PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Τοποθέτηση μπαρόμετρου σε 1.6 THP
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 22, 23, 24  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Νοέ 2008, 20:58:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συνονόματε σου έχουν κάνει πάρα πολύ ωραία δουλεία !
Κάθε φορά που το βλέπω μου αρέσει όλο και περισσότερο !
Αυτό το είχα σκεφθεί και για το δικό μου όταν το πείρα, αλλά περίμενα το καλοκαιράκι για μια δοκιμή, τι δοκιμή ? του θερμοκηπίου . . . . . δυστυχώς στο GT με την γυάλινη οροφή το air condition δουλεύει μόνο πολύ χαμηλά για να έχει επαρκή δροσιά μέσα !
Και έτσι το απέρριψα τελείως να χάσω έστω και ένα αεραγωγό !

Καλούς δρόμους φίλε !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Νοέ 2008, 21:15:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βαζεις τα 3 βασικα πανω κ αφηνεις αεραγωγους ησυχους....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Νοέ 2008, 21:18:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι χαίρω πολύ, και την οθόνη ήθελα εκεί πάνω !
Και τον χώρο στο τασάκι για να ακουμπάω διάφορα . . .
Μετά από αυτό για τον οδηγό δεν έχει κάτι άλλο εκτός την πόρτα !
Επιστροφή στην κορυφή
Manavis207Gt (Giannis)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 14 Μάϊ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Νοέ 2008, 20:52:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιαννη σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια,αλλα παρολο που και το δικο μου ειναι gt (με γυαλινη οροφη)δεν ειχα προβλημα το καλοκαιρι με τις θερμοκρασιες...Οσο για χωρους για διαφορα πραγματα, απλα τα ξεχνας!!!!Φαντασου τον αναπτηρα τον τοποθετησαμε στο ντουλαπακι μεσα!!!Αλλα απο μια μερια βολεβει για τους φορτιστες, και το gps δεν φαινοντε καθολου καλοδια...Φιλε πολυ δουλεια,πολλα χρηματα,και πολυς χρονος υπομονης!!!!!Αλλα το αποτελεσμα τουλαχιστον σε δικαιωνει με το παραπανω.. Wink

Powered By POWER BOOST SERVICE
http://www.youtube.com/watch?v=IeW0EOscXMA
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 12:27:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ ωραια δουλεια!!

Εχω παρει Bar gauge της AUTO GAUGE απο το εξωτερικο, αλλα τωρα που διαβαζω για DEFI οτι δεν δουλευει χωρις control unit, μπορει και αυτο να ειναι το ιδιο η καμια σχεση? Ειμαι λιγο ασχετος στα ελεκτρονικα βεβαια
Embarassed
http://www.autogauge.com.tw/web/products/productdetail.asp?ProductID=36001SWL-BAR&CategoryID=1&CategorySubID=39

Και πηρα της ιδιας μαρκας το turbo timer, αλλα ειναι ακριβως το ιδιο της apexi. Οταν βγαζεις το κλειδει και τρεχει ακομα, μπορεις να κλειδωσεις με το remote η πρεπει να περιμενεις μεχρι να σβησει το αμαξι?
Επιστροφή στην κορυφή
lionking(t) (anestis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 (16v) GT (2007)

Ένταξη: 25 Ιούν 2007
Τόπος: Βέροια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 13:03:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δειτε κ αυτο.

http://www.altaminiperformance.com/products/show/533/Boost-Port

Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2008, 20:42:15    Θέμα δημοσίευσης: S.O.S. - προβλημα στην εγκατάσταση ηλεκτρονικού μπαρόμετρου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόλις μίλησα με τον Σωτήρη (sotos gt) και σας μεταφέρω την προειδοποίηση και το πόρισμά του, μετά από αρκετό ψάξιμο και δοκιμές.

Υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα με την εγκατάσταση ηλεκτρονικού μπαρόμετρου, όταν αυτό συνδέεται πάνω στον εργοστασιακό map sensor.

Πρέπει να το αποφύγετε δια ροπάλου γιατί προκαλεί προβλήματα στη λειτουργία του αισθητήρα, δίνει λάθος πληροφορίες στον εγκέφαλο και προκαλεί προβλήματα στη λειτουργία του κινητήρα.

Τα προβλήματα έγιναν εμφανή όταν μετά την αναβάθμιση πρώτου σταδίου το αυτοκίνητο του Σωτήρη άρχισε να συμπεριφέρεται αλλόκοτα. Έκανε πυράκια ενώ δεν έπρεπε, αστάθεια στην πίεση και απότομο τούρμπισμα με αδυναμία να κρατήσει σταθερή πίεση τουρμπίνας.

Μετά από πολύ ψάξιμο, αφού αποσυνέδεσε το μπαρόμετρο από το εργοστασιακό map sensor το αυτοκίνητο άρχισε να συμπεριφέρεται όπως προβλέπεται από την αναβάθμιση!

Σας μεταφέρω την προειδοποίηση του Σωτήρη, έτσι ώστε να μην ξαναέχει κανείς τέτοια προβλήματα! Αν θέλετε να εγκαταστήσετε μπαρόμετρο τότε καλό είναι να χρησιμοποιήσετε έναν αποστάτη, όπως αυτός της Alta.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
lionking(t) (anestis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 (16v) GT (2007)

Ένταξη: 25 Ιούν 2007
Τόπος: Βέροια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Δεκ 2008, 04:23:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Salex,ειναι το λινκ που εβαλα παραπανω ετσι?

Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Δεκ 2008, 08:07:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lionking(t) έγραψε:
Salex,ειναι το λινκ που εβαλα παραπανω ετσι?

Σωστά!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2008, 00:08:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδη χωρις αυτον τον ανταπτορα,δεν υπαρχει περιπτωση να συνδεθει το μπαρομετρο?

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2008, 00:36:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
Δηλαδη χωρις αυτον τον ανταπτορα,δεν υπαρχει περιπτωση να συνδεθει το μπαρομετρο?

Μόνο αν εγκαταστήσεις έναν μαστό στις σωληνώσεις intercooler σου, οπότε θα βλέπεις υπερπίεση αλλά δεν θα βλέπεις υποπίεση μιας και οι σωληνώσεις βρίσκονται πριν την πεταλούδα.

Γενικά ακόμη και με τον αντάπτορα είναι προβληματική η παρακολούθηση της πίεσης.

Οι αισθητήρες MAP έχουν κι ένα αισθητήρα θερμοκρασίας επάνω τους, στο κομμάτι που μοιάζει με σωλήνα, ο οποίος με τον αποστάτη τραβιέται έξω από τη ροή αέρα. Πόσο καλό είναι αυτό ο καιρός θα το δείξει...

Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2008, 09:18:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταλαβα.η υποπιεση δ με πολυαπασχολει κ ο σημαντικοτερος λογος που θελω να βαλω το μπαρομετρο,ειναι για να βλεπω τι γινεται με τις πιεσεις,οταν αλλαζω κατι στο αμαξι,αν χανει πιεση απο πουθενα το κουλερ λογω καποιας πετρας κτλ.τωρα αν μου πεις οτι καθε φορα που θα βαζω μπρος,θα μου δειχνει κ διαφορετικη πιεση,τοτε θα το ξανασκεφτομουν.

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2008, 11:40:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το σκέφτομαι καιρό τώρα (1 χρόνο), αλλά διάφορα έκτακτα έξοδα δεν μου επέτρεψαν να προχωρήσω . . .
Μέσα στο 2009, Φεβρουάριο μάλλον, θα προχωρήσω στην αγορά ενός PLX 200 OBD.
Είναι ένα πολύ όργανο με τα πάντα και υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης !

Τι λέτε, να ανοίξουμε ένα GB για PLX ?? Salex είσαι μέσα ?
http://www.plxdevices.com/products/dm200obd/
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2008, 13:57:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Το σκέφτομαι καιρό τώρα (1 χρόνο), αλλά διάφορα έκτακτα έξοδα δεν μου επέτρεψαν να προχωρήσω . . .

Μέσα είμαι αλλά με προβληματίζει τί θα κάνουμε με τη διαγνωστική θύρα και το ντουλαπάκι.
Έτσι όπως είναι το κάλυμμα θα χτυπάει επάνω στην μπρίζα!

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2008, 14:24:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑπΆ ότι έχω προσέξει, είναι 2 κλιπ για να αποδεσμευτεί η πρίζα από την βάση της . . . .
Θα το δω και πάλι !
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2008, 14:36:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ επειδή έχω το module του bt οbd μόνιμα συνδεδεμένο στο αμάξι, την έχω ξεκουμπώσει την φίσα και την έχω βάλει "μέσα" στο ταμπλώ.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2008, 15:16:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:

στην τιμη ειναι σκετο η θελει κ ενα καρο αισθητιρες εξτρα?
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2008, 15:21:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην τιμή διαβάζει ότι αισθητήρες δίνουν δεδομένα στο OBD. Αν δεν έχει κανάλι πχ για θερμοκρασία λαδιού, θα θέλει επέκταση.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2008, 17:16:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστά και στα 2 ο Κωνσταντίνος . . . . .
Σκέψου να έχεις θερμοκρασία εισαγωγής, πίεση, θερμ καταλύτη, τάση ρεύματος . . .κτλ
Και όλα αυτά με ένα όργανο . . .
Ίσος ο Στέλιος ή ο Αργύρης να μπορούσαν να μας πουν τι περνάει κάθε μοντέλο Peugeot από την OBD . . . αν εμπλακούν φυσικά και άλλα μοντέλα στο GB.

Υπάρχει και αντιπρόσωπος Ελλάδα και μάλιστα Αθήνα, Πάτρα, Λάρισα . . . όταν με το καλό οργανώσω το GB θα δω ποίος θα μας κάνει την καλύτεροι τιμή συνολικά και με US στο παιχνίδι !
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2008, 17:21:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 22, 23, 24  Επόμενη
Σελίδα 6 από 24

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης