Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
dimkeras (Δημοσθένης) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuned
Ένταξη: 18 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 1515 Τόπος: Λευκάδα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Δεκ 2008, 19:29:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και να δεις που σκεφτόμουν το επόμενο να είναι ιταλικό!
Μάλλον γαλλικό θα είναι!
(Αν πάρουμε λίγο από το ιταλικό design καλά θα είναι...)
Vroum-vroum! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sakis206t (sakis) Νέος χρήστης

peugeot 206 xs 1.4 8v
Ένταξη: 09 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 55 Τόπος: thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Δεκ 2008, 22:06:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν θα μπορουσα να φανταστω οτι σε λιγα χρονια θα ειναι τα αυτοκινητα οτι να ναι.καλυτερα οπωσ ειναι τωρα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
georgio3gr Μέλος

Saxo vts 1,6
Ένταξη: 14 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 111
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2008, 00:57:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπορει στο μελλον να δουμε το αντιστοιχο της εξαγορας της Lamborghini απο την Audi, το R8 της Citroen ή της Peugeot... Με κινητήρα Ferrari, "υδροπνευματικο" στησιμο αλα γαλλικα, σχεδιο Pininfarina και δεν συμμαζευεται...Μπορει το group PSA να βγαλει supercar ή κανα στυλ EVO στην κυκλοφορια... Αξιζει να ονειρευομαστε τα καλυτερα... Γιατι στα χειροτερα αν θυμηθω καποιες alfa romeo που οταν εβρεχε δεν επαιρναν μπρος αστα να πανε...
Υ.Γ.: Να δω C1 ή 107 T-jet Abarth με 155ps και τι στον κοσμο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gio_rallye (Γιωργος) Μέλος

peugeot 207 rallye 1.6T
Ένταξη: 04 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 148 Τόπος: patras - argyroupolis
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2008, 03:41:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ε δε λεει η συνχωνευση ρε παιδια, εγω το αμαξακι μου το πηρα επειδη στριβει, εχει καλο πλαισιο καλο μοτερ ειναι στυλατο.. τωρα αν γινει καμια συνχωνευση και μοιραζομαστε πλαισια απο δω , μοτερ απο κει, ηλεκτρικα απο παραδιπλα, τοτε το αμαξακι μας χανει τη μοναδικοτητα του.. πηρα γαλλικο γιατι μου προσφερει αυτα, πηρα γερμανικο γιατι μου προσφερει κατι αλλο.. αμα γινουν ολα ιδια αστα... ασε που τα ανταλλακτικα θα ειναι ολα ιδια και λογω μονοπωλιου θα πανε τις τιμες οπου γουσταρουν... 
ολα μεσα!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2008, 07:41:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
gio_rallye έγραψε: | ασε που τα ανταλλακτικα θα ειναι ολα ιδια και λογω μονοπωλιου θα πανε τις τιμες οπου γουσταρουν...  | Μερικές φορές μου την σπάει που διαβάζετε όσα θέλετε και όχι ΟΛΑ.
Sidobre έγραψε: | Ετσι όπως πάνε τα πράγματα, βλέπω και τις αυτοκινητοβιομηχανίες να πέρνουν τον δρόμο των υπολογιστών.
Ενας θα βγάζει μοτερ, 3-4 πλαίσια, 2-3 σαλόνια και οι εταιρίες θα κάνουν μόνο μοντάρισμα. Μάλλον κάπως έτσι θα σωθούν στο τέλος... | Αν είναι να γίνει έτσι, ανυπομονώ να γίνει συγχώνευση 
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Λευτέρης (Λευτέρης) Φανατικό μέλος

Peugeot 106 1.3 (8v) rallye (1995)
Ένταξη: 25 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 333 Τόπος: Βάρη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2008, 10:56:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οτι και να μου λέτε εγώ πιστεύω θα έχουμε καλό αποτέλεσμα!!!Θα πέσει πολλή μαγεία και απο τους 2 ομίλους για να δημιουργήσουν το τέλειο!!!
Μην λέτε οτι τα Ιταλικά δεν στρίβουν!!!
Είμαι πρώην κάτοχος και το έχω ευχαριστηθεί απίστευτα το μόνο πρόβλημα είναι τα ηλεκτρολογικά!!!!!!
1300 8v miniature!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostas207rc (kostakis) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC 1.6T
Ένταξη: 02 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2008, 22:45:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Νομίζω ότι αυτό που έκανε η Peugeot με τη ΒΜW δηλαδή αμάξωμα Γαλλικό και μοτερ BMW τούρμπο ήταν ότι καλίτερο μπορούσαμε να δούμε και πιστεύω ότι ανέβηκε πολύ η Peugeot από αυτή τη συνεργασία.
Το να ξεπεραστεί κάτι τέτοιο με τους Ιταλούς μέσα το κόβω λίγο δύσκολο
Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Δεκ 2008, 14:25:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kostas207rc έγραψε: | Νομίζω ότι αυτό που έκανε η Peugeot με τη ΒΜW δηλαδή αμάξωμα Γαλλικό και μοτερ BMW τούρμπο ήταν ότι καλίτερο μπορούσαμε να δούμε και πιστεύω ότι ανέβηκε πολύ η Peugeot από αυτή τη συνεργασία.
Το να ξεπεραστεί κάτι τέτοιο με τους Ιταλούς μέσα το κόβω λίγο δύσκολο | Mία διόρθωση, -αν και ένα βασικό σύστημα, βλ. valvetronic είναι δημιουργήμα BMW- όπως έχουμε ξαναπεί, το μοτέρ εξελίχθηκε απο κοινού και απο τις δύο εταιρείες
Και φυσικά, κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Peugeot!
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sakis206t (sakis) Νέος χρήστης

peugeot 206 xs 1.4 8v
Ένταξη: 09 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 55 Τόπος: thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Δεκ 2008, 18:28:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παιδεια να μην λεμε οτι τα αλφα ρομεο δεν στριβουν καλα θα ηταν να γινει |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostas207rc (kostakis) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC 1.6T
Ένταξη: 02 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Δεκ 2008, 23:33:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
makis106 έγραψε: | kostas207rc έγραψε: | Νομίζω ότι αυτό που έκανε η Peugeot με τη ΒΜW δηλαδή αμάξωμα Γαλλικό και μοτερ BMW τούρμπο ήταν ότι καλίτερο μπορούσαμε να δούμε και πιστεύω ότι ανέβηκε πολύ η Peugeot από αυτή τη συνεργασία.
Το να ξεπεραστεί κάτι τέτοιο με τους Ιταλούς μέσα το κόβω λίγο δύσκολο | Mία διόρθωση, -αν και ένα βασικό σύστημα, βλ. valvetronic είναι δημιουργήμα BMW- όπως έχουμε ξαναπεί, το μοτέρ εξελίχθηκε απο κοινού και απο τις δύο εταιρείες
Και φυσικά, κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Peugeot! |
Από κοινού εξελίχθηκε αλλά αν το δεις σε σύκριση με το mini δύσκολα θα βρεις διαφορές
Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Δεκ 2008, 03:28:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kostas207rc έγραψε: | makis106 έγραψε: | kostas207rc έγραψε: | Νομίζω ότι αυτό που έκανε η Peugeot με τη ΒΜW δηλαδή αμάξωμα Γαλλικό και μοτερ BMW τούρμπο ήταν ότι καλίτερο μπορούσαμε να δούμε και πιστεύω ότι ανέβηκε πολύ η Peugeot από αυτή τη συνεργασία.
Και φυσικά, κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Peugeot! |
Από κοινού εξελίχθηκε αλλά αν το δεις σε σύκριση με το mini δύσκολα θα βρεις διαφορές | Μα είναι ακριβώς το ίδιο μοτέρ!
Την ίδια εποχή που μπήκε αυτός ο κινητήρας στο μίνι, μπήκε και στα δικά μας. Χρησιμοποιείται και απο την BMW και απο την Peugeot (Τώρα πλέον και απο την citroen ) .
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mad2008 (prodromos) Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 2001
Ένταξη: 08 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 21 Τόπος: kavala-eleusina
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2009, 19:31:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ συγχωνευση πιστευω οτι θα οφελησει πολλους..
επισης ΟΛΑ τα αυτοκινιτα στριβουν με τις καταλληλες μετατροπες.(ο αδερφος μου εχει gt με variant 2 και μπαρες θολων και ειναι πραγματικο τρενο.)
ο χρονος θα δειξει τα παντα!!
ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
307__:)(dimitris) Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black
Ένταξη: 07 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 318 Τόπος: agrinio
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |