PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Βάψιμο στα πλαινά μαύρα προστατευτικά
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)

Ένταξη: 20 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2008, 08:15:49    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Βάψιμο στα πλαινά μαύρα προστατευτικά Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια ηθελα να σας ρωτησω το εξης..
Στο δρομο βλεπω τελευταια το 207cc χρωματος κρεμ σαν το δικο μου και τα πλαινα προστατευτικα ειναι στο χρωμα του αμαξωματος..εχω δει και κοπελιτσες και λεω αποκλειεται αυτες να ασχοληθηκαν με το να τα βαψουν..
Ξερετε αν πλεον βγαινει ετσι ?
Μου αρεσει πολυ και θελω να τα βαψω και στο δικο μου..μονο τα πλαινα οπως ειπα..
Ξερει κανεις τιμουλα?η αν βγαινουν ετοιμα στο χρωμα του αμαξωματος απο αντιπροσωπεια?
Αν βαφονται υπαρχει κινδυνος να χαλασει το χρωμα μετα απο καιρο επειδη η βαφη θα ειναι πανω στο πλαστικο το μαυρο?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Νοέ 2008, 00:47:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν γνωριζει κανεις ρε παιδια?
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Νοέ 2008, 00:55:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tα εχουμε πει.....
Λοπον ολα τα πλαστικα με σωστη προετοιμασια βαφονται και δεν εχουν κανενα φοβο....τα περαιτερω σε φανοποιο με μερακι... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Νοέ 2008, 10:08:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Tα εχουμε πει.....
Λοπον ολα τα πλαστικα με σωστη προετοιμασια βαφονται και δεν εχουν κανενα φοβο....τα περαιτερω σε φανοποιο με μερακι... Wink

Ok thanks..
Επιστροφή στην κορυφή
SaloS (Φίλιππος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 Rallye (2008)

Ένταξη: 23 Ιαν 2008
Τόπος: Ηρακλειο Κρητης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 11:26:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω τα εβαψα σε ενα φιλο φανοποιο, τα πλαστικοποιησε και τα εβαψε, δεν εχω παραπονο βγηκαν σαν μαμα.
Μονο να προσεξετε πως θα τα βγαλετε γιατι καμια φορα σπανε τα πιαστρακια.

δες και τη φωτο μου...

Επιστροφή στην κορυφή
spiros_z (Σπύρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207cc

Ένταξη: 04 Οκτ 2007
Τόπος: Κέρκυρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 16:51:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω τα εχω βαψει ολα μπρος πισω και τα πλαινα και μεχρι στιγμης ολα μια χαρα.Φιλικη τιμη 100 ευρω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 16:55:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

spiros_z έγραψε:
Εγω τα εχω βαψει ολα μπρος πισω και τα πλαινα και μεχρι στιγμης ολα μια χαρα.Φιλικη τιμη 100 ευρω

Mπωρεις να βαλεις σε παρακαλω μια φωτο με το μπροστινο? Rolling eyes

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Δεκ 2008, 11:41:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια εγω πηγα στο chips away που μου εχουν κανει πολυ καλη δουλεια που στη κολονα οταν ειχε χρειαστει.. και μου ειπε το παληκαρι οτι, οτι και να κανει σε αυτο το πλαστικο στα πλαινα, μετα απο καποιο καιρο μπορει να ξεβαψει...και μου προτεινε να παρω απο την αντιπροσωπεια τα πλαινα που εχουν τα απλα ωστε να μπορει να τα βαψει ευκολα και χωρις προβλημα..
Βεβαια δεν πηγα σε φανοποιειο ps να ρωτησω..τελικα τι ισχυει?
Τα μπρος πισω δεν με ενδιαφερουν για βαψιμο γιατι πατησια που μενω βλεπω συχνα πυκνα οτι με εχουν ακουμπησει οποτε καλυτερα μαυρα να μην φαινεται κιολλας..
Δεν πιστευω οτι το παιδι ηθελε να με κοροιδεψει..ουτως η αλλως τα ιδια λεφτα θα χρεωσει..
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Δεκ 2008, 17:58:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα ρωτησα και στην peugeot για βαψιμο...
60 ευρω το βαψιμο και γυρω στα 65 τα πιαστρακια...γιατι μου ειπε οτι με το που θα τα βγαλει τα πλαινα προστατευτικα αυτα σπανε..
Συνολο 125 ευρω..μαλλον πολλα μου φαινονται..θα ρωτησω και αλλου και θα δω τι θα κανω..
Παντως μου ειπε οτι στο κανω αλλα δε σου δινω καμια εγγυηση..μπορει να σου κρατησουν για παντα αλλα μπορει και να ξεβαψει την επομενη μερα..
Επιστροφή στην κορυφή
spiros_z (Σπύρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2008, 05:51:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οριστε η φωτο!

Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2008, 08:10:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σπυρο κουκλι..
Βλεπω αλλαξες και καθρεπτες ε?
Αληθεια το επλυνες με πιεση κτλ? ειναι ολα οκ?
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2008, 15:47:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Puzzle έγραψε:
Σπυρο κουκλι..

+176989327870 Clapping Clapping
Puzzle έγραψε:
Αληθεια το επλυνες με πιεση κτλ? ειναι ολα οκ?

Δεν εχει προβλημα με την πιεση!Γενικα δεν εχει προβλημα!
Wink

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
spiros_z (Σπύρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2008, 17:08:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω πολυ παιδια!Οι καθρεφτες ειναι καπακια απο 207 rc 80 ευρω παρακαλω και τα 2,εβραιοι στη peugeot αλλα ειναι ωραια!Δεν εχει κανενα προβλημα με την πιεση,απο τον μάιο που τα ειχα βαψει και μεχρι στιγμης το αυτοκινητο πλενεται μονο στη πιεση και 2-3 φορες τη βδομαδα!!!!!Τολμηστε θα δειξει τελειο

Επιστροφή στην κορυφή
doum (Μάριος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 14 Οκτ 2008
Τόπος: Κορυδαλλός

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2008, 19:38:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Puzzle έγραψε:
Σημερα ρωτησα και στην peugeot για βαψιμο...
60 ευρω το βαψιμο και γυρω στα 65 τα πιαστρακια...γιατι μου ειπε οτι με το που θα τα βγαλει τα πλαινα προστατευτικα αυτα σπανε..

207 δεν έχω αλλά μου θυμίζει την περίπτωση που είχα ρωτήσει στην πεζώ για το βάψιμο των μαύρων προστατευτικών σε 106. Την ίδια απάντηση είχα πάρει και εγώ πως τα πιαστράκια σπάνε. Τώρα εγώ που είμαι και άσχετος και τα έβγαζα και τα έβαζα χωρίς να σπάσει κανένα πιαστράκι είναι άλλο θέμα. Απλά θέλει ιδιαίτερη προσοχή και όχι να το τραβήξεις όπως τραβάνε τα σφαγμένα γουρούνια. Φαντάζομαι πως και του 207 τα ίδια πιαστράκια θα είναι.
Επιστροφή στην κορυφή
spiros_z (Σπύρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2008, 06:06:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο δικο μου μονο ενα ειχε σπασει και η τιμουλα του,1.70 ευρω ενα κομματακι πλαστικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2008, 08:17:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τα πιαστρακια μου ειπαν στη peuzeot 2 ευρω το ενα και γενικα χρειαζεται γυρω στα 30..γι αυτο που ειπαν 60 ευρω μονο και μονο για πιαστρακια..
Αλλιως η τιμη για το βαψιμο ηταν 60 ευρω, αρκετα καλη θα ελεγα...
Μηπως να τα βγαλω μονος μου τα πλαστικα και να τους τα παω?χαχαχα!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2008, 11:04:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Puzzle έγραψε:
Μηπως να τα βγαλω μονος μου τα πλαστικα και να τους τα παω?χαχαχα!!!!

εννοείται... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2008, 12:59:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λες ε? θα ρωτησω και κανα δυο αλλα φανοποιεια και θα αποφασισω..
Αλλιως κουτσου κουτσου με προσοχη θα τα βγαλω και ο θεος μαζι μου..τουλαχιστον αν σπασω 2-3 καλα ειμαστε..!!!
Επιστροφή στην κορυφή
spiros_z (Σπύρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2008, 16:22:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω μονος μου τα εβγαλα και σου λεω εσπασε μονο 1,τυχερος τι να πω δε ξερω.Για το πισω δε χρειαζεται να βγει ο προφυλακτηρας να ξερεις,το πλαστικο ειναι κουμπωμενο πανω του.Μια ωρα μου πειρε μεχρι να τι βρω

Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2008, 23:50:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πισω δεν θα το πειραξω..μονο τα πλαινα προστατευτικα θα βαψω γιατι εδω που μενω φιλε μου προς πισω με ακουμπανε συνεχεια και στο κρεμ θα γινει χαλια..
Αληθεια με ποιο τροπο τα εβγαλες?τα τραβαγες με κατι σιγα σιγα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 1 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης