PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - Κιβώτιο ταχυτήτων 307
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
sakis206t (sakis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 206 xs 1.4 8v

Ένταξη: 09 Δεκ 2008
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2008, 12:23:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστοτατος ο steve
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2008, 17:12:14    Θέμα δημοσίευσης: Re: δισκοπαλτο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:
Καλα σου ευχομαι να μην βαλεις ποστ οτι εχεις προβλημα με το δισκοπλατό αλλα δεν θελω να στεναχωρηση θα γίνει Crying or Very sad
Εκτος εαν οδηγεις το αυτοκινητο με 10χλμ
Στα σχεδόν 90.000 χλμ που έχω κάνει εδώ και 5 χρόνια που έχω δίπλωμα, και στα 4 αμάξια που έχω αλλάξει, ουδέποτε είχα πρόωρη φθορά δίσκου.

Πόσες φορές πρέπει να πούμε ότι τον συμπλέκτη ΔΕΝ τον πατάμε με το γόνατο?

Πόσες φορές πρέπει να πούμε ότι τον λεβιέ των ταχυτήτων ΔΕΝ τον μετακινούμε με τον αγκώνα?

Ενημερωτικά εγώ έχω 18 χρόνια το δίπλωμα.
Αφού επιμένεις εξήγησε μου το εξής το 106 που είχα 6 χρόνια γιατί δεν είχε παρουσιάσει το παραμικρό και του άλλαζα τα φώτα ενώ σε αυτό του συμπεριφέρομαι πολύ νορμάλ και με το παραπάνω θα έλεγα.
Εσύ συμπεριφέρεσαι όπως τα συνεργεία τις πεζό όλα μια χαρά κανένα πρόβλημα εργοστασιακό. Δε μπορεί όλοι εδώ μέσα που έχουν γράψει κατά καιρούς για τα προβλήματα με το δισκοπλατο να είναι άσχετοι από θέμα οδήγησης κάτι δε πάει καλά.
Τέλος πάντων για να μην κουραζόμαστε. Στο θέμα μας
Ξέρεις κάνα αξιόπιστο συνεργείο να το πάω να το δουν?

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2008, 17:28:10    Θέμα δημοσίευσης: Re: παραπονα για πεζό Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:
Δυστυχώς για μια ακόμα φορά ξανά δίσκο πλατό στα 40.000χλμ και άλλαξα στις 15.000χλμ Μπράβο αξιοπιστία τα πεζό!!!!

Δεν νομίζω πως σου φταίει το αυτοκίνητο σε τίποτα μιας και ο δίσκος είναι ένα εξάρτημα που η αντοχή του στο χρόνο εξαρτάται από την χρήση και μόνο.
Άρα αν στης 15000χλμ άλλαξες δίσκο και τώρα μετά από 25000χλμ θέλει πάλι δεν είναι λογικό εκτός και αν ,
Είχε κάποιο πρόβλημα από την αρχή το σετ συμπλέκτη.
Έχει πρόβλημα το υδραυλικό κύκλωμα του συμπλέκτη και τέλος το βασικότερο ο τρόπος που εσύ οδηγείς το αυτοκίνητο.

Αργύρη συμφωνώ σε αυτά που λες αυτό που με παραξένεψε την πρώτη φορά που άλλαξα δισκοπλατο. Τους ρώτησα πως είναι δυνατόν τόσο νωρίς να βγάλει δισκοπλατο μου τα μασάγανε ότι και καλά είχε πεταχτεί ένα ελατήριο και κάτι τέτοιες παπαρ... τους έκανα φασαρία και ασυζήτητοι μου το περάσανε σε εγγύηση, είχα περάσει την εγγύηση για 5 μήνες.
Τώρα εχουν περάσει 4χρονια από την αλλαγή του δίσκου όποτε δεν μπορώ να πω τίποτα.
Να σου και κάτι άλλο Αργύρη δεν ντρέπομαι να πω ότι το αυτοκίνητο το ζορίζω και δικαιολογημένα έβγαλε δίσκο αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το ζορίζω γι αυτό και κάνω αυτή την συζήτηση για βοήθεια στο πρόβλημα και τίποτα άλλο

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (16V) '06 Black Matte

Ένταξη: 11 Σεπ 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2008, 17:38:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παντως το συμπλεκτη τον παταω με το γονατο, και λεβιε και τιμονι τα δουλευω με τους αγκωνες..

Very happy Very happy Very happy Very happy

Κανενα προβλημα στο δισκο μου, παρολα τα πατιναρισματα και τις βιαιες εκκινησεις!

Μαλλον το παιδι εχει ελατωμματικο σετ συμπλεκτη, τι ναπω..
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2008, 19:18:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Randy έγραψε:
Μαλλον το παιδι εχει ελατωμματικο σετ συμπλεκτη, τι ναπω..
2 φορές ελατωμματικό?

Όχι.

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2008, 21:09:04    Θέμα δημοσίευσης: Re: παραπονα για πεζό Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:
Touristas έγραψε:
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:
Δυστυχώς για μια ακόμα φορά ξανά δίσκο πλατό στα 40.000χλμ και άλλαξα στις 15.000χλμ Μπράβο αξιοπιστία τα πεζό!!!!

Δεν νομίζω πως σου φταίει το αυτοκίνητο σε τίποτα μιας και ο δίσκος είναι ένα εξάρτημα που η αντοχή του στο χρόνο εξαρτάται από την χρήση και μόνο.
Άρα αν στης 15000χλμ άλλαξες δίσκο και τώρα μετά από 25000χλμ θέλει πάλι δεν είναι λογικό εκτός και αν ,
Είχε κάποιο πρόβλημα από την αρχή το σετ συμπλέκτη.
Έχει πρόβλημα το υδραυλικό κύκλωμα του συμπλέκτη και τέλος το βασικότερο ο τρόπος που εσύ οδηγείς το αυτοκίνητο.

Αργύρη συμφωνώ σε αυτά που λες αυτό που με παραξένεψε την πρώτη φορά που άλλαξα δισκοπλατο. Τους ρώτησα πως είναι δυνατόν τόσο νωρίς να βγάλει δισκοπλατο μου τα μασάγανε ότι και καλά είχε πεταχτεί ένα ελατήριο και κάτι τέτοιες παπαρ... τους έκανα φασαρία και ασυζήτητοι μου το περάσανε σε εγγύηση, είχα περάσει την εγγύηση για 5 μήνες.
Τώρα εχουν περάσει 4χρονια από την αλλαγή του δίσκου όποτε δεν μπορώ να πω τίποτα.
Να σου και κάτι άλλο Αργύρη δεν ντρέπομαι να πω ότι το αυτοκίνητο το ζορίζω και δικαιολογημένα έβγαλε δίσκο αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το ζορίζω γι αυτό και κάνω αυτή την συζήτηση για βοήθεια στο πρόβλημα και τίποτα άλλο

Τι να σου πω αν μπορούσα να δω τι κάνει θα μου ήταν ποιο εύκολο να βγάλω κάποιο συμπέρασμα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2008, 22:28:10    Θέμα δημοσίευσης: αλλαγη βαλβολίνες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα κάνω μια απόπειρα να αλλάξω βαλβολινες μήπως λέω τώρα να φταίνε αν και μέσα έχω βάλει τις TRP ELF 2 χρόνια που τις χρησιμοποιώ είμαι πολύ ευχαριστημένος.
βέβαια πέρσι είχα πέσει σε έναν μηχανικό και είχε φαγωθεί να βάλει μέσα ενισχυτικό κιβώτιου λέγοντας ότι θα λυθεί το πρόβλημα του σκαλώματος των ταχυτήτων και έβαλε μέσα όλο το μπουκάλι μαζί με την TRP ELF, ενώ το κουτί έγραφε ότι πρέπει να μπει το μισό και το υπόλοιπο βέβαια βαλβολινη.
Λέτε να φταίει αυτό το πράγμα που μου έκανε ο τύπος? Μου είναι ρε παιδία αδιανόητο σε 25.000χλμ πάλι δίσκο πλατό

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2008, 01:33:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μήπως εκει που το παρκάρεις / κυκλοφορείς εχει εντονες ανηφόρες / κατηφόρες και πχ όταν παρκάρεις χρειάζεται να το συμπεκτάρεις αρκετά?

μην ξεχνάτε οτι το 307 εχει και ενα Χ (κάμποσο = αρκετο) βάρος...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2008, 02:16:08    Θέμα δημοσίευσης: προβλημα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
μήπως εκει που το παρκάρεις / κυκλοφορείς εχει εντονες ανηφόρες / κατηφόρες και πχ όταν παρκάρεις χρειάζεται να το συμπεκτάρεις αρκετά?

μην ξεχνάτε οτι το 307 εχει και ενα Χ (κάμποσο = αρκετο) βάρος...

το προβλημα μου το παρουσιάζει μετα απο καμια ωρα οδηγημα περίπου.
Τονιζω μονο στην πρωτη ταχύτητα οχι στην οπισθεν ουτε και στις αλλες ταχύτητες.

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2008, 02:27:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν σου μιλάω για οταν σου παρουσιάζει το πρόβλημα
αλλα γενικά

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2008, 02:31:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μανθο, κι εγω φιλε το συμπλεκταρω συνεχεια οταν παρκαρω κλπ, αλλα δεν κανει περιεργα πραματα.. Μονο οταν ειναι κρυο και παω να ξεκινησω αμεσως κανει κατι κουλα, μετα οκ..

Και steve, μπορει το σετ συμπλεκτη να το μετετρεψε σε ελαττωματικο ο ιδιος ο αντωνης! Laughing Και του πες, οχι με τους αγκωνες οι αλλαγες..
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2008, 02:58:57    Θέμα δημοσίευσης: βαλβολινες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
δεν σου μιλάω για οταν σου παρουσιάζει το πρόβλημα
αλλα γενικά

Οχι ειναι νορμαλ οι δρομοι και εκει που το παρκαρο ειναι ευθεια.
Μηπως το οτι το κυκλοφορω μια φορα την εβδομαδα εχει παθει την ζημια?
Στα πρωτα 15.000χλμ οταν ειχα παθει την ζημια σε συνεργειο της πεζο μου ειπανε οτι μαλον απο ακινησια του οχηματος εχω παθει ζημια και οτι εχουν παρει νερο οι βαλβολινες μου φανηκε πολυ περιεργο αυτο που μου ειπανε.
Εψαξα αλλο συνεργειο παλι της πεζό να δω τι παζει και οταν τους ειπα οτι καποιοι μου ειπανε οτι εχουν παρει νερο οι βαλβολινες γελάγανε μου ειπανε οτι ειναι συνθετικες και δεν υπαρχει τετοια περίπτωση.
Αντε βγάλε ακρη

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2008, 03:27:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για πες μας ρε ΑΝΤΩΝΗ γιατί έχουμε φλομώσει στην ....

Από πού παίρνουν νερό οι βαλβολίνες?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2008, 03:40:42    Θέμα δημοσίευσης: βαλβολίνες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Για πες μας ρε ΑΝΤΩΝΗ γιατί έχουμε φλομώσει στην ....

Για εξηγησε μου εσυ? γιατι οταν το ειχα ακουσει εγω δεν πιστευα στα αυτια μου. Δε καταλαβες εαν δεις σε παλια τοπικ που ειχα βαλει ειχα κανει γραμμα στην Λιον γι'αυτο το συνεργειο γιατι με χρεωσανε αλλαγη βαλβολίνες χωρις κανένα ελεγχο και την επομενη μέρα εμεινα απο δισκο πλατο.

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2008, 15:43:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ερώτηση μου παραμένει η ίδια διότι δεν την απάντησες.

Επιστροφή στην κορυφή
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2008, 16:32:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νερο? Οι βαλβολινες? καλεστε 166 ταχιστα παρακαλω. με χανετε.
Επιστροφή στην κορυφή
sakis206t (sakis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 206 xs 1.4 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2008, 17:03:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ακου εκει νερο στις βαλβολινες
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2008, 20:23:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mόνο αν το έπλυνε από κάτω και έστρεψε το ακροφύσιο της πλυστικής ακριβώς στις τσιμούχες του σασμάν. Αυτές έχουν σχεδιαστεί να κρατάνε τις βαλβολίνες μέσα, και όχι να εμποδίζουν το νερό να μπαίνει από έξω, και μάλιστα υπό πίεση. Razz

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
sakis206t (sakis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 206 xs 1.4 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2008, 20:40:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε τωρα πολυ μικρο ποσοστο να εχει γινει αυτο που λεμε για το νερο. α και κατι ασχετο οταν λεμε θερμοκρασια περιβαλοντος ενοοθμε 17 με 18 βαθμουσ κελσιου Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Δεκ 2008, 01:08:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τσιμούχες του σασμάν?

Των ημιαξονίων εννοείς μήπως?
sakis206t έγραψε:
ε τωρα πολυ μικρο ποσοστο να εχει γινει αυτο που λεμε για το νερο. α και κατι ασχετο οταν λεμε θερμοκρασια περιβαλοντος ενοοθμε 17 με 18 βαθμουσ κελσιου Wink
Η ερώτηση μου παραμένει η ίδια:
Steve έγραψε:
sakis206t έγραψε:
ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Τώρα που το περιβάλλον έχει αρχίσει και χτυπάει μείον τα βράδυα, τί κάνουμε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης