PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ακόμα δεν το πήρα....και
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 00:54:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dimip εδω γατα βλέπεις και ....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
max 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.1 XT

Ένταξη: 16 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 14:31:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
max έγραψε:
Το κακο με τα γδαρσιματα εχει οντως παραγινει.Τουλαχιστον να προσπαθουμε να μην γινομαστε στοχος.Ενα καλογυαλισμενο αμαξι για παραδειγμα ειναι κοκκινο πανι για τους "ταυρους".Εγω προσωπικα τρια χρονια που το εχω δεν εχει την παραμικρη γρατζουνια απανω.Τι κανω?Το αφηνω απλυτο!!Οχι μονο γλυτωνω απο τους αλητες αλλα μου αρεσει και περισσοτερο απλυτο!Αποκτα μια αγριαδα το αμαξι,σαν να εχεις κανει ειδικες διαδρομες ενα πραμα!!

υποθετω πως κουτσουλιες απο περιστερια , γυρη (την Ανοιξη) απο δεντρα και λουλουδια, ρετσινι απο πευκα, σκυλια που κατουρανε, λασπη και βρωμονερα του δρομου, σκονη δεν θα σε πειραζει που πιθανων βρισκονται και παραμενουν στο ομορφο μεταλλικο χρωμα που πληρωσες, ετσι ;; Wink

Νομιζω οτι με παρεξηγησατε.Δεν ηθελα να πω οτι εχω αφησει το αμαξι στο ελεος του θεου.Εννοειται οτι καθε εξωτερικη ουσια που πεφτει (κουτσουλιες,ρετσινι,κτλ) καθαριζεται ΑΜΕΣΩΣ.Εννουσα οτι δεν ειμαι καθε βδομαδα με ενα κουβα και ενα ξεσκονοπανο στο χερι.Και λιγη σκονη να εχει πανω και να μην γυαλιζει το μεταλλικο χρωμα δεν χαθηκε ο κοσμος.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 17:07:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aaaa γιατί έτσι όπως το είπες ακούστηκε κάπως περίεργα. Με αυτή την λογική ναι ένα συνεχώς καλογυαλισμένο αμάξι είναι στόχος.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 17:23:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
υποθετω πως κουτσουλιες απο περιστερια...

Aυτές τις καθαρίζεις....

DimiP έγραψε:
γυρη (την Ανοιξη) απο δεντρα και λουλουδια,

Aυτά δεν σε ενοχλούν καθόλου...

DimiP έγραψε:
ρετσινι απο πευκα...

Mα ποίος θα το αφήσει κάτω από πεύκα....

DimiP έγραψε:
σκυλια που κατουρανε,

Mα τι σου φταίξανε τα σκυλάκια; Κάπου πρέπει να κάνουν και αυτά την ανάγκη τους....

DimiP έγραψε:
λασπη και βρωμονερα του δρομου, σκονη δεν θα σε πειραζει που πιθανων βρισκονται και παραμενουν στο ομορφο μεταλλικο χρωμα που πληρωσες, ετσι ;; Wink

Eλα ρε η λάσπη και τα βρώμικα νερά είναι το must που πρέπει να έχει το αυτοκίνητο πάνω!!!

Εγώ το έχω ξαναπεί: πλένω το αυτοκίνητο κάθε τέλος καλοκαιριού για να φύγει το αλάτι και κάθε τέλος του χειμώνα για να φύγει επίσης το αλάτι που ρίχνουν στους δρόμους.

Κατά τα άλλα που και που κανένα καθαρισματάκι μέσα (όταν πιάσει μπίχλα...) και είμαστε εντάξει!

Δεν πρέπει να καλομαθαίνει στο πλύσιμο!

Το χρωματάκι του πάντως είναι μια χαρά! Ασε που αν το πλύνεις σου φαίνεται ότι πήρες καινούργιο αυτοκίνητο!!! Τέτοια έκπληξη!!! Ενώ αν το πλένεις κάθε μέρα (άντε εβδομάδα) δεν σου κάνει αίσθηση...

Με αυτό πάντως τον τρόπο και στην κατάσταση που είναι μονίμως το εξωτερικό του αυτοκινήτου, αμφιβάλω αν θα πλησιάσει ποτέ κανένα πιτσιρίκι για να το γρατζουνίσει. Θα φοβάτε μήν λερωθεί Shocked

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 22:29:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το εσωτερικό θέλω να το έχω καθαρό γιατί είμαι αρκλετή ώρα κάθε μέρα μέσα και θέλω να αισθάνομαι καλά!Για το εξωτερικό σίγουρα δεν αφήνω άγρια λερώματα αλλά μου αρέσει όταν λερώνεται να λερώνεται ομοιόμορφα και όχι άτσαλα!!! Wink Wink Καλά ε έχω ξεφύγει!περίνω να γεμίσω και εγώ κανένα καφάσι από δαύτα Splat Splat
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
1.1 i love you (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

C3 1.6 Elegance

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Πόρτο-Ράφτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 23:14:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
αμφιβάλω αν θα πλησιάσει ποτέ κανένα πιτσιρίκι για να το γρατζουνίσει. Θα φοβάτε μήν λερωθεί Shocked

Rolling eyes Rolling eyes Φίλε Τάσο απο πείρα σου λέω οτι τα πιτσιρίκια δε φοβούνται μη λερωθούν.Αλλωστε τι το καλύτερο γι'αυτά απο ένα άπλυτο αυτοκίνητο ώστε να μπορούν να γράψουν πάνω του Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Μάρ 2003, 00:57:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
DimiP έγραψε:
υποθετω πως κουτσουλιες απο περιστερια...

Aυτές τις καθαρίζεις....

DimiP έγραψε:
γυρη (την Ανοιξη) απο δεντρα και λουλουδια,

Aυτά δεν σε ενοχλούν καθόλου...

DimiP έγραψε:
ρετσινι απο πευκα...

Mα ποίος θα το αφήσει κάτω από πεύκα....

DimiP έγραψε:
σκυλια που κατουρανε,

Mα τι σου φταίξανε τα σκυλάκια; Κάπου πρέπει να κάνουν και αυτά την ανάγκη τους....

DimiP έγραψε:
λασπη και βρωμονερα του δρομου, σκονη δεν θα σε πειραζει που πιθανων βρισκονται και παραμενουν στο ομορφο μεταλλικο χρωμα που πληρωσες, ετσι ;; Wink

Eλα ρε η λάσπη και τα βρώμικα νερά είναι το must που πρέπει να έχει το αυτοκίνητο πάνω!!!

Εγώ το έχω ξαναπεί: πλένω το αυτοκίνητο κάθε τέλος καλοκαιριού για να φύγει το αλάτι και κάθε τέλος του χειμώνα για να φύγει επίσης το αλάτι που ρίχνουν στους δρόμους.

Κατά τα άλλα που και που κανένα καθαρισματάκι μέσα (όταν πιάσει μπίχλα...) και είμαστε εντάξει!

Δεν πρέπει να καλομαθαίνει στο πλύσιμο!

Το χρωματάκι του πάντως είναι μια χαρά! Ασε που αν το πλύνεις σου φαίνεται ότι πήρες καινούργιο αυτοκίνητο!!! Τέτοια έκπληξη!!! Ενώ αν το πλένεις κάθε μέρα (άντε εβδομάδα) δεν σου κάνει αίσθηση...

Με αυτό πάντως τον τρόπο και στην κατάσταση που είναι μονίμως το εξωτερικό του αυτοκινήτου, αμφιβάλω αν θα πλησιάσει ποτέ κανένα πιτσιρίκι για να το γρατζουνίσει. Θα φοβάτε μήν λερωθεί Shocked

Τασουλη, το χρωματακι δεν ειναι καθολου μια χαρα , απλα εσυ δεν καταλαβαινεις ποσο χανει απο τη γυαλαδα του πειδη αυτο γινεται σιγα-σιγα. Βαλτο διπλα σε ενα αυτοκινητο εκθεσης και θα δεις ποσο ποιο φρεσκο ειναι το χρωμα του καινουργιου και ποσο ματ εχει γινει το δικο σου.

Οσο για το αλατι, φαινεται πως κανεις πολες αναβασεις το Χειμωνα γιατι στο λεκανοπαιδειο ουτε αλατι ουτε και χιονι...

Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Μάρ 2003, 03:33:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλατι υπαρχει ακομα και στο χωμα, οχι παντα με τη μορφη NaCl που ειναι το θαλασσινο αλατι, αλλα αλλων μορφων άλατος που βρισκονται απ'το νερο που πινουμε μεχρι το χωμα...

Δεν ξερω κατα ποσο ειναι ολα βλαβερα παντως γενικα δεν ξερω αν ειναι επιθυμητο να μενει πανω στο αμαξι.. Αν και οι μπογιες γενικα ειναι φτιαγμενες να εχουν ανοχες...

Εντωμεταξυ ειχε ερθει περιπατο ενα σχολειο εξω απ'το σπιτι μου το πρωι και πεζανε μπαλα τα κ*λ*οπαιδα, και ενα τραβαει ενα σουτ και παιρνει η μπαλα 15-20 μετρα υψος και αρχιζει φθινουσα πορεια και παει και σκαει πανω στο καπω του αυτοκινητου.. Τωρα τι κανεις? Παιδια ειναι οπως ειμουν και γω πριν χρονια που επαιζα ποδοσφαιρο και εριχνα τη μπαλα στα αμαξια αλλων... αλλα απ'την αλλη ειναι και η περιουσια σου - δεν μπορεις να τη βλεπεις να στην καταστρεφουν...

Τεσπα την γλυτωσα με πολυ ελαφρες γρατζουνιες και ευτυχως η μπαλα δεν ηταν πολυ βαρια οποτε δεν το βαλε μεσα το καπω...

Αυτο θα πει ζημιες απ'το τιποτα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Μάρ 2003, 08:41:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως πρέπει να βάλουμε στο τραπέζι του διαλόγου "βρώμας" και άλλα δύο σημαντικά στοιχεία ...

1. Υπάρχουν δύο ειδών βρώμας ή ακόμη και λάσπης!
α. Η λάσπη/βρώμα Αττικής ... όξινη, με αρκετή δόση πίσσας, και λαδιών/πετρελαίου από φορτηγά, με κατάλοιπα από το νέφος και κατάλοιπα από τα έργα του νομού...

β. Η αντίστοιχη της επαρχίας .... είναι το άκρως αντίθετο. Στην επαρχία όταν βρέχει το αυτοκίνητο πλένεται στην κυριολεξία... Η λάσπη της επαρχίας αποτελεί καθαρό χώμα που και από μόνο του έχει και ευεργετικά στοιχεία .... προστατεύει το αμάξωμα .....

2. Παρόμοια υπάρχουν και δύο ειδών ιδιοκτήτες ...
α. Αυτοί που έχουν την δυνατότητα να περιποιούνται το αυτοκίνητο τους είτε επειδή έχουν ιδόκτητο χώρο είτε επειδή έχουν την "μούρλα"...
β. Αυτοί που δεν έχουν τον χώρο για λάντζα αλλά και ίσως να μην έχουν και την μούρλα να ασχοληθούν με όλα αυτά....για δικούς τους λόγους....

Αυτά νομίζω εγώ ότι ισχύουν.... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Μάρ 2003, 20:33:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα ηθελα να προσθεσω πως οταν πλενεις το αμαξι σου τακτικα και βγαζει λιγη βρωμια καθε φορα μπορεις και το κρατας γενικα σε καλη κατασταση.
Οσες (λιγες) φορες αφησα το αυτοκινητο απλυτο για περιπου 3-4 εβδομαδες, μετα δεν μπορουσα να ξεκολησω τη λασπη απο το αμαξι, ειδικα στις ενωσεις τη λαμαρινα στο αυτοκινητο, σε δυσκολα σημεια, στου θολους, στις ζαντες, κ.λ.π
οποτε καταληγω πως αντι να το πλενω 1 φορα στο μηνα και να τρωω 5 ωρες να το ξεβρωμισω και χωρις να γινεται και καλα, καλυτερα να το πλενω καθε βδομαδα που θα πλενεται και ευκολοτερα λογω υπαρξης λιγοτερης βρωμας πανω του.

Επιστροφή στην κορυφή
1.1 i love you (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

C3 1.6 Elegance

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Πόρτο-Ράφτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Μάρ 2003, 00:42:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Αν και οι μπογιες γενικα ειναι φτιαγμενες να εχουν ανοχες...

NodNo NodNo NodNo Ναι Alex εμένα μου λές, όλο ανοχές είναι τα χρώματα του 206.Να φανταστείς οτι έτσι και έχει σκόνη πάνω και πάει ένα πιτσιρίκι να ζωγραφίσει,μετά,στο πλύσιμο έχουν μείνει σημάδια Cussing out Cussing out Cussing out
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Μάρ 2003, 01:23:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν λεω γενικα για ανοχες, μιλαω για ανοχες για το αλατι - τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω οτι αφου η Peugeot το πουλαει σε μεσογειακες χωρες θα εχει μπογιες με καποιες ανοχες για αλατι...

Οσο για γενικοτερες ανοχες αυτο που γραφεις μου φαινεται υπερβολικα κουφο, αλλα για να το γραφεις κατι ξερεις.. Παντως εμενα επειδη οι μπροστα ζαντες εξεχουν απ'τους θολους, ακουω πολλες φορες χαλικια να βαρανε πανω στο αμαξωμα αλλα ποτε μα ποτε δεν εχει δημιουργηθει γρατζουνια, πραγμα που το εκτιμω...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάρ 2003, 17:53:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Update news:
Σημερα επισκεφθηκα την πεζω και αγορασα χρωμα(ιδιο κωδικο) σε στυλο,με πινελακι σαν του μπλανκο.
Το σετ περιλαμβανει και βερνικι,πολυ σημαντικο,καθως το χρωμα σχετο δε γυαλιζει.

Θα πειραματιστω σιγα σιγα μπας και γλιτωσω το βαψιμο!

Κοστος 6.6 ευρω! Surprised
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάρ 2003, 01:47:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλα τα χρώματα στοιχίζουν το ίδιο?Μεταλλικά και μη?Εσύ τι πήρες?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάρ 2003, 08:45:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alex έγραψε:
Δεν λεω γενικα για ανοχες, μιλαω για ανοχες για το αλατι - τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω οτι αφου η Peugeot το πουλαει σε μεσογειακες χωρες θα εχει μπογιες με καποιες ανοχες για αλατι...

Οσο για γενικοτερες ανοχες αυτο που γραφεις μου φαινεται υπερβολικα κουφο, αλλα για να το γραφεις κατι ξερεις.. Παντως εμενα επειδη οι μπροστα ζαντες εξεχουν απ'τους θολους, ακουω πολλες φορες χαλικια να βαρανε πανω στο αμαξωμα αλλα ποτε μα ποτε δεν εχει δημιουργηθει γρατζουνια, πραγμα που το εκτιμω...

Επειδή και οι δικές μου ζάντες εξέχουν, ούτε εγώ έχω αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα γρατσουνιών (δυστυχώς αντιμετωπίζω άλλο είδος, από ξένους δάκτυλους... Cussing out )
Αυτή όμως η διαφορά από τους θόλους, έχει σαν αποτέλεσμα, με το παραμικρό ίχνος νερού στο δρόμο, τα πλαϊνά του αυτοκινήτου να γεμίζουν λάσπη και μη μου πείτε για λασπωτήρες... γιατί δεν χωράνε...

sps έγραψε:
Update news:
Σημερα επισκεφθηκα την πεζω και αγορασα χρωμα(ιδιο κωδικο) σε στυλο,με πινελακι σαν του μπλανκο.
Το σετ περιλαμβανει και βερνικι,πολυ σημαντικο,καθως το χρωμα σχετο δε γυαλιζει.

Θα πειραματιστω σιγα σιγα μπας και γλιτωσω το βαψιμο!

Κοστος 6.6 ευρω!

Περιμένω να πεις αποτελέσματα γιατί με ενδιαφέρει...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάρ 2003, 11:18:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:

Mεταλλικο πηρα,το μπλε santorin.
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάρ 2003, 11:46:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:

Mεταλλικο πηρα,το μπλε santorin.

ολα τα πινελάκια για όλα τα μοντέλα peugeot τα έχουν 2,5-3 χιλιάδες δρχ.
αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο καλό. Στο gris sidobre βγήκε πιο σκούρο, όπως και στο κιτρινο genet

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάρ 2003, 11:55:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
Τασουλη, το χρωματακι δεν ειναι καθολου μια χαρα , απλα εσυ δεν καταλαβαινεις ποσο χανει απο τη γυαλαδα του πειδη αυτο γινεται σιγα-σιγα. Βαλτο διπλα σε ενα αυτοκινητο εκθεσης και θα δεις ποσο ποιο φρεσκο ειναι το χρωμα του καινουργιου και ποσο ματ εχει γινει το δικο σου.

Οσο για το αλατι, φαινεται πως κανεις πολες αναβασεις το Χειμωνα γιατι στο λεκανοπαιδειο ουτε αλατι ουτε και χιονι...

Eταιροχρονισμένα μεν (είχα ξεχάσει ότι στο είχα στείλει αυτό... Rolling eyes ) αλλά θα σου απαντήσω!

Πριν κάτι μήνες έκανα ένα "μπαλωματάκι" στο αυτοκίνητο και περίμενα να δω μια διαφορά στο χρώμα. Ομως δεν φάνηκε καμμία διαφορά στο χρώμα. Μάλιστα σε σχέση με καινούργιο αυτοκίνητο ΔΕΝ έχει απολύτως καμμία διαφορά!

Να σου κάνω και μια ερώτηση; Πλένεις το αυτοκίνητο με (έστω μαλακό) σφουγγάρι; ή μόνο με πίεση;

Γιατί αν το πλένεις με σφουγγάρι σίγουρα το χρώμα σου έχει αποκτήσει μικρές μικρές γρατζουνίτσες στο χρώμα που ως αποτέλεσμα έχουν να θαμπώνουν το βερνίκι.

Α, ξέχασα! Σου ανέφερα ότι η επιστήμη του χρώματος είναι η δουλειά μου; Very happy

Οχι ως "μπογιατζής" αλλά σαν Τεχνικός του είδους. Για να γίνω λοιπόν αυτός που είμαι έπρεπε να μάθω καλά την συμπεριφορά των χρωμάτων και των βερνικιών (ασχέτου εφαρμογής) σε διάφορα υλικά!

Το ξέρεις ότι τα Κίτρινα - Πορτοκαλί ξεθωριάζουν πρώτα, μετά τα κόκκινα πράσινα και τελευταία τα κυανά/μπλέ και μαύρα; Οτι το πιο ανθεκτικό χρώμα στις ακτινοβολίες του ήλιου είναι το κυανό; (χρώμα πλούσιο στο καθημερινό τοπίο!)

Η σκόνη παρεπιπτόντως λειτουργεί ώς φίλτρο κατά του ήλιου και μόνο κατ'όπιν υψηλής θερμοκρασίας μπορεί να βλάψει την δομή του βερνικιού. Αν όμως κάπως την τρίψεις πάνω στο βερνίκι τότε και μόνο τότε κάνεις ζημιά.

Αυτό που οξειδώνει το χρώμα είναι τα άλατα γιατί διασπούν την δομή του βερνικιού και του χρώματος δεσμεύοντας το οξυγόνο.

Το πλύσιμο μεν αφαιρεί την σκόνη και την βρώμα αλλά μειώνει το πάχος του βερνικιού αφήνοντας το χρώμα εκτεθειμένο. (έχετε δεί κάτι παλιά αυτοκίνητα που το χρώμα τους είναι τελείως ματ;)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάρ 2003, 12:22:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το άσπρο γιατί δεν ξεβάφει; Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάρ 2003, 12:39:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao_rallye έγραψε:
το άσπρο γιατί δεν ξεβάφει; Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Xα χα! καλό!

Για να με διορθώσω κι'όλας το Ασπρο και το Μαύρο ΔΕΝ συγκαταλέγονται στα "χρώματα".

Το Ασπρο προκύπτει από την ανάκλαση όλων των χρωμάτων του φάσματος και το Μαύρο από την απορρόφηση των χρωμάτων.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης