PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207-Σβηνει στα καλα καθουμενα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
peugeot_ς (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6 ατμο-σιδερο

Ένταξη: 17 Απρ 2008
Τόπος: Αθήνα - Λιβαδεια - Στροφουλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Δεκ 2008, 12:54:29    Θέμα δημοσίευσης: 207-Σβηνει στα καλα καθουμενα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εψαξα μηπως εχει αναφερθει τπτ αλλα δεν βρηκα.
Το προβλημα ειναι οτι εδω και 6 μερες το αμαξι δεν παιρνει μπρος με τη μια, πολλες φορες γυρναω τη μιζα και 3 φορες. Ανεβαζει στροφες και μετα σβηνει. Αλλες φορες σβηνει οταν ειμαι με νεκρα στα φαναρια.
Παρακαλω τα φωτα σας Confused

Εσύ δουλέυεις και η τύχη σου κοιμάται !!! Με λένε κουλομαρία !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Δεκ 2008, 13:06:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να το πας Lion για ένα update για αρχή στον εγκλεφαλο του κινητήρα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
CHRIS106 (CHRISTOS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 13 Απρ 2008
Τόπος: nafpaktos

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2008, 14:28:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα στο 106 ραλυ. καποιοες φορες (μπορει και τις πιο πολλες ανα περιοδουσ) επερνε κανονικα. Καποιοες φορες με την δευτερη ή τρίτη φορα. καποιοες αλλεσ εκανε 10 λεπτα να παρει. Στα καλα καθουμενα. Ολα δουλευαν κανονικα,ημιζα ρευματα. το εβαλα στον εγκεφαλο δεν βρηκα τπτ. Αλλαξα τρομπα και παραλιγο και πολλαπλασιαστη. Μεχρι που το πουλησα δεν βρηκα τι ήταν αλλα μάλλον εγκέφαλος ή κάποιοα λεπτομερια που δεν πήγαίνει ευκολα στο μυαλο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2008, 19:51:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καμία σχέση η ηλεκτρική διαχείριση του κινητήρα σε ένα 106 με ένα 207 μην τα μπερδεύεται.
Επιστροφή στην κορυφή
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207RRRRRRRRRCccccc

Ένταξη: 15 Οκτ 2008
Τόπος: Αθήνα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2008, 22:13:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βενζινη, τρομπα βενζινης, ρευματα, εγλεφαλος, μπουζι-πηνια...Οτιδηποτε απ'ολα αυτα μπορει να ειναι αλλα και αλλα που δεν μπορω να φανταστω... συνεργειο λοιπον για ψαξιμο..
Επιστροφή στην κορυφή
VOULA7 (Βούλα)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 306 1.4 (8v)

Ένταξη: 10 Αύγ 2008
Τόπος: Πετρούπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2008, 00:17:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To ίδιο ακριβώς έκανε κ 106 μου πρίν παραδώσει πνεύμα η τρόμπα
βενζίνης... για τσέκαρέ το...!!

Τα καλά κορίτσια πάνε στον Παράδεισο...

ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ !!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2008, 11:14:25    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207-Σβηνει στα καλα καθουμενα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

peugeot_ς έγραψε:
Εψαξα μηπως εχει αναφερθει τπτ αλλα δεν βρηκα.
Το προβλημα ειναι οτι εδω και 6 μερες το αμαξι δεν παιρνει μπρος με τη μια, πολλες φορες γυρναω τη μιζα και 3 φορες. Ανεβαζει στροφες και μετα σβηνει. Αλλες φορες σβηνει οταν ειμαι με νεκρα στα φαναρια.
Παρακαλω τα φωτα σας Confused

Φιλε Γιωργο απ οτι εχω ακουσει αρκετα 207 εμφανισαν προβλημα στην αντλια βενζινης.Αυτο βεβαια ισχυει για rallye/gt..δεν γνωριζω αν οι αντλιες αυτων ειναι ιδιες με αυτες των ατμοσφαιρικων..ισως το ξερει ο Αργυρης αυτο...

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2008, 11:20:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παίδες, ακούστε τον Αργύρη (Touristas) και μετά όλα τα άλλα, αν δε λυθεί έτσι. Και στο δικό μου 206 κάποια περίοδο αντιμετώπιζα παρόμοιο πρόβλημα. Τον αμάξι κόμπιαζε τρελά, πατώντας γκάζι κτλ... Λύθηκε απλούστατα με μια εκ νέου φόρτωση/αναβάθμιση του εγκεφάλο, με το νεότερο λογισμικό (το λέω καλά Αργύρη;) αφού το πρόβλημα αντοπίστηκε στο ότι ο εγκέφαλος έδινε λάθος δεδομένα για ψεκασμό. Άρα, πήγαινέ το για μια διάγνωση και το πιθανότερο είναι να βρεις αμέσως την αιτία του κακού.

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2008, 12:27:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
Παίδες, ακούστε τον Αργύρη (Touristas) και μετά όλα τα άλλα, αν δε λυθεί έτσι. Και στο δικό μου 206 κάποια περίοδο αντιμετώπιζα παρόμοιο πρόβλημα. Τον αμάξι κόμπιαζε τρελά, πατώντας γκάζι κτλ... Λύθηκε απλούστατα με μια εκ νέου φόρτωση/αναβάθμιση του εγκεφάλο, με το νεότερο λογισμικό (το λέω καλά Αργύρη;) αφού το πρόβλημα αντοπίστηκε στο ότι ο εγκέφαλος έδινε λάθος δεδομένα για ψεκασμό. Άρα, πήγαινέ το για μια διάγνωση και το πιθανότερο είναι να βρεις αμέσως την αιτία του κακού.

Συμφωνω απολυτως με τον Κωστη.... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
peugeot_ς (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6 ατμο-σιδερο

Ένταξη: 17 Απρ 2008
Τόπος: Αθήνα - Λιβαδεια - Στροφουλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2008, 13:22:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω παιδες Very happy

Εσύ δουλέυεις και η τύχη σου κοιμάται !!! Με λένε κουλομαρία !!!
Επιστροφή στην κορυφή
p3r1kl1s (Όχι άλλες κλήσης για όρια ταχύτητας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 1.6 120Hp

Ένταξη: 19 Ιαν 2008
Τόπος: ptolemaida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2008, 20:41:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλέ μου και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα
Και πήγα στην αντιπροσωπία της περιοχής μου και μου αντικατάστησαν τον 2ο λ και από τότε έστρωσαν όλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)

Ένταξη: 20 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2009, 19:47:03    Θέμα δημοσίευσης: 207 cc και σβησιμο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια πηγα να παρω το αμαξι το μεσημερι...Βαζω μπρος ολα καλα..ξεκιναω, σε ενα στενο φρεναρω παταω συμπλεκτη παιφτουν τελειως οι στροφες και σβηνει..Με λιγα λογια για 1 χλμ αποσταση μου εσβησε 5-6 φορες οταν εβαζα νεκρα η παταγα συμπλεκτη..
Μετα ζεσταθηκε και δεν μου το ξανακανε..παω καπου για 2 ωρες..το αφηνω το αμαξι..παω να το παρω παλι που ειχε κρυωσει παλι δεν μου εμφανισε το προβλημα..
Να υπενθυμισω οτι προχτες το ειχα αφησει στο συνεργειο και μου αλλαξαν καταλυτη,χταποδι κτλ επειδη μου ειχε αναψει το antipollution faulty system..
Τωρα δεν μου εχει βγαλει καποια ενδειξη..
Ξερει κανεις αν μπορει να αφειλεται απο την αλλαγη του καταλυτη κτλ και μπορει να ηταν προσωρινο...
Θα το παω τη δευτερα στο συνεργειο αλλα φοβαμαι οτι αμα δεν τους κανει εκει θα μπορεσουν να βρουν τη βλαβη?
Θα φαινεται στο διαγνωστικο το προβλημα?
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2009, 20:06:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Που θα το πας?

Λογικά δεν θα έχει καμία βλάβη ο εγκέφαλος.
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2009, 20:54:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΘΑ το παω στο Γκαλλο που ειναι κοντα στο σπιτι μου..εκει μου αλλαξαν και τον καταλυτη προχτες...
Εσενα αργυρη παει καπου το μυαλλο σου, τι μπορει να φταιει?
Αφου το εκανε συνεχεια στην αρχη μετα γιατι επαψε να το κανει?
Ειλικρινα ρε γα**το εχω βαρεθει..ολο κατι συμβαινει..
Και οσο σκεφτομαι οτι τον αυγουστο τελειωνει η εγγυηση..τι να πω..μεχρι αγιασμο του εριξα προχτες...
Ελπιζω να βγαλει οτι βγαλει οσο ειναι μεσα στην εγγυηση...
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιαν 2009, 01:27:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το χρησιμοποιησα παλι το αμαξι το βραδυ διχψς προβλημα..
Υπαρχει περιπτωση να ηταν κατι παροδικο ή ειναι σιγουρο οτι θα το εμφανισει παλι ξανα?
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιαν 2009, 09:06:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σίγουρα θα χρειαστεί update στον εγκέφαλο.
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιαν 2009, 12:35:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αργυρη update στον εγκεφαλο δεν κανουν ολα τα εξουσιοδοτημενα η οχι?ειναι μεγαλη διαδικασια?
Γιατι λογω μεσης ελειπα απο τη δουλεια αυτες τις μερες και δεν μπορω να λειψω παλι απο το πρωι..
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιαν 2009, 13:00:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχεις πμ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης