Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
souftasuk (souft) Νέος χρήστης

Ένταξη: 03 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 68 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Δεκ 2008, 13:28:50 Θέμα δημοσίευσης: Aftermarket ρ/cd σε 307 και βαλσιμο του μαμα στο ντουλαπακι |
|
|
Γεια χαρα. Εχω 307 facelift και επροκειτο να αντικαταστησω το εργοστασιακο r/cd με αλλη πηγη 2 din. Θα ηθελα να βαλω το μαμα ρ/cd στο ντουλαπακι (χωρις να ειναι συνδεδεμενο με τα ηχεια) για να διατηρησω τη δυνατοτητα ελεγχου των μενου της εργοστασιακης πεζο οθονης (φωτα xenon κλπ κλπ) Παρακαλω οποιος γνωριζει πως μπορει να επιτευχθει αυτο να ενημερωσει. Οπως καταλαβαινω ειναι εφικτο, γιατι βλεπω οτι ατομα απο το forum το εχουν κανει. Παρακαλω τα φωτα σας !
Ευχαριστω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Puzzle (Θάνος) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)
Ένταξη: 20 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 284
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Δεκ 2008, 13:38:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
απ οσα καταλαβα που το ψαχνω λιγακι αυτο το καιρο...
Δεν χρειαζεται να βαλεις το εργοστασιακο στο ντουλαπακι..μπορεις να απομονωσεις ολα τα αλλα και να τα βλεπεις στην πανω οθονη και το μονο που θα χασεις ειναι το radio..(απο την πανω οθονη)..επισης για το δικο σου μπορει να συνδεθει κανονικα και το χειριστηριο που εχεις στο τιμονι...
Αυτο ειναι κουτι για το δικο σου..το σκεφτομαι και για μενα...
http://www.tradesolution.hk/e/default_home.asp
Απ εκει εχει ψωνησει πολυς κοσμος και ποτε δεν εχουν πληρωσει τελωνεια κτλ..τα στελνει σε μορφη δωρου..
Επισης το ιδιο καπου το εχω δει και στην ελλαδα..αλλα η τιμη θα σε απογοητευσει..
Y.Γ το βρηκα http://globalimport.gr/catalog/product_info.php/cPath/110_138/products_id/333
Δες τιμη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Δεκ 2008, 14:08:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κατι τετοιο θα βαλω και εγω. Εχω να σου προτεινω και ενα καλυτερο αν θελεις. Εχω ψαξει παρα πολυ. Μιλαμε με πμ αν θελεις.
Ομως αυτη ειναι μια πηγη 2 din που θα μπει.
Το μαμα radiocd θα βγει και δεν θα μπορω να ελεγχω την μικρη πορτοκαλι εργοστσιακη οθονη αφου το κουμπακι μενου υπαρχει μονο στο μαμα r/cd.
Γι αυτο θελω να το βαλω στο ντουλαπακι για να ελεγχω τα μενου.
Εχεις κατι να προτεινεις ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Δεκ 2008, 14:41:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν εχεις κουμπι στους υαλοκαθαριστηρες που κοιτας το trip computer?τουλαχιστον εμενα ετσι ειναι..
Αν ειναι ετσι δεν εχεις προβλημα..(αφου θα απομονωθει)..
Αν και σε εσενα απ οσο εχω ψαξει μπαινουν κομπλε η 2 διν οθονες..
Οτι θες στειλε μου η pm η πες απο εδω που βλεπουν και αλλοι..δεν εχω προβλημα.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giannis27 (Σερραίος) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!
Ένταξη: 18 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 1033 Τόπος: serres
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Δεκ 2008, 17:11:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το μόνο που θα χρειαστείς είναι δύο φύσες !
για αν κάνεις αυτό!
κ εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με το μενού,ένας φίλος μου μου έκανε την παραπάνω φύσα κ ιδού το αποτέλεσμα!
είναι σχετικά εύκολη πατέντα ,αν έχεις κάποιον που το κατέχει το άθλημα θα στο κάνει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία!
those who can Do
those who can't teach or that they think.............. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Δεκ 2008, 17:34:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αυτο ακριβως εννοω ! Τι φυσες ειναι αυτες ακριβως φιλε ? Μπορεις να μου εξηγησεις λιγο περισσοτερο τη διαδικασια για να την πω στον ηλεκτρολογο μου ?
Αν καταφερω να το κανω αυτο θα με σωσεις.
(Προς puzzle:
Δεν εννοω το τριπ κομπιουτερ αλλα το κουμπακι μενου απο το μαμα ρ/cd. Απο εκει ελεγχεις λειτουργιες οπως αυτοματα ανοιγμα φωτων, διορθωνεις ημερομηνια και ωρα κλπ. Για το πμ εννοουσα οτι αν αποφασισεις να αγορασεις. εχω κανει ερευνα αγορας και μπορω να σου δωδω ιστοσελιδες με τετοια προιοντα.) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giannis27 (Σερραίος) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!
Ένταξη: 18 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 1033 Τόπος: serres
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Δεκ 2008, 18:13:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σου έχω στείλει με π.μ. τον αναλυτικό οδηγό!
αν για οποιοδήποτε λόγο δεν καταλαβαίνεις κάτι κάνε το μια εκτύπωση κ δείξε το στον ηλεκτρολόγο σου! 
those who can Do
those who can't teach or that they think.............. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 09 Δεκ 2008, 07:49:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
souftasuk έγραψε: |
(Προς puzzle:
Δεν εννοω το τριπ κομπιουτερ αλλα το κουμπακι μενου απο το μαμα ρ/cd. Απο εκει ελεγχεις λειτουργιες οπως αυτοματα ανοιγμα φωτων, διορθωνεις ημερομηνια και ωρα κλπ. Για το πμ εννοουσα οτι αν αποφασισεις να αγορασεις. εχω κανει ερευνα αγορας και μπορω να σου δωδω ιστοσελιδες με τετοια προιοντα.) |
Οτι μπορεις στειλε μου να το ελεγξω αν εχεις χρονο..ειδικα αυτο που λες οτι εχεις βρει και ειναι πολυ καλο..
Αντε μπας και αλληλοβοηθουμε και βγαλουμε ακρη..γιατι στα αλλα αμαξια ειναι ευκολη η διαδικασια ενω σε εμας που στο στερεο υπαρχουν τοσες συνδεσεις δυσκολευει..
Για την ωρα παντως μπορεις να τη ρυθμισεις και μετα αλλα για το αυτοματο αναμμα φωτων κτλ μαλλον δυσκολευει λιγο..ευτυχως εμενα παρολου που ηταν η σπορτ pack εκδοση την ειχαν φερει ανευ αυτοματα φωτα και υαλοκαθαριστηρων και μου ειχαν κοψει κατι λιγα..
Να δουμε τι θα κανουμε στο τελος.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 09 Δεκ 2008, 08:00:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χιλια ευχαριστω για τον οδηγο σου φιλε Γιαννη ! ειναι εξαιρετικος και με εξυπηρετεις παρα πολυ.
Φιλε puzzle πως μπορεις να ρυθμισεις την ωρα μετα το βγαλσιμο του μαμα ρ/cd ? Γιατι να σου πω την αληθεια πιο πολυ αυτο με απασχολει. Τα αυτοματα φωτα και λοιπα τα εχω μονιμως ανοιχτα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 09 Δεκ 2008, 08:35:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπορουν να στο ρυθμισουν εχω την εντυπωση με το διαγνωστικο της ps..
Αλλα την ωρα μπορεις να τη βλεπεις και απο τον κινεζο..για μενα στην πανω οθονη θα μου αρεσε να εχω τον υπολογιστη ταξιδιου με την καταναλωση κτλ και κατω ο κινεζος θα εχει ολα τα υπολοιπα..
Α καλημερα κιολλας γιατι βλεπω ειμαστε πρωινοι πρωινοι..
Περιμενω οποτε μπορεσεις και τις προτασεις σου.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 09 Δεκ 2008, 10:56:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλημερα ! Ναι αυτο με το διαγνωστικο το εχω ακουσει και εγω. Ενεδεχομενως να ειναι μια απλη λυση. Δηλαδη οταν αλλαζει η ωρα να το πηγαινουμε στην αντιπροσωπεια για να μας φτιαξουν το ρολοι !
Και εγω καπως ετσι το σκεφτομαι, πανω τριπ κομπιουτερ και απο κατω η οθονη. Βεβαια εδω για πληρως εργοστασιακο λουκ χρειαζονται πορτοκαλι φωτισμος στα κουμπακια στην 2 ντιν οθονη. Και επισης πορτοκαλι μενου στην 2 din οθονη. Πιστευω θα συμφωνησεις μαζι μου. Δυστυχως οι λυσεις που εχουν αυτα τα δυο χαρακτηριστικα ειναι πολυ λιγες. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 09 Δεκ 2008, 12:05:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η πορτοκαλι η κοκκινο(οι δειχτες στο ταχυμετρο κτλ..) ...τα περισσοτερα πρεπει να εχουν νομιζω...
Γι αυτο σου προτεινα για το παραπανω..γιατι σε 307 ταιριαζει κουτι και απο χρωματα συν οτι εχουν περασει το μενου της ps..
Εσυ για ποιο κινεζικο σκεφτοσουν? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 09 Δεκ 2008, 13:15:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στο 307cc facelift που εχω ολα πορτοκαλι ειναι. Και οι δεικτες. Προσωπικα δεν εμπιστευομαι κοκκινα γιατι παλι διαφορετικα θα φαινονται. Τα μενου αυτης πως ξερεις πως ειναι ? Εχεις ζητησει να στα δειξουν ? Οπως και το χρωμα των κουμπιων πρεπει να ζητησεις να στο δειξουν σε φωτο. Ζητησε να τα δεις πρωτα. Για του λογου το αληθες η οθονη απο το σαιτ που μου εστειλες http://www.tradesolution.hk/e/default_home.asp
πηγαινε στο Specialties DVD Player και μετα πεζο και δες τις μικρες φωτογραφιες. Τα μενου ειναι μπλε και το σημα πεζο ειναι ενα μισο ασπρο μαυρο.
Εγω εκανα μια μεγαλη ερευνα σε παρα πολλες εταιρειες που επικοινωνησα αμεσα και ειδα και αποειδα. Ή μπλε ή κοκινα κουμπια θα ειχαν ή κατι ασχετα μπλε μενου. Ειχα παρει μαλιστα μια οθονη 2 διν (οχι ειδικη για πεζο) που ηταν πολυ καλη αλλα την εδωσα λογω μπλε μενου.
Θα σου στειλω με πμ καποιες διευθυνσεις. Αν θελεις στειλε μου με πμ το μαιλ σου να σου στειλω φωτο απο κανενα δυο προιοντα με πορτοκαλι μενου που βρηκα, επισης να σου στειλω και φωτο απο την οθονη που σου αρεσε στο ελληνικο σαιτ (μονο 6.2 ιντσων δυστυχωσ- πολυ μικρη) για να τη δεις. Η πραγματικη τιμη απο την κινεζικη εταιρεια πολυ χαμηλοτερη φυσικα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|