PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ιταλο-Γαλλική συμμαχία;
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2008, 18:52:56    Θέμα δημοσίευσης: Ιταλο-Γαλλική συμμαχία; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

- Ο Σέρτζιο Μαργκιόνε δήλωσε ότι η εταιρεία του πρέπει να βρει έναν υγιή εταίρο

- Οι συναντήσεις υψηλόβαθμων στελεχών της Γαλλικής και της Ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας έχουν ενταθεί

Έντονες είναι οι φήμες ότι το γκρουπ της Fiat (Alfa Romeo, Lancia, Fiat), είναι έτοιμο να συγχωνευθεί με το Γαλλικό γρουπ PSA (Peugeot, Citroen).
Οι φήμες αυτές εντάθηκαν όταν ο απόλυτος άρχων του γκρούπο της Fiat, Σέρτζιο Μαργκιόνε, δήλωσε σε Ιταλικά μέσα ενημέρωσης , ότι η εταιρεία του πρέπει να βρει έναν υγιή εταίρο, ώστε να εξασφαλιστεί η επιβίωση της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, εφόσον η παγκόσμια οικονομική κρίση διαρκέσει καιρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συναντήσεις υψηλόβαθμων στελεχών της Γαλλικής και της Ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας έχουν ενταθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα με τους αναλυτές να θεωρούν δεδομένη αυτή τη συγχώνευση, αφού θα δημιουργήσει ένα αυτοκινητικό εταιρικό μεγαθήριο, σχεδόν ισάξιο του γκρουπ της VW.

Να σημειώσουμε ότι οι δύο εταιρείες συνεργάζονται από το 1978 κάνοντας κοινή παραγωγή μικρών φορτηγών, αλλά και των MPV μοντέλων τους…

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΚΑΙ:

Στην κορυφή της επικαιρότητας βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η είδηση ότι οι όμιλοι Fiat και PSA Peugeot-Citroen εξετάζουν την πιθανότητα συγχώνευσης, ως απάντηση στη διεθνή οικονομική κρίση.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της οικονομικής εφημερίδας Milano Finanza, το ενδεχόμενο αυτό έχει αποτελέσει αντικείμενο συνομιλίας του Ιταλού πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι και του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί.

Είχε προηγηθεί η εκτίμηση του διευθύνοντος συμβούλου της Fiat, Σέρτζιο Μαρκιόνε, ότι το 2009 προβλέπεται ακόμη πιο δύσκολο για τις αυτοκινητοβιομηχανίες και ότι η μόνη λύση είναι οι συγχωνεύσεις. Παράλληλα προέβλεψε ότι μετά την ύφεση θα απομείνουν παγκοσμίως μόλις 6 μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες

Πηγή: 4Τροχοί

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2008, 19:12:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δλδ αυτό σημαίνει οτι τα πεζώ πλέον δε θα στρίβουν για να εναρμονιστούν με τα ιταλικά??? Silly Silly Silly

---
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2008, 19:44:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι λες παλικάρι μου
ποιος σου ειπε οτι οι Ιταλοι δεν στρίβουν?
αλλα μην ξεφύγουμε απ το τόπικ...

ενδιάφερον ακουγεται πάντως...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2008, 21:08:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

abaleo έγραψε:
δλδ αυτό σημαίνει οτι τα πεζώ πλέον δε θα στρίβουν για να εναρμονιστούν με τα ιταλικά??? Silly Silly Silly

Όχι θα αρχίζουν να τσακίζονται σαν Alfa Romeo! Laughing

Πέρα απο την πλάκα πάντως, μπορεί να είναι μια σωστή -οικονομικά- επιχειρηματική κίνηση, καθώς η συγχώνευση θα ωφελήσει ως προς την αλληλοστήριξη και την απο κοινού μελέτη και χρήση των τεχνολογιών των δύο εταιρειών, αλλα... δεν ξέρω, σαν ιδέα δεν μου αρέσει, ίσως γιατί προσωπικά θεωρώ την Peugeot ας πούμε ανώτερη των Ιταλικών, απο θέμα αξιοπιστίας κυρίως. Δεν λέω οτι τα Peugeot δικρίνονται για την αξιοπιστία τους, αλλά γενικότερα τα Ιταλικά έχουν τη χειρότερη φήμη. Γιατί κακά τα ψέματα, και η Peugeot έχει κακό όνομα στην αγορά, -άδικα κατά τη γνωμη μου- αλλά, έτσι ίσως χειροτερέψει. Δεν θα μου άρεσε να εξισωθούν, έστω και στην ιδέα, πολύ παραπάνω βέβαια στην πράξη, όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία... Rolling eyes

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2008, 21:22:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ή που τα Ιταλικα θα στριψουν "αλα γαλλικα" ή που τα επομενα πεζακια θα εχουν ποιοτητα κατασκευης κ αξιοπιστια seicento Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2008, 21:41:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παντως αν παρουν τα γαλακια μας λιγο απο την ιταλικη φουτανια θα ειναι ολα τα ευρω

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2008, 22:52:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οπως και να χει σασμαν δεν παιζει να φτιαξουν καλο...μαλλον χειροτερο Laughing η πεζο πρεπει να βρει ιαπωνεζικη μαρκα κ να παρει αυτο που πρεπει...
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2008, 23:03:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συνεργασία υπάρχει ίδει ανάμεσα στις 2 εταιρίες εδώ και χρόνια.
Τα Ducato – Jumber – Boxer είναι το ίδιο και το αυτό. Γαλλικά μηχανικά μέρη , σε συνεργασία το πλαίσιο Ιταλικά τα ηλεκτρικά.
Επίσης το 806 είναι και αυτό σε συνεργασία όπως και το 807.
Έχει το ίδιο η Citroen – Lancia – Fiat.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2008, 23:09:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Συνεργασία υπάρχει ίδει ανάμεσα στις 2 εταιρίες εδώ και χρόνια.
Τα Ducato – Jumber – Boxer είναι το ίδιο και το αυτό. Γαλλικά μηχανικά μέρη , σε συνεργασία το πλαίσιο Ιταλικά τα ηλεκτρικά.
Επίσης το 806 είναι και αυτό σε συνεργασία όπως και το 807.
Έχει το ίδιο η Citroen – Lancia – Fiat.
Eντάξει τέτοιου είδους συνεργασίες υπάρχουν σε όλες σχεδόν τις εταιρείες, βλ. Peugeot-Toyota, Nissan-Renault, Renault-Dacia, Peugeot-BMW κλπ, απο κει και πέρα η συγχώνευση είναι κάτι πιο σύνθετο.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Δεκ 2008, 00:16:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πόσο συλλεκτικό θα γίνει αυτό το 206 μετά την συγχώνευση... Love

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Δεκ 2008, 03:39:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοινως οσοι αγορασουν peugeot απο τη συγχωνευση και μετα πρεπει να εχουν μαζι τους ενα μοτουλ 5/40 και στα ταξιδια καμια ντουζινα μπουζι.....

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Δεκ 2008, 09:10:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ έχω άλλη απορία... Αν γίνει η συγχώνευση θα επηρρεαστεί το στρίψιμο και η κατανάλωση λαδιού και στα παλιά, δικά μας, peugeot; Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Δεκ 2008, 09:35:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι και θα αποκτήσουν και γονίδια Ferrari... Cool

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Δεκ 2008, 09:46:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

epiteloυσ θα βαλω το αλογακι στη μασκα . . .
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Δεκ 2008, 10:28:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω λεω να βαλω ταυρο Laughing ή μηπως μπλεγμενους κυκλους? Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Δεκ 2008, 11:37:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
εγω λεω να βαλω ταυρο Laughing ή μηπως μπλεγμενους κυκλους? Laughing

εγω θα βαλω εναν ιαγουαρο να ξεπηδαει πανω απο το καπω.... καμια σχεση με ιταλια αλλα τεσπα

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Δεκ 2008, 14:46:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εσυ καλα καθοσουνα τι σου ρθε για να χεσεις
να σπασει ο αποπατος και στα σκ**α να πεσεις

βρεχει εξω
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Δεκ 2008, 15:01:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να λεμε και του στραβου το δικιο,μαλλον παραβλεπετε το γεγονος οτι η ιταλικη βιομηχανια ειναι εξαιρετικη στα low budget αυτοκινητα και επιπροσθετα εχει και μια σεβαστη παραδοση στα σπορ μοντελα,ασχετα πια αν αυτα δεν θυμιζουν σε τιποτα το παρελθον... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Δεκ 2008, 15:10:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν το κοιτάξει κανείς προσεκτικά, δεν είναι κακό αυτό που πάει να γίνει.

Το να αρχίζουν να μοιράζονται πλαίσια, κινητήρες και άλλα λοιπά, είναι κάτι που το βλέπουμε πλεον συχνά και απ'ότι βλέπω στο μέλλον συχνότερα.

Δεν το βλέπω ότι ο ένας όμιλος θα απορροφήσει τον άλλο, τουλάχιστον όχι σε πρώτη (ή δεύτερη...) φάση.

Σαν όμιλοι ήδη γνωρίζονται καλά από συνεργασίες σε αρκετά μοντέλα (πιο πολύ επαγγελματικά).

Ετσι όπως πάνε τα πράγματα, βλέπω και τις αυτοκινητοβιομηχανίες να πέρνουν τον δρόμο των υπολογιστών.
Ενας θα βγάζει μοτερ, 3-4 πλαίσια, 2-3 σαλόνια και οι εταιρίες θα κάνουν μόνο μοντάρισμα. Μάλλον κάπως έτσι θα σωθούν στο τέλος...

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Δεκ 2008, 16:47:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με λιγα λογια σε καμια 50αρια χρονια θα υπςαρχει μια μαρκα αυτοκινητων!

Η ΑΠ'ΟΛΩΝ

Laughing Laughing Laughing Laughing

Ολα τουρλου τουρλου! Laughing

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης