PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Αναβαθμιση 206 1,6: Compressor vs Turbo vs RC Engine
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
lambrosp 
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 1.6 T (16v) xs 2003

Ένταξη: 18 Νοέ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Δεκ 2008, 21:22:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
ΝΑι αλλα ρε συ αργυρη (θειο) δν καταλαβαινεις το σκεπτικο μου.

Αυτο που θα κανεις εσυ,δεν θαναι μονο αξιοπιστο,ειναι μια βαση για να αποδωσει το μοτερ πολλα αλογα.
Εμεις μιλάμε για μια αποδοση νορμαλ,με μικρό κοστος και σχετικα αξιοπιστη.

Φυσικα σε αμφοτερες τις περιπτωσεις,εαν ο οδηγος εινια κασκαντερ,το μοτερ ειτε ειναι απτη dp,ειτε απτην πς,ειτε απο τον Χ εξελικτη, θα το σπασει οπως και να χει.

Φίλε kane γιατί δεν λές να καταλάβεις αυτό που σου λένε όλα τα παιδιά και όπου έρχομαι να επιβεβαιώσω και εγώ, ότι με 2000Ευρώ δεν κάνεις τίποτα.Καλύτερα κάψτα η φάτα στα μπουζούκια να τα χαρείς, παρά να τα πετάξεις στο μοτέρ σου......γιατι αυτό θα κάνεις.Θα τα πετάξεις.Και να σε πάω λίγο παραπέρα????
Σε ένα 6μηνο θα έχεις πωλητήριο επάνω στο πεζάκι σου γιατι θα σου έχει σπάσει τα νεύρα και θα κοιτάς να το ξεφορτωθείς να υσηχάσεις.
Οπώτε.....
Η μόνη λύση είναι ,ή το κάνεις σωστά ή δεν κάνεις τίποτα.
Α!!!!και κάτι άλλο.
Οι τιμές που αναφέρεις στην σωστή περίπτωση ,σε πολλά είσαι πολύ έξω.
Φιλικά πάντα για να μην μπλέξεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Δεκ 2008, 21:51:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και αυτο στο λεει ενας τυπος που αμα δεις στο νταγκστερ φορουμ εχει ενα απο τα πιο δυνατα τουρμπακια 206 και εχει πληρωσει πολλαααα λεφτα σε διαφορα πραματα

αλλα σταυρο ετσι ειναι εξω απο το χορο ολοι ξερουν να χορευουν

και να στο πω πιο απλα.
εδω στη περιπτωση μου μια εισαγωγη c2 vts ειπα να βαλω και ξαφνικα βρεθηκα να θελω και ελατηρια βαλβιδων (αυτο το υποπτευομουνα) και μπεκ και και και ...
ξερεις ποσο εχουν τα μπεκ??? αλλα ξεχασα εσυ θα τα βρεις με 50ευρω τα 4...βρες τα ομως πρωτα και μετα κρατα τα για τον αλλο σταυρο που ψαχνει και εκεινο τριλιτρου κα οταν του ειπα ποσο τα πηρα επαθε εμφραγμα...

υ.γ. αληθεια εχεις δει εσυ ποτε τετοιο τουρμπιδι με 0.5 πιεση να δουλευει καλα και απροβληματιστα?????γιατι εγω τοσα χρονια μονο φημες ακουω δεξια και αριστερα αλλα στο 6μηνο ολα εξαφανιζονται...

υ.γ.2 οταν θα καταφερεις να κανεις το μοτερ του 206 με τον 7.44 και τον μαπ πανω να δουλεψει απροβληματιστα με παραλληλο ελα πες το μου και μενα και του σαλεξ.... αλλο τι λεε ο καθε ενας και αλλο τι βγαινει τελικα αληθινο...

υ.γ.3 και μιλαμε για ενα αμαξι που να κινειται εεε . οχι καιω 15ευρω να παω και να ερθω στη κοντρα και ολη τη βδομαδα ειμαι με το παπι στη δουλεια
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Δεκ 2008, 21:59:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
βρες τα ομως πρωτα και μετα κρατα τα για τον αλλο σταυρο που ψαχνει και εκεινο τριλιτρου κα οταν του ειπα ποσο τα πηρα επαθε εμφραγμα...
Χειρουργίο μπήκα για άλλο λόγο, όχι για το έμφραγμα Laughing

Ήδη κοιτάω τί άλλο μπορούμε να βρούμε αντί των 3.0 V6 γιατί ο Άι Βασίλης φέτος θα έρθει τούμπανο μάλλον Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Δεκ 2008, 22:04:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα σου πω απο βδομαδα που θα ξανακοιταξουμε λιγο αμαξι με σαλεξ ποσο περιθωριο εχουν του τριλιτρου γιατι δυστυχως και αυτα τα εχω τσιτα Crying or Very sad

ο στελιος εχει βρει καποια μπος που ειναι ιδια σε διαστασεις και τρυπες μπεκ με τα δικα μας και παραπανω παροχης οποτε πρηξτον να στα παραγγειλει απο αμερικη Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Δεκ 2008, 22:07:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
θα σου πω απο βδομαδα που θα ξανακοιταξουμε λιγο αμαξι με σαλεξ ποσο περιθωριο εχουν του τριλιτρου γιατι δυστυχως και αυτα τα εχω τσιτα Crying or Very sad

Θα μου πεις βέβαια, είναι 6 κύλινδροι. Αλλά το να τα έχεις τσίτα και να θες παραπάνω, δεν ξέρω, κάτι δεν μου κάθεται καλά.

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Δεκ 2008, 22:13:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι πολλα τα αλογα σταυρο μου Laughing Laughing Laughing

παροχη τους ειναι πιο κατω απο του 106.....
βεβαια εμεις ειμαστε 3.5 μπαρ
106 ειναι 3...

αλλα εμεις δε παιρνουμε ρυθμιστη μη τη πεταξεις...
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2008, 00:46:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φροντίστε βλαμμένα να ψωνίσετε τίποτα γουρουνομπέκ από το ebay. Θα πέσει παντόφλα που θα πάει σύννεφο αν δω τίποτα 440cc/min.

Όχι τίποτε άλλο, είδα κάτι τέτοια σε ένα δύσμοιρο 1300άρι ραλλάκι τις προάλλες μαζί με έναν άγραφο κι ένα σωρό μηχανολογικά φάουλ.

Αυτά που φοράει τώρα ο Τάκης φαίνεται να είναι 10-15% μεγαλύτερα από τα μαμά. Αλλά πρέπει να μας πει κωδικό ο κύριος Τουρίστας για να βρώ την παροχή τους.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2008, 03:36:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εντάξει κατάλαβα οτι μάλλον κανω λαθος... μπορειτε τώρα να σταματήσετε να μου ζαλίζετε τα @@ ???

Ευχαριστω!

Τακη μου ας προσεχες...εγω με 2000ε στο σαξο έκανα παπαδες,εγω φταιω που το 3μπουρδελο σου εχει οτιναναι εγκεφαλο? Laughing Laughing Laughing

Υ.Γ. και για την ιστορια,τουρμπο δν θα το φτιαχνα ποτε μα ποτε...ειτε με κιτ της dp,ειτε με κιτ της μαστρομητσος Rolling eyes

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2008, 03:55:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και μαυτά και μαυτά, έφτασες τα 1000 τοστ προσφοράς. Laughing Laughing Laughing

2,2 στο 206 μπαίνει; Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2008, 10:09:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Και μαυτά και μαυτά, έφτασες τα 1000 τοστ προσφοράς. Laughing Laughing Laughing

2,2 στο 206 μπαίνει; Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing

δες http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=543 υπαρχει ενα θεμα με τους αυλους εισαωγής...

α και http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=299 Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2008, 12:45:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω αν και εξω απο τον χορο οπως λετε δεν πιστευω οτι ειναι τοσο δραματικά τα πράγματα. Αντε και να μην βγει φτηνα φτηνα 2000 θα βγει 2700.. απο τα 5-6000 ειναι μισά λεφτα.

Παντος εκτός απο 1-2 πραγματακια που χρειαζοντε προσοχή για να μην γίνει ζημειά στον κινητηρα (προγραμμα εγκεφαλος) τα περισσότερα χρηματα πανε τζαμπα σε καινουρια πραγματα.. παραδειγματα?
Γιατι να βάλω επώνημο ιντερκουλερ? δεν βαζω ενα φτηνιάρικο ή ενα μεταχειρισμενο? κολαρα σωλήνές φτηνους ή ακομα και μεταχειρες..
εξαγωγή? αντι να πάρω απο καποιο κιτ μια πανακριβη, βρισκω μεταχειρα ή πατεντα με πλακακι.. Εξάτμιση? βρισκω 2-3 μεταχειρα κομμάτια (μεσαια τελικα κτλ) ή ελληνική κατασκευη σε κανα εξατμισά..

αν υπολογίσετε πόσα πραγματα απο αυτα που ανέφερα πεφτουν στην μισή τιμη και χαμηλότερα αν τα πάρεις μεταχειρα... ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΠΗΡΕΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΕΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ? ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ !!! Confused

δηλαδή αν βαλω φτηνιάρα εξατμιση ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΜΠΟ? ή αν κοτσάρω την τουρμπινα σε πλακακι ΘΑ ΞΕΚΟΛΗΣΕΙ και θα παρει τον κινητηρα παραμαζομα?? ε δεν ειναι τοσο δραματικά τα πράγματα..

ΣΥΜΦΩΝΩ οτι σε 2-3 λεπτα σημεια οπως ειπα παραπανω θελει προσοχή. μπεκ που να επαρκουν, παραλληλο εγκέφαλο σωστα ρυθμιζμενο, να μην στεγνώνει το αμαξι ουτε να μπουκώνει.. αυτα ειναι συμαντικα και ουσιαστικα.. απο κει και περα αν βαλεις το σουπερ ντουπερ χταποδι ή μια απλη εξαγωγή μονο στα αλογα παιζει σημασία...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2008, 13:12:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε alex λες να θελουμε εμεις να σου πουμε ψεμματα???? να το τουρμπισεις θελουμε ετσι για να δεις πως ειναι,για να πεις εντυπωσεις κλπ κλπ... απλα αν ξεκινησεις να κανεις κατι τετοιο πρεπει να εισαι ετοιμος να διαθεσεις τρελα χρηματα.... αν ψαξεις λιγο πιο πανω σου γραφω ποια ειναι η διαφορα μεταξυ ακριβου-φτηνου..... και με φτηνα πραγματα τουρμπιζεται και μονο την τουρμπινα να βαλεις παλι τουρμπιζεται αλλα το θεμα εινια οτι για ποσο θα κρατηθει τουρμπισμενο??? για ποσο καιρο θα το χαρεις??? τωρα εξαρταται τι προτιμας εσυ... θες να κανεις μια φτηνιαρικη βελτιωση και να κανεις πλουσιο το μαστορα σου και εσυ να μην βγαινεις ουτε για καφε η να κανεις μια καλη-ακριβη βελτιωση με καλα πραγματα και να αντεξει περισσοτερο το μοτερ σου???? φιλαρακι μου που δεν ειναι στο κλαμπ εδωσε 7000 ευρω για τουρμπισμα σε 206 1600 gti .... και στο δυναμομετρο εδειξε 163 αλογα.... αλλα το αυτοκινιτο ειναι τωρα περιπου 3 χρονια τουρμπισμενο και ακομα ζει και οργωνει (με τις αναλογες συντηρησεις βεβαια)...... ο kammenos ισως τον ξερει αν δεν το πιστευεις.... ειμαστε απο το ιδιο χωριο Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2008, 13:20:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ επιμένω προχειρότητες σε μια τέτοια αναβάθμιση δεν χωράνε.
Αν νομίζεις πως μια καλή εξαγωγή είναι μόνο για άλογα κάνεις λάθος.
Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να τα προσέξεις εάν θέλεις ένα λειτουργικό σύνολο το οποίο θα το κυκλοφορείς κάθε μέρα χωρίς προβλήματα να μπορείς να το πατάς όποτε θες αλλά και χωρίς συχνές επισκέψεις στα συνεργεία.
Με αυτή τη λογική τα 2000ευρώ που θες να διαθέσεις είναι πολύ λίγα για κάτι αξιόπιστο.
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2008, 13:22:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kai Ξαναρωταω

εχετ δει τετοιο 206-307 με κοστος 2-2500 ερυρω που να ειναι εξω στο δρομο και να δουλευει?? αν ναι που ειναι ?

γιατι και εγω τοσα χρονια ακουω πολλα αλλα δε βλεπω τιποτα
Επιστροφή στην κορυφή
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2008, 13:56:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
kai Ξαναρωταω

εχετ δει τετοιο 206-307 με κοστος 2-2500 ερυρω που να ειναι εξω στο δρομο και να δουλευει?? αν ναι που ειναι ?

ναι κατα καιρους πολλα τουλαχιστον στην πατρα αλλα μετα απο 2,3,4 μηνες κατα συμπτωση εξαφανιζονται.................. δεν κανεις βελτιωση τετοια με τοσο λιγα χρηματα.... .- αν ηταν ετσι ολα τα 206 τουρμπο θα ηταν... τι να λεμε τωρα.....

Επιστροφή στην κορυφή
StorM_GmA (Ευριπίδης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) Dynamique (2006)

Ένταξη: 21 Αύγ 2003
Τόπος: Αθήνα - Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2008, 14:38:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο συνεργείο που είχα βάλει την σκούπα, είχα ρωτήσει τιμές για turbo ώστε να ξέρω πού περίπου παίζουν οι τιμές και μου είχε πει τα παρακάτω:

25άρα τουρμπίνα Garrett
πολλαπλή εξαγωγής
down pipe
πρόγραμμα
intercooler
σωληνώσεις
αντικόφτης
μπεκ
σκάστρα
ρυθμιστής πίεσης βενζίνης

5.000-5.500ευρώ για να πάει το 1.6 16v μοτέρ στα 150 άλογα. Για 200 άλογα ήθελε και εκκεντροφόρους κτλ κτλ αλλά δεν μου είπε τιμή (ούτε ρώτησα!).

Τώρα, το πώς θα γίνει με 2-3.000ευρώ, το 1.4 να πάει 170-200 άλογα, δεν το γνωρίζω! Δηλαδή μισά λεφτά, σε μοτέρ με μικρότερες ανοχές, να βγάλει κάποιος περισσότερα άλογα. Να επισημάνω πως η τιμή που μου έδωσε ο μάστορας ήταν για καινούρια πράγματα αλλά προφανώς όχι και καμιά τρομερή ποιότητα. Π.χ το intercooler μου είχε πει ότι το έφερνε από Σουηδία (???) ή κάτι τέτοιο...μάρκα δεν μου είπε οπότε τρέχα γύρευε. Η τιμή ήταν τελική, με εργατικά μέσα, μπιχλιμπίδια κτλ. Δεν θέλω καν να φανταστώ πόσο θα πήγαινε η τιμή αν όλα τα προιόντα ήταν επώνυμα ή έστω πολύ καλής κατασκευής από κάποιον σίγουρο μάστορα. Και όλα αυτά για 40 αλογάκια που δεν θα είναι και τα πιο αξιόπιστα...

http://i151.photobucket.com/albums/s139/StorM_GmA/turboOffer.jpg
Να και το χαρτάκι που μου είχε δώσει... είναι προφανές ότι εκτός από πτυχείο μηχανολόγου/μηχανικού, έχει και Proficiency ο μάστορας!

...sine Diabolo nullus Dominus...
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
lambrosp 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Δεκ 2008, 00:18:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να και το χαρτάκι που μου είχε δώσει... είναι προφανές ότι εκτός από πτυχείο μηχανολόγου/μηχανικού, έχει και Proficiency ο μάστορας![/quote]

Laughing Laughing Laughing Rotfl Rotfl
Πω πω .......τι να πω!!!!
Πάλι καλά που δεν έκανες τίποτα φιλαράκι. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
lambrosp 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Δεκ 2008, 00:19:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
volvos έγραψε:
kai Ξαναρωταω

ναι κατα καιρους πολλα τουλαχιστον στην πατρα αλλα μετα απο 2,3,4 μηνες κατα συμπτωση εξαφανιζονται.................. δεν κανεις βελτιωση τετοια με τοσο λιγα χρηματα.... .- αν ηταν ετσι ολα τα 206 τουρμπο θα ηταν... τι να λεμε τωρα.....

Ανοίγουν οι μάντρες και τα καταπίνουν.!!!
Επιστροφή στην κορυφή
lambrosp 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Δεκ 2008, 00:30:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
Εγω αν και εξω απο τον χορο οπως λετε δεν πιστευω οτι ειναι τοσο δραματικά τα πράγματα. Αντε και να μην βγει φτηνα φτηνα 2000 θα βγει 2700.. απο τα 5-6000 ειναι μισά λεφτα.

Παντος εκτός απο 1-2 πραγματακια που χρειαζοντε προσοχή για να μην γίνει ζημειά στον κινητηρα (προγραμμα εγκεφαλος) τα περισσότερα χρηματα πανε τζαμπα σε καινουρια πραγματα.. παραδειγματα?
Γιατι να βάλω επώνημο ιντερκουλερ? δεν βαζω ενα φτηνιάρικο ή ενα μεταχειρισμενο? κολαρα σωλήνές φτηνους ή ακομα και μεταχειρες..
εξαγωγή? αντι να πάρω απο καποιο κιτ μια πανακριβη, βρισκω μεταχειρα ή πατεντα με πλακακι.. Εξάτμιση? βρισκω 2-3 μεταχειρα κομμάτια (μεσαια τελικα κτλ) ή ελληνική κατασκευη σε κανα εξατμισά..

αν υπολογίσετε πόσα πραγματα απο αυτα που ανέφερα πεφτουν στην μισή τιμη και χαμηλότερα αν τα πάρεις μεταχειρα... ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΠΗΡΕΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΕΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ? ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ !!! Confused

δηλαδή αν βαλω φτηνιάρα εξατμιση ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΜΠΟ? ή αν κοτσάρω την τουρμπινα σε πλακακι ΘΑ ΞΕΚΟΛΗΣΕΙ και θα παρει τον κινητηρα παραμαζομα?? ε δεν ειναι τοσο δραματικά τα πράγματα..

ΣΥΜΦΩΝΩ οτι σε 2-3 λεπτα σημεια οπως ειπα παραπανω θελει προσοχή. μπεκ που να επαρκουν, παραλληλο εγκέφαλο σωστα ρυθμιζμενο, να μην στεγνώνει το αμαξι ουτε να μπουκώνει.. αυτα ειναι συμαντικα και ουσιαστικα.. απο κει και περα αν βαλεις το σουπερ ντουπερ χταποδι ή μια απλη εξαγωγή μονο στα αλογα παιζει σημασία...

Φίλε AlienHack ακου που θα σου πώ.
Δεν ξέρω τι σου λένε οι φίλοι σου και σου πιπιλάν τα αυτια λέγοντας σου ,κάντο-κάντο!!!!Πάντως να ξέρεις ότι αν θα μπορούσες με τα 2000Ευρώ να το τουρμπίσεις εγώ θα ήμουν ο πρώτος που θα σου έλεγα να το κάνεις.Είμαι fan του τουρπίσματος και ειδικά στα 206.Δυστηχώς όμως δεν γίνεται με τα λεφτά που υπολογίζεις.Αν θα μου έλεγες για 4,5 -5000Ευρώ........τότε ΝΑΙ γίνεται.
Χωρίς πιστόνια-μπιέλες και με όλα τα άλλα τα 1.6 μοτέρ μας μπορούν να δίξουν με πίεση έως και 0.9bar κοντά στα 190-200 άλογα.Με 28άρα τουρμπίνα ή και 170-180 με 25άρα.
Τώρα αν και πάλι δεν με πιστεύεις ........δοκίμασε και εδώ είμαστε να μας πείς τις εντυπώσεις σου!!!.
Φιλικά πάντα.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Δεκ 2008, 11:39:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μου πιπιλάει κανενας τα αυτια βρε. Μονο με εσας μιλάω απο δω μεσα. και απλος κάνω συζήτηση. 4-5 χιλιάρικα ειναι αρκετα λεφτάκια για να ρίξεις σε ενα 8χρονο αμάξι.. Sad

καλύτερα να ριξω 1-2 χιλιάρικα σε ζαντες bodykit κτλ τελικα...
Confused

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 5 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης