PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Λαμπάκι Χειρόφρενου

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

Ένταξη: 11 Μάϊ 2008
Τόπος: Αιγάλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2008, 15:01:42    Θέμα δημοσίευσης: Λαμπάκι Χειρόφρενου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σας!

Λοιπόν τον τελευταίο καιρό, όταν βάζω το αμάξι μπροστά και ξεκινάω και πάει το αυτοκίνητο 10 μέτρα αρχίζει και αναβοσβήνει το ΣΤΟΠ και ανάβει το λαμπάκι του χειρόφρενου για 3-5 δεύτερα.Μετά σβήνουν και όλα ΟΚ.Αυτό μου το κάνει τις τελευταίες 2 εβδομάδες συνέχεια με το που κάνω τα 10 πρώτα μέτρα και μετά ΟΚ.

Confused Confused Confused Confused Confused Confused Μπορεί να σκεφτεί κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
soler (Παναγιω-Τάκης)
Moderator

Τροπέτο 206 GTI

Ένταξη: 20 Φεβ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2008, 15:22:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως θέλεις υγρά φρένων? Wink

Και κατέβαινα το δρόμο σα να είμαι ο Per-Gunnar..
Μα που βρέθηκε μπροστά μου η φουρκέτα στα ρανταρ???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2008, 15:22:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα έλεγξα...Μια χαρά είναι Confused

Επιστροφή στην κορυφή
soler (Παναγιω-Τάκης)
Moderator

Τροπέτο 206 GTI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2008, 15:33:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Athens έγραψε:
τα έλεγξα...Μια χαρά είναι Confused

Τακάκια?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2008, 15:34:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τακάκια έπρεπε να τα αλλάξω πριν 5000km αλλά δεν έχω πάει ακόμα.Λές να είναι αυτό?? Η μαλ***α είναι ότι μου το κάνει μόνο κάθε πρωί που βάζω μπροστά και μόνο για 1 φορά στην ανηφόρα του σπιτιού μου.

Επιστροφή στην κορυφή
soler (Παναγιω-Τάκης)
Moderator

Τροπέτο 206 GTI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2008, 15:35:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φαντάζομαι πως αυτό είναι...

Επιστροφή στην κορυφή
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2008, 15:36:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ένας φίλος μου μου είπε ότι δεν απομονώνει σωστά το χειρόφρενο και πριν ξεκινήσω να το ανεβοκατεβάζω 2-3 φορές με πατημένο το κουμπί του.

Παίζει κάτι τέτοιο?

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2008, 16:21:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι δεν παιζει...Στο κανει επειδη θες τακακια και ειδηκα το πρωι επειδη ειναι κρυα...
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2008, 17:05:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Athens έγραψε:
Τακάκια έπρεπε να τα αλλάξω πριν 5000km αλλά δεν έχω πάει ακόμα.Λές να είναι αυτό?? Η μαλ***α είναι ότι μου το κάνει μόνο κάθε πρωί που βάζω μπροστά και μόνο για 1 φορά στην ανηφόρα του σπιτιού μου.

τι τα περασες τα τακακια κ τα αφησες τοσο?δεν ειναι λαδια να μαυρισουν πιο πολυ...
ενταξει κραταν ακομα...
τα τακακια αν τελιωσουν τελιωσαν....
δεν εχει αλλο..
πας σιδερο με σιδερο...
θα φας και τις δισκοπλακες στο τελος κ θα θες κ απο αυτες...
κ αστα ολα αυτα ειναι μερικα ευρω...
την ζωη σου???λιγο προσοχη σ αυτα...
τυπικοτης Laughing προσεχε...
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2008, 22:10:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σας είπε κανείς πως τα τακάκια έχουν κανένα καλώδιο επάνω και όταν τελειώσουν ανάβουν λαμπάκια.
Η μόνη προειδοποίηση που έχει για τα τακάκια είναι το λαμπάκι του χειρόφρενου το οποίο είναι και για την στάθμη των υγρών για τα φρένα.
Όταν πέσει η στάθμη από φαγωμένα τακάκια ανάβει λαμπάκι.
Επίσης τα τακάκια δεν έχουν μόνο αρχή και τέλος αλλά και ενδιάμεση κατάσταση που σημαίνει πως εάν εγώ δω το τακάκι πως έχει ψωμί για άλλα 5000χλμ θα το αφήσω για άλλα 5000χλμ περίπου.
Αν φτάσει σίδερο χαλάει κόσμο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Δεκ 2008, 00:32:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και κατι τακακι που εχουν καλωδιακι να κρεμετε για τι ειναι...?? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Δεκ 2008, 08:00:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μίλησα για κάποιο άλλο αμάξι αλλά για τα δικά μας.
Όσα έχουν είναι για αυτή τη δουλειά.
Επιστροφή στην κορυφή
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Δεκ 2008, 16:47:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά σήμερα έκανα αυτό που με συμβούλευσε ο φίλος μου. Μόλις μπήκα στο αυτοκίνητο ανεβοκατέβασα 2-3 φορές το χειρόφρενο και δε μου το έκανε αυτό.... Confused Confused Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Δεκ 2008, 10:55:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικα παιδιά το πιο πιθανό να ναι υγρό φρένων, το ξαναέλεγξα είναι λίγο πιο κάτω απο το MAX και κάτι γίνετε για κάποιο λόγο μου ανάβει λαμπάκι γράφοντας "BRAKE FLUID LOW" κάτι τέτοιο μόνο στην ανηφόρα. Όσες φορές έχω παρκάρει προς τη κατηφόρα δεν μου ανάβει ΠΟΤΕ Confused Confused Confused Μόνο όταν η μούρη είναι ανηφορικά Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Δεκ 2008, 11:19:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε συγνώμη είναι τόσο χαμηλά η στάθμη και αναρωτιέσαι γιατί ανάβει λαμπάκι?
Τώρα το γιατί ανάβει ανάλογα με το πώς έχεις παρκάρει έ και αυτό εύκολο είναι μιας και έχει να κάνει με την θέση που βρίσκεται ο αισθητήρας στο δοχείο.
Επιστροφή στην κορυφή
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Δεκ 2008, 12:13:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ηθικο διδαγμα...???Δεν παρκαρουμε σε ανηφορα οταν εχουμε χαμηλο δεικτη υγρου φρενων..... Laughing Laughing Laughing Laughing
Χρονια πολλααααααα

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Δεκ 2008, 14:02:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz χα00χα0αχ0χα0χα

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης