PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αλιάκμονας , 22 Φεβρουαρίου....

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάρ 2003, 13:20:49    Θέμα δημοσίευσης: Αλιάκμονας , 22 Φεβρουαρίου.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αθήνα: Ίχνη κάνναβης βρέθηκε στο αίμα του οδηγού της νταλίκας, η οποία προπορευόταν του μοιραίου λεωφορείου του ΚΤΕΛ που έπεσε στον Αλιάκμονα στις 22 Φεβρουαρίου. Στο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους συνολικά 16 άτομα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Απογευματινή, την Τρίτη, το αστυνομικό τμήμα Κατερίνης έστειλε στα επιστημονικά εργαστήρια της Ιατροδικαστικής και της Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών δείγματα αίματος του οδηγού του λεωφορείου Χρ.Τόλιου και του οδηγού της νταλίκας, Μιχ.Κωνσταντόπουλου.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι το δείγμα αίματος του οδηγού του λεωφορείου ήταν καθαρό, ενώ το δείγμα αίματος του οδηγού της νταλίκας «έδειξε» χρήση κάνναβης.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=443456&lngDtrID=244

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 03:33:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι ότι αποδεικνύεται η ενοχή του νταλικιέρη, αλλά από την άλλη πολλοί θα ήθελαν ένα εξιλαστήριο θύμα. Και η "αδυναμία" του νταλικιέρη μας "προτείνει" τον ένοχο που οι πολλοί θα ήθελαν...

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 04:54:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια εγω προσωπικα οχι πως ξερω τι εγινε αλλα ριχνω την ευθηνη στον οδηγο του κτελ θεος συγχωρεστον.οι οδηγοι κτελ και λεοφορειων εχουν γινει οι χειροτεροι φονιαδες τελευταια.δεν υπολογιζουν οτι μεταφερουν ξενο κοσμο,τον ογκο των οχηματων και δεν αναλογιζονται τις ευθηνες τους.εχω μπει σε κτελ που ο οδηγος σε γυρισμο απο την πατρα το 97 αποκριες, εκανε πατρα-αθηνα σε 2 ωρες,και απο κοζανη αλλη μια προς αθηνα σε 5 ωρες (490χλμ τα 170 σε στροφιλικι). εγω με το 106 το εχω κανει 4 ωρες και παντου πηγαινα τερμα και το κτελ εκανε και στασεις! μιλαμε και στις 2 περιπτωσεις για μια μεση ωριαια 100χλμ.και μην μιλησω για προσπερασεις πριν την ελασσονα που ο δρομος ειναι θεοστενος,με βροχη.ειμαι σχεδον σιγουρος οτι το κτελ πηγαινε με 20-30 χλμ παραπανω απο την καταλληλη ταχυτητα για να συμβει αυτο.και ειχε παγο ο δρομος.αυτα οι 'εμπειροι' οδηγοι δεν τα ξερουν?κατι τετοιοι θελουν κρεμαλα παντως αν ειναι οντως ετσι και πηρε 15 ατομα μαζι του,μαζι με τους μαγκες λεωφορειατζιδες που τρεχουν με τις μαουνες μεσα σε πυκνοκατοικημενες περιοχες που περνουν πεδακια και ποδηλατα.ειδικα εκει που μενω ουκ ο λιγες φορες εχω σκεφτει να παρω αριθμο κυκλοφοριας και να χασει την δουλεια του αλλα μετα σκεφετεσαι οτι γινεσαι κακος.αυτοι ομως δεν σκεφτονται?και εγω θα κανω ανεγκεφαλα πραγματα στν δρομο αλλα σε ανοιχτο και μονος μου στο αμαξι.ΠΟΤΕ δεν τρεχουμε υπερβολικα με ξενο ανθρωπο μεσα (και ας ειναι και η γκομενα μας).αν γινει ατυχημα και βγεις εσυ ζωντανος θα μπορεσεις να ζησεις μετα??εγω θα επεφτα σε γκρεμο παντως

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 09:31:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν έχω να προσθέσω τίποτα...
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με τον Ntinos...
Όταν ΄κουβαλάμε ξένο κόσμο, ποτέ δεν πρέπει να κάνουμε μαγκιές και μαλ***ες και αυτό ισχύει και στα δικά μας αυτοκίνητα.
Όποιος γουστάρει, ας τα κάνει μόνος του για να μην πάρει και κανένα αθώο στο λαιμό του...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 10:14:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ntinos έγραψε:
ΠΟΤΕ δεν τρεχουμε υπερβολικα με ξενο ανθρωπο μεσα (και ας ειναι και η γκομενα μας).αν γινει ατυχημα και βγεις εσυ ζωντανος θα μπορεσεις να ζησεις μετα??εγω θα επεφτα σε γκρεμο παντως

Αυτό έχει συμβεί στο παρελθόν. Κάποιο παιδί τράκαρε με το αυτοκίνητό του και οι συνεπιβάτες σκοτώθηκαν ενώ αυτός έζησε. Μετά όμως τρελάθηκε και η τύχη του αγνοείται... Crying or Very sad

Πάντως θεωρώ πως είναι άτοπο να πορσπαθούμε να βγάλουμε πόρισμα (είτε έμμεσα λέγοντας τις προσωπικές εμπειρίες μας, είτε άμεσα μέσω μιας αυθαίρετης ετυμηγορίας), πριν αποφανθούν οι ειδικοί.

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 12:30:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημήτρη αν θυμάμαι καλά (και αναφέρομαι στο ίδιο περιστατικό) το παιδί δεν αγνοείται , τον είχανε βρεί μπρούμυτα στην είσοδο μιας πολυκατοικίας. Αν θυμάμαι καλά ... ήτανε ένα τρακάρισμα με ένα polo και δυστυχώς σκοτώθηκαν οι 3 άπό τους 4.

Tραγικές στιγμές που εύχομαι κανένας μας να μην ζήσει!!!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 17:52:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν θελω και εγω να κατηγορησω κανεναν αλλα ουτε να βαλω και ολους τους επαγγελματιες οδηγους στο ιδιο τσουβαλι.υπαρχουν και υποδειγματα επαγγελματιων οδηγων (ταξι,Ο.Α.Σ.Α,Κ.Τ.Ε.Λ) αλλα ειναι λιγοι οπως και λιγοι ειναι οι καλοι οδηγοι γενικα παντου.και εδω στην αγγλια που τους βλεπω ειναι ακομα χειροτεροι απο τους ελληνες.απλα αυτοι ειναι πιο ευσυνειδητοι στα θεματα οδηγαω μεθυσμενος η εχοντας παρει ναρκωτικα.
ελπιζω παντως να ηταν η κακια στιγμη και να φταινε οι ελληνικοι δρομοι και κανενας οδηγος γιατι ειναι κριμα

Επιστροφή στην κορυφή
Diddl 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS 1.4

Ένταξη: 15 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 19:21:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα δεν με απασχολεί τόσο το ποιος έφταιγε, όσο γιατί τα προστατευτικά κάγκελα ή όπως αλλιώς λέγονται δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν το λεωφορείο. Τα οποία πιστεύω αν ήταν "σωστά" θα συγκρατούσαν το λεωφορείο και δεν θα είχαμε τόσα πολλά θύματα, ίσως να μην είχαμε και κανένα. Όσο καλός και σωστός οδήγος να είναι κάποιος, η κακιά στιγμη δεν παύει να υπάρχει. Και κατά την γνώμη μου θα πρέπει να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στα μέτρα ασφαλείας και για το αν αυτά λειτουργούν σωστά έτσι ώστε να μην υπάρξουν στο μέλλον άλλα θύματα από παρόμοια ατυχήματα.
Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη.

--------- LET YOUR DREAMS COME TRUE ---------
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 21:12:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με τον όγκο που έχουν τα μεγάλα οχήματα και με την ορμή που χτυπάνε σε ακίνητους στόχους είναι αρκετά δύσκολο να συγκρατηθούν!
Να φανταστείς μόνο ότι και ένα αυτοκίνητο που έχει πολύ μικρότερο όγκο άρα και ορμή κατά την σύγκρουση είναι πολύ εύκολο να σπάσει μια μπαριέρα.
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 00:15:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν υποθέσουμε ότι το λεωφορείο με τους επιβάτες ζύγιζε 10 τόνους και έπεσε στι μπαρίερες με 90χλμ η ορμή του θα είναι ίδια με αυτήν ενός 206 που θα ετρεχε με 750 χλμ (βάρος 1200 κιλά).Τι μπαρίερες και συναφή λέμε.Ο οδηγός βρέθηκε απροετοίμαστος , μάλλον του γλίστρυσε και ντελαπάρισε.Τώρα τις πραγματικές αιτίες θα τις βρουν οι πραγματογνώμονες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 10:02:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σιγά να μην βρουν τις πραγματικές αιτίες!
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Μάρ 2003, 11:01:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρόβλημα στο σύστημα φωτισμού είχε η νταλίκα που προπορευόταν του μοιραίου λεωφορείου των ΚΤΕΛ και πιθανότατα αυτό προκάλεσε την τραγωδία στον Αλιάκμονα στις 22 Φεβρουαρίου, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 15 άτομα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της NET.

Όπως διαπίστωσαν οι πραγματογνώμονες στον τεχνικό έλεγχο που διενέργησαν στη νταλίκα το ηλεκτρικό πρόβλημα που παρουσίασε το όχημα αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα στη πρόκληση της πολύνεκρης τραγωδίας στον Αλιάκμονα.

Στην έκθεση αναφέρεται ότι «το σοβαρό ηλεκτρικό πρόβλημα στην νταλίκα, κατά την εκδήλωσή του συντέλεσε στο ξάφνιασμα του οδηγού του λεωφορείου».

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο οδηγός της νταλίκας δεν είχε πάρει ποτέ το δίπλωμα που απαιτείται για τέτοιου είδους οχήματα.

Ωστόσο, παρ’ όλα αυτά και παρά το γεγονός ότι οδηγούσε αποδεδειγμένα υπό την επήρεια αλκοόλ, πιθανόν και κάνναβης, δεν θα διωχθεί για το δυστύχημα, γιατί τα δύο οχήματα, η νταλίκα και το λεωφορείο, δεν ήλθαν ποτέ σε επαφή.

Πηγή: ΜΠΕ

Σ.Σ. Επειδή παρακολόυθησα το ρεπορτάζ στη ΝΕΤ, λέγεται οτι όταν ο οδηγός της νταλίκας πάτησε το φρένο στην είσοδο της γέφυρας, λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος άναψε ταυτόχρονα και το αριστερό φλάς (!!!!!!!), με αποτέλεσμα ο οδηγός του λεωφορείου να τρομάξει και να κόψει το τιμόνι αριστερά....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Μάρ 2003, 15:43:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συνηθως οταν πας να περασεις καποιον και σου βγαλει φλας η ενστικτωδης κινηση ειναι να πατησεις φρενο και οχι να κοψεις το τιμονι αριστερα.Αυτο το κανεις αμα δεις το αλλο οχημα να να σε κλεινει ξαφνικα.
Καλα θυμαμαι τις πρωτες μερες που ειχε βγει ο νταλικιερης και ελεγε διαφορα για τον οδηγο του λεωφορειου ,οτι ετρεχε κτλ.Και αυτος ηταν χασικλωμενος , μεθυσμενος ,χωρις διπλωμα συν οτι εξαφανιστηκε επειδη ταχα δεν μπορουσε να σταματησει.Μιλαμε για πολυ μεγαλο θρασος
Εχω ταξιδεψει παρα πολλες φορες Αθηνα-Θεσσαλονικη τοσο με το Κτελ Αττικης οσο και με το Κτελ Θεσσαλονικης και ποτε δεν υπηρξε προβλημα με κανενα οδηγο
PS Ποσα λεωφορεια η νταλικες εχετε δει χωρις τουλαχιστον ενα slick ελαστικο?.Αλλα η τροχαια ξερει να σε γραφει επειδη πας με 70 σε οριο 60

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Μάρ 2003, 10:06:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:

Ωστόσο, παρ’ όλα αυτά και παρά το γεγονός ότι οδηγούσε αποδεδειγμένα υπό την επήρεια αλκοόλ, πιθανόν και κάνναβης, δεν θα διωχθεί για το δυστύχημα, γιατί τα δύο οχήματα, η νταλίκα και το λεωφορείο, δεν ήλθαν ποτέ σε επαφή.
Ειναι δυνατον να τη γλυτωσει τοσο ευκολα???

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης