PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κάηκε η Αθήνα...6/12/2008
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 14, 15, 16  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2008, 18:07:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την στιγμή που το κείμενο ξεκινάει με γενιά των 400 ευρώ με 2 πτυχιά, τότε δεν υπάρχει κάτι άλλο προς σχολιασμό. Σταματάς εκεί και δεν διαβάζεις κάτι παραπάνω Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
soler (Παναγιω-Τάκης)
Moderator

Τροπέτο 206 GTI

Ένταξη: 20 Φεβ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2008, 18:10:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή πολλά είπατε σε αυτό το thread, λέω να μιλήσω και εγώ με μερικές φωτογραφίες από τις μέρες της κρίσης στο κέντρο της αθήνας.

Και όποιος καταλάβει όσα πω, κατάλαβε. Smile

http://www.dpgr.gr/usergalleries/thumbnails.php?album=19381

Και κατέβαινα το δρόμο σα να είμαι ο Per-Gunnar..
Μα που βρέθηκε μπροστά μου η φουρκέτα στα ρανταρ???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2008, 23:53:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και καλα κουλτουρα, ασπρομαυρη φωτο και ετσι???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Δεκ 2008, 09:28:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε οχι κι εδω οφφτοπικ...
τα εσβησα εγω χωρις να κλαφτει κανεις...

αιντε Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Δεκ 2008, 23:03:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

VOULA7 έγραψε:
Σίγουρα η οργή όλων μας ξεχυλίζει άλλα ας μην εκμεταλευόμαστε τον θάνατο ενός αθώου παιδιού για να βγάλουμε όλα μας τα απωθημένα ..
αυτό για μένα δεν δείχνει θάρρος - ούτε μου θυμίζει Πολυτεχνείο - ούτε είναι έτσι η νεολαία στην οποία θέλω να ανήκω..
Από πάντα η νεολαία ήταν αυτή που έβρισκε τις εναλλακτικές... Που με τη φαντασία της κ το ''θράσσος'' της έλυνε τα πάντα ΕΙΡΗΝΙΚΑ γιατί η νεολάια δεν θέλει να γίνει σαν αυτούς που την κυβερνούν, θέλει πάντα να γίνει καλύτερη... αν λοιπόν πλέον εμείς οι νέοι δεν μπορούμε να βρούμε τίποτα καλύτερο για να αντιδράσουμε παρά μόνο να κάνουμε τα ίδια με αυτούς που δεν γουστάρουμε, τότε το παιχνίδι είναι χαμένο ... Κ για εμάς κ για εσάς κ για όλους...

Το ότι σε αυτή τη χώρα ζούμε όλοι σε μία εικονική πραγματικότητα είναι γεγονός... Βοήθησε όμως το παιδί σου να μην γίνει έτσι σε παρακαλώ... Μάθε του να κρίνει κ να αντιδράει, όπως πρέπει.. Προσπάθησε να του εξηγήσεις γιατί γίνονται όλα αυτά κ μάθε του να μην καταπίνει αμάσητα ότι του δείχνουν ή ότι του ''προσφέρουν''.. Μάθε του να ζεί... Νομίζω πως μόνο έτσι υπάρχει ελπίδα για το αύριο... Γιατί μόνο έτσι μπορείτε εσείς οι μεγαλύτεροι να διορθώσετε κάπως όλο αυτό το χάος που δημιουργήσατε...

Γιατί μόνο έτσι θα πάψουμε κ εμείς να μιλάμε σαν τους πατεράδες μας κ θα θυμηθούμε πάλι ότι είμαστε νέοι....

1] Το γράμμα δεν το έγραψα εγώ. Είναι οφθαλμοφανές αφού γράφω ότι είναι απ' το Indymedia. Ονομάζεται το “γράμμα ενός νοικοκύρη” και είναι η απάντηση του “χώρου” στα γράμματα των μαθητών που κυκλοφορούν σστις εφημερίδες και είναι γραμμένα από επαγγελματίες γραφιάδες στο όνομά τους για να γίνει ντόρος και να φοβηθείται ακόμα περισσότερο οι “νοικοκυραίοι” [wonna be].

2] Δεν έχω γυναίκα - παιδιά - μαγαζί, αλλά αυτό δεν με απαλλάσει των ευθυνών μου, ως ενεργού πολίτη.

Οι μόλοτωφ και τα καπνογόνα έπεφταν και κάτω από το σπίτι μου. Δεν πήγα μόλις τελείωσαν να δω αν μου έσπασαν τα τζάμια ή έκαψαν ολοσχερώς το “αυτοκινητάκι” μου.
Το έχω αγοράσει μόνος μου ξέρεις και όπως το έκανα μια φορά μπορώ να το κάνω και δεύτερη. Αλλά για να το κάνω δεύτερη, πρέπει πάνω απ' όλα να ζω.
Συνεπώς στην δικιά μου Δημοκρατία [και άλλων καμιά εκατοστή χιλιάδων που ήμασταν στο Σύνταγμα εκείνο το βράδυ] δεν υπάρχουν παπ***ές του στυλ “να έχουμε την υγειά μας, αλλά να έχουμε και το αυτοκινητάκι μας και κανα δυο σπιτάκια μωρέ να γουστάρουμε...”
Είμαστε σαφείς. Η υγεία και η ανθρώπινη ζωή πάνω απ΄' όλα. Για τα υπόλοιπα βλέπουμε...

Η πορεία στο Σύνταγμα δεν ήταν για το νεκρό πιτσιρικά [που δεν γυρίζει πίσω] αλλά για το δικαίωμα όλων [περιλαμβανομένων κι εσάς που είχατε κλειστεί στα σπίτια σας] να μπορείτε να πίνεται το ποτό σας σε όλη την Ελλάδα, ακόμα και στα Εξάρχεια που τόσο σας φοβίζουν, ειρηνικά χωρίς να μας/σας σημαδεύει κανένα όπλο.

Δεν έχω διάθεση να σου περιγράψω τι έγινε ακριβώς. Νέα είσαι, υγειέστατη εύχομαι, πήγαινε να δεις αν οι καταστροφές έχουν καμία σχέση μ' αυτά που είπαν και έδειξαν στην TV.
Αλλά πρέπει να σηκωθείς απ' τον υπολογιστή σου πρώτα.

Αυτό το τελευταίο πόσες φορές το έχω πει εδώ μέσα όλα τα χρόνια που υπάρχει το club???? Με πιάνουν τα γέλια και που το σκέφτομαι.

Δεν μ' ενδιαφέρει κοπέλα μου, σε ποια νεολαία θέλεις ν' ανήκεις. Ξέρω πολύ καλά σε ποια ανήκεις. Αν σε ικανοποιεί εσένα, εμένα [εμάς] μου [μας] περισσεύει...

Ότι πέρναγε απ' το χέρι μας το κάναμε, τώρα που ήταν η ιστορία και χωρίς να πετάξουμε όχι απλά πέτρα. Ούτε χαλίκι.

Your turn now.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
sakis206t (sakis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 206 xs 1.4 8v

Ένταξη: 09 Δεκ 2008
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Δεκ 2008, 23:22:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παρα πολλεσ οι υλικεσ ζημιες που παθαν τα μαγαζια
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Δεκ 2008, 23:56:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλώς, Κύριε Healer, μπορείτε να μου δώσετε με ΠΜ την διεύθυνση που παρκάρετε το 206 σας, να έρθω ένα βράδυ να το κάψω στον βωμό του indymedia και όσων αντιπροσωπεύει.

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2008, 00:04:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Καλώς, Κύριε Healer, μπορείτε να μου δώσετε με ΠΜ την διεύθυνση που παρκάρετε το 206 σας, να έρθω ένα βράδυ να το κάψω στον βωμό του indymedia και όσων αντιπροσωπεύει.
Θα παρακαλούσα ένα ΠΜ και εγώ για να βοηθήσω επί τω έργω.

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2008, 00:16:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι γραμμένη μωρά μου ξεκάθαρα στο καταστατικό του συλλόγου, που είναι κατατεθημένο στο Πρωτοδικείο

Ίσα ρε χάπατα και τα δύο

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2008, 00:24:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Η πορεία στο Σύνταγμα δεν ήταν για το νεκρό πιτσιρικά [που δεν γυρίζει πίσω] αλλά για το δικαίωμα όλων [περιλαμβανομένων κι εσάς που είχατε κλειστεί στα σπίτια σας] να μπορείτε να πίνεται το ποτό σας σε όλη την Ελλάδα, ακόμα και στα Εξάρχεια που τόσο σας φοβίζουν, ειρηνικά χωρίς να μας/σας σημαδεύει κανένα όπλο.

Με αυτά που γράφεις περιμένεις σοβαρή απάντηση;

Στα εξάρχεια πηγαίνω απ το γυμνάσιο, λόγω στουρνάρη κυρίως, χωρίς να έχω το παραμικρό πρόβλημα από οποιονδήποτε (μπάτσο και μη). Υπάρχει κάποιο σημέιο στην χώρα που σε δυσκολεύει και σε τραμπουκίζει η αστυνομία για να πας;

Εμείς που έχουμε κλειστεί στο σπίτι μας είμαστε 4.990.000 αθηναίοι. Οι υπόλοιποι 10.000 είναι οι ΓΝΩΣΤΟΙ (και όχι άγνωστοι) που βγαίνουν κάθε φορά στους δρόμους.

Και αν πραγματικά πιστεύεις ότι οι πορείες γίνονται για να κινούμαστε ειρηνικά στα εξάρχεια (και στα όποια εξάρχεια) τότε δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο.

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2008, 00:37:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν VIP μου, αναφέρεσαι στην χούντα, για αυτό το "ειρηνικά χωρίς να μας/σας σημαδεύει κανένα όπλο", εγώ θα γούσταρα πολύ μια χούντα με τα πρότυπα εκείνης της εποχής, διότι διαδηλώσεις και λοιπές ΠΑΠΑΡΙΕΣ απλά δεν θα υπήρχαν.

Ίσως και να μην υπήρχε καν psclub.

Σίγουρα όμως θα είχαμε την ησυχία μας.

Αν δεν αναφέρεσαι στην χούντα όμως, και αναφέρεσαι σε αυτό που λέει ο Ζήσης, ε είσαι μαλ**ας Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2008, 00:44:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ζήση παιδί μου, μιλάω για μια συγκεκριμένη πορεία που ήμουν. Η οποία απλά αναφέρθηκε στα ΜΜΕ και μετά το γύρισαν στα επεισόδια.
Οι κάφροι τα έσπαγαν στην Σκουφά και τα ΜΑΤ ήταν μαζί μας στην πλατεία Συντάγματος. Δυο τετράγωνα πιο κάτω και δεν έκαναν καμία κίνηση προς τα εκεί. Τι φύλαγαν εκεί πέρα?
Μην πετάξω τον zippo και το κινητό και καταληθεί η Δημοκρατία?

Αυτή η φωτογραφία είναι κάτω απ' το σπίτι μου

Δεν θα κοιτάξω να γλιτώσω απ' τον οπλαρχηγό που με σημαδεύει. Αν μου καεί το αυτοκίνητο θα κοιτάξω. Λες και θα το πάρω μαζί μου στον άλλο κόσμο.

Τα ξαναέγραψα.
Αν γουστάρεται να σας σημαδεύει ένα όπλο μαγκιά σας.
Σε κάποιους δεν μας αρέσει και θα βγούμε στους δρόμους να το διεκδικήσουμε αυτό.

Και για να σου βάλω και homework τα περισσότερα θύματα από "τζάπα" πυροβολισμό της αστυνομίας βάσει καταλόγων που κυκλοφόρησαν αυτές τις μέρες, είναι τύποι που δεν σταμάτησαν με αυτοκίνητο σε μπλόκο.

Σκέψου ότι την επόμενη φορά μπορεί να είσαι εσύ.

Να βγώ εγώ μετά και να πω "έλα μωρέ τον αλήτη, που ετρέχε..."

Και γα**

Γελάσαμε, ΔΕΝ... που θα έλεγε και το Λαρισσινό νούμερο Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2008, 07:39:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Γελάσαμε, ΔΕΝ... που θα έλεγε και το Λαρισσινό νούμερο Wink
Άντε να δούμε πόσο θα σας το λέω ακόμα ότι είμαι Εδεσσαίος...

Και κάτι άλλο, εσύ γιατί είσουν στην πορεία? Αφού όλη η κατάσταση ήταν ένα μπουρδέλο, με πρόφαση τον θάνατο του Αλέξη. Μπουρδέλο ακριβώς. Εσύ ήρωα μου τί πήγες να κάνεις?

Επίσης, ΔΕΝ φτάνουν τα ΜΑΤ για όλους. Ή θα είναι σε εσάς ή θα είναι στους κάφρους. Επέλεξαν να είναι σε σας, είτε σας άρεσε είτε όχι.

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2008, 10:11:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Οι κάφροι τα έσπαγαν στην Σκουφά και τα ΜΑΤ ήταν μαζί μας στην πλατεία Συντάγματος. Δυο τετράγωνα πιο κάτω και δεν έκαναν καμία κίνηση προς τα εκεί. Τι φύλαγαν εκεί πέρα?
Μην πετάξω τον zippo και το κινητό και καταληθεί η Δημοκρατία?

1) Θες η αστυνομία να κάνει την δουλειά της ή όχι; Μην μου τα γυρίζεις τώρα.

Παράθεση:
Τα ξαναέγραψα.
Αν γουστάρεται να σας σημαδεύει ένα όπλο μαγκιά σας.
Σε κάποιους δεν μας αρέσει και θα βγούμε στους δρόμους να το διεκδικήσουμε αυτό.

2) Σε έχουν σημαδέψει ποτέ με όπλο; 3) Πήγες να πιεις το καφεδάκι σου και σε τραμπούκισαν μπάτσοι; 4) Εμένα γιατί δεν μ' έχουν ενοχλήσει ποτέ και πάντα μου μιλάνε στο πληθυντικό;

Παράθεση:
Και για να σου βάλω και homework τα περισσότερα θύματα από "τζάπα" πυροβολισμό της αστυνομίας βάσει καταλόγων που κυκλοφόρησαν αυτές τις μέρες, είναι τύποι που δεν σταμάτησαν με αυτοκίνητο σε μπλόκο.

Σκέψου ότι την επόμενη φορά μπορεί να είσαι εσύ.

5) Και γιατί δεν σταμάτησαν σε μπλόκο; 6) Επειδή βαρέθηκαν τα καλόπαιδα ή επειδή είχαν λερωμένη την φωλιά τους; 7) Μας δουλεύεις;

Δεν πρέπει να τα γαμάμε όλα εις το όνομα της δημοκρατίας. Και δεν σου λέω ότι θα πρέπει να στεκόμαστε στους καναπέδες μας ότι και να γίνει. ΟΚ, ήταν ένας μαλ**ας μπάτσος που σκότωσε το παιδάκι. Να δικαστεί και να σαπίσει στην φυλακή. Τώρα θα πρέπει να τα σπάσουμε όλα; Πότε και με ποιο τρόπο γέμισαν τα 15χρονα από οργή; Επειδή έπηξαν στο φροντιστήριο; Υποκινούμενες καταστάσεις για υποκινούμενους παπάρες. Όχι ρε, δεν γίνονται όλα αυτά για εκλογές. Μιας και είναι τόσο άχρηστοι όλοι, είναι η μοναδική ευκαιρία να ζήσουμε στιγμές του '89, να γίνει και αυτό το κακόμοιρο 10% κυβέρνηση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Όταν εγώ βγήκα στο δρόμο πριν από 10 χρόνια, έκλεισα το σχολείο μου για 4 μήνες με πολύ συγκεκριμένο σκοπό, να μην κάνουμε μάθημα κυρίως... α ναι και ήταν και ο νόμος αρσένη. Που φυσικά και πέρασε. Και εγώ σιχαίνομαι τους μπάτσους, αλλά δεν ασχολούμαι μαζί τους, για να μην ασχοληθούν και αυτοί μαζί μου. Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι αναγκαίοι. Αλλά επειδή είναι και παπάρες δεν θα κάτσω να ψάξω που είναι το κόκκινο 206 στο Γκύζη για να το κάψω.

Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2008, 10:21:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα πάντως με έχουν σταματήσει σε μπλόκο και το όργανο ήταν τόσο ηλίθιο που αναγκαστήκαμε στο τέλος να του πούμε με έντονο ύφος να χαλαρώσει και να στρέψει το όπλο του αλλού Exclamation Exclamation Exclamation

Όσο για το θέμα ευγένειας, ναι πολλοί είναι ευγενικοί αλλά έχω τύχει και σε μαλ**ες που νόμιζαν ότι γνωριζόμαστε από χθες και όχι μόνο εγώ που άντε είμαι και σχετικά νέος αλλά και ο πατέρας μου Exclamation

ΥΓ Η καλύτερη περίπτωση πάντως που έχω ακούσει είναι όταν πολύ ευγενικά κάνανε παρατήρηση σε φίλο μου που δεν φόραγε κράνος η κοπέλα του. Εγώ τον έβριζα μετά κι όχι ο μπάτσος Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2008, 10:27:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και κάτι ακόμα αν η εκάστοτε κυβέρνηση βοηθούσε το σώμα ώστε να είναι πλήρως στελεχωμένο με επαγγελματίες αστυνομικούς δίπλα στον πολίτη με σεβασμό και κατανόηση τότε να είσαστε σίγουροι ότι θα τους σεβόμασταν και θα τους εκτιμούσαμε πολύ περισσότερο Wink

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2008, 13:53:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σχεδον ολα τα υπολοιπα τα σχολιασαν o steve και ο snakemjk... εγω θα μεινω σε αυτο εδω το σημειο που γραφεις:

christhehealer έγραψε:

Το έχω αγοράσει μόνος μου ξέρεις και όπως το έκανα μια φορά μπορώ να το κάνω και δεύτερη. Αλλά για να το κάνω δεύτερη, πρέπει πάνω απ' όλα να ζω.
Συνεπώς στην δικιά μου Δημοκρατία [και άλλων καμιά εκατοστή χιλιάδων που ήμασταν στο Σύνταγμα εκείνο το βράδυ] δεν υπάρχουν παπ***ές του στυλ “να έχουμε την υγειά μας, αλλά να έχουμε και το αυτοκινητάκι μας και κανα δυο σπιτάκια μωρέ να γουστάρουμε...”

1) δηλαδη θες να μας πεις οτι οσες φορες και να σου σπασουνε το αυτοκινιτο δεν εχεις προβλημα ε??? θα δουλευεις μια ζωη για να ξεπληρωνεις αυτοκινιτα που καποιοι τα σπασανε???δεν σε νοιαζει και τοσο ε?

2)αυτο το ακουω πολλες φορες αυτες τις μερες το ''ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΝΑ ΖΩ'' και θελω να σου κανω το εξης ερωτημα:

πηγες ποτε με ΗΡΕΜΙΑ οπως κανει ο ΚΑΘΕ ανθρωπος να πιεις το καφεδακι σου ωραια και καλα και να σε σημαδεψει καποιο οπλο????ε μην τρελαθουμε ρε φιλε δεν ειμαστε χαζοι..... εγω δεν θυμαμαι ποτε να εχει κινδυνεψει η ζωη μου απο καποιον αστυνομικο......

3)θες να μας πεις οτι,τη στιγμη που εχεις την υγεια σου, θα σε χαλαγαν 2,3,5,10 σπιτια???η οσα περισσοτερα γινεται τελος παντων..........

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

Ένταξη: 11 Μάϊ 2008
Τόπος: Αιγάλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2008, 19:04:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
Εμένα πάντως με έχουν σταματήσει σε μπλόκο και το όργανο ήταν τόσο ηλίθιο που αναγκαστήκαμε στο τέλος να του πούμε με έντονο ύφος να χαλαρώσει και να στρέψει το όπλο του αλλού Exclamation Exclamation Exclamation

Όσο για το θέμα ευγένειας, ναι πολλοί είναι ευγενικοί αλλά έχω τύχει και σε μαλ**ες που νόμιζαν ότι γνωριζόμαστε από χθες και όχι μόνο εγώ που άντε είμαι και σχετικά νέος αλλά και ο πατέρας μου Exclamation

ΥΓ Η καλύτερη περίπτωση πάντως που έχω ακούσει είναι όταν πολύ ευγενικά κάνανε παρατήρηση σε φίλο μου που δεν φόραγε κράνος η κοπέλα του. Εγώ τον έβριζα μετά κι όχι ο μπάτσος Exclamation

και μένα με έχουν βρίσει Razz όταν με σταματήσαν για δακτύλιο xD

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2008, 20:49:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου ήρθε σε mail πριν 10 λεπτά,
Παράθεση:
Έσβησε χθες -αθόρυβα- αστυνομικός, θύμα κουκουλοφόρων του 2007.

Χθες έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007. Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός.

Δεν ήταν αρκετά νέος, ήταν ήδη 24 ετών.

Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ, γιατί έβγαζε 750.

Δεν είχε όνειρα για τη ζωή του, είχε όπλο, κι ας μην το τράβηξε ποτέ για να σωθεί.

Δεν είχε μάνα να τον κλάψει, γιατί ήταν ένας μπάτσος, ένα γουρούνι, ένας δολοφόνος.

Κάποιοι θάνατοι δεν πουλάνε το ίδιο, αλλά μαντέψτε, πονάνε το ίδιο.

Ποιος είναι ο αστυνομικός; Δυστυχώς θυμηθείτε το περιστατικό... "Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι την 23.10 ώρα της06/07/2007, δύο (2) αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσίαμέτρων ασφαλείας για αποτροπή κλοπών, επιθέσεων και φθορών ξένης περιουσίας,(σπάσιμο οχημάτων, καταστημάτων ή εγκαταστάσεων κ.α αδικημάτων) όπως έχεισυμβεί κατά το παρελθόν, κατά την διάρκεια συναυλίας συγκροτημάτων μουσικήςστις εγκαταστάσεις του γηπέδου Baseball στο Ελληνικό, δέχθηκαν απρόκληταδολοφονική επίθεση από πλήθος ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου. Η αναίτια επίθεση έγινε από τριάντα τουλάχιστον άτομα, με ενωμένες δυνάμεις ταοποία διέπραξαν βιαιοπραγίες σε βάρος των δύο (2) αστυνομικών, με γρόνθους,λακτίσματα και υλικά αντικείμενα (σιδηρολοστούς, ρόπαλα, θλώντα όργανα),προκαλώντας σε αυτούς βαρείες σωματικές βλάβες. Ειδικότερα ο ένας αστυνομικός (γεν. 1983), φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής,πολλαπλά τραύματα στο σώμα και νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ. Νοσοκομείου, ευρισκόμενοςσε καταστολή.Η κατάσταση του εγκυμονεί κίνδυνο ζωής. Ο δεύτερος αστυνομικός (γεν. 1972), επίσης νοσηλευόμενος φέρει ρωγμώδες κατάγματα στο αριστερό χέρι και μώλωπες στα πλευρά. Η βάναυση επίθεση συνεχίζει μια σειρά προκλήσεων έναντι της έννομης τάξης και''καταδρομών'' που αποδέχονται με απάθεια το ενδεχόμενο αποτέλεσμα τηςσωματικής βλάβης και της ανθρωποκτονίας από ''άτομα'' που ασκούνται στη βία, μάλλον ως πρόταση και στάση ζωής και ως ''πολιτική παρέμβαση''. Η Ελληνική Αστυνομία κινείται για την ανακάλυψη των δραστών".

Γι' αυτό το γεγονός όμως, κανένας δημοσιογράφος δε θα φωνάξει, κανένα Ιντυμίντια δε θα γράψει αράδες, κανένας ψευτοδημοκράτης μπλογκερ δε θα αναρτήσει έστω και μία γραμμή.
Η τελευταία παράγραφος τα λέει όλα.

Να πάνε να γα**θούνε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και παραπληροφόρησης Wink

Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2008, 21:18:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μου ηρθε κι εμενα το παραπάνω αλλά απ' οτι φαινεται ειναι μία από τις συνηθισμένες (και ηλίθιες) φάρσες που κυκλοφορούν μέσω μέιλ

και αν ειχε γινει ενα τετοιο γεγονός αποκλείεται να μην το είχαν πάρει πρεφα τα καναλια...

---
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 14, 15, 16  Επόμενη
Σελίδα 15 από 16

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης