Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
pugsang (Μάκης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 26 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 1292 Τόπος: Ραφήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 08:13:01 Θέμα δημοσίευσης: ΤΡΕΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ |
|
|
Τις τελευταίες μέρες το αυτοκίνητο μου θέλει να με τρελλάνει.
Οταν είναι σχετικά κρύο με σταθερό γκάζι γύρω στις 3000rpm ο δείκτης της θερμοκρασίας νερού ανεβοκατεβαίνει μεταξύ μεσης - τριων τετάρτων και πρωτου τετάρτου μονος του διαρκώς.Πήγα στην Peugeot ΜΟΙΡΗΣ το βαλαμε στον εγκέφαλο και ω του θαυματος το αμάξι δεν έδειξε τίποτα!! Ολα καλα στην μετρηση.Του περναει λοιπον ο μαστορας το τελευταιο διαθεσιμο προγραμμα που εχει η Peugeot για το δικο μου μου σεταρει το καντραν και φευγω χαρούμενος εχοντας πληρωσει μονο 10 Ευρά.Με το που φευγω μετα απο 2 χιλιομετρα αναβει λαμπάκι κινητήρα.Μεχρι να το ξαναπαω ειχε σβήσει.Το βαζει στον εγκεφαλο και διαβαζει χαλασμενο map sensor.Μου λενε οτι δεν ειναι τιποτα μαλλον παροδικο θα είναι το προβλημα καντο μερικα χιλιομετρα αλλαξε και βενζίνη και τα ξαναλεμε.Φευγω λοιπον για 3ημερο και φτανοντας στην Χαλκιδα ξαναναβει λαμπακι κινητήρα.Μενω την Τριτη το πρωι Χαλκιδα το παω στην εκει Peugeot το βαζει επανω στο μηχανημα και διαβαζει χαλασμενο τον 2ο λαμαδα μετα τον καταλύτη.Τα παιδια στην Χαλκιδα ειπαν οτι μαλλον είναι απο βενζίνη που ειχε νερο μεσα.
Τι γινεται ρε γα**το?????Θα με τρελλάνει τελειως!!!!
Εχει κανενας αποψη???
pedal to the metal |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pezomania (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 1231 Τόπος: Mandra
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 08:47:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μάκη, χωρίς να μου έχει τύχει κάτι ανάλογο, θεωρώ ότι τα 2 προβλήματα δεν πρέπει να είχαν σχέση μεταξύ τους (δηλ. ο δείχτης θερμοκρασίας με τον αισθητήρα και την βενζίνη).
Μάλλον το πρώτο πρόβλημα το έλυσες με το σετάρισμα, αλλά κάπου έβαλες νοθευμένη βενζίνη, πιθανότατα στο προϋγούμενο γέμισμα και σου χάλασε τον λάμδα.
Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pugsang (Μάκης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 26 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 1292 Τόπος: Ραφήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 09:45:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μίλτο
Φίλτρο βενζίνης αλλαζω καθε 5.000 χλμ.Το φίλτρο μολις αλλαχθηκε πριν 1 βδομαδα.Δεν ξερω τι γινεται ρε γα**το.Θα παω σήμερα να βαλω V Power Racing μπας και στρωσει θα ριξω και ενα προσθετο CAM2 να τραβήξει οσο νερο μπορει απο το ρεζερβουαρ και βλέπουμε.Ο αισθητήρας δεν πρεπει να εχει προβλημα γιατι μια αναβει μια σβήνει το check engine.Τελος παντων πηγα πηρα και εναν λ (μεταχειρισμένο σε πολυ καλη κατάσταση) και αν συνεχίσει θα τον αλλάξω να τελειώνουμε.
pedal to the metal |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 10:32:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Mάκη, βάλτου καμμιά καλή βενζίνη και μετά δες αν είναι εντάξει ή όχι.
Προσωπικά θεωρώ ότι φταίει καθαρά η βενζίνη και αν θα καθαρίσει το ρεζερβουάρ μετά θα είσαι μια χαρα.
Ασε που άμα ήταν μόνο νερό στην βενζίνη και όχι λάσπη, γαλότσες, πάπιες βατράχια κλπ δεν θα έχεις πρόβλημα με το φίλτρο... να μου πείς το διακυνδινεύεις.... μπα, αλλαξτο και αυτό μετά απο κανά - δυό γεμίσματα και θα είσαι μια χαρά (ελπίζω...)
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|