PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ακόμα δεν το πήρα....και
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάρ 2003, 20:08:27    Θέμα δημοσίευσης: Ακόμα δεν το πήρα....και Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γαμ@ τους αλητες που μαζευονται καθε χρονο στο Πατρινο καρναβαλι! Evil

Ακομα δεν το πηρα το πεζακι μου,ενα μηνα το εχω και χτες το βραδυ μου το γρατζουνισαν οι παλιοκανιβαλοι οι μεθυστακες,οι παλιομπακουρες,οι βρωμιαρηδες.

Και ενω το ειχα αφησει μιση ωρα περπατημα απο τον πολυ κοσμο στο καρναβαλι,κι ομως μου το κατεστρεψαν!

Εχουν αρχισει απο το μπροστα αριστερο φτερο με 4 βαθυτατες γρατζουνιες,συνεχιζουν πορτα οδηγου με αλλες τρεις,μετα πισω φτερο αλλες 2 και πισω πορτα απο μια σε καθε πλευρα διπλα στο φαναρι.

Αν ημουν εκει και τον εβλεπα τον αλητη που το εκανε,θα τον αφηνα στον τοπο,δεν υπηρχε περιπτωση!

Απο τριτη θα τρεχω στα φανοποιϊα,για προσφορες.
Το μπροστα φτερο θελει σιγουρα βαψιμο.
Αν μπορεσω να κανω τοπικο βαψιμο στα αλλα σημεια θα ειμαι τυχερος.
Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο μπορει να πετυχει το βαψιμο,γιατι ειναι μπλε μεταλλικο.

Ενα ειναι το σιγουρο: τα κερατιατικα δεν τα γλιτωνω Evil

Συμβουλη:Μην ερχεστε στο ΚΩΛΟΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ!
Θα το μετανιωσετε! Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάρ 2003, 20:58:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Evil Evil Evil Evil

Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι, όταν το παθαίνει αυτό κάποιος γνωστός, αισθάνομαι σαν να το έχω πάθει εγώ. Evil

Κρίμα, κρίμα, κρίμα................. Crying or Very sad Crying or Very sad Evil Evil

2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάρ 2003, 21:34:59    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ακομα δεν το πηρα....και Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
Γαμ@ τους αλητες που μαζευονται καθε χρονο στο Πατρινο καρναβαλι! Evil

Ακομα δεν το πηρα το πεζακι μου,ενα μηνα το εχω και χτες το βραδυ μου το γρατζουνισαν οι παλιοκανιβαλοι οι μεθυστακες,οι παλιομπακουρες,οι βρωμιαρηδες.

Και ενω το ειχα αφησει μιση ωρα περπατημα απο τον πολυ κοσμο στο καρναβαλι,κι ομως μου το κατεστρεψαν!

Εχουν αρχισει απο το μπροστα αριστερο φτερο με 4 βαθυτατες γρατζουνιες,συνεχιζουν πορτα οδηγου με αλλες τρεις,μετα πισω φτερο αλλες 2 και πισω πορτα απο μια σε καθε πλευρα διπλα στο φαναρι.

Αν ημουν εκει και τον εβλεπα τον αλητη που το εκανε,θα τον αφηνα στον τοπο,δεν υπηρχε περιπτωση!

Απο τριτη θα τρεχω στα φανοποιϊα,για προσφορες.
Το μπροστα φτερο θελει σιγουρα βαψιμο.
Αν μπορεσω να κανω τοπικο βαψιμο στα αλλα σημεια θα ειμαι τυχερος.
Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο μπορει να πετυχει το βαψιμο,γιατι ειναι μπλε μεταλλικο.

Ενα ειναι το σιγουρο: τα κερατιατικα δεν τα γλιτωνω Evil

Συμβουλη:Μην ερχεστε στο ΚΩΛΟΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ!
Θα το μετανιωσετε! Twisted evil

κατ'αρχην περαστικα και δεν πειραζει , ενα βαψιμο και θα ειναι κουκλι και παλι. αυτα για παρηγορια στον αρρωστο...
αληθηνα τωρα , τι να λεμε, μακαρι να μην το παθαινει κανεις αυτο το σοκ.
Ρεαλιστικα τωρα , δεν νομιζω πως θα τον αφηνες στον τοπο τον τυπο που στο γρατσουνισε γιατι απλα θα ηταν καμια μεγαλη παρεα, οποτε ας μην κανουμε παληκαριες με μεθυσμενες αλητικες η ο,τι αλλο παρεες!!
οσον αφορα για το καρναβαλι, τι να λεμε τωρα ;;; αφου εισαι και Πατρινος τα ξερεις.
εγω παντως αποφευγω ακομα και για καφε να πηγαινω σε μερη κοντα σε γηπεδα οταν παιζονται ντερμπυ....σε διαδηλωσεις... κ.λ.π τουλαχ. με το δικο μου αυτοκινητο.

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάρ 2003, 22:37:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps αν καμιά στιγμή τους πιάσεις στα πράσα .... Pleaseeee φώναξε και μένα.... γιατί είμαι φορτωμένος με τα παλιοκαθίκια που έχει γεμίσει ο τόπος .... Evil Evil

Φυσικά το ίδιο ισχύει και για μένα! Αν τους πάρω πρέφα...θα τους μαγκώσω και θα φωνάξω όλο το board να βγάλει το άχτι του....!!!!!! Evil Evil

όλα φτιάχνονται, εντάξει το ξέρουμε...αλλά κάποια στιγμή όλα έχουν τα όρια τους... γ***ώ το κερατό τους!!!!!!! Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάρ 2003, 00:31:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κρίμα!!! Sad
Σε μένα δεν έχει συμβεί τέτοιο κακό... Ξέρω πολλούς που το έχουν πάθει. Και από τότε κατάλαβα ότι δεν πρέπει να το πολυγυαλίζω. Τα καινούρια, πλυμένα και γυαλισμένα αυτοκίνητα, τραβάνε τα βάρβαρα καρακομπλεξικά υπανθρωπάκια σαν τις μέλισσες στο μέλι. Evil
Είναι να μην έχεις την κακοτυχία και πέσεις στα νύχια ανθρωπόμορφων ζώων. Κυκλοφορούνε αρκετά τέτοια ανάμεσά μας.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Lord Cypher 
Μέλος
Μέλος

206 QS

Ένταξη: 15 Ιαν 2003
Τόπος: Το Στέκι του Πετράν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάρ 2003, 15:04:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε sps όπως κατάλαβες και εγώ συμπάσχον είμαι... Διάβασες το topic Question Και εγώ έτσι έλεγα. Μακάρι να βγαίναμε λίγο πιο νωρίς από το club και να τους έβρισκα. Δεν ήταν παραπάνω από δύο. Θα τους έκανα ασήκωτους. Είχαμε πάει στο Ρόδον και το είχα αφήσει στον δρόμο του "1000 χείλια". Κάτι έλεγε ο βλάκας ο μπάτσος περί περιοχής "Κουρδιστάν" κλπ. Ισχύει? Η ξαδέρφη μου πάντως δεν ήξερε τίποτα.
Κουράγιο φίλε και περαστικά στο πεζούλι σου...

Remember... No Obstacles... Only Challenges...
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάρ 2003, 15:38:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι ρε γα**το γκαντεμιά..!
Τι να πει κανείς , αυτές τις μέρες η πάτρα είναι κόλαση .. και αν θες να το ευχαριστηθείς πρέπει να πάς με συγκοινωνία.
Πάντως οι λαμαρίνες ξαναγίνονται , αν και θα σκέφτεσαι τώρα το "σε μένα έτυχε ;" μην ανησυχέις. Shit happens!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάρ 2003, 20:06:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια ευχαριστω για τη συμπαρασταση.
Πραγματικα με κανατε και ενιωσα καλυτερα.

Lord Cypher πραγματικα λυπαμαι πολυ.Εισουν πολυ πιο ατυχος απο εμενα.

Παντως η κατασταση εχει ξεφυγει εδω Πατρα.
Φανταζομαι θα ειδατε και τα υπολοιπα επεισοδια και σπασιματα σε μαγαζια.

Το αυτοκινητο το ειχα παρκαρει στη Veso Mare για οσους ξερουν.

Πανω που μαζευα λεφτα για ζαντες... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάρ 2003, 20:13:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lord Cypher έγραψε:
Φίλε sps όπως κατάλαβες και εγώ συμπάσχον είμαι... Διάβασες το topic Question Και εγώ έτσι έλεγα. Μακάρι να βγαίναμε λίγο πιο νωρίς από το club και να τους έβρισκα. Δεν ήταν παραπάνω από δύο. Θα τους έκανα ασήκωτους. Είχαμε πάει στο Ρόδον και το είχα αφήσει στον δρόμο του "1000 χείλια". Κάτι έλεγε ο βλάκας ο μπάτσος περί περιοχής "Κουρδιστάν" κλπ. Ισχύει? Η ξαδέρφη μου πάντως δεν ήξερε τίποτα.
Κουράγιο φίλε και περαστικά στο πεζούλι σου...

Ξεχασα να σου απαντησω:Η περιοχη εκει εχει πολλους Κουρδους,οι οποιοι ομως ειναι οι πιο ακακοι και ησυχοι λαθρομεταναστες.
Οι ανθρωποι αυτοι ποτε δεν εχουν κλεψει και ποτε δεν εχουν δημιουργησει προβλημα στην πατρα.
Το μονο που θελουν ειναι να φυγουν για Ιταλια.

Αρα ο μπατσος που θελει να τα ριξει στους κακομοιρους τους κουρδους,δεν ξερει τι του γινεται.

Τα καθικια ειναι αλλοι,που κλεβουν και βανδαλιζουν.
Ειναι ολοι αυτοι που λεμε αναρχικους,που ερχονται με το λεοφωρειο πατρα και δεν εχουν που να μεινουν,και και και...

Κουραγιο παντως...
Επιστροφή στην κορυφή
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

Ένταξη: 30 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάρ 2003, 20:35:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:

(

Μέχρι εκεί έφτασε η χάρη των τραμπούκων;

Φίλε Σπύρο, ήσουν άτυχος...

Εγώ δεν έμεινα στο Καρναβάλι και πιθανόν τη γλύτωσα.

Τα δύο τελευταία χρόνια έχει παραγίνει το κακό με τους τύπους που έρχονται στην Πάτρα για να 'εκτονωθούν'...

Είδα στην τηλεόρεση ιδιοκτήτες καταστημάτων να έχουν χάσει δεκάδες εκατομμύρια από τις 'αγέλες'. Η αστυνομία έκανε τίποτα;

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
Lord Cypher 
Μέλος
Μέλος

206 QS

Ένταξη: 15 Ιαν 2003
Τόπος: Το Στέκι του Πετράν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάρ 2003, 21:46:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BTS έγραψε:
sps έγραψε:

(

...Τα δύο τελευταία χρόνια έχει παραγίνει το κακό με τους τύπους που έρχονται στην Πάτρα για να 'εκτονωθούν'...

Είδα στην τηλεόρεση ιδιοκτήτες καταστημάτων να έχουν χάσει δεκάδες εκατομμύρια από τις 'αγέλες'. Η αστυνομία έκανε τίποτα;

Και βέβαια η αστυνομία έκανε κάτι... Εκπαιδευόταν στις τεχνικές Stealth και ήταν άφαντοι... Mad Είναι απίστευτο ότι ενώ ξέρουν ότι κάθε χρόνο μαζεύεται τόσος κόσμος, στους οποίους σίγουρα θα υπάρχουν και τραμπούκοι, αυτοί δεν κάνουν τίποτα. Και στην τελική , αν έβαζαν 2-3 άτομα σε κάθε δεύτερο ή τρίτο τετράγωνο, όχι για να έχουν crowd control αλλά μόνο να λειτουργούν ως ανατρεπτικός παράγον σε κάτι τέτοιες ενέργειες σίγουρα όλα θα ήταν καλύτερα. Τελικά το μόνο που ξέρουν είναι να "τηρούν" και να τιμωρούν τα παράλογα όρια (π.χ. 70 στην εθνική Exclamation ) και να κάνουν τους έξυπνους σε κάποιον που είχε την ατυχία να πάθει ζημιά... Και επειδή το τμήμα της Πάτρας σίγουρα δεν θα είχε την δύναμη να καλύψει τέτοια ενέργεια, πόσο δύσκολο θα ήταν μια ενίσχυση από άλλες μονάδες... Question

Remember... No Obstacles... Only Challenges...
Επιστροφή στην κορυφή
panos_25 (panos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS2 1600 16V

Ένταξη: 30 Σεπ 2002
Τόπος: Elefsina

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάρ 2003, 22:39:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε sps μην ανυσηχείς όλα φτιάχνονται όσο για το χρώμα που λες σε έναν καλό φανοποιό δεν θα έχεις πρόβλημα.Κι εγώ το ίδιο χρώμα έχω και μετά από μία άτυχη στιγμή που είχα στο πίσω φτερό το χρώμα βγήκε ακριβώς το ίδιο καμμία διαφορά! Τιμή περίπου 30000 δραχμές αν θυμάμαι καλά.
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάρ 2003, 00:40:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lord Cypher έγραψε:
BTS έγραψε:
sps έγραψε:

(

...Τα δύο τελευταία χρόνια έχει παραγίνει το κακό με τους τύπους που έρχονται στην Πάτρα για να 'εκτονωθούν'...

Και βέβαια η αστυνομία έκανε κάτι... Εκπαιδευόταν στις τεχνικές Stealth και ήταν άφαντοι... Mad Είναι απίστευτο ότι ενώ ξέρουν ότι κάθε χρόνο μαζεύεται τόσος κόσμος, στους οποίους σίγουρα θα υπάρχουν και τραμπούκοι, αυτοί δεν κάνουν τίποτα. Και στην τελική , αν έβαζαν 2-3 άτομα σε κάθε δεύτερο ή τρίτο τετράγωνο, όχι για να έχουν crowd control αλλά μόνο να λειτουργούν ως ανατρεπτικός παράγον σε κάτι τέτοιες ενέργειες σίγουρα όλα θα ήταν καλύτερα. Τελικά το μόνο που ξέρουν είναι να "τηρούν" και να τιμωρούν τα παράλογα όρια (π.χ. 70 στην εθνική Exclamation ) και να κάνουν τους έξυπνους σε κάποιον που είχε την ατυχία να πάθει ζημιά... Και επειδή το τμήμα της Πάτρας σίγουρα δεν θα είχε την δύναμη να καλύψει τέτοια ενέργεια, πόσο δύσκολο θα ήταν μια ενίσχυση από άλλες μονάδες... Question

ασχετο! εδω η τροχαια σταματησε ποδηλατη για αλκοτεστ! τι μας λενε τωρα ;;

Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάρ 2003, 09:23:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε sps κουράγιο...
Είναι κρίμα κάποιοι ακατανόμαστοι να σπάνε αμάξια και γενικά να κάνουν ότι θέλουν χωρίς λόγο και αιτία.Ήμουν και εγώ στην Πάτρα την Κυριακή αλλά ευτυχώς για μένα έφυγα μετά το κάψιμο του καρνάβαλου.Μου φαίνεται πώς κάηκε μόνο ένας καρνάβαλος και μείναν όλοι οι υπόλοιποι να τα σπάνε.Και πάλι κρίμα...
Anyway...
Περαστικά φίλε και το αμαξάκι σου θα γίνει πάλι όπως το πήρες.
Υπομονή και θα φτιαχτεί.Όσο για τις ζάντες θα έρθουν και αυτές,σιγά σιγά. Wink

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
max 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.1 XT

Ένταξη: 16 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάρ 2003, 11:55:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το κακο με τα γδαρσιματα εχει οντως παραγινει.Τουλαχιστον να προσπαθουμε να μην γινομαστε στοχος.Ενα καλογυαλισμενο αμαξι για παραδειγμα ειναι κοκκινο πανι για τους "ταυρους".Εγω προσωπικα τρια χρονια που το εχω δεν εχει την παραμικρη γρατζουνια απανω.Τι κανω?Το αφηνω απλυτο!!Οχι μονο γλυτωνω απο τους αλητες αλλα μου αρεσει και περισσοτερο απλυτο!Αποκτα μια αγριαδα το αμαξι,σαν να εχεις κανει ειδικες διαδρομες ενα πραμα!!
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάρ 2003, 13:09:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έτσι μπορεί να γλυτώνεις να γίνεσαι στόχος , όμως η διάβρωση στις εξωτερικές επιφάνειες να ξέρεις είναι αναπόφευκτη.

Επίσης να σου τονίσω ότι η γρατζουνιές και τα γδαρσίματα φαίνονται σε πλυμμένο αυτοκίνητο , στο άπλυτο απλώς καλύπτονται από την σκόνη!
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάρ 2003, 16:31:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πηγα σημερα στο φανοποιϊο της πεζω και ειπε οτι θελει βαψιμο ολη η πλευρα.
Ειναι πολυ βαθειες οι γρατζουνιες.

Κοστος:120.000 δρχ !

Σε γνωστο μου μαστορα που πηγα,μου ειπε τα ιδια,ολη η αριστερη πλευρα βαψιμο με κοστος 100.000 δρχ φιλικη τιμη.

Για να βαφτει πρπει να βγουν μπρος πισω φαναρια,ξηλωμα ταπετσαριας τσιμουχες πορτας,τζαμια κλπ,κατεβασμα προφυλακτηρα.

Δεν ξερω πολυ απογοητευση και πολλα λεφτα!

Μπορει να το αφησω και ετσι Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάρ 2003, 16:58:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κριμα sps.....Ειναι πολυ σπαστικο σκηνικο να βλεπεις το καμαρι σου πληγωμενο απο την κ**λα και τον καλο που εχει στον εγκεφαλο καποιος παρακμιακος τυπος που ξεσπαει σε παρκαρισμενο αυτοκινητο....

Εγω παλι επαθα κατι το οποιο μπορει να φανει γελιο αλλα εμενα μου την εχει δωσει στα νευρα...Ειχα παρκαπει στο Περιστερι που δουλευω και μολις σχολασα και πηγα να φυγω βλεπω τους υαλοκαθαριστηρες σηκωμενους.Αλλα πως σηκωμενους?Στο 206 ,οπως αλλωστε ξερετε, πρεπει πρωτα να σηκωσεις πρωτα το 1 και μετα το 2ο μπρατσο γιατι αλλιως σκαλωνει το πραμα.Ε ο πανηληθιος που εκανε την παπ***α τους σηκωσε στραβα με αποτελεσμα να σκαλωσουν.Ετσι τους παρατησε και εφυγε.Αλλα η μαλ***α του ειχε και συνεχεια...Προφανως πηγε να τους κατεβασει,αφου ειδε οτι εγινε σκ**ά το θεμα,με αποτελεσμα να βγαλει το εσωτερικο ελατηριο απο τον δεξιο(πραγμα λογικο αφου δεν ηξερε πως ανοιγουν οπωτε τους τραβηξε).Το εν λογο ελατηριο ευτηχως το βρηκα,αφου ειχε πεσει στο πλαστικο μεταξυ καπο και παρμπριζ,αλλα τι να το κανεις που δεν μπενει με καμια ανασταση....Πραγματικα εφτυσα αιμα,εφαγα τα χερια μου αλλα δεν μπενει με τιποτα...

Το πιο σπαστικο ειναι οτι στις μικροανωμαλιες πεζει πανω-κατω το μπρατσο και το βλμα μου ασυναισθητα πεφτει εκει.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 00:27:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κρίμα ρε καινούριο αυτοκίνητο!!Στου πατέρα μου το αυτοκίνητο έχουν κάνει μια υπογραφή άλλο πράμμα!Εγώ αν δω "άνθρωπο" να ακουμπάει ξένο αυτοκίνητο θα τον .....αντε τώρα!!
Περαστικά φίλε μου!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 00:45:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

max έγραψε:
Το κακο με τα γδαρσιματα εχει οντως παραγινει.Τουλαχιστον να προσπαθουμε να μην γινομαστε στοχος.Ενα καλογυαλισμενο αμαξι για παραδειγμα ειναι κοκκινο πανι για τους "ταυρους".Εγω προσωπικα τρια χρονια που το εχω δεν εχει την παραμικρη γρατζουνια απανω.Τι κανω?Το αφηνω απλυτο!!Οχι μονο γλυτωνω απο τους αλητες αλλα μου αρεσει και περισσοτερο απλυτο!Αποκτα μια αγριαδα το αμαξι,σαν να εχεις κανει ειδικες διαδρομες ενα πραμα!!

υποθετω πως κουτσουλιες απο περιστερια , γυρη (την Ανοιξη) απο δεντρα και λουλουδια, ρετσινι απο πευκα, σκυλια που κατουρανε, λασπη και βρωμονερα του δρομου, σκονη δεν θα σε πειραζει που πιθανων βρισκονται και παραμενουν στο ομορφο μεταλλικο χρωμα που πληρωσες, ετσι ;; Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης