Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
jtheodorakis1 (josh) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 13 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2008, 12:24:41 Θέμα δημοσίευσης: ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΤΙΜΟΝΙΟΥ 308 |
|
|
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ 308 ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΙΟΥΝΙΟ.ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΕΝΑ ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΑΠΟ ΤΑ 120 ΜΕΧΡΙ ΤΑ 140 χλμ.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ,ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑΚΑΚΙΑ,ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ!! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ)
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?? ΓΙΑΤΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2008, 12:42:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλημέρα, καταρχήν γράφε με μικρούς χαρακτήρες, σύμφωνα με τους κανόνες του forum
Δισκόπλακες και τακάκια αλλάζονται κυρίως μόνο αν εχει τρέμουλο κατα το φρενάρισμα. Τέλος πάντων ελπίζω να περάστηκαν εγγύηση.
Επειδή έχω ξανακούσει παρόμοιο περιστατικό και τότε υπήρχε στραβό ελαστικό, δοκίμασες να αλλάξεις τους τροχούς σου με κάποιου άλλου αυτοκινήτου?
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
jtheodorakis1 (josh) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 13 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2008, 12:59:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
makis106 έγραψε: | Καλημέρα, καταρχήν γράφε με μικρούς χαρακτήρες, σύμφωνα με τους κανόνες του forum
Δισκόπλακες και τακάκια αλλάζονται κυρίως μόνο αν εχει τρέμουλο κατα το φρενάρισμα. Τέλος πάντων ελπίζω να περάστηκαν εγγύηση.
Επειδή έχω ξανακούσει παρόμοιο περιστατικό και τότε υπήρχε στραβό ελαστικό, δοκίμασες να αλλάξεις τους τροχούς σου με κάποιου άλλου αυτοκινήτου? |
Δεν το έχω κάνει αυτό,γιατί που θα ξέρω αν θα είναι στραβό ελαστικό ή στραβή ζάντα? Το μόνο που μου είπαν από το ένα από τα βουλκανιζατέρ ήταν να αλλάξω λάστιχα και να βάλω άλλη μάρκα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
307__:)(dimitris) Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black
Ένταξη: 07 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 318 Τόπος: agrinio
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2008, 19:37:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κανε μια μπρος πισω τους τροχους 
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tadvi1 (TADVII) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 9
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2008, 12:52:57 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΤΙΜΟΝΙΟΥ 308 |
|
|
jtheodorakis1 έγραψε: | ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ 308 ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΙΟΥΝΙΟ.ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΕΝΑ ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΑΠΟ ΤΑ 120 ΜΕΧΡΙ ΤΑ 140 χλμ.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ,ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑΚΑΚΙΑ,ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ!! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ)
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?? ΓΙΑΤΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ |
Σίγουρα κάτι τρέχει με τα λάστιχα ή με τις ζάντες. Σε ένα αυτοκίνητο που το εμπρός σύστημα έχει σχεδιαστεί για να φέρνει πολλή πληροφορία στο τιμόνι, είναι επόμενο ότι μαζί με την "πληροφορία" έρχεται και το παραμικρό τρέμουλο λόγω αζυγοσταθμίας. Μια μικρή απόκλιση από τις προδιαγραφές ζυγοστάθμισης που ορίζει ο Γάλλος είναι αρκετή να σου κάνει το τιμόνι να κοσκινίζει..Και δεκαπέντε ζυγοσταθμίσεις να κάνεις, αν δεν γίνουν σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις μεθόδους του εργοστασίου, πάνε στράφι. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ath7 (Χαρης) Έχω ξεφύγει !!!

corsa B
Ένταξη: 22 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 1180 Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2008, 21:09:52 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΤΙΜΟΝΙΟΥ 308 |
|
|
tadvi1 έγραψε: | Σίγουρα κάτι τρέχει με τα λάστιχα ή με τις ζάντες. |
Σε forester ακριβως το ιδιο προβλημα και δεν ηξεραν τι εχει!
Με το που αλλαξε λαστιχα ολα μια χαρα! 
.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2008, 22:52:39 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΤΙΜΟΝΙΟΥ 308 |
|
|
tadvi1 έγραψε: | .... αν δεν γίνουν σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις μεθόδους του εργοστασίου, πάνε στράφι. |
Ποιες προδιαγραφες δλδ?Η ζυγοσταθμηση ειναι μια...η την κανει καποιος καλα η οχι...απο κει και περα να ειναι σωστη τοτε κοιτας αν οιζαντες ειναι ισιες γτ και μενα με ζυγοσταθμηση ειναι ολα οκ αλλα τρεμει και ειναι απο ζαντα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 15 Δεκ 2008, 12:22:34 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΤΙΜΟΝΙΟΥ 308 |
|
|
Giannis307 έγραψε: | tadvi1 έγραψε: | .... αν δεν γίνουν σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις μεθόδους του εργοστασίου, πάνε στράφι. |
Ποιες προδιαγραφες δλδ?Η ζυγοσταθμηση ειναι μια...η την κανει καποιος καλα η οχι...απο κει και περα να ειναι σωστη τοτε κοιτας αν οιζαντες ειναι ισιες γτ και μενα με ζυγοσταθμηση ειναι ολα οκ αλλα τρεμει και ειναι απο ζαντα... |
Μην επιμένεται για πράγματα που δεν ξέρεται.
Υπάρχουν προδιαγραφές και για την ζυγοστάθμιση κι εγώ δεν το πίστευα αλλά έαν γίνουν βάση των οδηγιών που δίνει το εργοστάσιο τελιώνουν όλα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος) Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών

999cm
Ένταξη: 18 Απρ 2007 Δημοσιεύσεις: 1098 Τόπος: επιδαυρος motodrome
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 15 Δεκ 2008, 12:33:04 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΤΙΜΟΝΙΟΥ 308 |
|
|
Touristas έγραψε: | Giannis307 έγραψε: | tadvi1 έγραψε: | .... αν δεν γίνουν σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις μεθόδους του εργοστασίου, πάνε στράφι. |
Μην επιμένεται για πράγματα που δεν ξέρεται.
Υπάρχουν προδιαγραφές και για την ζυγοστάθμιση κι εγώ δεν το πίστευα αλλά έαν γίνουν βάση των οδηγιών που δίνει το εργοστάσιο τελιώνουν όλα. |
αμ γιασου ρε αργυρη δεν ειναι απλά τα πραγματα αντε βαλαμε μηδενισαμε κ ολα καλα 
http://hrisikos-tires.car.gr/contact/ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|