Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Θα αγοράζατε ένα Evo VII, Type R, M3 κλπ καινούργιο για μοναδικό σας μεταφορικό μέσο; |
Ναι, είναι όνειρο ζωής και θα το αγόραζα ακόμα και αν χρειαζόταν να στερηθώ πολλά. |
|
30% |
[ 11 ] |
Όχι, ένα τέτοιο αυτοκίνητο πιο πολλά προβλήματα θα μου δημιουργήσει παρά θα λύσει. |
|
30% |
[ 11 ] |
Αργότερα, αν και όταν μπορώ να το πάρω για δεύτερο αυτοκίνητο, ναι... |
|
38% |
[ 14 ] |
|
Σύνολο Ψήφων : 36 |
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
BTS (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ
Ένταξη: 30 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1148
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάρ 2003, 19:14:23 Θέμα δημοσίευσης: Υπεραυτοκίνητο με δόσεις για καθημερινές μετακινήσεις.... |
|
|
Από μια πρόσφατη εμπειρία, μου ήρθε η ιδέα για αυτή την ψηφοφορία.
Παίρνουμε το μέσο μέλος του κλαμπ (στο περίπου...).
Δεν είναι πολύ πλούσιος, ούτε και πολύ φτωχός. Έχει μία σταθερή δουλειά και δεν έχει πολλά έξοδα. Εννοείται, χωρίς παιδιά.
Μαζεύει χρήματα και αφού πουλήσει το ραλί,σαξο,206,κλιο κλπ του, παίρνει με άπειρες δόσεις ένα τέρας που πάντα θαύμαζε στους αγώνες. Τμή 10εκ+.
Το εν λόγω τέρας το έχει για καθημερινές μετακινήσεις και όπου πάει έχει μονίμως το άγχος μην του το γρατζουνίσουν ή τρακάρουν. Στο δρόμο το πάει αργά γιατί καίει τ'άντερα του και έχει ακριβά ανταλλακτικά και συντήρηση. Ομολογεί δε στην παρέα του ότι δεν μπορεί να βρει τα όρια του.
Εσείς θα το κάνατε;
www.euphemus.eu |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάρ 2003, 21:01:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ετσι οπως τα λες οχι δεν θα το εκανα Πετρο.
Εγω θα το ελεγα αλλιως.
Αν τα ειχα ΝΑΙ θα αγοραζα ενα ΤΕΡΑΣ ασχετα απο το τι θα ηταν αυτο (106 MAXI) αλλα θα το εσκειζα.Ουτε οτι εχει ακριβα ανταλακτικα,ή ρουφαει βενζινα ουτε τιποτα.Η το βγαζεις ή δεν το βγαζεις.....Βεβαια τα βλεπω απο τον Αδερφο μου με το SUBARU οτι ανχωνετε γενικα που θα το αφησει κτλ,και εν μερη εχει δικαιο γιατι ειναι και 20 μυρια δεν ειναι λιγα αλλα και τι να κανεις...Μεγαλα καραβια μεγαλες φουρτουνες 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christhehealer (Celebrity) Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile
Ένταξη: 19 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 3066 Τόπος: Αθήνα - Γκύζη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάρ 2003, 22:55:53 Θέμα δημοσίευσης: Re: Υπεραυτοκίνητο με δόσεις για καθημερινές μετακινήσεις... |
|
|
BTS έγραψε: | Δεν είναι πολύ πλούσιος, ούτε και πολύ φτωχός. Έχει μία σταθερή δουλειά και δεν έχει πολλά έξοδα. Εννοείται, χωρίς παιδιά. |
As I am.
BTS έγραψε: | Μαζεύει χρήματα και αφού πουλήσει το ραλί,σαξο,206,κλιο κλπ του, παίρνει με άπειρες δόσεις ένα τέρας που πάντα θαύμαζε στους αγώνες. Τμή 10εκ+. |
Ένα GTI των 10+ εκατ. που δεν είναι απαραίτητο να έχει συμετάσχει σε αγώνες (πχ. TypeR, CupraR etc). Αλλά μόνο μετρητά. Ούτε σέντζι δόση. In God we trust. Μόλις τα μαζέψω το πήρα, χωρίς δεύτερη σκέψη.
BTS έγραψε: | Το εν λόγω τέρας το έχει για καθημερινές μετακινήσεις και όπου πάει έχει μονίμως το άγχος μην του το γρατζουνίσουν ή τρακάρουν. Στο δρόμο το πάει αργά γιατί καίει τ'άντερα του και έχει ακριβά ανταλλακτικά και συντήρηση. |
Μια ζωή την έχουμε... Η σωτηρία της ψυχής... Όλα τα υπόλοιπα είναι μιζέρια.
BTS έγραψε: | Ομολογεί δε στην παρέα του ότι δεν μπορεί να βρει τα όρια του. |
Εξαρτάται πάντα τι έχεις μέσα στο κεφάλι σου. Υπάρχουν κεφάλια γεμάτα χρυσάφι και υπάρχουν και κεφάλια γεμάτα σκ@τ@.
BTS έγραψε: | Εσείς θα το κάνατε; |
Μα, θα το κάνω. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάρ 2003, 23:06:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
chris δεν μας είπες όμως την τελική σου απόφαση, ποιο από όλα θα είναι το εκλεκτό της καρδιάς σου...
Πάντως εγώ, δεν θα έλεγα όχι σε ένα Type-R αν είχα 60000 ευρώ στην άκρη (το Type-R έχει ~30000 ευρώ, το πιάσατε το υπονοούμενο, έτσι; )
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Slash (Ντάνης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)
Ένταξη: 25 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 541 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 00:26:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χμμ... Δεν ξέρω τι να απαντήσω. Δεν με καλύπτουν οι απαντήσεις...
Εγώ ναι πάντως, θα αγόραζα ένα supercar αν είχα τα λεφτά, και δει Μ3 CSL (ή την απλή) ή την SL 55 AMG Brabus (λες και δεν μου έφτανε η απλή...) και σαν μοναδικό αυτοκίνητο και για καθημερινή μετακίνηση (προς το παρόν μόνο για το ΤΕΙ, αλλά και για ταξίδια), αλλά και ως διέξοδο τα Σαββατοκύριακα για στροφιλίκι για να παίζω με τα όρια της αδρεναλίνης μου. Όσο για το αν ανησυχούσα για το αν θα μου το γρατζουνούσαν ή αν θα μου το χτυπούσαν, ή αν θα ήταν η τελευταία μου βόλτα με αυτό το αυτοκίνητο, μπορώ να πω οτι θα τα δεχόμουν. Στο κάτω κάτω όποιος φοβάται πάει και κοιμάται... Όσο για το θέμα της φύλαξης, όπως και τώρα, έτσι κι αυτό θα ήταν σε parking, τουλάχιστον όσο θα ήμουν στο σπίτι.
Σήμερα το βράδυ πάλι, όπως καθόμουν έξω από το γραφείο του πατέρα μου και έβλεπα τον κόσμο που περνούσε, άκουσα 2 κυρίους, που ο ένας κρατούσε το Auto Τρίτη και έλεγε στον άλλο, "άντε να πάρω εγώ μια Mercedes 70 εκ. (προφανώς για την SL 55 θα έλεγε) και να την αφήσω έξω και να μου την γρατζουνίσουν και και... Βρε pontiac (προσωπικές σκέψεις πάντα), αν έχεις τα 70 εκ να πάρεις το αστέρι, δώσε και άλλα 5 και αγόρασε μια θέση parking κάπου. Αλλιώς νοίκιαζέ την, όπως κάνει μεγάλο ποσοστό κόσμου.
Ωστόσο, η ένστασή μου είναι στο χρηματικό, δηλαδή στο να πουλήσεις ότι έχεις και δεν έχεις και να χρεωθείς με το κεφάλι για 200 χρόνια και να πάρεις ένα τέτοιο dreamcar. Όχι, καλύτερα με τα λεφτά στο χέρι και με ένα υποδιέστερο αυτοκίνητο, παρά υπερχρεωμένος με κάτι τόσο ακριβό. Και είναι ψυχολογικό το ζήτημα (για μένα πάντα). Αλλιώς θα το πάω οταν ξέρω οτι είναι δικό μου, και δεν γα***ται οτι κι αν γίνει, κι αλλιώς όταν ξέρω οτι το χρωστάω και δεν ξέρω τι μου ξημερώνει αύριο. Εκτός κι αν βέβαια το κάνεις για πουλμούρ (κοινώς ) οπότε εντάξει. Όπως έλεγα όμως σήμερα και στην μητέρα μου (φανατική των BMW), οτι αυτό το αυτοκίνητο θέλει @@ για να το οδηγήσεις. Αλλιώς πάρε κάνα άλλο, κάτι σε βάρκα με ρόδες, κάτι σε λιμουζίνα. Είναι το τι ζητάει ο καθένας από το αυτοκίνητό του. Αλλά εδώ ξεφεύγω από το θέμα...
Εγώ ένας απλός φοιτητάκος είμαι (χωρίς παιδιά ), ωστόσο καταφέρνω να συντηρώ το 206 μου, να το έχω πάντα γεμάτο βενζίνη (εδώ θέλω παρέμβαση Alex για το βάρος... ) και εντάξει να κάνω το κέφι μου και να το στίβω όσο θέλω και όποτε θέλω. Και μπορεί η Μ3 να είναι μακριά για τα οικονομικά μου, ωστόσο μια MX-5 την ζαχαρώνω...
Και όπως είπε και ο healer, μια ζωή την έχουμε, και συμφωνώ απόλυτα. Και επειδή δεν είμαι άνθρωπος της μιζέριας, προτιμώ να ζω αληθινά και να ικανοποιώ ένα βαθύτερο αίσθημα και ανάγκη της ψυχής. Σάμπως, τι περισσότερο θα κερδίσεις και θα είναι αληθινά δικό σου σε αυτή τη ζωή, πέρα από αυτό που κουβαλάς μέσα σου;
I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Slash στις Τετ 12 Μάρ 2003, 00:40:05, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 00:26:55 Θέμα δημοσίευσης: Re: Υπεραυτοκίνητο με δόσεις για καθημερινές μετακινήσεις... |
|
|
BTS έγραψε: | Από μια πρόσφατη εμπειρία, μου ήρθε η ιδέα για αυτή την ψηφοφορία.
Παίρνουμε το μέσο μέλος του κλαμπ (στο περίπου...).
Δεν είναι πολύ πλούσιος, ούτε και πολύ φτωχός. Έχει μία σταθερή δουλειά και δεν έχει πολλά έξοδα. Εννοείται, χωρίς παιδιά.
Μαζεύει χρήματα και αφού πουλήσει το ραλί,σαξο,206,κλιο κλπ του, παίρνει με άπειρες δόσεις ένα τέρας που πάντα θαύμαζε στους αγώνες. Τμή 10εκ+.
Το εν λόγω τέρας το έχει για καθημερινές μετακινήσεις και όπου πάει έχει μονίμως το άγχος μην του το γρατζουνίσουν ή τρακάρουν. Στο δρόμο το πάει αργά γιατί καίει τ'άντερα του και έχει ακριβά ανταλλακτικά και συντήρηση. Ομολογεί δε στην παρέα του ότι δεν μπορεί να βρει τα όρια του.
Εσείς θα το κάνατε; |
Ιδου το μεσο μελος!
πολλα εξοδα εχουμε αλλα μπορουμε να τα περιορισουμε!
10εκ+. δεν ειναι τοσο προβλημα αν πραγματικα παρεις αυτο που παντα ονειρευεσαι!
καθημερινες μετακινησεις με το τερας ; γιατι οχι ; αν μπορεις να το παρκαρεις και να το στριβεις σε στενα δρομακια με παρκαρισμενα αριστερα δεξια , φυσικα και ναι! και σκισιμο ωστε να το ευχαριστιεσαι και να το θαυμαζουν και οι αλλοι!
Καλο ειναι να μην βρισκεις τα ορια του τερατος γιατι σε κραταει σε ενδιαφερον. απο την στιγμη που τα βρισκεις τα εξαντλεις και μετα θα θελεις αλλο!
Θα το εκανα ! αν ειχα λυσει αλλα προβληματα (σπιτι,οικογενεια,μελλοντικη εξασφαλιση,κ.λ.π, κ.λ.π)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Λουλακί Κατερπίλαρ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 02:30:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να πω και τη δική μου άποψη, αφού μέχρι τώρα δεν το έκανα.
Με εκφράζει πιο πολύ η επιλογή 3. Δηλαδή, τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώ***ς. Αν έχεις το μετρητό, τότε βουρ! Αλλιώς...
Η συμβίωση με ένα μεγάλο και ακριβό σπορ αυτοκίνητο ναι μεν σου δίνει ευχαρίστηση, αλλά έχει και σκοτούρες που δεν υπήρχαν πριν. Όπως είπε και ο ΝΙΚΟΣ, μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες.
Επίσης, χρειάζεται να έχεις και την υποδομή για να το 'υποδεχτείς'. Δηλαδή γκαράζ τουλάχιστον (για να μην πω κομπρεσέρ και πλυστική μηχανή όπως έχει ένας θείος μου για να κρατάει το αυτοκίνητο του σαν καινούργιο και τον έχουν χάσει τα πλυντήρια από πελάτη).
Και μένα μου αρέσουν τα homologation specials αλλά εφόσον δεν με παίρνει για Evo VI , πάω για ένα άριστο μεταχειρισμένο 323 GT-R που έχω βρει από 'γείτονα', το οποίο είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής gr N του 1993, και από τα πιο fun to drive αυτοκίνητα που κυκλοφορούν. Kαι όλα αυτά με λιγότερα από όσα θα ξόδευα για ένα 206 1.4 καινούργιο.
Μια ζωή την έχουμε, συμφωνώ, αλλά και όλα τελικά μια ιδέα είναι. Μετά το Type R θα αρχίσω να βλεφαριάζω το Mίτσου. Και μετά το Μίτσου, θα πω, 'καλό το Μίτσου, αλλά το Skyline μου ρίχνει...' και πάει λέγοντας η απομυθοποίηση.
Πιστεύω πως κανείς σας δεν θέλει να πάρει ένα τέτοιο αυτοκίνητο και να μένει σε παράγκα. Έχω δει οικογένεια με BMW 525 τελευταίο μοντέλο, να δίνει 1.5 εκατ. δρχ για ζαντολάστιχα και να μένουν σε γιαπί, χωρίς καν πλακάκια στα πατώματα! Ζουν το όνειρο ή το μουράτο αυτοκίνητο τους δίνει την ψευδαίσθηση ότι ζουν πλούσια;
Σε τελική ανάλυση ο καθένας κρίνει σύμφωνα με τις προτεραιότητες του.
ΥΓ. Chris πιστεύω πως δεν χρειάζεται να πω πως δεν αναφέρομαι σε σένα στην αρχή του θέματος. Ούτε καν σε γνωρίζω άλλωστε. Το λέω γιατί με παραξένεψε λίγο η απάντηση σου.
www.euphemus.eu |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Λουλακί Κατερπίλαρ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 02:40:39 Θέμα δημοσίευσης: Re: Υπεραυτοκίνητο με δόσεις για καθημερινές μετακινήσεις... |
|
|
DimiP έγραψε: | Θα το εκανα ! αν ειχα λυσει αλλα προβληματα (σπιτι,οικογενεια,μελλοντικη εξασφαλιση,κ.λ.π, κ.λ.π) |
Αυτό λέω και εγώ!
www.euphemus.eu |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 03:46:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Επιλέγω το 3.
Αν και ένα 206RC πιστεύω ότι θα με κάλυπτε πλήρως. Δεν με πειράζει καθόλου να μην έχω το δυνατότερο αυτοκίνητο, με πειράζει πάρα πολύ όμως εάν δεν ξέρω να το οδηγώ. Ένα RC πιστεύω ότι θα με κάλυπτε παντού και πάντα. Ίσως το γεγονός ότι δεν προβλέπω να βγάζω αρκετά χρήματα να έχει περιορίσει τους στόχους μου, αλλά πιστεύω ότι ένα 206RC θα με ικανοποιούσε 100%. Και αν έτρεχα και με ένα Ραλλάκι σε αγώνες θα με βόλευε και το 206 που έχω ήδη και θα ικανοποιούμουν 200%. Όνειρα μακρινά αλλά τουλάχιστον όχι ανέφικτα. Και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...
Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης
Performance of Real Cardriving Club |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GIANNIS206 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1168 Τόπος: Σέρρες
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 04:06:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Miltellas έγραψε: | Επιλέγω το 3.
Αν και ένα 206RC πιστεύω ότι θα με κάλυπτε πλήρως. Δεν με πειράζει καθόλου να μην έχω το δυνατότερο αυτοκίνητο, με πειράζει πάρα πολύ όμως εάν δεν ξέρω να το οδηγώ. Ένα RC πιστεύω ότι θα με κάλυπτε παντού και πάντα. Ίσως το γεγονός ότι δεν προβλέπω να βγάζω αρκετά χρήματα να έχει περιορίσει τους στόχους μου, αλλά πιστεύω ότι ένα 206RC θα με ικανοποιούσε 100%. Και αν έτρεχα και με ένα Ραλλάκι σε αγώνες θα με βόλευε και το 206 που έχω ήδη και θα ικανοποιούμουν 200%. Όνειρα μακρινά αλλά τουλάχιστον όχι ανέφικτα. Και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία... |
Φρόντισε όμως να μην λένε την πεθερά σου Ελπίδα,γιατί όπως είπες πεθαίνει τελευταία!!!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ntinos Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER
Ένταξη: 14 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 417
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 05:11:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγω παντως θα πω αναλογα το αμαξι.
μια M 3 αν ειχα ενα μισθο στα 1600-1800 ευρω τον μηνα θα την επαιρνα και ας μην μου αναλογουσε οικονομικα (με δοση 800 ευρω το μηνα+) .αλλα παντα αν δεν ειχα αλλες υποχρεωσεις.αλλα θα εχω συντομα οπως παει ευτηχως που εμεινε και ενας χρονος ακομα αγγλια και μετα φανταρος στα 26 .
αν το βαλουμε κατω δεν ειναι και υπερβολη να παρεις ενα αμαξι ομως στα 10-12 μυρια αν εχεις οικογενεια και εργαζεται και το ετερον μισο.αναλογιστικατε οτι ενα αμαξι στα 6-7 δεν κραταει για πολυ την αξια του και δεν κραταει γενικα πολυ....παρε ενα S3 (η type-r η mazda RX8...soon) και εχεις αμαξι που καλυπτει αναγκες οικογενειας με μικρες παραχωρησεις και δεν βγαινει off σε μια πενταετια.ασε που το πουλας και αρκετα λεφτα και δεν καιει και ταντερα του και πολλα γκαζια εχει.γιαυτο λεω αναλογα και το υπερ-αυτοκινητο.το mitsu κανει την βενζινη γαργαρα και φτυνει και τα κουκουτσια 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pugsang (Μάκης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 26 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 1292 Τόπος: Ραφήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 08:23:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγω δεν νομίζω να μπορεσω ποτε να αποκτήσω αυτοκίνητο ανω των 10εκ.Οχι οτι είμαι τοσο φτωχος για να το αγοράσω αλλα γιατι είμαι τοσο φτωχός για να το συντηρήσω.Ειναι κριμα να εχεις τετοιο αυτοκίνητο και να φοβάσαι να το ανοίξεις μηπως καψει λιγο παραπανω ή βγάλει καποια βλάβη που δεν θα μπορεις να την φτιαξεις ή να φοβάσαι να το πας για προγραμματισμένο service μηπως και σου ζητήσουν υποθήκη το σπίτι για να το παρεις πίσω.Εγω βολευομαι μια χαρα και με το 106 την οδηγική απόλαυση που ζητάω μου την δινει και με το παραπάνω οποτε γιατι να βαλω μπελάδες στο κεφάλι μου?Αν και οταν χρειαστεί να αλλαξω αυτοκίνητο μαλλον για κατι σε μικρο 2λιτρο με βλέπω(βλ.clio)
pedal to the metal |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 08:27:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
pugsang έγραψε: | Εγω δεν νομίζω να μπορεσω ποτε να αποκτήσω αυτοκίνητο ανω των 10εκ.Οχι οτι είμαι τοσο φτωχος για να το αγοράσω αλλα γιατι είμαι τοσο φτωχός για να το συντηρήσω.Ειναι κριμα να εχεις τετοιο αυτοκίνητο και να φοβάσαι να το ανοίξεις μηπως καψει λιγο παραπανω ή βγάλει καποια βλάβη που δεν θα μπορεις να την φτιαξεις ή να φοβάσαι να το πας για προγραμματισμένο service μηπως και σου ζητήσουν υποθήκη το σπίτι για να το παρεις πίσω.Εγω βολευομαι μια χαρα και με το 106 την οδηγική απόλαυση που ζητάω μου την δινει και με το παραπάνω οποτε γιατι να βαλω μπελάδες στο κεφάλι μου?Αν και οταν χρειαστεί να αλλαξω αυτοκίνητο μαλλον για κατι σε μικρο 2λιτρο με βλέπω(βλ.clio) |
Mία από τα ίδια...και εγώ...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pezomania (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 1231 Τόπος: Mandra
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 08:37:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Συμφωνώ απόλυτα με τον Μάκη. το θέμα δεν είναι μόνο να αγοράσεις ένα αμάξι 10+ εκατομυρίων, αλλά και να ο συντηρήσεις!
Σκεφθείτε ότι το φτερο του 206 έχει 25.000δρχ και το φτερό του EVO θα πρέπει να στοιχίζει 100.000δρχ!! Άρα και τα κόστοι συντήρησης είναι 4πλάσια.
Εμένα προσωπικά ένα LEON 1.8T SPORT με κάλυπτε πλήρως, αν είχα ταυτόχρονα και ένα μικρό χιλιαράκι για μέσα στην πόλη!! Αυτά που τραβάω τώρα με το 206 να έχει χάσει πόντους από παντού λόγω χτυπημάτων δεν θέλω να το ξαναζήσω 
Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 09:29:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μία από τα ίδια... ψήφισα το 3 μια που είναι αυτό που με αντιπροσωπεύει πιο πολύ.
Είναι και για μένα ένα "ονειρο ζωής" να μου κάνω δώρο κάποια στιγμή ένα γρήγορο καλό αυτοκινητάκι (βλέπε Mitsu VΙΙΙ, Scooby etc.) αλλά σαφέστατα δεν πρόκειται να γίνει αν δεν έχεις πραγματικά την ευχέρεια να το αποκτήσεις.
Πάντως το πιο λογικό για εμένα είναι κάποια στιγμή αργόοοοοτερα να πάρω κανένα 407 Coupe για την οικογένεια και να κρατήσω το 206 απογυμνωμένο πια, με κανένα sparco καθισματάκι/roll cage για τα Σαββατοκύριακα...
Ούτως ή άλλως πλέον δεν σε συμφέρει να πουλήσεις ένα αυτοκίνητο. Το κρατάς και κάνεις το κέφι σου!
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
konstantinos Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)
Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 918 Τόπος: Μελίσσια
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 10:20:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sidobre έγραψε: | Πάντως το πιο λογικό για εμένα είναι κάποια στιγμή αργόοοοοτερα να πάρω κανένα 407 Coupe για την οικογένεια...
|
Μέσα στο μυαλό μου είσαι αδερφέ. Ηδη κατέθεσα πρόταση στον οικονομικό διευθυντή της οικογενείας και πήρα αριθμό πρωτοκόλου... Το 407 coupe θα γίνει το οικογενειακό αμάξι μας. 
Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alemao (Αριστείδης) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 599 Τόπος: Γλυκα Νερα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 10:45:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ πάντως με 9 μύρια θα έπαιρνα ένα ΜΧ-5 που είναι πισωκούνα και έχει άλλες συγκινήσεις
Μετά θα πήγαινα σε S2000 και αφού το βαριόμουν θα έπαιρνα ένα EVO.
Top Fuel Racing Club ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tomcat (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+
Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1188 Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 12:38:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ πάλι αν είχα κάποιο ποσό και ένα δεύτερο αμάξι ,θα πήγαινα για μια 911 μεταχειρισμένη ......... JOY MACHINE ! Όχι τίποτα άλλο για να μάθω να οδηγάω όπως πρέπει..χεχεχεχεχεε
Σοβαρά πάντως θα την χτύπαγα άνετα αν την έβρισκα σε καλή τιμή .(Βέβαια τεκμήρια , ασφάλειες αλλά μπρος στα κάλη τι είναι ο πόνος)
Αν είχα τα χρήματα πάντα ....
αν.... αν .....αν .... αν.....
αν.... ήτανε μαύρος ο Θέος που μας κυβερνούσε
η φυλή μας θα ταν αλλιώς θα καλοπερνούσε.
Θα χε μαύρους γλάρους , μαύρους βουλευτές
μαύρους μπακαλιάρους , μαύρους δικαστές!
Λουκ . Κηλαιδόνης
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tomcat στις Τετ 12 Μάρ 2003, 12:46:13, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 12:40:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν θα έπαιρνα ένα καινούριο αυτοκίνητο 10εκ.Θά μπορούσα όμως να πάρω το ίδιο μεταχειρισμένο με 6εκ.Για καινούριο δεν θα τα έδινα πάντως...
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GIANNIS206 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1168 Τόπος: Σέρρες
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 15:30:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πλέον με τη κατάργηση των τεκμηρίων θα γεμίσει ο τόπος από Ε,C class, s3 και τα λοιπά του group VAG με τον 280αρη κιμητήρα!.
Εγώ αν κάποια στιγμή διαθέτω ένα τέτοιο ποσό θα ήθελα να πάρω ένα τέτοιο αυτοκίνητο.Αλλά θα το σκεφτόμουνα αρκέτα γιατί έχει αρκετά έξοδα!!Ακόμα δεν έχω αποφασίσει πιο θα διάλεγα αλλά τώρα ένα TYPE R θα με κάλυπτε! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|