απο γουφεράκι δεν έχεις πρόβλημα,όταν όμως αποτελείται απο 15ιντζο sub(βλέπε εμένα) τότε έχεις!! Laughing Shocked

Η μόνωση στις πόρτες συμφωνώ οτι είναι μια απο τις καλύτερες λύσεις!
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιαν 2009, 15:22:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

too much το 15ιντσο......
πρεπει να πηγαινει το τριξιμο και να ερχεται απο την πισω πορτα του πορτ μπαγκαζ ε??

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιαν 2009, 16:40:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eγω που ειχα 2 δλδ...?? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Nick 206 (nick)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Ιαν 2009, 21:26:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
εχεις βαλει ηχο στο αυτοκινιτο??? γουφερ κλπ κλπ?????ειχε ποτε το αυτοκινιτο γουφερ??? γιατι καπου παει το μυαλο μου αν ακουγονται απο το πορτ μπαγκαζ οι τριγμοι......

οχι δεν εχει ηχο πισω το αμαξι,γενικα εχει τα μαμα ηχεια,το αν ειχε γουφερ δεν το γνωριζω για να ειμαι ειλικρινεις. 4 μηνες το εχω και ψαχνομαι,πρωτη φορα περνω peugeot και γενικα γαλλικο,παντως και φιλος μου με saxo vts 1.6 εχει ακριβως το ιδιο προβλημα με αερα απο το ηχειο στην πορτα του οδηγου!!! μιλαμε εστω και την ηλιοροφη να ανοιξω μπαινει αερας!!!! Laughing Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιαν 2009, 03:24:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nick 206 έγραψε:

οχι δεν εχει ηχο πισω το αμαξι,γενικα εχει τα μαμα ηχεια,το αν ειχε γουφερ δεν το γνωριζω για να ειμαι ειλικρινεις. 4 μηνες το εχω και ψαχνομαι,πρωτη φορα περνω peugeot και γενικα γαλλικο,παντως και φιλος μου με saxo vts 1.6 εχει ακριβως το ιδιο προβλημα με αερα απο το ηχειο στην πορτα του οδηγου!!! μιλαμε εστω και την ηλιοροφη να ανοιξω μπαινει αερας!!!! Laughing Very happy

ανοιξες την ταπετσαρια της πορτας σου να δεις αν εχει το μουσαμα που λεγαμε??

ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! μηπως οι τριγμοι στο πορτ μπαγκαζ ειναι απο την πινακιδα σου?????? βγαλτην πηγαινε καμια βολτα και τσεκαρε το ........

Επιστροφή στην κορυφή
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιαν 2009, 14:35:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
too much το 15ιντσο......
πρεπει να πηγαινει το τριξιμο και να ερχεται απο την πισω πορτα του πορτ μπαγκαζ ε??

Ξέρεις γενικά τέτοιου είδους στησίματα (ήχου) έχουν αποτέλεσμα να συντονίζουν όλα στο αμάξι και για αυτό τρίζουν μετά!
Το πόρτ μπαγκάζ δεν έτριζε αλλά η πινακίδα...@#$&$ Shocked .Αφού λοιπόν ο Nick 206 δεν έχει φτιάξει ήχο τότε τρίζει όπως ολα τα δικά μας. Nick 206 για να μπαίνει αέρας και απο τα μπροστινά ηχεία σημαίνει οτι έχουν αλλαχτεί,γνώμη μου είναι να πας να το μονώσεις όπως είπε ο Giannis307,αυτό θα κόψει τον αέρα που μπαίνει.
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιαν 2009, 15:10:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

panos 206 έγραψε:

Ξέρεις γενικά τέτοιου είδους στησίματα (ήχου) έχουν αποτέλεσμα να συντονίζουν όλα στο αμάξι και για αυτό τρίζουν μετά!

εγω ενα 12ιντσο εχω στο πορτ μπαγκαζ αλλα οτι ξεκιναει να τριζει το εντοπιζω και το φτιαχνω ετσι εχω παντα ενα καλο αποτελεσμα απο θεμα ηχου Wink ... τωρα δεν εχει τριξει τιποτα εδω και 3 μηνες περιπου Laughing .....

φτου φτου μη το ματιαξω Laughing Laughing ...

Επιστροφή στην κορυφή
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιαν 2009, 00:23:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φτου κι απο εμένα τότε!!! Nod Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Nick 206 (nick)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιαν 2009, 16:59:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
Nick 206 έγραψε:

ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! μηπως οι τριγμοι στο πορτ μπαγκαζ ειναι απο την πινακιδα σου?????? βγαλτην πηγαινε καμια βολτα και τσεκαρε το ........

φιλε 206kwn τρεχω ολη μερα και δεν εχω βρει χρονο να ανοιξω την ταπετσαρια στη πορτα!!! θα τα καταφερω πιστευω να ασχοληθω καποια στιγμη Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes αρχιζω να πιστευω και εγω οτι ειναι θεμα μονωσης Wink ο θορυβος απο πινακιδα δεν ειναι σιγουρα,το κοιταξα Wink
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιαν 2009, 12:36:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και εμενα μπένει κρυο απο τα μπροστα ηχεία, και εχει μονοση, το εχω ανοιξει και το εχω δει. Απλοσ οταν τρεχω με 180 και εξω εχει -2 και μεσα 25 νοιώθεις ενα κύμμα κρυου αερα απο τις τρυπουλες των ηχείων. ΑΝ ειναι πολυ εντονο το φαινομενο τοτε ισος εχει σκιστεί η μονοση που εχει (εμενα εχει κατι σαν λεπτό αφρόδες πλαστικό

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Nick 206 (nick)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιαν 2009, 20:32:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
και εμενα μπένει κρυο απο τα μπροστα ηχεία, και εχει μονοση, το εχω ανοιξει και το εχω δει. Απλοσ οταν τρεχω με 180 και εξω εχει -2 και μεσα 25 νοιώθεις ενα κύμμα κρυου αερα απο τις τρυπουλες των ηχείων. ΑΝ ειναι πολυ εντονο το φαινομενο τοτε ισος εχει σκιστεί η μονοση που εχει (εμενα εχει κατι σαν λεπτό αφρόδες πλαστικό

μπαααα και με 80km να πηγαινω και 10 βαθμουs εξω ειναι εντονο το φαινομενο φιλε μου,αυριο θα ανοιξω ταπετσαριες στις πορτες και βλεπουμε. Wink Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάϊ 2011, 19:04:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
Nick 206 έγραψε:

Χαχα, την ίδια σκέψη έκανα κι εγώ για το δικό μου, αλλά δεν το δοκίμασα ακόμη. Laughing Ελπίζω να μην κοπανάει κάτι άλλο ανησυχητικό, ήχο δεν έχω αλλάξει, μόνο αμορτισέρ έχω βάλει σκληρότερα, οπότε παίζει να επηρέασε και αυτό (αν και παλιά δεν το'κανε). Confused

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης