PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Λάστιχα ημισλίκ
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 17, 18, 19  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιούν 2008, 19:32:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

195-50-15 bazoyme oloi

αν εισαι πολυ ψαγμενος και το κοιτας ισως να μπορουσες να βαλεις 205-50 μπρος για παραπανω προσφυση και ας ψηλωσει λιγο αλλα το θεωρω ασκοπο... παιρνεις 4 τογιο που ειναι τσαμπα κανεις τη προπονηση σου αν βρεις πιστα και μετα το ξαναψαχνεις αν σου αρεσει το αθλημα Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιούν 2008, 19:38:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
195-50-15 bazoyme oloi

Το κραταω.

volvos έγραψε:
αν βρεις πιστα

Το κραταω και αυτο αν και με χαλασε λιγο.
Ειδικα για Μεγαρα με ενδιαφερει ποσο μαλλον μαζι σας για ανταλλαγη αποψεων μιας και απο δω ειμαι σχετικα κοντα.
Οποτε οταν αγορασθει και το ελαστικο και εφοσον υπαρχει και η σχετικη ενημερωση απο δω γιατι οχι.
Παναγο αν βρεθεις εκει και το θυμηθεις τη προηγουμενη μερα και και και ... κανε μια κληση. Wink

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιούν 2008, 19:50:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

megara γιοκ...
αγνωστο ποτε θα ξανανοιξουν και αν...

οποτε κανε υπομονη ή καρτοδρομο (αλλα εκει μπαινεις και με πολιτικα σαπουνι ειναι)
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιούν 2008, 20:16:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
megara γιοκ...
αγνωστο ποτε θα ξανανοιξουν και αν...

ε? Shocked

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
alekoukos106 (Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 26 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Ιούν 2008, 02:10:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχει βγαλει αποφαση η εθεα και μεγαρα γιοκ προς το παρον... Sad

www.apr.gr

Bacci,γαϊδουρια,εκκεντροφόροι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούν 2008, 08:47:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πανο, για τσεκαρε στην πιστα San Nicolas αν εχει καποιες μερες που μπορεις να μπεις με αμαξι.
Εναι καλη πιστα και θα το ευχαριστηθεις σιγουρα.
Μακαρι να μπορεσω κι εγω μες το καλοκαιρι να κανονισουμε μαζι.

Η αλλη διαθεσιμη πιστα ειναι εδω στην πατρα η καρτμανια, οπου τεταρτη και σαββατο βραδυ(και ισως και αλλη μερα) μπαινουν αυτοκινητα με 15 ευρω το δεκαλεπτο, 2 πενταλεπτα δλδ.
Εχει αρχισει και φινεται χαμος, απο αγωνιστικα εως ντριφταμαξα!
Συμφωνα με οσους εχουν μπει και καρτοδρομο, ειναι πιο ανοιχτη πιστα απο καρτοδρομο,και βγαινει ολη η διαδρομη με 2η και στην ευθεια και 3η!

Οποτε κοιταξτε το και εσεις οι αθηναιοι μπας και οργανωσουμε κανα εβεντ!

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούν 2008, 08:53:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
Πανο, για τσεκαρε στην πιστα San Nicolas αν εχει καποιες μερες που μπορεις να μπεις με αμαξι.
Εναι καλη πιστα και θα το ευχαριστηθεις σιγουρα.
Μακαρι να μπορεσω κι εγω μες το καλοκαιρι να κανονισουμε μαζι.

Χαρα μου Σπυρο.
Μερες για το κοινο με το αυτοκινητο σου εχουν καθορισει την Κυριακη απογευματινη.
Αυτο που δεν μου αρεσει εκει ειναι οτι μπαινουν ολοι μαζι,αλλοι ντριφταροντας αλλοι,δοκιμαζοντας μπροστινοκινητα με αποτελεσμα τπ ατυχημα να παραμονευει.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούν 2008, 08:59:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για τις πίστες πείτε αλλου καλήτερα σε άλλο τόπικ... πιο σχετικό...

στο θέμα για ημισλικ τώρα....
μετα το χθεσινό gtcc με τα 888 με 31 εμπρός και 29 πίσω ηταν μια χαρα... και οι όποιες δυσκολίες στο στρίψιμο ηταν από την ανάρτηση η οποία πλέον μετα από τόσα χιλιόμετρα (~50000...) δεν ειναι για πίστα και θέλει επισκευή...
από την άλλη στο δρόμο (μετα τον αγώνα από Διόνυσο προς Αγ.Πέτρο/Πεντέλη) η ανάρτηση ψιλοδούλευε (@@ βασικά αλλά λέμε τώρα...) αλλά τα 888 ηταν ποιημα... (ιδίως συγκρινόμενα στην ιδια διαδρομή με τα 205/45-16 f1 d2)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούν 2008, 09:29:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
για τις πίστες πείτε αλλου καλήτερα σε άλλο τόπικ... πιο σχετικό...

στο θέμα για ημισλικ τώρα....
μετα το χθεσινό gtcc με τα 888 με 31 εμπρός και 29 πίσω ηταν μια χαρα... και οι όποιες δυσκολίες στο στρίψιμο ηταν από την ανάρτηση η οποία πλέον μετα από τόσα χιλιόμετρα (~50000...) δεν ειναι για πίστα και θέλει επισκευή...
από την άλλη στο δρόμο (μετα τον αγώνα από Διόνυσο προς Αγ.Πέτρο/Πεντέλη) η ανάρτηση ψιλοδούλευε (@@ βασικά αλλά λέμε τώρα...) αλλά τα 888 ηταν ποιημα... (ιδίως συγκρινόμενα στην ιδια διαδρομή με τα 205/45-16 f1 d2)

Salute
Τελικα τα 888 αξιζει να επενδυσεις σε αυτα ή παμε σε Z211, FTZ klp?

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούν 2008, 10:13:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:

Τελικα τα 888 αξιζει να επενδυσεις σε αυτα ?

Και εγω απο αυτα σκεφτομαι να ξεκινησω.
Και μαλλον καινουργια σε 195-50-15.
Να ξαναενημερωθω και για τιμη και θα σας πω.

Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2008, 23:04:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γνωριζει κανεις λεπτομερειες για τα semi Federal σε 195-50/15.
Ακριβη τυπο δεν θυμαμαι.

Επιστροφή στην κορυφή
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούλ 2008, 08:59:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάνος έγραψε:
Γνωριζει κανεις λεπτομερειες για τα semi Federal σε 195-50/15.
Ακριβη τυπο δεν θυμαμαι.

semi slic 595 rs
εχουν treadwear 180 k η τιμη τους ειναι 430 διλαδη σαν να περνεις 5 toyo 888 σαν λαστηχο δεν ειναι κακο αλλα ειναι ακριβω
Wink

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούλ 2008, 10:59:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπαρχει μια σκεψη να δωσω 2 απο τα χανκοοκ μου
ζ211 χαρντ γομα...
195-50-15

αν ειναι θα τα δωσω 90 το ενα οσο τα πηρα δε πεφτω ουτε διφραγκο...

τα δινω γιατι εχω 10 και ελεγα να δοκιμασω 225

σε συνδιασμο με δυο 888 που ειναι μετρια για πισω εισαι τελειος...
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούλ 2008, 14:43:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
υπαρχει μια σκεψη να δωσω 2 απο τα χανκοοκ μου
ζ211 χαρντ γομα...
195-50-15

αν ειναι θα τα δωσω 90 το ενα οσο τα πηρα δε πεφτω ουτε διφραγκο...

τα δινω γιατι εχω 10 και ελεγα να δοκιμασω 225

σε συνδιασμο με δυο 888 που ειναι μετρια για πισω εισαι τελειος...

Παναγο ευχαριστω αλλα αγορασθηκαν τα παραπανω.

mikerrgp έγραψε:
semi slic 595 rs
εχουν treadwear 180 k η τιμη τους ειναι 430 διλαδη σαν να περνεις 5 toyo 888 σαν λαστηχο δεν ειναι κακο αλλα ειναι ακριβω

Αυτο ακριβως ενημερωθηκα και εγω οσον αφορα τη τιμη αγορας τους.
Εχουν κανει ενα gtcc,ειναι σε πολυ καλη κατασταση και τα αγορασα 200 ευρω.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούλ 2008, 15:29:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

super... Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2008, 10:26:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εδω
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=283088#283088
αυτό->
mikerrgp έγραψε:
sps έγραψε:
Sinanai έγραψε:
Τι γόμα είναι τα Toyo; Είμαι σίγουρος, αν είναι σκληρά και μεσαία-μαλακά. 4 δεν είναι; Θα σου τηλεφωνίσω και το πρωί! Rolling eyes

Μια γομα βγαινουν τα ΤΟΥΟ.
Μιντιουμ!

αυτο στην ελλαδα γιατι ιαπωνια βγαινουν σε 3 γομες g-gg-ggg Wink

εδω ερχονται μονο τα μεσαια
http://www.pneu-shop.fr/catalogue.php?id_categorie=1&id_marque=3&valeurs%5B28%5D=14

...για τα χαρντ ειναι ενδιαφέρον
αραγε ειναι μονο στην γόμα η διαφορά ή και στον σκελετό???

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Δεκ 2008, 10:40:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λόγω βροχερου καιρού...

και μιας και εδω καμποσες μέρες ειμαι με ημισλίκ στο 206 και εκτάκτως το κυκλοφορώ στο δρόμο μιας και το νισσαν ειναι συνεργείο... και ο κάφρος... δεν εχω αξιωθεί να ξαναβάλω τα πολιτικά... Laughing Laughing...

...λοιπόν...
ειμαι με μετρια 205/50-15 888 εμπρός σε 7αρα ετ 16
και τελειωμένα σχεδόν σλικ... 195/55-15 032 gs πισω σε 7αρα ετ20

στα πολλά νερά λιμνούλες θέλει προσοχή
ή μάλλον δεν θέλει προσοχή
θελει απλά "λογικά"
και δεν εννοώ με 10Km/h και αναμμένα αλάρμ...
εννοώ "κανονικά" χωρίς να πιέζεις πουθενά το αμάξι, ομαλά/στρωτά και στις εδω και κει "λιμνούλες" του δρόμο με max 40km/h
στις στροφές μετρημένο γκάζι κλπ κλπ
γενικώς αν εισαι λογικός (κι επειδή αυτό ειναι λίγο "υποκειμενικό", ας πουμε καλήτερα "προσεκτικός") μπορείς να κινηθείς χωρίς πρόβλημα.

παρόλα αυτά για "μονιμη" χρήση πρέπει να εχεις "το νουσου σου" γενικώς γιατί πετυχεις πουθενά σε καμια στροφή λιμνούλα (με πχ 5cm "βαθος" νερου μηκος 3~4 μετρα πλάτος 1~2 μέτρα... ξέρετε εκεί που εχουν βουλώσει οι αποχετευσεις ή που το ποτιστικά του δήμου ποτίζουν το δρόμο...) το αμάξι κάνει τα δικά του και ενα διπλωμα για σκάφος ειναι χρησιμο...

δεν ειχα κάνα τετοιο περιστατικό αλλά ειπα να σας αναφέρω ετσι ενημερωτικά (περισσότερο για όσους δεν εχουν ακόμα δοκιμάσει ημισλίκ λάστιχα) μιας κι εκανα κάμποσα χιλιόμετρα υπο βροχή αυτές τις μέρες σε δρόμους "οτι να ναι" ... πχ Κερατέα -> Καλύβια, "ποτάμι" (Εθν. Οδ. από Κηφισσια μέχρι Πειραια) κλπ "όμορφα"... αλλά και σε Αττική Οδο...

...φυσικά... όπου δεν υπάρχει νερό ή υγρασία ... το αμάξι στρίβει ανώμαλα διαολεμένα.

σημείωση το 205/50-15 888 δεν εχει καμια σχέση σε αισθηση (τιμόνι - feedback) και αποτελεσματικότητα (στρίψιμο) με το 195/50-15 888
και αν ειχα αλλα 2 205 για πίσω ή(/και) εστω 2 ακόμα διαθέσιμες 7" με ετ16 (αντί των 7" ετ20) η κατάσταση θα ηταν ανεκδιήγητη... (γιατί τώρα το πίσω μέρος δεν μπορεί να ακολουθήσει πάρα τις 21 ραβδους και το σωστό πλέον ζυγισμα / χαμηλωμα - το αμάξι πετάει κώλο (εντονα...) με γκάζι στις στροφές απ το τράβηγμα της μούρης... ενώ με "συμμετρία" στα λάστιχα = 4άδα 195-50-15 888 σε 7" ετ16 που το δοκιμάσει ηταν ακρως ισορροπημένο αν και τα 888 σε αυτή την διάσταση "δεν"... (=δεν μου αρεσαν - μαλακός σκελετός)

αλλά στην ευθεία το 205 "κόβει"... οχι "πολυ" αλλά το καταλαβαίνεις..
απ την άλλη "ξεκινάει" σαν τα τρώς κλοτσία (με την βοήεθια του ΑΤΒ βέβαια)...

"συμπέρασμα" (ας πούμε) για μέγαρα με τετραδα 888 205/50 σε μικρό οφφσετ θα ειναι μια ομορφια... Wink

αυτα τα "λίγα"
ετσι κουβέντα να γίνεται...
μιας και σημερα δουλευουμε μόνο τα κορόιδα και τα ρολόγια... Laughing Laughing W00t Dizzy2 Tease Stunned

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιαν 2009, 12:55:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τέταρτη μέρα, σήμερα, που φοράω τα 888 που πήρα μεταχειρισμένα και μέσα σ' αυτές τις μέρες συμπεριλαμβάνεται και το "Αθήνα-Πάτρα". Συμφωνώ απόλυτα με τα όσα είπε ο Μάνθος περί οδήγησης στο βρεγμένο/νερό (άλλο το 'να, άλλο τ' άλλο). Γενικά δε με προβλημάτισαν πουθενά έντονα, και σε δοκιμές που έκανα-και λόγω μικρής δύναμης-δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα υποστροφής ισχύως, εκτός αν κάνω καφριλίκια, που δεν κάνω, έτσι κι αλλιώς. Thumb Left Περιμένω εναγωνίως να στεγνώσει ο γαμωκαιρός και να βγώ μια "σωστή" χαλαρή-σβέλτη βόλτα και να πάω και μια πιστούλα, για να βγάλω σαφέστερα συμπεράσματα, αφού για άλλο λόγο είναι φτιαγμένα. Πριν μου πει κανένας γιατί κυκλοφορώ με τα semi, να πω ότι είναι καλύτερα από τα "δρομίσια" sz80 που φορούσα Whistling , σκεφτείτε δηλ πως πήγαινε με 'κείνα... Έτσι, τα φόρεσα προσωρινά, μέχρι να πάρω τα καινούργια "δρόμου". Μετά θα μπουν σε δεύτερη τετράδα ζάντες, για "επιλεκτική" χρήση. Wink

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιαν 2009, 13:17:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...καλοστριφτα... Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2009, 10:59:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.youtube.com/watch?v=R3tEYxx2AWM

τα εχω βαλει μια εβδομαδα για χρηση δρομου

ζεστενεται πολυ γρηγορα

το αμαξι ειναι πολυ ποιο σταθερο στο στεγνο
στην υγρασια κραταει πολυ μεχρι να ξεκολιση οταν ξεκολιση ειναι λιγο απροβλεπτω

στην βροχη αν πας συνετα δεν εχεις προβλημα

και αυτο που μου εκανε φοβερη εντυποση ειναι οτι το αμαξη δεν κοπαναει

αυτα προς το παρων

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 17, 18, 19  Επόμενη
Σελίδα 10 από 19

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης