PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αντικατασταση SONY Radio-cd με JVC

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
torture (alex)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 8v

Ένταξη: 28 Ιούλ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Δεκ 2008, 18:43:57    Θέμα δημοσίευσης: Αντικατασταση SONY Radio-cd με JVC Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα!
Ισως φανει λιγο χαζη η ερωτηση μου αλλα προτιμω να ρωτησω παρα να κανω ζημια! Very happy
Αγορασα νεο υχοσυστημα απο την JVC. Ειχα ηδη πανω ενα της SONY (οχι μαμα δηλαδη). Εχω το εξης προβλημα ομως. Οπως ολοι ξερουμε στην πισω πλευρα το Radio cd εχει 2 υποδοχες. Μια ειναι ενα βυσμα με πολλα καλωδια και η αλλη υποδοχη ειναι ενα μονο καλωδιο (μοιαζει λιγο με αυτο της κεραιας τηλεορασης). Το τελευταιο λοιπον που ταιριαζε στο SONY οπως θα δειτε στην φωτο ειναι με γωνιακη αποληξη ενω η υποδοχη στην συσκευη του JVC ειναι ευθεια. Δηλαδη θελει κανονικο καλωδιο χωρις ιδιαιτερη αποληξη. Τι να κανω? Υπαρχει τροπος να βγει η αποληξη η πρεπει να κοψω το καλωδιο?

καντε click για μεγεθυνση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Δεκ 2008, 18:54:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την χαζη ερωτηση που την ειδες? Rolling eyes

Υπαρχουν ανταπτορες γι αυτη τη δουλεια!Αν το κοψεις το ποιο πιθανο ειναι να το καταστρεψεις!

Βρισκεις ανταπτορες σε μαγαζια που τοποθετουνε ηχοσυστηματα και με αξεσουαρ αυτοκινητων! Wink

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Δεκ 2008, 22:52:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μάλλον εννοείς την υποδοχή τις κεραίας στην πηγή !
παίρνεις το παλιό ραδιοσιντί(το σόνυ) κ τραβάς το βύσμα που έχει στην υποδοχή τις κεραίας( κουμπωτό είναι τραβάς κ βγαίνει) θα δεις ότι είναι ένα βύσμα που καταλήγει σε καρφί κάτι σαν αντάπτορας !
το παίρνεις το βάζεις στο jvc κ κουμπώνεις κανονικά το καλώδιο τις κεραίας!

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
torture (alex)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Δεκ 2008, 19:00:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis27 έγραψε:
μάλλον εννοείς την υποδοχή τις κεραίας στην πηγή !
παίρνεις το παλιό ραδιοσιντί(το σόνυ) κ τραβάς το βύσμα που έχει στην υποδοχή τις κεραίας( κουμπωτό είναι τραβάς κ βγαίνει) θα δεις ότι είναι ένα βύσμα που καταλήγει σε καρφί κάτι σαν αντάπτορας !
το παίρνεις το βάζεις στο jvc κ κουμπώνεις κανονικά το καλώδιο τις κεραίας!

ναι αυτο εκανα. και οντως την υποδοχη της κεραιας ενοουσα. δεν μου ερχοταν με τιποτα το πως λεγετε την ωρα που το εγραψα. Ενταξει το εβαλα. Το μονο προβλημα που ισως δεν ειναι και προβλημα ειναι οτι οταν το συνεδεσα με τα δικα του καλωδια δεν λειτουργουσε. οταν ομως δοκιμασα να βαλω τα καλωδια του SONY τοτε λειτουργεισε μια χαρα με ενα πιο σοβαρο μειονεκτημα. τα ηχεια ειναι αναποδα. το αριστερα το θεωρει δεξια και το αντιστροφο.
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Δεκ 2008, 20:30:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπορείς να αλλάξεις την σειρά των καλωδίων από την πλεξούδα.με ένα πολύ μικρό κατσαβίδι μπορείς να βγάλεις το καλώδιο κ να του αλλάξεις σειρά χωρίς να το κόψεις!

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
torture (alex)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Δεκ 2008, 19:19:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα και συγνωμη εαν κουραζω με το θεμα. σημερα σκεφτηκα μηπως επειδη εχω συνδεδεμενα τα καλωδια του SONY πανω στο JVC το καψω? το λεω γιατι ισως τα δυο αυτα radio-cd να λειτουργουν με αλλη ταση και τα καλωδια του SONY δινουν παραπανω ρευμα πχ στο JVC και το καψει. Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης