Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
ΠΟΡΤΕΣ LAMBO STYLE |
ΜΠΛΙΑΧ |
|
35% |
[ 25 ] |
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ |
|
64% |
[ 46 ] |
|
Σύνολο Ψήφων : 71 |
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
AlienHack (Alexander) Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002
Ένταξη: 10 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 4131 Τόπος: Thessaloniki
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
206kwn (kwstas o butcher) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)
Ένταξη: 14 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 1466 Τόπος: balearic islands
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2008, 14:08:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
AlienHack έγραψε: | http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=360102219614&Category=23012&_trksid=p3907.m29&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2 |
χμμμ ναι.... ειναι λιγο φτηνοδουλειτσα οπως βλεπεις και εκτος αυτου οι μπουκαλιτσες ειναι λιγο ψευτικες με αποτελεσμα μετα απο 2,3, ανοιγματα της πορτας να μην μπορει να σταθει πανω...... κ απο οτι βλεπω,νομιζω, θελει λιγο κοψε ραψε για να καθησουν πανω στην πορτα σου.......
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 110hp 2002
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2008, 14:29:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ολα αυτά ρε θυρίο τα καταλαβες απο μια φώτο 200χ150 pixel??
εσυ εισαι μαστορας...
λοιπον, κοψε ράψε δεν θέλει, μπαινει ακριβος, ετσι λεει τουλαχιστον, οποτε αν τυχον και χρειαστει κοψε ράψε θα του τα στειλο πισω και θα αποζημειωθω απο το ebay ή paypal (το εχω κανει ήδη 2 φορες και πηρα ΟΛΑ τα χρηματα πισω, to ebay δεν παιζεται σε αυτα)
απο κει και πέρα τετοιες πνευματικες μπουκαλιτσες παιρνεις ευκολα, στο ebay εχει σκετες σε ολες τις διαστασεις - ποιοτητες τιμές... ΟΠΟΤΕ αν δεν με καλυπτουν αυτες παω παιρνω αλλες...
ΠΑΛΙ ΑΠΟ 1300 ΕΥΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2008, 14:31:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
AlienHack έγραψε: | Ολα αυτά ρε θυρίο τα καταλαβες απο μια φώτο 200χ150 pixel??
εσυ εισαι μαστορας...
λοιπον, κοψε ράψε δεν θέλει, μπαινει ακριβος, ετσι λεει τουλαχιστον, οποτε αν τυχον και χρειαστει κοψε ράψε θα του τα στειλο πισω και θα αποζημειωθω απο το ebay ή paypal (το εχω κανει ήδη 2 φορες και πηρα ΟΛΑ τα χρηματα πισω, to ebay δεν παιζεται σε αυτα)
απο κει και πέρα τετοιες πνευματικες μπουκαλιτσες παιρνεις ευκολα, στο ebay εχει σκετες σε ολες τις διαστασεις - ποιοτητες τιμές... ΟΠΟΤΕ αν δεν με καλυπτουν αυτες παω παιρνω αλλες...
ΠΑΛΙ ΑΠΟ 1300 ΕΥΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ... |
α οκ αν παιρνεις μπουκαλιτσες και μπορεις να βρεις ανταλλακτικα τοτε παρτο και περιμενουμε εντυπωσεις 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2008, 14:35:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
206kwn έγραψε: | AlienHack έγραψε: | Ολα αυτά ρε θυρίο τα καταλαβες απο μια φώτο 200χ150 pixel??
εσυ εισαι μαστορας...
ΠΑΛΙ ΑΠΟ 1300 ΕΥΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ... |
α οκ αν παιρνεις μπουκαλιτσες και μπορεις να βρεις ανταλλακτικα τοτε παρτο και περιμενουμε εντυπωσεις  |
και οσο για το αν ειμαι μαστορας οχι δεν ειμαι απλα μπορω να καταλαβω τι ειναι σωστο και τι οχι 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 110hp 2002
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2008, 14:46:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
... Σορυ κιολας... αλλα γιαυτο που ειπες "απλα μπορω να καταλαβω τι ειναι σωστο και τι οχι " .... ΔΕΝ πειθομαι..
ΟΧΙ για σενα, μην το παρεξηγησεις... αλλα κανενας μας δεν μπορει να κρινει ενα προιον που το ειδε σε μια εικονα 200χ150...
αν δεν το πιασεις, δεν το δεις σε λειτουργεια...
απλος μαλλον εισαι της νοοτροπιας οτι οσο ποιο πολυ σου πιάσουν τον κόλο τοσο καλυτερο ειναι αυτό που πηρες.. ΕΥΓΕ.. Ο σωστος καταναλωτης.
εχει τύχει παρα πολλες φορες να παρω ενα προιον φτηνό μεν αλλα οχι απλα εμεινα οικανοποιημενος αλλα ΗΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ικανοποοιημενος καθε φορα που το εβλεπα και ηξερα οτι πληρωσα 3 και 4 φορες ποιο λιγα απο το επονυμο....
Ολοι μας ξερουμε οτι και αυτο το lambo door που κανει 1500 και αυτο που κανει 300 πιθανότατα να φτιαχνονται στην κινα.. οποτε τι να λεμε τώρα..
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2008, 14:53:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
AlienHack έγραψε: | ... Σορυ κιολας... αλλα γιαυτο που ειπες "απλα μπορω να καταλαβω τι ειναι σωστο και τι οχι " .... ΔΕΝ πειθομαι..
ΟΧΙ για σενα, μην το παρεξηγησεις... αλλα κανενας μας δεν μπορει να κρινει ενα προιον που το ειδε σε μια εικονα 200χ150...
απλος μαλλον εισαι της νοοτροπιας οτι οσο ποιο πολυ σου πιάσουν τον κόλο τοσο καλυτερο ειναι αυτό που πηρες.. ΕΥΓΕ.. Ο σωστος καταναλωτης.
εχει τύχει παρα πολλες φορες να παρω ενα προιον φτηνό μεν αλλα οχι απλα εμεινα οικανοποιημενος αλλα ΗΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ικανοποοιημενος καθε φορα που το εβλεπα και ηξερα οτι πληρωσα 3 και 4 φορες ποιο λιγα απο το επονυμο....
Ολοι μας ξερουμε οτι και αυτο το lambo door που κανει 1500 και αυτο που κανει 300 πιθανότατα να φτιαχνονται στην κινα.. οποτε τι να λεμε τώρα.. |
Συγνώμη για την παρέμβαση,
Αλλά αν είναι έτσι γιατί δεν αγόρασες από την αρχή ένα κινέζικο αυτοκίνητο; Θα γλύτωνες πάνω από τα μισά χρήματα...
Μια που άρχισα με τις παροιμίες και τα γνωμικά, ας το συνεχίσω και εδώ...
Το φτηνό το κρέας το τρώνε οι σκύλοι... 
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2008, 15:01:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
AlienHack έγραψε: | ... Σορυ κιολας... αλλα γιαυτο που ειπες "απλα μπορω να καταλαβω τι ειναι σωστο και τι οχι " .... ΔΕΝ πειθομαι..
Ολοι μας ξερουμε οτι και αυτο το lambo door που κανει 1500 και αυτο που κανει 300 πιθανότατα να φτιαχνονται στην κινα.. οποτε τι να λεμε τώρα.. |
τεσπα εγω σου ειπα την αποψη μου και εσυ μου λες ευγε κλπ κλπ.... τεσπα δεν υπαρχει προβλημα... σου ειπα βαλτο..... και να μας πεις εντυπωσεις... εγω παντως δεν θα το εβαζα ρε φιλε.... τωρα οι επιλογες δικες σου... ειαμι της αποψης καλυτερα να βαλεις 2 πραγματα και να ειναι καλα πανω στο αυτοκινιτο σου και να το εχεις συνεχεια κουκλα γιατι μπορεις να το εχεις, παρα με τα ιδια χρηματα να βαλεις 10 και να ειναι ψευτικα κ μολις σου χαλανε αντε παλι απο την αρχη.....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2008, 15:14:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ πήρα με $1 από το ebay ένα usb stick 16GB και μέχρι τώρα είναι μια χαρά. Πλήρωσα και $14 για τα μεταφορικά, οπότε μου βγήκε $15 όλα μαζί. Τελωνείο ΔΕΝ είχε.
Το usb αυτό το χαίρομαι εδώ και 1 βδομάδα και δεν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα. Αν βγάλει, έχασα 12 ευρώ. Όταν φτάσουν τα 16GB εδώ στην Ελλάδα με 12 ευρώ, θα έχω ήδη κάτι άλλο με μεγαλύτερη χωρητικότητα στην ίδια τιμή
Υπήρξα πολέμιος του ebay, αλλά μέχρι στιγμής, στα ψιλικά πράγματα (βλ. usb stick και τα λιοντάρια στο 206) έχει αποδειχθεί "καλό". Για τα 300 ευρώ, ή πόσο μάλλον για τα 1.300 ευρώ, δεν ξέρω πόσο πρόθυμος θα είμαι να το ρισκάρω. Αλλά με μια απλή νοοτροπία, αν μου περίσσευαν 300 ευρώ για το συγκεκριμένο αντικείμενο, θα τα έδινα για το γα**το
Το αν θα το μετάνιωνα ή όχι, θα φαινόταν στην πορεία, αλλά χωρίς να το δοκιμάσω, θα έμενα με την απορία 
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 110hp 2002
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2008, 11:43:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
+1000 steve .... μεχρι στιγμης εχω κανει ψώνια απο το ebay αξίας χιλιαδων ευρώ.. απο λαπτοπ μεχρι iphone (πολλυ πριν ερθουν εδώ) , φωτα για το αμαξι, και πολλά αλλα.. Δεν εχω απογοητευτει ποτέ.. οπότε θα το δοκιμάσω και θα σας πω..
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
souftasuk (souft) Νέος χρήστης

Ένταξη: 03 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 68 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2010, 12:27:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δοκιμασε κανεις ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikos 206cc Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V
Ένταξη: 12 Μάρ 2010 Δημοσιεύσεις: 2005 Τόπος: thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Ιούν 2010, 06:00:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λιγο αργοπορημενα ποσταρω για το θεμα αυτο αλλα επειδη το φιλαρακι μου εβαλε πριν κανα 2 χρονια τετοιες πορτες(οι θεσσαλονικεις μπορει να τις εχετε δει στο συγκεκριμενο cc-κανει μπαμ)να σας πω την αποψη μου και εγω(για οσους σκεφτονται να βαλουν)....οι πορτες που μπηκαν ειναι απο την πιο γνωστη εταιρεια στο ειδος με τον υποτιθεται καλυτερο μηχανισμο!!!!!Οι γνωστες σε ολους μας LSD(LAMBO STYLE DOORS)...Μετα απο 2 χρονια ειναι στην δυσαρεστη θεση να τις εχει πληρωσει 1500 ευρω + αλλα 100 επειδη οι μπουκαλες απο μαμα ηταν πολυ μαλ**ες? και για να σηκωθει η πορτα ηθελε μπρατσα οποτε και τις αλλαξε Και το καλυτερο..μετα απο καποιο χρονικο διαστημα οταν ανοιγε η πορτα εβρισκε στο φτερο το οποιο πηγε για βαψιμο(αλλα 130 ευρα)...Για να τελειωνουμε..μην βλεπετε το περιτυλιγμα...ναι ωραιο το αμαξι και εντυπωσιακες οι πορτες αλλα το τι τραβηξε (και κυριως τι πληρωσε)τον εκανε μαλλον να το μετανοιωσει..αν δεν ειστε σιγουροι για ενα προιον η δεν υπαρχει εγγυηση σωστης λειτουργιας για αυτο και τα 1300 και τα 300 και τα 50 ευρα που λεει ο λογος πολλα ειναι  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
souftasuk (souft) Νέος χρήστης

Ένταξη: 03 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 68 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Ιούν 2010, 09:33:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπραβο φιλε για το ποστ σου. Τωρα δυο χρονια μετα και αφου ελυσε τα προβληματα, δουλευουν πλεον καλα ?
Μπαζουν αερα κτλ ?
Που τις εβαλε ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikos 206cc Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V
Ένταξη: 12 Μάρ 2010 Δημοσιεύσεις: 2005 Τόπος: thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Ιούν 2010, 17:05:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κοιτα να δεις...τωρα ναι δεν μπαζουν ουτε βρισκουν στο φτερο και ανοιγουν προς τα πανω και γρηγορα (και ομορφες ηταν παντα)....ΑΛΛΑ μετα απο τοση ταλαιπωρια και τοσα φραγκα τι να το κανεις...Ασε που και λιγοτερα να του στοιχιζε δηστυχως ο μηχανισμος ο ιδιος δεν σου δινει τη σιγουρια ενος γερμανικου μηχανισμου(αν και ειναι γερμανικος)...δουλευει σαν μια πατεντα μην σου πω και χειροτερα..Οι πορτες μπηκαν σε γνωστο μαγαζι με προιοντα για αυτοκινητα ερχομενος απο αεροδρομιο προς Θεσσαλονικη  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|