PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

POWER CAR

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάρ 2003, 09:18:10    Θέμα δημοσίευσης: POWER CAR Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο περιοδικο power techniques διεξηχθη ενας διαγωνισμος αναμεσα σε βελτιωμενα αυτοκινητα και οι 8 φιναλιστ κονταροχτυπηθηκαν σε ολους τους τομεις στο αεροδρομιο της Τριπολης!!
οι 8 φιναλιστ ηταν
1) Μ3 ΤURBO 800 PS
2)HONDA INTEGRA 550+ PS
3)SUBARU WRX 350 PS
4)SUBARU STI 330+ PS
5)AUDI S3 320 PS
6)MAZDA MX-5 300 PS
7)MITSUBISHI EVO VI 360+PS
8)PEUGEOT RALLYE 200 PS(τετραπεταλουδο)
τελικος νικητης και κατακτητης της πρωτης θεσης ως το πιο ολοκληρωμενο βελτιωμενο αυτοκινητο κατεκτησε το SUBARU IMPREZA WRX!! Aν και στις επιδοσεις η ΒΜW ηταν μακραν η καλυτερη αφου ενδεικτικα ειχε τα 0-160 σε 9.48 sec και τα 0-200 σε 12.56sec.την ιδια στιγμη που ο αμεσος επομενος ηταν το HONDA Integra με 0-200 σε 16sec.
το αξιοσημειωτο ηταν ομως οτι το peugeot rallye καταφερε σε πολλους διαγωνισμους να ξεπερασει πολυ δυνατοτερους συνδυασμους!!
και ειδικα στις στροφες οπου πλασαριστηκε 3ο πισω απο τα 2 IMPREZA χτυπωντας πλευρικη επιταχυνση κοντα στο 1g. ενα peugeot rallye που σε ολες τις επιδοσεις απο σταση καθως και στα ρεπριζ εχασε κατα κρατος απο τους υπερτροφοδοτουμενους αντιπαλους του(ενδεικτικα 0-200 σε 30.5 sec).κερδισε ομως τους οδηγους δοκιμαστες και βαθμολογηθηκε πρωτο στον τομεα τιμονι-κατευθυντικοτητα!!
στην πιστα και στους χρονους βγηκε τριτο παλι πισω απο τα δυο impreza με ενα χρονο απιστευτο πολυ καλυτερο απο τον αμεσως επομενο αν θυμαμαι καλα του αudi s3.
Με τον καιρο θα παραθετω και αλλα και πιο ακριβη στοιχεια αυτου του διαγωνισμου που πιστευω οτι ηταν ο πιο πληρης που ειχε γινει ποτε σε καποιο περιοδικο.και αυτο γιατι υπηρχε συγκεκριμενος τροπος βαθμολογησης (οποτε τα μαθηματικα αναλαμβαναν την εξαγωγη της συνολικης βαθμολογιας) και τα αυτοκινητα αξιολογηθηκαν και στους πιο απιστευτους τομεις (δεν ειχαμε δηλαδη μονο αξιολογηση επιδοσεων κινητηρα και φρενων) οπως φιλικοτητα προς το περιβαλλον ,χωροταξια της βελτιωσης κατω απο το καπο , δυνατοτητες πλαισιου , επιπεδο θορυβου και πολλα αλλα!!!!!

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάρ 2003, 10:01:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έτσι ο ΓΑΛΛΟΣ να κερδίζει τα θηρίαααααααααααα! Very happy Very happy Very happy

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Rally (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE 16v

Ένταξη: 15 Οκτ 2002
Τόπος: Καλλιθεα-Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάρ 2003, 10:42:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ετσι ετσι, γραφει ιστορια ο μικρος γαλλος!!!ντανυ σκεψου να ειχε και τουρμπακι με ηλεκτρονικο wastegate να το ανοιγε στους χρονους για 0-200 τι θα ειχε γινει!!!θα το εβγαζε ο ευαγγελατος!!!

SPEED AND TURN!!!

DO YOU SPEAK RALLYE???
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάρ 2003, 03:54:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πότε θα βγάλουν οι Γάλλοι ένα τετρακίνητο παραγωγής να κλείσουν όλα τα στόματα. Αλλά φοβάται... μήπως κλείσουν όλα τα εργοστάσια των υπόλοιπων και μείνουν οι Γάλλοι μόνοι και βαράνε μύγες.

Καλά τα λέμε, αλλά ένα τετρακίνητο, ένα 206 RC4 ας πούμε (ελέω WRC), λείπει από την σπορ γκάμα της Peugeot.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάρ 2003, 09:15:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Πότε θα βγάλουν οι Γάλλοι ένα τετρακίνητο παραγωγής να κλείσουν όλα τα στόματα. Αλλά φοβάται... μήπως κλείσουν όλα τα εργοστάσια των υπόλοιπων και μείνουν οι Γάλλοι μόνοι και βαράνε μύγες.

Καλά τα λέμε, αλλά ένα τετρακίνητο, ένα 206 RC4 ας πούμε (ελέω WRC), λείπει από την σπορ γκάμα της Peugeot.

Συμφωνώ, άλλωστε δεν τους λείπει η εμπειρία (βλ. 205 Τ16....αχ, τι είπα τώρα Cool )

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάρ 2003, 21:10:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ντανι το σιγκεκριμενο 106 δεν ειναι παιξε-γελασε.......ΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Exclamation Exclamation

Απλα και την πρωτη φορα που πηγε στο POWER ειχαν γραψει πως αν ειχε κανονικο ή μακρι σασμαν θα αφηνε και καλυτερες εντυπωσεις λογο και μεγαλης τελικης.Αλλα ελεγε παρα κατω πως το 106 ΦΩΤΙΑ ανηκε σε Κ****ΓΚΑΖΟ του οποιου η τρελα ειναι τα στροφιλικια και τα ΒΟΥΝΑ.Γιαυτο του εβαλε κοροναπηνιο 13/59 για να ξυριζει.Φαντασου τωρα 106 των 200+ με κοντο βημα πως παει........Εδω τα CUP με 160 περιπου και τα εβλεπα στην Πορταρια πως ξεκωλαγαν απο το πεταλο και παθαινα πλακα.Τι να λεμε τωρα...........S3 και αιδιες........... Wink

Ας παει σε αναβαση ή και καταβαση το Μ3 με τα οσα αλογα να φτασει το 106 να δουμε.......απο που θα τον ξεκολανε τον Μαστορα........

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 01:11:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν διαβάσεις καλύτερα το άρθρο αναφέρει την αδυναμία της M3 να μείνει στον δρόμο στο Skidpad.

Πάντως αν και τετραπετάλουδο του δίνει κατανάλωση 11,5 lt/100 χλμ κάτι το οποίο στο αντίστοιχο τόπικ είχε αναφερθεί ως το σοβαρότερο μειονέκτημα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 08:17:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια το θεμα ειναι τι προτεραιοτητες βαζει ο καθενας.Ειναι ευκολο να καταλαβει καποιος οτι ο ιδιοκτητης του BMW δεν ειχε σκοπο να φτιαξει ενα αυτοκινητο για τα βουνα και τις ειδικες.Απο την αλλη ο Δανελακης(ιδιοκτητης του 106) ηθελε το αμαξι να πυροβολαει στις ραχουλες...Δεν μπορουμε να τα συγκρινουμε τα δυο αυτοκινητα,γιατι απλα το μυαλο που τα οδηγαει(και που τα εχει βελτιωσει) ειναι τελειως διαφορετικο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 09:23:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα πάντως δεν μου αρκεί αυτό το test.
Θα ήθελα να δω τα ίδια αμάξια εργοστασιακά (μαμά) σε πίστα να δούμε τι πιάνουν Wink Twisted evil

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 15:41:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε και να τα εβλεπες βρε alemao δεν ξερεις τα αποτελεσματα?

Η πρωτη θεση θα επαιζε μεταξυ των 2 Impreza και και της M3 ,μετα το s3

με το integra και μετα το mx5 με το rallye.(Το evo ηταν στο στρωσιμο,αλλα

και να μην ηταν θα επαιζε στις πρωτες θεσεις).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 16:48:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Judger έγραψε:
Ε και να τα εβλεπες βρε alemao δεν ξερεις τα αποτελεσματα?

Η πρωτη θεση θα επαιζε μεταξυ των 2 Impreza και και της M3 ,μετα το s3

με το integra και μετα το mx5 με το rallye.(Το evo ηταν στο στρωσιμο,αλλα

και να μην ηταν θα επαιζε στις πρωτες θεσεις).

Ποιο στρώσιμο μου λες; εμένα δεν με ενδιαφέρει το τεστ του power γιατί το έχω εδώ και μια εβδομάδα σπίτι και το ξέρω.
Εγώ λέω να τα τεστάρουν ΜΑΜΑ αυτά τα αυτοκίνητα. Μόνο βενζίνη και στην πιστα. Δεν θα έχουμε τα ίδια αποτελέσματα...

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 18:23:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
Αν διαβάσεις καλύτερα το άρθρο αναφέρει την αδυναμία της M3 να μείνει στον δρόμο στο Skidpad.

Πάντως αν και τετραπετάλουδο του δίνει κατανάλωση 11,5 lt/100 χλμ κάτι το οποίο στο αντίστοιχο τόπικ είχε αναφερθεί ως το σοβαρότερο μειονέκτημα.

η Μ 3 η συγκεκριμενη εχει βαλει κοντρα στον καρεα με μηχανη μου φενεται 400αρι στριτ και μεχρι πανω δεν ισιωσε και την μηχανη την καταπιε μετα απο 200 μετρα και ενω η μηχανη ειχε πατησει 200χλμ.ειναι η καλιτερη κοντρα που εχω δει ποτε.μιλαμε για τρελο θορυβο το M3 και κολιες με 200χλμ.την μετατροπη την εχει κανει ενας απο το αργος ο οποιος ειναι και ιδιοκτητης του αυτοκινητου,και εχει φτιαξει και αλλη μια κλειστη ιδιο μοντελο πρασινο χρωμα του 'παντελακη' (αδερφου αυτου που τρεχει στις αναβασεις με clio sport)για τους γνωστες το οποιο λεγεται οτι ειναι ακομα ποιο γρηγορο. Shocked Shocked Shocked επειδη ετυχε να δω την δυναμομετρηση οταν του το εφεραν απο αργος ειχε πριν 4 χρονια γυρω στα 600 αλογα με 1 bar πιεση Shocked .τωρα λενε οτι δουλευει στο 1,2 με 700+στην ροδα και δεν ειναι και καμπριο.επισης οτι εχει ελαφρομενα στοιχεια στην αναρτηση,κινητηρα (αλουμινενια ψαλιδια κτλ)και για ηχο δεν μιλαμε.....οποιος θελει να το δει απο κοντα μπορει ευκολα αρκει να παει για καφε στην καφετερια που εχει στον χολαργο.πινεις ενα φραπεδακι και βλεπεις απεξω μια κολαση απο παρκαρισμενα τερατα (bmw m3-m5,subaru,s3,seat κτλ μεχρι και lamborghini diablo αν εισαι τυχερος)αξιζει γιατι ειναι οφθαλμολουτρο.ποια ειναι η καφετερια?για να μην κανω διαφημηση δειτε φωτο σε περιοδικα απο το αγωνιστικο του αδερφου του (ασημι χρωμα).ειναι σπονσορας Very happy
το ραλλακι ειναι αν δεν κανω λαθος ενος κρητικου τον οποιο ψιλογνωριζει ενας φιλος μου εδω.ειναι τερατακι,πολυ καλη μετατροπη και μπαινει μπαλα.οχι μονο ευθειες,πολυ ωραιος ο τυπος.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 18:42:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:

Φιλε μου TOMCAT ειναι φυσικο και επομενω οτι θα καιει.Αυτο ισα ισα δεν το περνουμε σαν μειωνεκτημα αλλα σαν κατι το φυσικο.

Ξερεις εσυ βρε αγορινα μου κανεναν νυστικο να τρεχει Question Αν δεν ταισεις δεν γινετε τιποτααα. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 08:59:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νίκο αποκλείετε να έχει κατανάλωση ΜΟΝΟ 11,5lt εδώ τα 1.6 τα μαμά έχουν 9+lt . Μάλλον κάνανε λάθος.

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 09:28:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καθολου απιθανο Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 15:23:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε alemao τι απο οσα εγραψα δεν καταλαβες Question Question Question Question

Προφανως δεν συμφωνεις με την καταταξη που εντελως ατυπα παραθεσα

στο post μου....
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 15:29:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Judger έγραψε:
Φιλε alemao τι απο οσα εγραψα δεν καταλαβες Question Question Question Question

Προφανως δεν συμφωνεις με την καταταξη που εντελως ατυπα παραθεσα

στο post μου....

Ξεκίνησες ωραία και καλά την κατάταξη και μετά έγραψες για το evo ότι στρωνόταν και με μπέρδεψες Very happy
Ας βάζανε και μια Lotus Elise να δουμε ποιος θα έβγαινε πρωτος στις στροφές Wink

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 16:19:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε καλα το elise ειναι ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ για πιστα!!!!!!!!!

Με τα οσα στριβει το ατιμο!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 16:23:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέχασα: Και σε επιδόσεις θα έβγαινε κορυφη Wink

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
kaisaras96 (Κωστας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 05 Νοέ 2002
Τόπος: ΜΠΡΑΧΑΜΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Μάρ 2003, 02:13:34    Θέμα δημοσίευσης: Dyno Day Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια το power techniques εφαρμοζει μια πολυ καλη ιδεα οπου μαζευονται αυτοκινητα με ομοιους κινητηρες και δυναμομετρουνται.Τον προηγουμενο μηνα ηταν τα Focus και αυτον τα 1,8τ του VAG.Ο πατερας μου εχει ενα κυπαριση Οκταβια τουρμπο νορμαλ βεβαια που ομως συμμετειχε και θα το δειτε στο επομενο τευχος!Τα παιδια ειναι καταπληκτικα,φιλοξενα και φιλικα!Α και μαλιστα αρκετα προσγειωμενοι αντιθετα με οτι θα πιστευε καποιος!
ΠΡΟΣ MODS:
Σε επομενο τευχος δεν εχουν βρει τι αυτοκινητα να καλεσουν οποτε.....
αν μεσω του κλαμπ κρινουμε οτι εχουν ενδιαφερον τα τουτου μας μπορουμε να κανονισουμε DYNODAY!
Κατι αντιστοιχο εγινε με το focus club.
Kατι που σημαινει δωρεαν δυναμομετρηση Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Το ενδεχομενο να καλεσουν ραλλυ vts κτλ μου το απεκλισαν γιατι θα ναι τοσο πολλα τα αυτοκινητα που θα γινει πανικος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης