PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ατσουμπαλιές.....

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάρ 2003, 14:51:57    Θέμα δημοσίευσης: Ατσουμπαλιές..... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τριήμερο ερχόταν και αποφάσισα να πάρω τα βουνά...
Όλα ήταν σχεδιασμένα και κανονισμένα...
Τρείς ημέρες στους Δελφούς, με εξορμήσεις προς Αράχωβα, Παρνασσό, Ιτέα κλπ...
Η ατσουμπαλιά όμως έγινε...
Στην προσπάθειά μου να κάνω αναστροφή σε κάποιο σημείο, βρίσκω με το κάτω μέρος του εμπρός δεξιού φτερού (μπροστα από την ρόδα), σε ένα ψηλό πεζούλι...
Ένα σκράτς ακούστηκε και με έλουσε κρύος ιδρώτας...
Αποτέλεσμα...:
Ένα γδάρσιμο στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα (στο "καρούμπαλο") και μεγάλη απώλεια νερού από το συγκεκριμένο σημείο...
Συμβουλευόμενος το βιβλιαράκι του κατασκευαστή, διαπίστωσα οτι σε εκείνο το σημείο βρίσκεται το τεπόζιτο για το νερό των υαλοκαθαριστήρων...
Αυτό το κατάλαβα και αφού δοκίμασα να ρίξω νερό στο παρμπρίζ, αλλά μάταια καθώς το τεπόζιτο είχε αδειάσει.
Τι να έγινε άραγε;
Ράγισε το τεπόζιτο;
Άνοιξε καμία τάπα;
Τί;;;;;;;
Για ρίχτε καμιά ιδέα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάρ 2003, 15:44:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να άνοιξε τάπα χλωμό το βλέπω, αφού δεν έχει τάπα από κάτω....

Μάλλον για ράγισμα το κόβω.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάρ 2003, 15:48:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νά ' χουμε την υγειά μας να καπνίζουμε ....
νά'χουμε λεφτά να τα πετάμε στις ατυχίες μας ....
Evil Evil Evil

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάρ 2003, 22:39:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως ξέρει κανένας από τιμές για το τεπόζιτο;;;
Ή αν γίνεται να το κολλήσω, μην δώσω και τσάμπα λεφτά....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
1.1 i love you (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

C3 1.6 Elegance

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Πόρτο-Ράφτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 00:29:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sad Sad Sad Το ίδιο ακριβώς έπαθα κι εγώ απο την άλλη μεριά όμως.Αποτέλεσμα;Ενα καλό σημάδι στο καρούμπαλο του προφυλακτήρα Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 00:30:14    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ατσουμπαλιές..... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Τριήμερο ερχόταν και αποφάσισα να πάρω τα βουνά...
Όλα ήταν σχεδιασμένα και κανονισμένα...
Τρείς ημέρες στους Δελφούς, με εξορμήσεις προς Αράχωβα, Παρνασσό, Ιτέα κλπ...
Η ατσουμπαλιά όμως έγινε...
Στην προσπάθειά μου να κάνω αναστροφή σε κάποιο σημείο, βρίσκω με το κάτω μέρος του εμπρός δεξιού φτερού (μπροστα από την ρόδα), σε ένα ψηλό πεζούλι...
Ένα σκράτς ακούστηκε και με έλουσε κρύος ιδρώτας...
Αποτέλεσμα...:
Ένα γδάρσιμο στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα (στο "καρούμπαλο") και μεγάλη απώλεια νερού από το συγκεκριμένο σημείο...
Συμβουλευόμενος το βιβλιαράκι του κατασκευαστή, διαπίστωσα οτι σε εκείνο το σημείο βρίσκεται το τεπόζιτο για το νερό των υαλοκαθαριστήρων...
Αυτό το κατάλαβα και αφού δοκίμασα να ρίξω νερό στο παρμπρίζ, αλλά μάταια καθώς το τεπόζιτο είχε αδειάσει.
Τι να έγινε άραγε;
Ράγισε το τεπόζιτο;
Άνοιξε καμία τάπα;
Τί;;;;;;;
Για ρίχτε καμιά ιδέα...

θυμισε μου ποσο το χεις χαμηλωσει ....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 08:59:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν φταίει το χαμήλωμα DimiP...
Το πεζούλι ήταν ψηλότερο, από τα συνηθισμένα και έκανα και λάθος υπολογισμό...
Χ...σε μέσα Πολυχρόνη, δηλαδή...

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 12:29:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάτι παρόμοιο έχει πάθει ο konstantinos...

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 12:46:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειδοποίησε τον ντε, να μου πει την άποψή του για το θέμα...

Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 15:11:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:

Τι, πως, πού? Α ρε Αρτέμη με έδωσες στεγνά... Laughing

Ναι όντως το ίδιο έπαθα, αλλά δεν ξέρω πότε το έπαθα και πού... Shocked

Πάντως "δακρύζει" το ντεπόζιτο και δεν έχω βρεί το που... πάντως δεν πρόκειται να το αλλάξω με τίποτα. Απλά περιμένω να βρω ευκαιρία και χρόνο να μπω απο κάτω και να το φτιάξω... Κόλες στο εμπόριο υπάρχουν άφθονες για τέτοιου είδους διαρροές. Ρώτα σε κάποιο μαγαζί με εργαλεία και θα σου προτείνουν τουλάχιστον τρείς... διαλέγεις και παίρνεις... Wink

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 17:34:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

konstantinos έγραψε:
chatasos έγραψε:

Τι, πως, πού? Α ρε Αρτέμη με έδωσες στεγνά... Laughing

Ναι όντως το ίδιο έπαθα, αλλά δεν ξέρω πότε το έπαθα και πού... Shocked

Πάντως "δακρύζει" το ντεπόζιτο και δεν έχω βρεί το που... πάντως δεν πρόκειται να το αλλάξω με τίποτα. Απλά περιμένω να βρω ευκαιρία και χρόνο να μπω απο κάτω και να το φτιάξω... Κόλες στο εμπόριο υπάρχουν άφθονες για τέτοιου είδους διαρροές. Ρώτα σε κάποιο μαγαζί με εργαλεία και θα σου προτείνουν τουλάχιστον τρείς... διαλέγεις και παίρνεις... Wink

ρε συ ριξε μια ματια απο τωρα κατω να δεις τι παιζει γιατι εκει που ειναι το ντεποζιτο κουμπωνει το μοτερακι για τα μπεκ με λαστιχο και μπορει απο το κοπανημα να βγηκε απλα απο την θεση του και να εχασε το νερο η ακομα και να εφυγε απο το μοτερακι το λαστιχο που παει το νερο στα μπεκ.παντως το μοτερακι μην εσπασε γιατι αυτο ειναι και το ακριβο ανταλλακτικο (εμενα χαλασε και εδοσα 30 ευρω).για να δεις καλιτερα τι παιζει πρεπει να βγαλεις το πλαστικο θολο απο την ροδα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 11:06:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό που λες για το λάστιχο, το σκέφτηκα και εγώ, γιατί είναι δύσκολο να ραγίσει το ρεζερβουάρ, αφού το προστατεύει ένα πλαστικό κάλυμα.
Το λάστιχο καταλήγει στο κάτω μέρος;;
Ίσως αυτή να είναι η λύση...
Για να το κάνω μόνος, είναι δύσκολο (υπερβολικό χαμήλωμα...)
Πρέπει να το σηκώσω σε γερανό...

Επιστροφή στην κορυφή
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 15:20:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το λαστιχο απο το μοτερακι ειναι μια ροδελα που εφαρμοζει στο λαιμο του.αν εχει βγει γενικα ολο το μοτερακι απο την θεση του να κοιταξεις γιατι δεν βιδωνει πανω στο ντεποζιτο απλα σφηνωνει.αν εννοεις το λαστιχενιο σωληνακι που φευγει το νερο τοτε αυτο περναει απο μπροστα και παει μεσα απο τον θολο στο πανω μερος εφαρμοστα με το σασι απο τρυπα στα μπεκ.αν βρεις το μοτερακι μπορεις να το ακολουθησεις αλλα το πιο πιθανο ειναι να εχει βγει απο μπροστα που εφαρμοζει.για το σηκωμα αν εχεις χωρο σε παρκινκ γιατι δεν βαζεις τον γρυλλο και 1-2 τσιμεντολιθους απο κατω για ασφαλεια (χωρις νακουμπανε το αμαξι ε?) και να βγαλεις σιγα σιγα την ροδα τον θολο και να το κοιταξεις.προσεχε πως θα βγαλεις τον θολο απο εκει που εφαρμοζει με το φτερο.

Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 15:28:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ntinos έγραψε:
το λαστιχο απο το μοτερακι ειναι μια ροδελα που εφαρμοζει στο λαιμο του.αν εχει βγει γενικα ολο το μοτερακι απο την θεση του να κοιταξεις γιατι δεν βιδωνει πανω στο ντεποζιτο απλα σφηνωνει.αν εννοεις το λαστιχενιο σωληνακι που φευγει το νερο τοτε αυτο περναει απο μπροστα και παει μεσα απο τον θολο στο πανω μερος εφαρμοστα με το σασι απο τρυπα στα μπεκ.αν βρεις το μοτερακι μπορεις να το ακολουθησεις αλλα το πιο πιθανο ειναι να εχει βγει απο μπροστα που εφαρμοζει.για το σηκωμα αν εχεις χωρο σε παρκινκ γιατι δεν βαζεις τον γρυλλο και 1-2 τσιμεντολιθους απο κατω για ασφαλεια (χωρις νακουμπανε το αμαξι ε?) και να βγαλεις σιγα σιγα την ροδα τον θολο και να το κοιταξεις.προσεχε πως θα βγαλεις τον θολο απο εκει που εφαρμοζει με το φτερο.

Εάν, λέω εάν, συμβαίνει αυτό... νερό πηγαίνει στα πιτσιλιστήρια? Εμένα πάντως πηγαίνει... Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 15:38:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

konstantinos έγραψε:
Ntinos έγραψε:

Εάν, λέω εάν, συμβαίνει αυτό... νερό πηγαίνει στα πιτσιλιστήρια? Εμένα πάντως πηγαίνει... Shocked

Το δικό μου πάντως, στέρεψε τελείως...!!!
Άρα konstantine, κάτι άλλο συμβαίνει με την περίπτωσή σου, γιατί να έμεινε νερό στο σωληνάκι το αποκλείω

Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 15:46:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Το δικό μου πάντως, στέρεψε τελείως...!!!
Άρα konstantine, κάτι άλλο συμβαίνει με την περίπτωσή σου, γιατί να έμεινε νερό στο σωληνάκι το αποκλείω

Βάζοντας 2 λίτρα νερό... (φουλ δλδ) το 1 μιση πάει για πότισμα και μένει το μισό λίτρο περίπου για να με κάνει να βλέπω καλύτερα... Very happy

Οπότε κάποιο λάκο έχει η φάβα (μάλλον τρύπα για να ακριβολογούμε)...

Που θα μου πάει 8α την βρώ... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης