PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΔΙΠΛΩΣΕ...........
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάρ 2003, 06:22:12    Θέμα δημοσίευσης: ΔΙΠΛΩΣΕ........... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιποοννννννν........

Θελω να αναφερω μια εμπειρια μου που ειχα σημερα το βραδυ.

Γυρνωντας λοιπον απο την συναντηση που ειχαμε στην Θεσσαλονικη και σιγκεκριμενα στο Vilage Center με τα υπολοιπα μελοι του Club,και ενω στην γνωστη αναβαση Καστανιας ο δρομος ειχε στεγνωσει και δεν υπηρχε ιχνος ομιχλης.....επαθα το εξης.... Exclamation Exclamation Exclamation

Απο την μερια της Βεροιας ανεβαινωντας ο δρομος καθαρος και στεγνος,το 106 πετουσε.Οχι σε ρυθμους αγωνα αλλα μπορω να πω σχετικα γρηγορα με βαση την κινηση που δεν υπηρχε λογο των ημερων.

Φτανωντας λοιπον στην κορυφη του βουνου στα εκχιονιστηκα μηχανηματα και περνωντας την κατηφορα........Μετα απο τον σταθμο των εκχιονιστηκων ο δρομος εχει μια κατηφορικη ευθεια που στο τελος της κλεινει σε αριστερη κλειστη αρκετα.

Προσπερναω 1-2 αυτοκινητα και στο τελος φρεναρω για να μπω,κατεβαζωντας σε 3 ταχυτητα απο 5.

Φυσιολογικα πραγματα δηλαδη οπως καθε φορα..........

Αφηνω το φρενο λοιπον και ξεκινωντας η στροφη παταω γκαζι και ΄΄κλεινω΄΄αφου δεν ερχωταν κανενας απο το αντιθετο ρευμα......

Εκει λοιπον εγινε αυτο που δεν περιμενα................

Το 106 διπλωσε τοσο ακαριαια που ηταν αδυνατων να το μαζεψω......

Ο κ@λος προσπερασε το μπροστα μερος χωρις δευτερη κουβεντα.

Αφου λοιπον το ενστικτο ελεγε οτι δεν μαζευετε με τιποτα λογο και αιφνηδιασμου και αφου ολοκληρωσε μισο τετ-ακε το ποδι πηγε στο φρενο τα δαχτυλα στα αλαρμ και το αριστερο χερι στον διακοπτη των φωτων για κατεβασμα στην μεσαια σκαλα για να μην πανιασω τους υπολοιπους που κατεβαιναν.

Το αποτελεσμα ηταν μισο τετ-ακε πανω στο ρευμα μου ευτηχως χωρις να ακουμπησω πουθενα.

Στην ολη φαση το αυτοκινητο μου εδωσε εντυπωση οτι ηταν αρκετα ασφαλες λογο και του κλοβου ασφαλειας και των καθισματων με τις ζωνες.

Με λιγα λογια δεν μου περασε καν απο το μυαλο οτι θα χτυπησω...Και αυτο για μενα ειναι βασικο.Το μονο που κοιτουσα ηταν πως να σταματησω το αμαξι χωρις το ανχως του τραυματισμου κτλ.

Το αλλο ειναι οτι τελικα τα 106 ειδικα επειδη μου ετυχε και το λεω ειναι οτι ειναι πολυ ζηγησμενα και γυρισε σαν να ειχε το βαρος του ΑΚΡΙΒΩΣ στο κεντρο του ουρανου...Δηλαδη ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΝΤΡΟ χωρις μουρες ή υπερβολικα πλασαρεισματα με τις πορτες με αποτελεσμα πλαγια στα βραχια.

Το καλο ηταν τελικα οτι εκοψα αρκετα ρυθμο μετα απο αυτο πραγμα καλο γιατι κατεβαινοντας απο την μερια της Κοζανης ο δρομος ηταν γεματος υγρασια και σε καποια φαση το κακο θα γινοταν χωρις να ειμαι τοσο τυχερος λογο χιλιομετρων.

Αποτελεσμα...................ΟΤΑΝ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΗΣΗΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Μπορει να κανετε ενα σκασμο χιλομετρα και να ειναι ολα ελενχωμενα και προβλεψημα αλλά καποια στιγμη θα σας αιφνιδιαση.............

Και το καλυτερο.............Ποιο κατω........σε μια φουρκετα αριστερη ενα FIAT COUPE με τις πορτες πανω στις μπαριερες.......Μαλλον το ιδιο με εμενα,απλα ηταν ποιο ατυχος αυτος.

Το ολο γελοιο στη υποθεση ηταν ο πισω απο εμενα στο τετ-ακε ενα PEUGEOT 307 ο οποιος πλακωθηκε στα φρενα ενω ειχε μεγαλη αποσταση απο εμενα και με το που γυρισε το 106 και πεσανε τα φωτα μου επανω του,ειχε τεντωσει τα ματια και ανοιξε το στομα.

Αυτον πρεπει να του κοπηκε η περιοδος Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάρ 2003, 08:46:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ήσουν Θεσσ/νίκη το ΣΚ ? τι δεν πήρες κάνα τηλ ?

Εγώ ανέβηκα τη Δευτέρα και μόνο στο πήγαινε μου έφυγε 2 φορές το αμάξι. Στην πρώτη πάτησα σε ... πετρέλαιο που μετά είδα ότι έφευγε από βτιοφόρο (κακοσυντηρημένο) και του έφευγε ΜΟΝΟ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΡΟΦΕΣ προφανώς από την υπερχείλιση.......... Μου έφυγε με τα 4 προς τη μπαριέρα αλλά με πάτα - άσε - πάτα - άσε στο γκάζι βρήκε πρόσφυση και πάνω στην άσπρη γραμμή της μπαριέρας ξαναέπιασε.
Και το δεύτερο ήταν σε μια κατηφορική μισό-φουρκέτα όπως μπάινουμε στη Βέροια, εκεί μου έφυγε επάνω σε νερά που.... έτρεχαν από τρακτέρ από ένα ρυμουλκούμενο που είχε !! μιλάμε για πολύ νερό να τρέχει..
Λέω στο παπού "Τρέχει η Βάνα, μπάρμπα!!" , "το ξέρω" μου λέει, "το αδειάζω.........."

Πάντως εσύ είσαι στη μια άκρη (πολύ σκληρό) και εγώ στην άλλη, αφού τα αμορτισερ μου είναι ΤΕΛΕΙΩΣ OFF. Στην έθνική τα μπροστινα ιδίως αμορτισερ δε δουλέουν καθόλου.. Πλέει τελείως....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάρ 2003, 12:58:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά όλα χθες βράδυ γίναν; Laughing
Εγώ αντίθετα χθες πηγαίνοντας στο Village από το δρόμο της Χαλκιδικής ήμουν πατητός χαλαρά 150 τεστάροντας επιταχύνσεις. Cool Μειώνω για να στρίψω δεξιά, κατεβάζω από 5η σε 3η και μπαίνω χαλαρά (ψιλομπαντούλα) στη γέφυρα. Γκάζι με 3η, προσπέρασμα σε έναν που ήθελε να πάει προς Θέρμη, ανάβει κίτρινο, έχω βγάλει ήδη δεξί φλας και άντε να πάρω την στροφούλα μου με ολίγη μπάντα. Έλα όμως που δεν είχα δει το κοντέρ οτι έγραφε 80 και νόμιζα οτι πήγαινα με λιγότερα... Και το στρίβω... Φλερτάρω πρώτη (αριστερή) μπαριέρα, ανάποδο... ολίγο δεξιά μπαριέρα, ξανά ανάποδο... ολίγη ευθυγράμμιση, τρίτο ελαφρύ ανάποδο και έφυγα κύριος. Όλα πήγαν καλά τελικώς, δεν ακουμπήσαμε πουθενά, και μπορώ να πω οτι το ευχαριστήθηκα, δεν φοβήθηκα όσο περίμενα αν και μετά είχα ένα ψιλοτρέμουλο, το αυτοκίνητο φάνηκε οτι είχε κι άλλα περιθώρια (!!!) για πιο ακραίο handling και κράτημα, και μάλιστα μου ήρθαν στο μυαλό κάτι λόγια του GIANNHS206 για σχέση τιμής με άλλα αυτοκίνητα και πολύ ακριβής (καλής) ανάρτησης του 206 από την μαμά. Very happy Επίσης το μόνο που άκουσα εκείνη την στιγμή, ανάμεσα στο πρώτο και δεύτερο ανάποδο, ήταν τα λάστιχά μου να στριγγλίζουν (και ήταν δυνατότερο από κάθε άλλη φορά), ενώ κάτι πράγματα στην θέση μπροστά από το κάθισμα του συνοδηγού πετούσαν!!
Και τα αντανακλαστικά οκ, από ότι φάνηκε, ασυναίσθητα κοιτούσα κάθε φορά τον δρόμο (δηλαδή εκεί που ήθελα να στρίψω) αν και ακαριαία το μάτι πήγαινε και στην εκάστοτε πλαϊνή μπαριέρα. Rolling eyes

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΡΙΟΙ. Cool

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάρ 2003, 13:09:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευτυχώς Νίκο που δεν είχε κίνηση ο δρόμος και ήσουν αρκετά τυχερός μπορώ να πω. Άντε άναψε κανά κεράκι τώρα... Shocked
Και το καλύτερο αμάξι μπορεί να σε προδώσει. Confused

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάρ 2003, 20:32:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

glf έγραψε:
Ήσουν Θεσσ/νίκη το ΣΚ ? τι δεν πήρες κάνα τηλ ?

Εγώ ανέβηκα τη Δευτέρα και μόνο στο πήγαινε μου έφυγε 2 φορές το αμάξι. Στην πρώτη πάτησα σε ... πετρέλαιο που μετά είδα ότι έφευγε από βτιοφόρο (κακοσυντηρημένο) και του έφευγε ΜΟΝΟ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΡΟΦΕΣ προφανώς από την υπερχείλιση.......... Μου έφυγε με τα 4 προς τη μπαριέρα αλλά με πάτα - άσε - πάτα - άσε στο γκάζι βρήκε πρόσφυση και πάνω στην άσπρη γραμμή της μπαριέρας ξαναέπιασε.
Και το δεύτερο ήταν σε μια κατηφορική μισό-φουρκέτα όπως μπάινουμε στη Βέροια, εκεί μου έφυγε επάνω σε νερά που.... έτρεχαν από τρακτέρ από ένα ρυμουλκούμενο που είχε !! μιλάμε για πολύ νερό να τρέχει..
Λέω στο παπού "Τρέχει η Βάνα, μπάρμπα!!" , "το ξέρω" μου λέει, "το αδειάζω.........."

Πάντως εσύ είσαι στη μια άκρη (πολύ σκληρό) και εγώ στην άλλη, αφού τα αμορτισερ μου είναι ΤΕΛΕΙΩΣ OFF. Στην έθνική τα μπροστινα ιδίως αμορτισερ δε δουλέουν καθόλου.. Πλέει τελείως....

Που να ξερω οτι εισαι Θεσσαλονικη ρε Question Question Question Τα νυχια μου να μυρισω Question Laughing

Νικο οταν ειμαι σταματημενος και στριβω το τιμονι με το αυτοκινητο αναμενο να δουλευει δηλαδη το υδραυλικο κανει εντονο θορυβο κρακ-κρακ-κρακ.Σημερα που το πηρα ξανα δεν το εκανε αλλα εχει μια ταση να το κανει.Ξερεις τι μπορει περιπου να ειναι Question Στην αρχη φανταστηκε για κρεμαγιερα αλλα μετα σκεφτηκα τα Upermount που ειναι κατω απο τον θολο μηπως αυτα θελουν αλλαγη.Αυτα εχουν ρουλεμαν για να στριβουν ολο το γονατο οταν στριβεις το τιμονι.Θα το κοιταξω την Τριτη.Και στην οπισθεν οταν παω να ξεκινησω το κανει αρκετα εντονα.Τι να πω δεν ξερω.
Εν το μεταξυ μιλησα σημερα με τον Ζαχο απο την Αλεξ/πολη που τρεχει με Williams και μου λεει οτι θελουν αλλαγη οι αρθροσεις της κρεμαγιερας για να ειναι ποιο αμεση.Και εκτος αυτου με το χαμηλωμα υπαρχει πιθανοτητα να χανουμε καμπερ μισο περιπου.Θα κοιταξω να δω τι ακουγετε και μετα μαλλον θα παραγκειλω αρθρωσεις απο το 106 Maxi.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάρ 2003, 00:57:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Το 106 διπλωσε τοσο ακαριαια που ηταν αδυνατων να το μαζεψω......

Φανταστείτε λοιπόν έναν συνηθισμένο οδηγό στο τιμόνι αυτοκινήτου με σκληρή ανάρτηση.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάρ 2003, 16:07:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε Μίλτο όμως αν είχε χαλαρή ανάρτηση δεν θα του είχε φύγει στις μπαριέρες με τα 4?????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάρ 2003, 20:17:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ειχα μαλακη αναρτηση μπορει να μην εφευγε αλλα υπο αλλες συνθηκες στα πολλα αν φυγει δεν μαζευετε οπως ενα στημενο αμαξι.Αυτο διπλωσε λογο υγρασιας που ειχε ο δρομος μεσα στην στροφη και δεν το αντιληφθηκα.Δεν ηταν βρεγμενος για να φανει.Ισα που αρχισε να γκριζαρει η ασφαλτος.Και κατι ακομα.............Το αμαξι δεν εφυγε με τα τεσσερα.Αν εφευγε με τα τεσσερα θα εφευγα απο τον δρομο.Το 106 γυρισε απλα ακαριαια.Αυτο εγινε λογο και των αρνητικων καμπερ μπροστα που βιδωνουν την μουρη.Απλα με το που πατησε στην υγρασια το πισω μερος προσπερασε το εμπρος ΑΚΑΡΙΑΙΑ.Απλα πρεπει να αρχισουμε ολοι να υπολογιζουμε οταν λενε οτι ενα αγωνιστηκο αμαξι δεν ειναι για καθε μερα.
Αν ειχα σλικ ή Idermidiate τοτε θα εστριβε Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάρ 2003, 00:47:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
Ρε Μίλτο όμως αν είχε χαλαρή ανάρτηση δεν θα του είχε φύγει στις μπαριέρες με τα 4?????

Όχι γιατί θα προειδοποιούσε! Τα αγωνιστικά δεν προειδοποιούν, αν χαλαρώσεις την έβαψες!

Παιδιά μην μπερδεύεστε!
Το καλύτερα στημένο αμάξι είναι αυτό που στήθηκε σύμφωνα με τις ανάγκες, τις ιδιαιτερότητες και τις ικανότητες του οδηγού (αλλά και του δρόμου που θα οδηγηθεί)! Και αυτό είναι κατόρθωμα να το κάνουν ακόμη και οι καλύτερες αγωνιστικές ομάδες.
Και κάτι ακόμη: Και ο καλύτερος οδηγός είναι άνθρωπος, δεν είναι Θεός. Όλοι οι άνθρωποι έχουν τις "στιγμές" τους. Για πολλούς είναι και η τελευταία τους (πχ Τοϊβόνεν, Σένα κλπ).

Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάρ 2003, 11:16:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπραβο ρε παληκαροι με τα στροφιλικια!!!!!!!!!
ρε δεν σας εχω πει να κοψετε τις ΜΑΛ@@@ΕΣ με τις στροφες και τα γκαζια ???
οταν λεω καλυτερα να το σκατε στην ευθεια οπως εγω για παραδειγμα Very happy Very happy Shocked Laughing Laughing δεν ακουτε!!!
ρε αμα σου κατσει η στραβη στην στροφη δεν την γλιτωνεις και εναποθετεις τις ελπιδες σου στον Υψιστο!αμα αρχισουν τα τετ-ακε αντιο ζωη!
ενω στην ευθεια το σκας πιανεις καμια 200αρα σου πεταγεται ο τρελος ,πατας λαδια και νερα και τι κανεις??!!!τραβας ενα δυνατο φρεναρισμα και τα abs με τις τετραπιστονες Laughing Laughing Shocked Cool Cool αναλαμβανουν την διασωση της καταστασης!!!!
το καλυτερο βεβαια ειναι να μην τρεχεις αλλα αφου σας τρωει που σας τρωει καντε το καπου με ασφαλεια!!

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάρ 2003, 12:40:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραιος ο dany!!!!!!!

Eγω γιατι νομιζετε οτι εχω φαγωθει για το Track day???

Για να το κανω με ασφαλεια.....!!!!!! Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάρ 2003, 14:22:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
ρε δεν σας εχω πει να κοψετε τις ΜΑΛ@@@ΕΣ με τις στροφες και τα γκαζια ???
οταν λεω καλυτερα να το σκατε στην ευθεια οπως εγω για παραδειγμα Very happy Very happy Shocked Laughing Laughing δεν ακουτε!!!
ρε αμα σου κατσει η στραβη στην στροφη δεν την γλιτωνεις και εναποθετεις τις ελπιδες σου στον Υψιστο!αμα αρχισουν τα τετ-ακε αντιο ζωη!
ενω στην ευθεια το σκας πιανεις καμια 200αρα σου πεταγεται ο τρελος ,πατας λαδια και νερα και τι κανεις??!!!τραβας ενα δυνατο φρεναρισμα και τα abs με τις τετραπιστονες Laughing Laughing Shocked Cool Cool αναλαμβανουν την διασωση της καταστασης!!!!
το καλυτερο βεβαια ειναι να μην τρεχεις αλλα αφου σας τρωει που σας τρωει καντε το καπου με ασφαλεια!!

Τι το θελω για την ευθεια ρε Ντανι...................

Να δεις σοκ σε αγωνα να πηγαινεις γρηγορα με δυνατο αμαξι και να σε περνανε υποδιεστερα αμαξια με ουτε τα μισα σου αλογα απο εξωτερικη και να κανουν ζεσταμα και να λες που ηρθα εδω........

Στην ευθεια ολα καλα ειναι και γρηγορα....απο εκει και περα τι γινετε....

Φαντασου εσυ τωρα με μοτερ 160+ και σε καμια αναβαση απο γνωστο βουνο να σε φαει λαχανο ενα 106 1300 απλο με μια αναρτησουλα και να μην μπορεις να δικαιολογησεις τον εαυτο σου πως ειναι δυνατων να μην μπορεις ουτε να τον ακολουθησεις.......αστα αστα...

Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 00:59:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προσέχετε παιδιά!!Εγώ αυτό το τριήμερο όπου έβρισκα στροφή με ασφάλεια από όλες τις απόψεις το γύριζα!!!Καλά ήταν!
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 17:53:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι Γιαννη μου και εγω το γυριζω οποτε θελω και παιζω ετσι,αλλα εδω μιλαμε για πολλα χιλιομετρα εκει δηλαδη που πας με γραμμες και ενα κλικ πριν το οριο και δεν περιμενεις να σου φυγει.Για τετοια περιπτωση μιλαω.Οταν θες να το διωξεις εσυ ,πανω κατω το περιμενεις και σου αρεσει..Αλλα οταν δεν το περιμενεις και αιφνηδιαζεσε ειναι αλλιως.Και ειδηκα αν τα χιλιομετρα ειναι πολλα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 21:15:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι Νίκο είναι σίγουρα μια πολύ περίεργη εμπειρία!Μου συνέβη και εμένα αλλά όχι με πολλά και ήρθε εύκολα!Το δικό σου που σου επιτρέπει κιόλας να πας γρήγορα αν σου φύγει δύσκολα τα πράγματα!!
Επιστροφή στην κορυφή
Petros (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) ΧS2 (2002)

Ένταξη: 16 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα - Βριλήσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 23:33:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

O "Λέων" δαγκώνει και ειδικά το 106. Το χιλιοτρακοσαράκι Rallye, ήθελε να το σέβεσαι όπως το εικόνισμα της Μεγαλόχαρης Wink . Ταρζανιές, φρενιές και άλλα καουμποϊλίκια στις στροφές δε συγχωρούνταν με καμία Παναγία (όπως βλέπω έως τώρα και το 206 δε διαφέρει πολύ).

Κοινώς "αφού ρε φίλε με ήρεμες κινήσεις στρίβω σαν τρένο, τι θες τα τσαλίμια;;; Πάρε τότε ένα τετακέ να το έχεις όλο δικό σου!". Εξού και τα δεκάδες ραλλιά που τέλειωσαν άδοξα την καριέρα τους αγκαλιά σε μπαριέρες, κολώνες και δέντρα, δίνοντας κακό όνομα στο λιονταράκι, ενώ κανονικά έφταιγε ο χρήστης!

Ευτυχώς το έμαθα χωρίς να το πάθω (πάντα κινιόμουν ένα κλικ κάτω από τα όρια του Rallye, δηλαδή ένα κλικ πάνω σε σχέση με σχεδόν οτιδήποτε άλλο σε ακτίνα μερικών χιλιομέτρων Twisted evil ).

In Rallye I trust (παρόλο που το αποχωρίστηκα)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 08:58:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Petros έγραψε:
(πάντα κινιόμουν ένα κλικ κάτω από τα όρια του Rallye, δηλαδή ένα κλικ πάνω σε σχέση με σχεδόν οτιδήποτε άλλο σε ακτίνα μερικών χιλιομέτρων Twisted evil ).

Έχεις δίκιο, η Θεσσαλονίκη πέφτει λίγο μακρυά... Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 13:22:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
danielos έγραψε:
ρε δεν σας εχω πει να κοψετε τις ΜΑΛ***ΕΣ με τις στροφες και τα γκαζια ???

Τι το θελω για την ευθεια ρε Ντανι...................

Να δεις σοκ σε αγωνα να πηγαινεις γρηγορα με δυνατο αμαξι και να σε περνανε υποδιεστερα αμαξια με ουτε τα μισα σου αλογα απο εξωτερικη και να κανουν ζεσταμα και να λες που ηρθα εδω........

Στην ευθεια ολα καλα ειναι και γρηγορα....απο εκει και περα τι γινετε....

Φαντασου εσυ τωρα με μοτερ 160+ και σε καμια αναβαση απο γνωστο βουνο να σε φαει λαχανο ενα 106 1300 απλο με μια αναρτησουλα και να μην μπορεις να δικαιολογησεις τον εαυτο σου πως ειναι δυνατων να μην μπορεις ουτε να τον ακολουθησεις.......αστα αστα...

ρε βωβοι , κυρκοι και και λοιποι οδηγοι αγωνων που θα πατε να το τρεχετε σε αγωνες??
ετσι μονοι σας θα παιρνετε τα βουνα και αρχιζετε τις αναβασεις???και αν σκασει απανω στο βουνο κανενας ασχετος και αρχισετε να ροβολατε την πλαγια κουτροβαλωντας τι θα κανετε???
σωστα αυτα που λες ρε νικο για ραλλια 1300 και μιση ιπποδυναμη που μπορουν να σε καταπιουν πανω στο βουνο αλλα αυτα γινονται σε συνθηκες αγωνα!!
τρεχει κανενας εδω μεσα στο πανελληνιο και δεν το ξερω??
αν ειναι να παιρνω τα βουνα και τις ραχουλες για να μπορεσω να ευχαριστηθω το αυτοκινητο αστο εγω προσωπικα δεν θα παρω!!!
α!! και μια παρατηρηση δεν πανε ολα στην ευθεια!αλλα πανε και αλλα χανονται οπως ακριβως κατι παρομοιο ειναι αυτο που μου ειπες με τα ραλλια στις στροφες!!
εγω αν και εχω αρκετα ικανοποιητικη προσφυση στις στροφες δεν το πολυζοριζω γιατι ξερω οτι αν φυγεις θα φυγεις μια καλη και με πολλα χ.α.ω.
οποτε ασε εμενα να τρεχω στις ευθειες και στις στροφες του βουνου να με περναει κανενα ραλλι!!!

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Rally (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE 16v

Ένταξη: 15 Οκτ 2002
Τόπος: Καλλιθεα-Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 14:01:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε νικο αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι το πως γυρισε ο κωλος. για να γινει κατι τετοιο σημαινει οτι η μουρη δεν τραβουσε αρα η μπηκες και εκλεισες στην στροφη χωρις γκαζι η δεν ειχες πολυ γκαζι.αν ειχες γκαζι και ειχε υγρασια κατω το αμαξι θα εφευγε ευθεια. τωρα βεβαια εσυ ξερεις πως εγινε αλλα απο αυτα και μονο που γραφεις προσπαθω να βγαλω ενα λογικο συμπερασμα, γιατι γενικοτερα οσο πιο σφικτη αναρτηση τοσο πιο πολυ ισχυει ο νομος αν αφησεις γκαζι στην στροφη....θα δεις και το πισω μερος του αυτοκινητου!!!

SPEED AND TURN!!!

DO YOU SPEAK RALLYE???
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 14:04:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ντανι στην ευθεια δεν το γουσταρεις ενα αμαξι.Στο συνολο το γουσταρεις και γενηκοτερα σε στροφες.Το δικο σου πχ.Το κανεις βολτα και παει και γα** στην ευθεια.Γκαζια επυταχηνση κτλ.Αναιβενω μετα στο Subaru και το δικο σου μου φαινετε τσιγκαρλιδι μπροστα του.Μετα πας λεμε τωρα σε Μ3 και το Subaru δεν ειναι ουτε να το φτυσεις.

Ακου τωρα.Περνω το IMPREZA βολτα σε ευθεια και στροφες.Ε..καλα...γκαζια ωραια.Μετα οδηγαω το POLO TURBO φιλου με κοντα στα 200+ αναλογα την πιεση.....Και Γ@μω τα γκαζια.Κατι σε IMPREZA περιπου.Μετα ανεβαινω στο δικο μου και μου φαινετε ποιο αργο και απο τις 12 φιλες του ιζραηλ.Αλλα ολα αυτα μεχρι την πρωτη φουρκετα γιατι εκει η αισθηση που μου δινει δεν περιγραφετε με κανενα αμαξι απο τα 2 παραπανω Wink Αυτο μου το ειπε και ο Αδερφος μου που τα κυκλοφορουσε και τα δυο αμαξια.Μου λεει.......Το 106 ειναι αμαξι που σε οδηγικη απολαυση και αισθηση πανω απο ολα σου δινουν λιγα αμαξια απο τα οποια τα περισοτερα ειδικες κατασκευες πχ Lotus Seven.Βεβαια μπορει να με πειτε υπερβολικο αλλα σας προσκαλω οταν τυχη να κανω μια βολτα τον καθενα σας για να καταλαβετε αυτο που λεω.Ειναι σαν να κανετε Καρτ ενα πραγμα,αλλα σε λιγο μεγαλυτερο Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη
Σελίδα 1 από 9

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης