PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Parking sensors στο 207
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Φεβ 2008, 23:46:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί γκρινιάζετε. Αφήστετο να χτυπήσει και κάντε και άλλους 20-30 πόντους μόνοι σας έλεος πιά. Το οτι μπορεί να οδηγάει π.χ καποιος ασχετος ή γυναίκα που πέρνουν φοοοοραααα στην όπισθεν δεν πρέπει να τους δώσει περιθόριο να φρενάρουν? Τώρα επειδή εσείς είστε ΟΙ μάγκες και σας ενοχλεί το μπιπ μπιπ υπάρχει και το μαγικό κουμπάκι "parking assist OFF". Παρεπιπτώντος πιάνει τα ΠΑΝΤΑ και με γλύτωσε απο ζημιά απο μπετόβεργα πεταμένη στην ακρη πεζοδρομίου βράδυ, που εννοείτε ούτε που εβλεπα, αλλά αυτό βάραγε οπότε κατέβηκα να δώ μήπως χαλασε η μλκια και έμεινα εγώ μαλ**ας.

εσυ γιατι εκνευριζεσαι ;

ποιος γκρινιαζει ;

το συζηταμε και ρωταμε να μαθουμε.
στο κατω κατω οπως ειπωθηκε , το συστημα απενεργοποιειται οποτε ουτε γατα ουτε ζημια.
ολα καλα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Φεβ 2008, 00:39:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
εσυ γιατι εκνευριζεσαι ;

Εντάξι δεν βγάζω και φωτιές από τα αυτιά!! Razz Αλλα μάς πρήξατε με τους πόσους πόντους του χτυπάει του καθενός Embarassed

Και πλάκα πλάκα είναι από τα καλύτερα park assist που έχω δεί. Τελικά έπρεπε να βάλουν και ένα μπροστα.... Shocked
Εκεί κάτω που είναι η μούρη μας άντε να καταλάβεις πόσο έχεις ακόμα. Μου πείρε κανα 2 βδομάδες να το συνηθήσω τώρα όσοι μπαίνουν μέσα ψιλο-χέζοντε οτι ακουμπίσαμε!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Φεβ 2008, 07:18:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΡΟΣΟΧΗ απενεργοποιείτε μόνο το εργοστασιακό κι όχι αυτό που μπαίνει
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Φεβ 2008, 09:57:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε καμία περίπτωση το park alarm Peugeot δεν είναι κουραστικό !
Η απόσταση πριν σου βγάλει στην οθόνη το Θαυμαστικό είναι 20 πόντους, αλλά πολύ άνετα ακουμπάς τον πίσω αν ξεχαστείς . . . . .
Το καλύτερο απ’ όλα είναι της Valeo . . . απλά το καλύτερο !
Επιστροφή στην κορυφή
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Νοέ 2007
Τόπος: Α.ΠΑΤΗΣΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Φεβ 2008, 10:15:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Σε καμία περίπτωση το park alarm Peugeot δεν είναι κουραστικό !
Η απόσταση πριν σου βγάλει στην οθόνη το Θαυμαστικό είναι 20 πόντους, αλλά πολύ άνετα ακουμπάς τον πίσω αν ξεχαστείς . . . . .

της Valeo ειναι εργοστασιακο η after market λυση?
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Φεβ 2008, 10:20:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

after after !
Το λέω για περίπτωση που δεν έχει μαμά!
Επιστροφή στην κορυφή
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Φεβ 2008, 10:39:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
after after !

fynos μια ερωτησουλα θα ηθελα να σου κανω.το εργοστασιακο park sensor σε συνδιασμο με το navi της peugeot εχει διαφορα απο τις αλλες οθονες (τις απλες θα ελεγα καθως δεν θυμαμαι τους κωδικους τους).
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Φεβ 2008, 10:42:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η διαφορά είναι μόνο στην απεικόνιση, στην λειτουργία είναι ίδια !
Επιστροφή στην κορυφή
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Φεβ 2008, 11:02:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Η διαφορά είναι μόνο στην απεικόνιση, στην λειτουργία είναι ίδια !

ευχαριστω fynos! Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
νασια (νασια)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 cc 1.6

Ένταξη: 18 Φεβ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Φεβ 2008, 21:20:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα παιδια!!ειμαι καινουρια στην ςραια σασ παρεα και θα ηθελα να ρωτησς καποια παραγματακαι.εχς ενα 206 cc κ ενδιαφερομαι για αισθητηρεσ.θα μποροθσε καποιοσ να μοθ πει το κοστοσ τους ???δεχομαι πμ...
ευχαριστω πολυ

nasia
Επιστροφή στην κορυφή
isim (Ιωαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

208 Allure

Ένταξη: 10 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Φεβ 2008, 14:55:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Φίλε fynos, δυστηχώς το Beep and Park της Valeo είναι μια αποτυχία!!!Σκέψου οτι ακόμα και άτομα που δουλέυουν στην εταιρία που το φέρνει (εδρα Περιστέρι στην αρχή της Κων/πόλεως ξερετε για ποια εταιρια μιλαω...) μου λενε οτι τους τα γυρνάνε πισω οι πελάτες σαν ελλατωματικά Shocked Shocked Shocked Τώρα το Park assist της Peugeot είναι πολυ χρησιμο, και εχει σωσει το GT μου απο κολονακια που δεν φαίνονται πολλες φορες. Στα συν το χαμηλωμα του ηχου αν βρει εμποδιο για να ακουσεις το μπιπ
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Φεβ 2008, 15:01:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

isim έγραψε:
fynos έγραψε:
Φίλε fynos, δυστηχώς το Beep and Park της Valeo είναι μια αποτυχία!!!Σκέψου οτι ακόμα και άτομα που δουλέυουν στην εταιρία που το φέρνει (εδρα Περιστέρι στην αρχή της Κων/πόλεως ξερετε για ποια εταιρια μιλαω...) μου λενε οτι τους τα γυρνάνε πισω οι πελάτες σαν ελλατωματικά Shocked Shocked Shocked Τώρα το Park assist της Peugeot είναι πολυ χρησιμο, και εχει σωσει το GT μου απο κολονακια που δεν φαίνονται πολλες φορες. Στα συν το χαμηλωμα του ηχου αν βρει εμποδιο για να ακουσεις το μπιπ

Φίλε μου, αποτυχία σίγουρα δεν είναι !
Έχω στο 206 και 207 της αδελφής μου και ξέρω τι κάνουν πολύ καλά !
Θα ήθελαν να έρθεις και να μου δήξεις το τι στραβό έχουν !

Στο 206 είναι για τουλάχιστον 2 χρόνια εγκατεστημένα !
Επιστροφή στην κορυφή
isim (Ιωαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

208 Allure

Ένταξη: 10 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Φεβ 2008, 15:38:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σου μεταφέρω τι μου είπαν τα παιδιά απο το marketing της συγκεκριμενης εταιρίας. Φαντάσου οτι και εγώ στον ιδιο όμιλο δουλέυω...
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Φεβ 2008, 15:42:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

isim έγραψε:
Σου μεταφέρω τι μου είπαν τα παιδιά απο το marketing της συγκεκριμενης εταιρίας. Φαντάσου οτι και εγώ στον ιδιο όμιλο δουλέυω...

Τι να σου πω, ίσος ελαττωματική παρτίδα ?
Έχω άνθρωπο που τα βάζει για πολλά χρόνια . . . . και μιλάμε για πάρα πολλά κομμάτια !!
Ο οποίος προμηθεύεται από Ελτρεκα . . . .
Επιστροφή στην κορυφή
panoskar 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 03 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2008, 22:04:45    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 - Parking sensors στο 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεν εχει εργοστασιακους αισθητηρες μπορω να βαλω της Peugeot η καποιας αλλης εταιρειας ωστε να μην χρειαστει να κοψω καλωδια του φως της οπισθεν?
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2008, 22:07:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν κόβεις κάτι . . . χρησιμοποιείς κλέφτες ή κολλητήρι !!
Επιστροφή στην κορυφή
biohazard (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot207RC-saxo vts 1.6

Ένταξη: 17 Αύγ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2008, 23:00:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί γκρινιάζετε. Αφήστετο να χτυπήσει και κάντε και άλλους 20-30 πόντους μόνοι σας έλεος πιά. Το οτι μπορεί να οδηγάει π.χ καποιος ασχετος ή γυναίκα που πέρνουν φοοοοραααα στην όπισθεν δεν πρέπει να τους δώσει περιθόριο να φρενάρουν? Τώρα επειδή εσείς είστε ΟΙ μάγκες και σας ενοχλεί το μπιπ μπιπ υπάρχει και το μαγικό κουμπάκι "parking assist OFF". Παρεπιπτώντος πιάνει τα ΠΑΝΤΑ και με γλύτωσε απο ζημιά απο μπετόβεργα πεταμένη στην ακρη πεζοδρομίου βράδυ, που εννοείτε ούτε που εβλεπα, αλλά αυτό βάραγε οπότε κατέβηκα να δώ μήπως χαλασε η μλκια και έμεινα εγώ μαλ**ας.

+1 !!!
Ειναι πολυ βολικο καθολου σπαστικό και απενεργοποιείται !!!
Επιστροφή στην κορυφή
panoskar 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 03 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Δεκ 2008, 20:26:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι Valeo Beep & Park No2 ειναι καλοι?Ενας πωλητης σε αντιπροσωπεια Peugeot μου ειπε πως αν παραγγειλω τοους αισθητηρες της Peugeot κ κανω σωστα τις τρυπες στον προφυλακτηρα θα ειναι 'χωνευτοι' οπως στα μαμα και θα συνδεθουν πανω σε μια φισσα που υπαρχει χωρις να χρειαζεται να κοψω-ξεγυμνωσω καποιο καλωδιο.Παιζει αυτο το σεναριο???
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Δεκ 2008, 08:47:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να βάλεις τους εργοστασιακούς αισθητήρες θέλεις τα παρακάτω με την προϋπόθεση βέβαια να υπάρχει η αναμονή για τον εγκέφαλο οπότε και δεν κόβεις τίποτα.
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2009, 15:28:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επειδη εβαλα χθες στη peugeot παρακαλω αισθητηρες. Πιστευω οτι εκαναν μεγαλη @@αρια γιατι τρυπισαν τον προφυλακτηρα. Τις αναμονες γιατι τις εχει απο κατω? Evil (για 307 cc μιλαω)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης