PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ιταλο-Γαλλική συμμαχία;
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Δεκ 2008, 19:29:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και να δεις που σκεφτόμουν το επόμενο να είναι ιταλικό!

Μάλλον γαλλικό θα είναι! Laughing

(Αν πάρουμε λίγο από το ιταλικό design καλά θα είναι...)

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
sakis206t (sakis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 206 xs 1.4 8v

Ένταξη: 09 Δεκ 2008
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Δεκ 2008, 22:06:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν θα μπορουσα να φανταστω οτι σε λιγα χρονια θα ειναι τα αυτοκινητα οτι να ναι.καλυτερα οπωσ ειναι τωρα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
georgio3gr 
Μέλος
Μέλος

Saxo vts 1,6

Ένταξη: 14 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2008, 00:57:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορει στο μελλον να δουμε το αντιστοιχο της εξαγορας της Lamborghini απο την Audi, το R8 της Citroen ή της Peugeot... Με κινητήρα Ferrari, "υδροπνευματικο" στησιμο αλα γαλλικα, σχεδιο Pininfarina και δεν συμμαζευεται...Μπορει το group PSA να βγαλει supercar ή κανα στυλ EVO στην κυκλοφορια... Αξιζει να ονειρευομαστε τα καλυτερα... Γιατι στα χειροτερα αν θυμηθω καποιες alfa romeo που οταν εβρεχε δεν επαιρναν μπρος αστα να πανε... Rolling eyes

Υ.Γ.: Να δω C1 ή 107 T-jet Abarth με 155ps και τι στον κοσμο...
Επιστροφή στην κορυφή
gio_rallye (Γιωργος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye 1.6T

Ένταξη: 04 Σεπ 2008
Τόπος: patras - argyroupolis

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2008, 03:41:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε δε λεει η συνχωνευση ρε παιδια, εγω το αμαξακι μου το πηρα επειδη στριβει, εχει καλο πλαισιο καλο μοτερ ειναι στυλατο.. τωρα αν γινει καμια συνχωνευση και μοιραζομαστε πλαισια απο δω , μοτερ απο κει, ηλεκτρικα απο παραδιπλα, τοτε το αμαξακι μας χανει τη μοναδικοτητα του.. πηρα γαλλικο γιατι μου προσφερει αυτα, πηρα γερμανικο γιατι μου προσφερει κατι αλλο.. αμα γινουν ολα ιδια αστα... ασε που τα ανταλλακτικα θα ειναι ολα ιδια και λογω μονοπωλιου θα πανε τις τιμες οπου γουσταρουν... Idea Wink

ολα μεσα!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2008, 07:41:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gio_rallye έγραψε:
ασε που τα ανταλλακτικα θα ειναι ολα ιδια και λογω μονοπωλιου θα πανε τις τιμες οπου γουσταρουν... Idea Wink
Μερικές φορές μου την σπάει που διαβάζετε όσα θέλετε και όχι ΟΛΑ.
Sidobre έγραψε:
Ετσι όπως πάνε τα πράγματα, βλέπω και τις αυτοκινητοβιομηχανίες να πέρνουν τον δρόμο των υπολογιστών.
Ενας θα βγάζει μοτερ, 3-4 πλαίσια, 2-3 σαλόνια και οι εταιρίες θα κάνουν μόνο μοντάρισμα. Μάλλον κάπως έτσι θα σωθούν στο τέλος...
Αν είναι να γίνει έτσι, ανυπομονώ να γίνει συγχώνευση Very happy

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Λευτέρης (Λευτέρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 1.3 (8v) rallye (1995)

Ένταξη: 25 Ιαν 2008
Τόπος: Βάρη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2008, 10:56:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οτι και να μου λέτε εγώ πιστεύω θα έχουμε καλό αποτέλεσμα!!!Θα πέσει πολλή μαγεία και απο τους 2 ομίλους για να δημιουργήσουν το τέλειο!!!

Μην λέτε οτι τα Ιταλικά δεν στρίβουν!!! Mad Mad

Είμαι πρώην κάτοχος και το έχω ευχαριστηθεί απίστευτα το μόνο πρόβλημα είναι τα ηλεκτρολογικά!!!!!!

1300 8v miniature!!
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2008, 22:45:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζω ότι αυτό που έκανε η Peugeot με τη ΒΜW δηλαδή αμάξωμα Γαλλικό και μοτερ BMW τούρμπο ήταν ότι καλίτερο μπορούσαμε να δούμε και πιστεύω ότι ανέβηκε πολύ η Peugeot από αυτή τη συνεργασία.
Το να ξεπεραστεί κάτι τέτοιο με τους Ιταλούς μέσα το κόβω λίγο δύσκολο

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Δεκ 2008, 14:25:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostas207rc έγραψε:
Νομίζω ότι αυτό που έκανε η Peugeot με τη ΒΜW δηλαδή αμάξωμα Γαλλικό και μοτερ BMW τούρμπο ήταν ότι καλίτερο μπορούσαμε να δούμε και πιστεύω ότι ανέβηκε πολύ η Peugeot από αυτή τη συνεργασία.
Mία διόρθωση, -αν και ένα βασικό σύστημα, βλ. valvetronic είναι δημιουργήμα BMW- όπως έχουμε ξαναπεί, το μοτέρ εξελίχθηκε απο κοινού και απο τις δύο εταιρείες Wink
Και φυσικά, κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Peugeot!

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
sakis206t (sakis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 206 xs 1.4 8v

Ένταξη: 09 Δεκ 2008
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Δεκ 2008, 18:28:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδεια να μην λεμε οτι τα αλφα ρομεο δεν στριβουν καλα θα ηταν να γινει
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Δεκ 2008, 23:33:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
kostas207rc έγραψε:
Mία διόρθωση, -αν και ένα βασικό σύστημα, βλ. valvetronic είναι δημιουργήμα BMW- όπως έχουμε ξαναπεί, το μοτέρ εξελίχθηκε απο κοινού και απο τις δύο εταιρείες Wink

Από κοινού εξελίχθηκε αλλά αν το δεις σε σύκριση με το mini δύσκολα θα βρεις διαφορές

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Δεκ 2008, 03:28:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostas207rc έγραψε:
makis106 έγραψε:
kostas207rc έγραψε:

Από κοινού εξελίχθηκε αλλά αν το δεις σε σύκριση με το mini δύσκολα θα βρεις διαφορές
Μα είναι ακριβώς το ίδιο μοτέρ!
Την ίδια εποχή που μπήκε αυτός ο κινητήρας στο μίνι, μπήκε και στα δικά μας. Χρησιμοποιείται και απο την BMW και απο την Peugeot (Τώρα πλέον και απο την citroen Mad) .

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
mad2008 (prodromos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 2001

Ένταξη: 08 Ιαν 2009
Τόπος: kavala-eleusina

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2009, 19:31:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ συγχωνευση πιστευω οτι θα οφελησει πολλους..
επισης ΟΛΑ τα αυτοκινιτα στριβουν με τις καταλληλες μετατροπες.(ο αδερφος μου εχει gt με variant 2 και μπαρες θολων και ειναι πραγματικο τρενο.)
ο χρονος θα δειξει τα παντα!!

ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ!!
Επιστροφή στην κορυφή
307__:)(dimitris) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

Ένταξη: 07 Σεπ 2004
Τόπος: agrinio

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 09:08:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=4&art_id=9864
Μαλλον για Γερμανο-Γαλλικη συμμαχια το βλεπω μιας και οι Γερμανοι μας γλυφουν να τους σωσουμε, αφου ηρθαν στην Γαλλια και δεν πηγε το psa group στην Γερμανια καλα ειναι Stunned Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης