PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τροχαια ατυχηματα....
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 53, 54, 55  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Νοέ 2008, 15:17:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mia ακομα σολερικη απο τη μηχανη μου
τη βρηκα απο σποντα

http://i348.photobucket.com/albums/q336/pskarm2/15102008001.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Νοέ 2008, 19:00:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
mia ακομα σολερικη απο τη μηχανη μου
τη βρηκα απο σποντα

http://i348.photobucket.com/albums/q336/pskarm2/15102008001.jpg

μια μικρη καυλα ειναι !!!! μπράβο ρε σολερ,σε παωΚ.

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2008, 02:07:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να και μια φωτο απο το σημειο επαφης. αυτο κατω ειναι ολο το δεξι φτερο

http://i181.photobucket.com/albums/x318/zprinos/DSC00539.jpg

Να και τα φρενα . εκει που τελειωνουν οι δεξιοι θαμνοι ειναι το σημειο που εσκασα και εκει που ειναι ο ανθρωπος κατεληξα, βλεποντας την ιδια κατευθυνση. απο κατω εχει δυο μετρα υψομετρο....

http://i181.photobucket.com/albums/x318/zprinos/DSC00540.jpg

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2008, 02:35:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Ρε παιδιά, τι ΓΚΡΕΜΟΣ ήταν αυτός?

ΧΑΡΑΔΡΑ ΣΚΕΤΗ!!!

Τυχερός είσαι φίλε! Πολύ τυχερός ρε....

Όσο για το xsi, το πονάω.
Κρίμα. Sad

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2008, 16:01:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

WilDuck έγραψε:
Ρε παιδιά, τι ΓΚΡΕΜΟΣ ήταν αυτός?

ΧΑΡΑΔΡΑ ΣΚΕΤΗ!!!

Δικιο εχεις!
Stunned Stunned Stunned Stunned

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2008, 19:17:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αφου ειμαι και εγω επισημο μελος του club γιατι περασα και εγω απο την δοκιμασια της τρακας Razz ας βαλω και εγω μια φοτο εδω ...

http://i154.photobucket.com/albums/s267/nokpos/30102008029.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2008, 21:27:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αμα βρω φωτο απο το 106 μου θα τις ανεβασω κ εγω,για να δειτε τι μενει απο 106 που τουμπαρει με 170κμ(στην κυριολεξια ομως με 170κμ κ ο ουρανος κατω Evil )αλλα οπως ολοι λενε(κ εγω τωρα) τα σιδερα γινονται,οι ανθρωποι δε γινονται Wink

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Δεκ 2008, 19:21:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και το πα προσφατα οτι χρειάζεται ευχέλαιο η υπόθεση...
στο ύψος της χαλυβουργικής το αγαπημένο μου 8v εγινε κατι σε έκθεμα μουσείου μοντέρνας τέχνης από εναν μεθυσμένο (οπως αποδείχθηκε) και ενώ ηταν φορτωμένο για εκδρομή...
λεπτομερειες δεν ξερω ακόμα...ελπίζω να επισκευάζεται
ευτυχως ειναι ολοι καλά στην υγεία τους! α, ρε παθητική ασφάλεια τα πεζώ! (ο υπαιτιος εφυγε με το ασθενοφόρο βέβαια!)

---
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Δεκ 2008, 19:51:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αφου δεν χτυπησε κανεις... ολα καλά...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Δεκ 2008, 21:42:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

abaleo έγραψε:
από εναν μεθυσμένο (οπως αποδείχθηκε) και ενώ ηταν φορτωμένο για εκδρομή...
ευτυχως ειναι ολοι καλά στην υγεία τους! α, ρε παθητική ασφάλεια τα πεζώ! (ο υπαιτιος εφυγε με το ασθενοφόρο βέβαια!)

Τα ίδια είχα πάθει και εγώ 1 έτος πριν (29-11-2007) και κοιτάξανε να καλύψουν τον μεθυσμένο ταξιτζή και να τον φυγαδεύσουν. Απλά για την ιστορία, το ασθενοφόρο για εμένα και τον συνοδηγό μου, ήρθε 45 λεπτά μετά.

Περαστικά και καλά ξεμπερδέματα να έχεις (εγώ ακόμα τραβιέμαι με δικαστήρια, μηνύσεις, αγωγές και όλα τα συναφή).

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2008, 11:40:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε Στάθη, τι γκαντεμιά είναι αυτή βρε αδερφέ μου;;; Πω... Περαστικά, τι να πω; Πρώτα η πατέντα για την ψύξη του GTI και τώρα αυτό... Κρίμα. Ελπίζω ό, τι γκαντεμιά είναι, να φύγει μαζί με το 2008, τουλάχιστον. Rolling eyes

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2008, 12:07:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
Ρε Στάθη, τι γκαντεμιά είναι αυτή βρε αδερφέ μου;;; Πω... Περαστικά, τι να πω; Πρώτα η πατέντα για την ψύξη του GTI και τώρα αυτό... Κρίμα. Ελπίζω ό, τι γκαντεμιά είναι, να φύγει μαζί με το 2008, τουλάχιστον. Rolling eyes

+1000000

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=14265&start=0 Whistling Whistling

..
Επιστροφή στην κορυφή
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2008, 17:56:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
αφου ειμαι και εγω επισημο μελος του club γιατι περασα και εγω απο την δοκιμασια της τρακας Razz ας βαλω και εγω μια φοτο εδω ...

http://i154.photobucket.com/albums/s267/nokpos/30102008029.jpg

πωπω ετσι μου ρχεται να βαλω τα κλαμματα Crying or Very sad Crying or Very sad μονο και μονο που το βλεπω

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2008, 18:18:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κ**λα!!!

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
gio_rallye (Γιωργος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye 1.6T

Ένταξη: 04 Σεπ 2008
Τόπος: patras - argyroupolis

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2008, 18:50:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

abaleo έγραψε:
στο ύψος της χαλυβουργικής το αγαπημένο μου 8v εγινε κατι σε έκθεμα μουσείου μοντέρνας τέχνης από εναν μεθυσμένο (οπως αποδείχθηκε) και ενώ ηταν φορτωμένο για εκδρομή...
σταθη περαστικα γενικως.. τουλαχιστον εσυ τα εχεις δυο.. Cool αν αυτο σε παρηγορει καπως..

ολα μεσα!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2008, 20:21:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

abaleo έγραψε:

Ευτυχώς δεν πάθατε τίποτα εσείς!

Παίζει καμιά φώτο?

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2008, 06:02:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ιδού και οι φώτος από το αποτέλεσμα της αισθητικής παρέμβασης: Crying or Very sad

The (new) story:
To εικονιζόμενο με οδηγό την αδερφη μου και τιγκα φορτωμένο κινουνταν στη δεξια λωρίδα της Ε.Ο. στο υψος της χαλύβουργικής με ταχυτητα 90-100χλμ λόγω σχετικής κίνησης. Στην αριστερη λωρίδα ενα polo προσεκρουσε αρχικά στο τσιμεντένιο στηθαίο και επειτα χτυπησε το πεζώ πισω αριστερά. Το αυτοκίνητο επεσε με το πισω δεξιά μερος στις μπαριερες δεξια του δρομου και επειτα προσεκρουσε και με το μπροστα δεξιά μερος σε αυτες. Μετα από δυο σβουρες ακινητοποιήθηκε καθετα στην Ε.Ο. και ενω τα αυτοκινητα που ακολουθουσαν σταματησαν οριακα πριν την καραμπόλα...

Το αμάξι τωρα "κείτεται" στο γκαράζ του φανοποιείου (ευχαριστώ Μάνθο και Αργύρη για την πολύτιμη βοήθεια σας!) και από Δευτέρα θα μαθουμε την τύχη του... Ο τύπος που το "εμβόλισε" ειναι αλλοδαπής καταγωγής και ήταν μεθυσμένος... Για το λόγο αυτό δεν είμαι σίγουρος αν η ασφαλεια του θα μας αποζημιώσει ή θα τρέχουμε στα δικαστήρια... Εκτός αυτού, η αξία του αυτοκινήτου οπως έχει ασφαλιστεί είναι 4000 ευρώ και δεν ειμαι σιγουρος αν η ζημια ειναι κατω από το ποσο αυτο ή αν θα παέι για ολική... Το αμαξι έχει ζημια στα σημεία που φαινονται στις φωτο, δεν ξερω τι ζημιες εχουν υποστεί τα μερη της αναρτησης και κατι εσταζε απο μπροστα (ελπίζω μονο το δοχέιο των υαλοκαθαριστήρων). Ευτυχώς είναι ολοι οι επιβαίνοντες καλα στην υγεία τους αλλά με χαλασμένη τη διαθεση τους γιατι εχασαν και την εκδρομή τους!

Ειναι κριμα πραγματικα γιατι απο το πουθενα βλεπεις να καταστρεφεται κατι που με τοσο κοπο (και χρημα...) ειχες φροντίσει να ειναι σε αριστη κατασταση... Ειχε ανεβοκατέβει τοσα βουνα οταν ηταν στην κατοχή μου, ειχε βγει αλώβητο από τόσα ζόρια και την εφαγε "πισώπλατα" Confused

---

Έχει επεξεργασθεί από τον/την abaleo στις Τρι 16 Δεκ 2008, 02:59:06, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2008, 10:06:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κριμα ρε Σταθη, πολυ κριμα..... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
kammenos (panagiotis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

PEUGEOT 2

Ένταξη: 24 Ιαν 2007
Τόπος: ΠΑΤΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2008, 11:58:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όσο υπάρχουν κουλοί και ''οδηγάνε'' πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 1004!
Κρίμα Στάθη. και ήταν από τα πιο προσεχτικά, undercover αμάξια που είχα δει! Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2008, 12:56:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο δικό μου, που μπροστά στο δικό σου φαίνονται απλές γρατζουνιές, είχα κάνει λογαριασμό 1500 τα ανταλλακτικά και 1200 η εργασία. Εσύ το ξεπερνάς με μεγάλη άνεση νομίζω το τετραχίλιαρο. Πάει για ολική...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 53, 54, 55  Επόμενη
Σελίδα 25 από 55

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης