PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μόνο για κατόχους 206..Είσαστε ευχαριστημένοι?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Κατα πόσο Είσαστε ευχαριστημένοι με το 206 σας(από άποψη ζημιών):
Καθόλου
3%
 3%  [ 5 ]
Λίγο
15%
 15%  [ 20 ]
Πολύ
72%
 72%  [ 96 ]
Δεν θα ξαναπάρω Peugeot
4%
 4%  [ 6 ]
Το πιό ζημιάρικο αμάξι που είχα
3%
 3%  [ 5 ]
Σύνολο Ψήφων : 132

Συγγραφέας Μήνυμα
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2008, 02:17:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
geo1st487 έγραψε:
Στριβει καλυτερα με πολλα χιλιομετρα αυτο το αμαξι απο τη mercedes;

Ναι, στρίβει καλύτερα.

καπου σε αυτο το σημειο πιστευω οτι πρεπει να πουμε οτι το οτι στριβει καλυτερα δεν σημαινει οτι μπαινεις παντου και παντα με το συγκεκριμενο στησιμο(εργοστασιου) εκτος απο την περιπτωση που μπορεις εσυ να το τοποθετεις με ''φαπα'' στο τιμονι πραγμα το οποιο δεν λεγεται χωσιμο αλλα διασκεδαση Laughing .......

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2008, 09:39:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά.... αν πετύχετε κανά αρχιδάτο mercedικο στο δρόμο και όχι τους κλασσικούς παππούδες, δεν νομίζω να τον περάσετε και τόσο εύκολα σε στροφές με 200άρια...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2008, 09:43:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
καπου σε αυτο το σημειο πιστευω οτι πρεπει να πουμε οτι το οτι στριβει καλυτερα δεν σημαινει οτι μπαινεις παντου και παντα με το συγκεκριμενο στησιμο(εργοστασιου) εκτος απο την περιπτωση που μπορεις εσυ να το τοποθετεις με ''φαπα'' στο τιμονι πραγμα το οποιο δεν λεγεται χωσιμο αλλα διασκεδαση Laughing .......

Με μαμά 206, μπαίνεις παντού και πάντα πιο γρήγορα, από την εν λόγω Mercedes.

Ζήση ΤΟΥΒΛΟ, διάβασε την προηγούμενη γιατί μάλλον δεν κατάλαβες Very happy

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2008, 11:33:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πιστευα οτι τα 206 ηταν πολυ καλα σε ποιότητα κατασκευής μεχρι που μπήκα σε ενα οπελ tigra καμπριο χτες... μμμ μοντελο 03-04...
δεν τριζει τιποτα γαμοτο.. κλεινεις την πόρτα και νομιζεις οτι βαζεις κλειδι σε κλειδαρια, κουμπώνει κουτι , χώρια που ειναι βαριά και στιβαρή. καμια σχεση με το cc μου.. Sad στον δρομο απλός το νοιώθεις πολυ ποιο στηβαρό απο το 206.

σε μηχανικές επιδώσεις και κρατηματα δεν τσεκαρα , μαλλον ομως το 206cc ειναι πολυ καλυτερο.. αλλα αφου εκανα βολτα με το τιγκρα το δικό μου το νοιώθω σαν... fiat.. με φτηνες και ελαφριές λαμαρίνες.. Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2008, 18:25:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
206kwn έγραψε:

Με μαμά 206, μπαίνεις παντού και πάντα πιο γρήγορα, από την εν λόγω Mercedes.

Ζήση ΤΟΥΒΛΟ, διάβασε την προηγούμενη γιατί μάλλον δεν κατάλαβες Very happy

steve κανονισου να δωσεις θαρρος στο παλικαρι να παει να τσακιστει πουθενα Confused Confused Confused Confused Confused Confused

Επιστροφή στην κορυφή
papadoc (Νίκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 Rallye 2002 ,308 2020 Diesel

Ένταξη: 08 Οκτ 2008
Τόπος: Χολομωντας λεμε!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2008, 18:59:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα. Εγώ που οδηγώ συχνά το 206 1.4 16V (μοντ. 05) της αδερφής μου ,έχω να πώ:
Παρά τα 72000 χλμ που έχει ,δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα.Εντάξει,μπορεί να έτριζαν λίγο οι μεντεσέδες από τις πίσω πόρτες τώρα τελευταία αλλά με λίγο αντισκωριακό και λαδάκι έστρωσαν.Όσον αφορά τις επιδόσεις ,καλές είναι για 1.4.Με λίγο πιο σκληρή ανάρτηση μπορεί να βελτιωθεί το κράτημα ,αν και φορά ελαστικά 185/60/14 τα οποία ήδη το έκαναν .Όμως κι έτσι είναι ότι πρέπει για άνετες μετακινήσεις.Αφήστε που όταν μπαίνω από το rallye μου στο 206 ,μου φαίνεται ότι μπήκα σε Mercedes(όσον αφορά την άνεση).
Ελπίζω να είμαι ευχαριστημένος και μετά από 70000 χλμ...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την papadoc στις Δευ 14 Απρ 2014, 23:36:50, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
drag (nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 10 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2009, 01:35:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα σε ολους και καλως σας βρηκα καθοτι ειμαι νεο μελος...εγω εχω εδω και τεσσερα χρονια ενα 206xs 1,6,μοντελο 02/02,με 167.800 χλμ...λοιπον ειμαι εξαιρετικα ικανοποιημενος απο το αμαξι...αν και σε ολο αυτο το χρονικο διαστημα εχω αλλαξει πολλα..αλλα μηχανικα ποτε τιποτα αν και απο την πρρωτη στιγμη μεχρι και τωρα η 1η κι η 2α αλλαζει παντα στον κοφτη η λιγο πριν απο αυτων αναλογα με την διαθεση....μεσα στην λιστα των ζητηθεντων ειναι
1)σασμαν (επειδη ο αμπαλος μηχανικος μου εκανε αλλαγη βαλβολινων αλλα ξεχασε τι ειδος επρεπε να βαλει και εβαλε λεπτες...ετσι χτυπησα κορωνοπυνια)
2)ολα τα μπροστινα μερη(ψαλιδια,κρεμαργιερα στα 140.000χλμ)
3)βαση μηχανης (την 8 για οσους ξερουν) δυο φορες
Παρολα αυτα το αμαξι ειναι πλεον σαν καινουργιο ξανα και ορισμενες φορες πιστευω και καλυτερο απο οταν το πηρα....αρκει μονο να μν ειχα τα τριξηματα που πλεον δεν μπορω να εστιασω απο που προερχονται καθε φορα γιατι ειναι απο παντου...οποτε δυναμωνω το ηχοσυστημα και no problem....
επομενο αμαξι αναμφιβολα peugeot και μαλιστα παλι 206 αλλα rc αν και εφοσον βρω κανενα....λατρης της ατμοσφαιρας και μιλαμε για το πιο δυνατο ατμοσφαιρικο διλιτρο....
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2009, 07:33:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστούμε για τις απόψεις σου, κάνε έναν κόπο να συστηθείς και εδώ

http://www.psclub.gr/forum/viewforum.php?f=16

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (16V) '06 Black Matte

Ένταξη: 11 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάρ 2009, 18:06:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Για τον 1.4 16V έχω να πω τα χειρότερα.

Καποιος πριν απο καποια post τολμησε να κατηγορησει τον κινητηρα μου. Εγω ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενος. Οσο για το στριψιμο σχετικα με μερσεντες και πεζο θεωρω πως ειναι καθαρα θεμα οδηγου και μονο και απο το αν ξερει να το στριβει. Ας πουμε οτι μπω εγω σε μια AMG και ο Steve στο 206 του. Ειμαι 1000% βεβαιος οτι θα με ραψει, ειδικα στει στροφες.

Οσο για το φιλο που ειπε οτι το 206 με το 175/65/14 δεν παταει καλα στο δρομο, ειναι λαθος, διοτι ο ιδιος δεν το βαζει καλα προφανως στη στροφη. Γενικοτερο συμπερασμα ειναι οτι για να σου φυγει 206 απο το δρομο πρεπει (οπως ειχε πει ο steve παλια σε καποιον):

"ή να εισαι τρομακτικα κουλος, ή να οδηγεις με τους αγκώνες και να πατας συμπλεκτη με το γονατο"... Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
memos23 (memos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 15 Ιούλ 2007
Τόπος: ΜΑΓΟΥΛΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Μάρ 2009, 23:55:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το 206 γιατι με οσα εχει τραβηξει το αυτοκινητο αρνειται πεισματικα να παραδωσει πνευμα.
Επιστροφή στην κορυφή
ntemis (Nicolas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 13 Μάϊ 2009
Τόπος: Athens.Greece

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 02:34:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑΙΔΕΣ ΕΝΑ ΞΕΡΩ!Πετυχα 206 φιλου στα Γιαννενα μοντελο 2002 με 230.000κμ το οδιγισα κ πιγενε καλιτερα κ απο το δικο μ π εχει 70.000κμ
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Οκτ 2009, 10:02:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ntemis έγραψε:
ΠΑΙΔΕΣ ΕΝΑ ΞΕΡΩ!Πετυχα 206 φιλου στα Γιαννενα μοντελο 2002 με 230.000κμ το οδιγισα κ πιγενε καλιτερα κ απο το δικο μ π εχει 70.000κμ

Ολα ειναι ρευστα και θεμα πιθανοτήτων.

Μπορει να εχεις 2 ατομα που παιρνουν καινουριο 206. Ο ενας το προσεχει σαν τα ματια του , ο αλλος καθολου. Και μπορει λογο κατασκευης ή λογο τροπου οδήγησης το παραμελημενο να δουλευει σαν σκυλι μεχρι τα 200.000χλμ και το αλλο να βγαζει συνεχεια προβληματα!!

οι παραγοντες ειναι πολοι! ποιοτητα υλικών στην παρτίδα που πήρες (μέταλα κινητηρα, συναρμολόγηση) , τροπος που οδηγεις σε σχεση με αυτα τα υλικά, αν εισαι γκαντεμης γενικα!! Laughing

απλος οπως θα σου πει και ενας μαθηματικος ολα ειναι στατιστικη και πιθανότητες, παιρνεις εναν κινητηρα που τυχαινει να ειναι απο τους καλυτερους της γραμμης παραγωγης, εχει πιθανοτητα να χαλάσει 0,5% στα επομενα 7 χρονια, και ομως εισαι γκαντεμης και πεφτεις στο 0,5% και σου μενει!! (παιξε λοτο κλαυτερα)
Οπως και το αντιστροφο , παιρνεις εναν κινητηρα με χαλια υλικά, κακή συναρμολογηση ο οποιος εχει πιθανοτητες 30% να σου μεινει, τον χρησημοποιεις και χαλια τον λιώνεις και χωρις σερβις και το ανεβάζεις αυτο το ποσοστό στο 70% ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ δεν σε αφηνει ποτε!! Smile

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
fallen_angel82 (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 XS GT Look

Ένταξη: 14 Ιαν 2005
Τόπος: Μενίδι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Φεβ 2010, 17:45:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να πω κι εγώ την άποψή μου. Καταρχήν ευχαριστώ όλους
όσους μου έδωσαν τη συμβουλή τους την άνοιξη του 2005 να καταλήξω
σε ένα 206 (και όχι σε ένα ibiza ή ένα Punto sporting). 130.000χλμ
και το αμάξι ακόμη πάει πολύ καλά. Το έχω ευχαριστηθεί στη διαδρομή
Βόλος - Μακρυνίτσα που την έχω κάνει 100αδες φορές. Σαν τρένο!!!!!
Αν και πλέον το γκάζι του μου
φαίνεται λίγο, δύσκολα θα το αλλάξω για κάποιο άλλο πιο γρήγορο (για να
μη λέω μεγάλα λόγια, περιμένω να δω και από κοντά το audi a1). Το
αιώνιο πρόβλημα με τα τριξήματα είναι όντως ενοχλητικό, αλλά μαθαίνεις
και ζεις με αυτό! Άσε που σαν αυτοκίνητο είναι απλά πανέμορφο ,ειδικά με
τις μάσκες του grand tourismo. Wink

Όταν το παιχνίδι τελειώνει,
ο βασιλιάς και το πιόνι
μπαίνουν στο ίδιο κουτί...
Επιστροφή στην κορυφή
Kostas_206 (Kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1,4 (8V) XR

Ένταξη: 11 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάϊ 2010, 21:38:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά τί να λέμε.... Αν εξαιρέσουμε κάποιες αδυναμίες που έχουν όλα ανεξαιρέτως τα αυτοκίνητα, το καθένα στον τομέα του, πιστεύω ότι όλες αυτές οι φήμες περί ζημιών κτλ δεν ισχύουν...

Εγώ το δικό μου το πήρα πέρσι τον Μάρτιο με 65.000 χλμ και ότι βλάβη έχει βγάλει ως τώρα είναι από δική μου χρήση και μόνο! Σε ένα χρόνο έχει φτάσει αισίως τα 103.000 χλμ και έχω αλλάξει:

1.Βάση μηχανής (απότομα ξεκινήματα σε φανάρια)
2.Ψαλίδια (λακκούβες αέραααααααα)
3.Αισθητήρα αερόσακου (τυχαίνουν αυτά)
4.Εξάτμιση ( τελικό καζανάκι. Καλό μου έκανε έβαλα Group-N)
5.3 (ΤΡΕΙΣ) φορές αλλαγή ελαστικών
6.1 φορά σασμάν από ΠΟΛΥ σκληρή χρήση πακέτο με δίσκο ο οποίος δεν ήταν και στα τελευταία του

Από όλα αυτά λοιπόν μόνο το 3 είναι πρόβλημα του αυτοκινήτου... Τα άλλα είναι πρόβλημα του οδηγού Razz και πιστεύω ότι δεν είναι και πολλά για αυτά που έχει τραβήξει!!!!

Σημειωτέον ότι από τότε που το πήρα χάνει λάδια από την φλάτζα κεφαλής (όχι μέσα στον κύλινδρο, τα ρίχνει προς τα έξω) και σας πληροφορώ ότι αν δεν περάσει τις 5000 σ.α.λ. δεν αλλάζω ταχύτητα, κρύο-ζεστό. Δεν έχει κάνει κιχ το μοτέρ!!! Ούτε θερμοκρασίες ούτε τίποτα....σκυλί!

Ε εντάξει οι τριγμοί μέσα είναι λογικοί πιστεύω γιατί δεν το πολυπροσέχω στις λακκούβες και έχω 50ρι προφίλ.. Ούτως ή άλλως η συναρμογή δεν είναι κάτι που φημιζόταν το 206.

Πέρα από όλα αυτά τα πεζά πράγματα όμως..... ΓΟΥΣΤΑΡΩ να ταπώνω στο δρόμο 90ρια αμάξια με τα 75 ταπεινά μου άλογα σε ευθείες ΚΑΙ ΣΤΡΟΦΕΣ με μαμά ανάρτηση... Είναι πολύ ωραίο αυτό το συναίσθημα και ο τρόπος που στρίβει απλά σε εμπνέει! Μπορεί πιο καινούρια μοντέλα να στρίβουν καλύτερα,ναί, αλλά δεν σου δίνουν την αίσθηση του δικού μου! Βρείτε μου άλλο αμάξι να κάνει full opposite lock με 3ες χωρίς χειρόφρενο! χα!

Όταν αποβιώσει το κακόμοιρο πιστεύω ότι πάλι Peugeot θα πάρω!

Always sideways...
Επιστροφή στην κορυφή
206Panos (Panayiotis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206XT 1.4 (8V) Tiptronic

Ένταξη: 26 Οκτ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Οκτ 2011, 14:07:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Peugeot 206 1.4 8V tiptronic.

Αγορασμένο το καινούργιο τον Μάρτιο του 2004 (Πλέον έχει 104.000χλμ.)

Βλάβες:

Μίζα.
Μεσαία φλάντζα κινητήρα.
Αντλία Νερού.
Πρόβλημα με τον προφυλακτήρα της πολλαπλής (ελπίζω να το πάρω από το συνεργείο σήμερα και να το έχουν φτιάξει)
Διαρροή του κυκλώματος του A/C (ακόμα δεν έχω ασχοληθεί).

Επισκευές σε αναλώσιμα είδη:
3 μπαταρίες
1 λουρί εκκεντροφόρου (ελπίζω να το λέω σωστα)

Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από το 206, αν λάβω υπόψη ότι μετά τον 4ο χρόνο αγοράς η χρήση του είναι πολύ μεγαλύτερη και αρκετά πιο σκληρή (λόγω αυξήσεως της οικογενείας σε 4 μέλη + μια μπαγκαζιέρα στον ουρανό του.)

Το μόνο αρνητικό που με έχει χαλάσει αρκετά είναι η σχετικά μεγάλη κατανάλωση για χιλιοτετρακοσάρι μοτέρ (πάνω από 10 λίτρα/100χλμ), την στιγμή που το corsaκι της mother δεν καίει πάνω από 7,5.

Αυτά από εμένα!
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Οκτ 2011, 15:10:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το 206 1.4 16V μάλλον καλό βγηκε, 6 χρόνια κλείνει 100.000km+:
τα σερβις του ολα συμφωνα με το βιβλιαράκι, ετκος των λαδιών που αλλάζονται καθε 10.000km.
από βλαβες 2: βαλβίδα θερμοκρασίας στα 5000km και ψυγειο καλοριφερ στα 85.000km.
Αυτο που με φοβιζει απο τις πρωτες μέρες, τα πειρακια με 95αρα σε χαμηλες στροφές και δυστροπο κιβωτιο που φοβαμαι οτι πλεον μεσα θα ναι κωλος.
Κατα τ' αλλα ειναι ευχαριστό οδηγικά, καταναλωση με 14αρες ειχε 6 με 6.2 και με 15αρες 6.4 με 6.8 σε 1500km μεικτής χρήσης.

το saxo 16V, 60.000km, 10+ χρονών... εχει βγαλει μπολικα... Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Οκτ 2011, 00:59:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το δικο μου αγορασμενο καινουριο εχει πλεον 78.000.

Βλαβες: Αλλαγη σωματος θερμοστατη(ειχε διαρροη παραφλου)
Αλλαγη ψυγειου καλοριφερ(χαλασε)

Στα πρωτα 30000χλμ οταν ηταν κρυο μου εριχνε στροφες αποτομα κα μπερδευε, αλλα με αναβαθμιση λογισμικου στην Peugeot λυθηκε.

Αλλες ζημιες δεν εχει βγαλει.Οτι εχει αλλαχτει ειναι λογω φθορας και μονο, η θεμα συντηρησης(ιμαντας χρονισμου,ακρομπαρα,αμορτισερ,λαστιχα,κλπ).

Αξιοπιστο ως προς την οδηγηση, δε με εχε πουλησει ποτε και πουθενα, ακομη και οταν καποιες φορες το παρακανω.

Δε μετανιωνω για κανενα λογο για την αγορα του, και ακομη και αν βγαλει και πολλα προβληματα, θα τα φτιαχνω.

Δεν θα πουληθει αυτο το αυτοκινητο, οπως και να χει, οσα χιλιομετρα και να μαζεψει.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Νοέ 2011, 12:11:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TopGear έγραψε:
Εμένα το δικό μου που το έχω κανά 2 χρόνια (μεταχειρισμένο), δε μπορώ να πω ότι μ'έχει απογοητεύσει. Το πήρα 50.000χλμ και το έχω φτάσει 70.000. Πέραν των αναμενόμενων πχ μπαταρίες, φωτάκια κτλ, τα μόνα προβλήματα που έχω αντιμετωπίσει είναι ο αισθητήρας του ρελαντί που μου έσβηνε το αμάξι συχνά (ειδικά τα 206 και τα Saxo αντιμετώπισαν τρομερά προβλήματα με αυτό) και ψάχτηκα για να το φτιάξω

αισθητηρας ρελαντι? ποιο εξαρτημα ειναι αυτο παιδια στο 206?

206xs έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους/ες
Λοιπόν εγώ είμαι ένας ευχαριστημένος κάτοχος και για αυτό όταν άλλαξα το 206 πήρα ... 206!
Το πρώτο μου 206 1.4 xs 1999 84000χλμ 3θυρο.
Απο βλάβες:
Μοτεράκι ρελαντί,

μοτερακι ρελαντι εχουν μονο τα μηχανοπεταλουδα ετσι?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Νοέ 2011, 14:17:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
αισθητηρας ρελαντι?

Λογικα το Maf θα εννοει...

Παράθεση:
μοτερακι ρελαντι εχουν μονο τα μηχανοπεταλουδα ετσι?

Ναι.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Νοέ 2011, 14:22:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="Randy"]
Παράθεση:
αισθητηρας ρελαντι?

Λογικα το Maf θα εννοει...

quote]

και εγω αυτον πιστευω οτι λεει.. Confused

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 7 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης