Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
kostas207rc (kostakis) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC 1.6T
Ένταξη: 02 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2008, 11:28:28 Θέμα δημοσίευσης: Κάηκε η Αθήνα...6/12/2008 |
|
|
Καλημέρα παίδες!Ρε είδατε τι έγινε χθες?
Πολλά χρόνια είχε να γίνει τέτοιο ξέσπασμα...
Μιλάμε έβλεπα ειδήσεις το πρωί και δεν έμεινε τίποτα όρθιο!
Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2008, 11:42:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λογικο ειναι...
Αν ενας που τον εχουν ορισει εξουσια την εχει δει Judge Dredd και εχει γινει ο ιδιος νομος λογικο ειναι να γινει επανασταση...περαν αυτου στα Εξαρχεια ΔΕΝ κανεις μλκιες ουτε στους μεν ουτε στους δε....Να δουμε τωρα τι θα γινει.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC 1.6T
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2008, 11:52:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Aστα να πάνε...
Έχω δει κάτι παιδιά 22-23 ετών που είναι ειδικοί φρουροί και την έχουνε δει Rambo...
Επείσης συμφωνώ απόλυτα με αυτο που λες για την συγκεκριμένη περιοχή επειδή τυχαίνει και μένω κοντά τα έχω δει από πρώτο χέρι.
Πάντως όπου και να γινόταν αυτό χθες και σε άλλη περιοχή πάλι τα ίδια θα είχαμε...
Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
206kwn (kwstas o butcher) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)
Ένταξη: 14 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 1466 Τόπος: balearic islands
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2008, 12:39:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Giannis307 έγραψε: | Λογικο ειναι...
Αν ενας που τον εχουν ορισει εξουσια την εχει δει Judge Dredd και εχει γινει ο ιδιος νομος λογικο ειναι να γινει επανασταση...περαν αυτου στα Εξαρχεια ΔΕΝ κανεις μλκιες ουτε στους μεν ουτε στους δε....Να δουμε τωρα τι θα γινει.... |
ε ναι για ολα φταινε οι μπατσοι.... ναι κοιτα και εγω μπορει να μην τους παω ΑΛΛΑ παντα θα φταινε ξερεις γιατι??? επειδη κανενας δεν σκεφτηκε το ενδεχομενο ο εν λογω κυριος να εχει οικογενεια, η να ειναι πιτσιρικας 22 χρονων ξερω εγω... το μονο που βλεπουν ολοι ειναι οτι ενας μπατσος σκοτωσε ενα παιδι... δεν σκεφτεται ομως κανενας οτι θα μπορουσε ο ιδιος να ειχε σκοτωθει τη στιγμη που οι φρουροι ηταν 2 και η εν λογω ομαδα ηταν καμια 30ρια ατομα και τους πετροβολουσαν....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sinanai (Κωστής) Άντε γεια !!!

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)
Ένταξη: 10 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 5637 Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2008, 12:44:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ε, δεν είναι και τόσο απλά τα πράματα... Και δεν είναι και απόλυτα. Η αλήθεια είναι ανάμεσα και κυρίως, δε λέγεται σε μας...
Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
peugeot_ς (Γιώργος) Νέος χρήστης

207 1.6 ατμο-σιδερο
Ένταξη: 17 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 81 Τόπος: Αθήνα - Λιβαδεια - Στροφουλα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2008, 12:56:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ετυχε να δω στην τηλεοραση τι δηλωσε ενας αυτοπτης μαρτυρας και ειπε οτι ο αστυνομος πυροβολησε εν ψυχρω μετα απο φραστικο επεισοδιο. Επισης τυχαινει να πιστευω αυτον και οχι την μαρτυρια του 2ου αστυνομικου ( οτι εξοστρακιστηκε μια προειδοποιητικη σφαιρα ). Στη συνειδηση μου εχει βγει ο υπαιτιος και αυτην δεν την αλλαζουν τα εκτενεστατα ρεπορταζ, που θα προκυψουν( φανταζομαι ), σχετικα με τους βανδαλισμους
Υ.Γ στο τμημα των εξαρχειων ολοι εκει ειναι " ραμπο " και πηδηκουλες να ουμε και μου τα εξιστορει κολλητος μου που μενει απεναντι
Εσύ δουλέυεις και η τύχη σου κοιμάται !!! Με λένε κουλομαρία !!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

308 Thp130
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2008, 12:56:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οχι φιλε εγω δεν λεω οτι ειναι ενας μπατσος και σκωτωσε παιδι λεω οτι εδωσε την αφορμη να ξεκινησει ολο το χαος....αυτο λεω....και περα απο αυτο ολοι πιτσιρικαρια ειναι στα εξαρχεια (μπατσοι) τα βλεπω καθε μερα λογο δουλειας και οχι μονο εγω αρκετος κοσμος...και εχει τυχει πολλες φορες να τους βλεπεις να το παιζουν μαγκια κλ@νια σε οπιον περναει για να κανουν μουρη σε γκομενακια....ασε τους εχω σιχαθει....περαν αυτου οτι και να εκανε και οσο κωλοπαιδο να ηταν ακομα και να τον εβριζε η λυση σιγουρα δεν ηταν να του ριξει....μπορουσε απλα να του ριξει μια δυο και να τον πανε αυτοφωρο για εξυβρηση.....οχι να τον στειλει για βρουβες....
και συμφωνω με τον προλαλησαντα οτι την εχουν δει καπως...επισης επειδη παιζει καθεστως σαν του στρατου εκει κανουν περιπολια οι πιτσιρικαδες-βυσματα γιατι δεν νοειται να εχεις μολις βγει και να παρεις μεταθεση στο κεντρο της Αθηνας....πλην μερικων εξαιρεσεων ολοι σχεδων ειναι Αθηναιοι...και γ@μηκουλες.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sinanai (Κωστής) Άντε γεια !!!

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)
Ένταξη: 10 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 5637 Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2008, 13:11:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μα και εγώ δε μιλώ υπέρ της αστυνομίας. Προφανώς είμαι και γω της άποψης ότι είναι απάνθρωπη, ανήκουστη, απαράδεκτη και ό,τι άλλο επίθετο θέλετε η κατάληξη αυτή, δηλαδή ένας "φρουρός" του νόμου, να σκοτώνει έναν πολίτη, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, δε με ενδιαφέρει. Το ότι μας λένε μισές αλήθεις, αναφέρεται στα υπόλοιπα. Στα επεισόδια, δλδ κτλ... Έχει πολλάκις αποδειχθεί στο παρελθόν ότι άνθρωποι που προκαλούν "φασαρίες" "ζημιές" κτλ, είτε σε άσχετη φάση, είτε κατά τη διάρκεια πορειών κτλ είνια βαλτοί από την ίδια την αστυνομία, με σκοπό την εξασφάλιση αφορμής επέμβασης της τελευταίας. Έτσι, στα μάτια μου μειώνεται ακόμη περισσότερο το σώμα αυτό... Αλλά είναι πολλά, δεν είναι εύκολο να συζητηθούν εδώ, πιστεύω.
Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2008, 14:02:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sinanai έγραψε: | Μα και εγώ δε μιλώ υπέρ της αστυνομίας. Προφανώς είμαι και γω της άποψης ότι είναι απάνθρωπη, ανήκουστη, απαράδεκτη και ό,τι άλλο επίθετο θέλετε η κατάληξη αυτή, δηλαδή ένας "φρουρός" του νόμου, να σκοτώνει έναν πολίτη, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, δε με ενδιαφέρει. Το ότι μας λένε μισές αλήθεις, αναφέρεται στα υπόλοιπα. Στα επεισόδια, δλδ κτλ... Έχει πολλάκις αποδειχθεί στο παρελθόν ότι άνθρωποι που προκαλούν "φασαρίες" "ζημιές" κτλ, είτε σε άσχετη φάση, είτε κατά τη διάρκεια πορειών κτλ είνια βαλτοί από την ίδια την αστυνομία, με σκοπό την εξασφάλιση αφορμής επέμβασης της τελευταίας. Έτσι, στα μάτια μου μειώνεται ακόμη περισσότερο το σώμα αυτό... Αλλά είναι πολλά, δεν είναι εύκολο να συζητηθούν εδώ, πιστεύω. |
καλα ναι σιγουρα απλα εγω κρινω αναλογα με το τι ακουσα.... τωρα το αν το παιζουν γαμαουα στα εξαρχεια η οπου αλλου δεν το ξερω ισως καΠοιοι να το εχουν δει και να το ξερουν καλυτερα απο εμενα.....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC 1.6T
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2008, 14:39:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ότι και να έγινε ότι και να του είπε δεν είχε το δικαίωμα να του αφαιρέσει τη ζωή!
Το ξέρεις ότι και σε μια ληστεία που λέει ο λόγος όπου ο ληστής οπλοφορεί ΑΠΟΓΟΡΕΥΤΑΙ ο αστυνομικός να βγάλει το όπλο και να σημαδέψει εάν το όπλο του ληστή δεν έχει κατεύθηνση προς αυτόν!
Έτσι ορίζει ο νόμος όσο τραβηγμένο και αν είναι!
Δεν θέλω με τίποτα να πιστέψω ότι τον πυροβόλησε εν ψυχρώ...γιατι αν τελικά αποδειχτεί κάτι τέτοιο θα έχουμε χειρότερα από τα χθεσινά
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gio_rallye (Γιωργος) Μέλος

peugeot 207 rallye 1.6T
Ένταξη: 04 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 148 Τόπος: patras - argyroupolis
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2008, 14:47:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sinanai έγραψε: | Ε, δεν είναι και τόσο απλά τα πράματα... Και δεν είναι και απόλυτα. Η αλήθεια είναι ανάμεσα και κυρίως, δε λέγεται σε μας... | παιδια ενα απλο ερωτημα να θεσω.. τι δουλεια ειχε ενας νεαρος στα εξαρχεια να συμμετεχει σε τετοιες καταστασεις, εκεινη τη στιγμη δε θα επρεπε να ειναι με τη παρειτσα του κ τα γκομενακια του, να διαβαζει για το φροντηστηριο του.. εσεις στην ηλικια του τι κανατε? α! και για οσους εχουν παει φανταροι και τους ειχαν κανει στοιχειωδη μαθηματα για τα οπλα θα επρεπε να ξερουν τι ειναι το τυφλο τραυμα.. στα 25μ ειναι το δραστικο βεληνεκες οπερ κ σημαινει οτι για να μεινει το βλημα μεσα στο σωμα ή η αποσταση ηταν μεγαλυτερη ή υπηρξε εξοστρακισμος..ανοιξτε τα μυαλα σας και μη γινεστε πιονια των μ.μ.ε κ του συστηματος.. κ υπ'οψην δε παιρνω το μερος κανενος απλα προσπαθω να βλεπω και τις 2 πλευρες του νομισματος... κωστη εμεις θα τα πουμε απο κοντα lol, απο τις 20 ερχομαι πατρα, κατι θα κανονισουμε.... και σορρυ για το μεγαλο ποστ!! 
ολα μεσα!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2008, 14:50:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
gio_rallye έγραψε: | Sinanai έγραψε: | Ε, δεν είναι και τόσο απλά τα πράματα... Και δεν είναι και απόλυτα. Η αλήθεια είναι ανάμεσα και κυρίως, δε λέγεται σε μας... | παιδια ενα απλο ερωτημα να θεσω.. τι δουλεια ειχε ενας νεαρος στα εξαρχεια να συμμετεχει σε τετοιες καταστασεις, εκεινη τη στιγμη δε θα επρεπε να ειναι με τη παρειτσα του κ τα γκομενακια του, να διαβαζει για το φροντηστηριο του.. εσεις στην ηλικια του τι κανατε? α! και για οσους εχουν παει φανταροι και τους ειχαν κανει στοιχειωδη μαθηματα για τα οπλα θα επρεπε να ξερουν τι ειναι το τυφλο τραυμα.. στα 25μ ειναι το δραστικο βεληνεκες οπερ κ σημαινει οτι για να μεινει το βλημα μεσα στο σωμα ή η αποσταση ηταν μεγαλυτερη ή υπηρξε εξοστρακισμος..ανοιξτε τα μυαλα σας και μη γινεστε πιονια των μ.μ.ε κ του συστηματος.. κ υπ'οψην δε παιρνω το μερος κανενος απλα προσπαθω να βλεπω και τις 2 πλευρες του νομισματος... κωστη εμεις θα τα πουμε απο κοντα lol, απο τις 20 ερχομαι πατρα, κατι θα κανονισουμε.... και σορρυ για το μεγαλο ποστ!!  |
+1 απλα........ α!!! μολις ερθεις πατρα ριξε ενα σφυριγμα στο παραρτημα πατρας κανα 3ρι μερες πριν 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

308 Thp130
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2008, 15:48:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σας προσκαλω ολους να ερθετε να δεθτε την κατασταση και μετα πειτε οτι θελετε η γνωμη δικη σας.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gio_rallye (Γιωργος) Μέλος

peugeot 207 rallye 1.6T
Ένταξη: 04 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 148 Τόπος: patras - argyroupolis
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2008, 15:59:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Giannis307 έγραψε: | Σας προσκαλω ολους να ερθετε να δεθτε την κατασταση και μετα πειτε οτι θελετε η γνωμη δικη σας.... | ελπιζω να μη σου εκαψαν το αμαξι..!!! 
ολα μεσα!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giannis27 (Σερραίος) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!
Ένταξη: 18 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 1033 Τόπος: serres
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2008, 16:58:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εδώ καταστράφηκαν περιουσίες κ ακόμα καταστρέφονται από αυτά τα ρεμάλια το λιγότερο που μπορώ να πω για αυτούς τους άχρηστους που σπάνε κ καίνε ξένες περιουσίες ,υπάρχει έστω κ ένας από αυτούς που να νοιάζεται για το παιδί που πέθανε?
μια αφορμή ψάχνουν όλοι αυτοί για να μπούνε μέσα σε ένα όχλο κ να αρχίσουν να καταστρέφουν ξένες περιουσίες.
those who can Do
those who can't teach or that they think.............. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC 1.6T
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2008, 18:42:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
giannis27 έγραψε: | εδώ καταστράφηκαν περιουσίες κ ακόμα καταστρέφονται από αυτά τα ρεμάλια το λιγότερο που μπορώ να πω για αυτούς τους άχρηστους που σπάνε κ καίνε ξένες περιουσίες ,υπάρχει έστω κ ένας από αυτούς που να νοιάζεται για το παιδί που πέθανε?
μια αφορμή ψάχνουν όλοι αυτοί για να μπούνε μέσα σε ένα όχλο κ να αρχίσουν να καταστρέφουν ξένες περιουσίες. |
Σαφώς Γιάννη δεν τους δικαολογεί κανείς ΑΛΛΑ αυτό δεν σημαίνει ότι όσο ρεμάλι και να είναι ο άλλος όπως λες πρέπει να του αφαιρούμε τη ζωή
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ath7 (Χαρης) Έχω ξεφύγει !!!

corsa B
Ένταξη: 22 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 1180 Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2008, 21:23:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αμα ησουνα εσυ στη θεση του μπατσου και σου σκαγαν 40 ατομα με πετρες πεταλουδες μολοτοφ ροπαλα και δεν ξερω και γω τι αλλο τι θα εκανες?
Απο τη μια θα ηθελα οι μπατσοι να ειναι σε λιγοτερο βαθμο βεβαια σαν τους αμερικανους!
Και τα μ@λ@κισμενα που καταστρεφουν τις περιουσιες και φοβασαι να κινηθεις μην φας καμια ξεμπαρκη δεν θα κουνουσαν ουτε το μικρο τους δαχτυλακι!
Δεν ξερω τι εγινε δεν περνω το μερος κανενος!
.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2008, 21:23:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ ένα ξέρω... Με μια μαλ***α ενός μπάτσου (καβλόμπατσού ή μη, δεν με ενδιαφέρει) κάηκαν οι περιουσίες αθώων άσχετων ανθρώπων. Κρίμα το παλικάρι που σκοτώθηκε. Δεν πυροβολάς έτσι απλά ρε παιδιά. Ή ο μπάτσος ήταν τρελός ή έριξε σε άσχετο μέρος κ εξοστρακίστηκε. Θα δείξει στην πορεία αυτό, αλλά με το τυφλό τραύμα, λίγο πολύ καταλαβαίνουμε.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC 1.6T
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2008, 23:46:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ath7 έγραψε: | Αμα ησουνα εσυ στη θεση του μπατσου και σου σκαγαν 40 ατομα με πετρες πεταλουδες μολοτοφ ροπαλα και δεν ξερω και γω τι αλλο τι θα εκανες?
Απο τη μια θα ηθελα οι μπατσοι να ειναι σε λιγοτερο βαθμο βεβαια σαν τους αμερικανους!
Και τα μ@λ@κισμενα που καταστρεφουν τις περιουσιες και φοβασαι να κινηθεις μην φας καμια ξεμπαρκη δεν θα κουνουσαν ουτε το μικρο τους δαχτυλακι!
Δεν ξερω τι εγινε δεν περνω το μερος κανενος! |
Απ'ότι φάνηκε δεν είχαν πάντως ρόπαλα και μολοτοφ...
Σαφώς δεν δικαιολογώ το να καταστρέφουν τις περιουσίες του κόσμου γιατί δεν έχουν το δικαίωμα όπως και ο εκάστοτε 'ειδικός φρουρός' δεν έχει το δικαίωμα να κάνει σκοποβολή σε 15 χρονών παιδιά!
Γιατί δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά απο αυτόν ξεκίνησε όλο αυτό το χάος
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
smoki (Spyros) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye
Ένταξη: 07 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 410
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2008, 23:53:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρε παιδια μιλαμε για εναν ειδικο φρουρο που στα 28 του πηρε την αποφαση να γινει μπατσος. Τι περιμενατε? Το πιο λογικο ειναι να ειδε το μπουγιο να του επιτιθεται, φοβηθηκε και εριξε στα τυφλα. Θα τον ξηλωσουν και τελειωνει η υποθεση. Του χρονου θα παρουν αλλους 2000 θα περασουν 90 μερες εκπαιδευση και θα τους στειλουν σαν προβατα στη σφαγη οπως παντα
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|