PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Supercharger (Κομπρέσσορες/rotrex/jackson κλπ κλπ)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2008, 15:33:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
λεφτα μονο για την εμφανιση θα εδινα οπως κ το εχω κανει Wink Wink .... για το μοτερ μου δεν εδινα σε καμια περιπτωση γιατι θα πηγαιναν τσαμπα...... Wink

Γιατι,για την εμφανιση δεν τα εδωσες τσαμπα?εχεις την εντυπωση πως οταν πας να το πουλησεις θα παρεις τα λεφτα σου πισω?το ποσο ωραιο γινεται ενα αυτοκινητο ειναι υποκειμενικο!γιατι το φτιαχνεις συμφωνα με τα γουστα σου!ενα καλοφτιαγμενο κ γρηγορο αυτοκινητο ομως,οπως κ να το κανουμε,ειναι ενα καλοφτιαγμενο κ γρηγορο αυτοκινητο.. Wink
σορρυ για το off topic..

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2008, 16:26:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
206kwn έγραψε:
λεφτα μονο για την εμφανιση θα εδινα οπως κ το εχω κανει Wink Wink .... για το μοτερ μου δεν εδινα σε καμια περιπτωση γιατι θα πηγαιναν τσαμπα...... Wink

Γιατι,για την εμφανιση δεν τα εδωσες τσαμπα?εχεις την εντυπωση πως οταν πας να το πουλησεις θα παρεις τα λεφτα σου πισω?το ποσο ωραιο γινεται ενα αυτοκινητο ειναι υποκειμενικο!γιατι το φτιαχνεις συμφωνα με τα γουστα σου!ενα καλοφτιαγμενο κ γρηγορο αυτοκινητο ομως,οπως κ να το κανουμε,ειναι ενα καλοφτιαγμενο κ γρηγορο αυτοκινητο.. Wink
σορρυ για το off topic..

δεν καταλαβες τι θελω να πω οποτε ας σου το κανω πιο λιανα Wink ..... το μοτερ μου ειναι το 1400 16v οκ μεχρι εδω??? ας πουμε οτι ριχνω πανω του οτι λεφτα εχω κ δεν εχω.... σου λεω οτι το κανω τουρμπο.... το πολυ 3 μηνες ζωη του δινω... ας πουμε οτι το κανω κομπρεσορ... αν οχι 3 μηνες το πολυ 6 μηνες ζωη του δινω.... ας πουμε οτι απλα του βελτιωνω τα σωθηκα... το χειροτερο value for money για εναν 14ρη κινητηρα τη στιγμη που πανω απο 125 αλογα δεν θα δειξει κ θα του εχω χωσει κανενα 4χιλιαρο...... οποτε??? τι μας μενει να τζολεψουμε??? την εμφανισηηηηη... οκ?? κ οσο για την πωληση δεν με ενδιαφερει να μπω σε τετοια διαδικασια γιατι δεν υπαρχει κατι καλυτερο στην κατηγορια του Wink κ εκτος απο αυτο δεν θελω να κανω κανεναν μαγκα πουλωντας του τετοιο μωρο..... Wink Wink Wink Wink Wink ... σορρυ για το offtopic κ απο εμενα αλλα επρεπε να απαντησω Embarassed ........

Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2008, 18:06:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
recife_rallye έγραψε:
206kwn έγραψε:

σορρυ για το off topic..

δεν καταλαβες τι θελω να πω οποτε ας σου το κανω πιο λιανα Wink ..... το μοτερ μου ειναι το 1400 16v οκ μεχρι εδω???

Ηθελα να ξερα ποιος σου μιλησε για 14αρι μοτερ....τελοσπαντων,ας μην το συνεχισουμε γιατι δεν βγαζουμε ακρη κ ειμαστε κ off topic..

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 14:27:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΤΑΡΧΑΣ δεν μιλαμε 1000% πρακτικά! , εννοώ δεν εχω 5000€ στην τσεπη να πάω τωρα.. ισως τα εχω σε 4-5 μηνες..

Αλλα συζήτηση να κανουμε και ισως καποια στιγμη απο αυτα που λεμε παρω την αποφαση να κανω μια τετοια μηχανική αναβάθμηση.. Καλο ειναι να ψάννομαστε ολοι και να μαθαινουμ-γνωρίζουμε τις επιλογες που εχουμε για όταν και αν ερθει η ώρα για αναβαθμηση.

Οποτε παμε παρακατω στην θεωρία μας. (* να αναφέρω οτι ειμαι υπερ της αποψης οτι στο δικο μου περασμενης γενιας 206cc δεν αξίζει να βαλω ενα ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ συστημα ειτε ροτρεξ ειτε turbο ειτε κινητηρα.. ΟΠΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ και οπως βγει)

Παμε λοιπον. ΙΣως να ηταν καλυτερα να γινει νεο thread "ANAΒΑΘΜΗΣΗ 206-307 - COmpressor VS Turbo VS RC ENgine" αλλα συνεχιζω εδώ.. - αν οι mod θελουν ας το μετατρέψουν σε νεο thread...

Εχω ενα 206 1.6 (ή ενα 307 1.6) 16v 110hp. Μεταχειρισμενο, και αντι να το πουλήσω 7000 και να βάλω αλλα 10 να πάρω ενα 207GT (που δεν παιρνεις 207GT με 17000€ αλλα τεσπα.. εστω ενος χρόνου μόνο μεταχειρισμενο σαν καινουριο..) αποφασίζω να κρατησω τον παπου μου (206-307) που ειμαι και συναισθηματικα δεμενος και με τα λιγότερα δυνατον χρήματα να φτάσω τουλάχιστον τα 160-170 αλογατα του RC.

TI ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΧΩ?? ΟΕΟ??

1. κομπρεσσορας (rotrex) - ΠΙΣΤΕΥΩ οτι με 1200€ βρίσκεις σκετο τον κομπρεσσορα και με αλλα 1000 βαζεις τα εξτρα μεταχειρισμενα πραματα που ισως χρειαστεις - μεταλική εισαγωγή, μπεκ, εξαγωγή 106 ραλυ κτλ..
Βαλτε και 600€ τα περαστικα

ΤΕΛΙΚΗ: 3000€
ΑΛΟΓΑ: 180-200
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ: ΜΕτρια , εξαρτατε τα μεταχειρισμενα υλικά ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΠΑΕΙ παντος.
ΠΡΟΒΛΗΜΑ: ηλεκτρικα-εγκεφαλος και aircondition

Μου φαίνεται σαν την ποιο "καθαρή" λυση , απλή τοποθέτηση οχι ιδιετερα τιτιζια με περιμενε να ζεσταθει περιμενε να κρυώσει κτλ, no lag .. ΑΛΛΑ χωρις ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ δεν παλευεται .. και ο εγκέφαλος? πως τον προγραματιζεις?

2. Τurbo - Light για την ακρίβια.. κόστος ας μας διαφοτήσουν καποιοι δεν γνωρίζω.. και ας μας πούνε και τιμή για μεταχειρισμένο που ισως βρεθεί. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν μου αρέσει η ιδέα των θερμικών φορτίων του τούρμπο και το lag και η δυσχρηστια στο περιμενε να ζεσταθει περιμενε να κρειώσει αλλα τεσπα. Αλλά ειναι μια λύση που μερικοι την θεωρουνε ποια εύκολη και καλή.

ΤΕΛΙΚΗ: ?€
ΑΛΟΓΑ: 180-200
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ: ΚΑΛΗ , εξαρτατε τα μεταχειρισμενα υλικά ΔΥΣΚΟΛΙΑ συντηρησης χρησης λογο θερμικων φορτίων
ΠΡΟΒΛΗΜΑ: περιμενε να ζεσταθει περιμενε να κρυωσει και extra θερμοτητα στον κινητηρα..

3. Κινητηρας απο 206 RC 180HP
- Πολύ καλη λύση ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ολοκληρο τροπετο (μισό εμπρος αυτοκίνητο) πραγμα δύσκολο. Εψαξα λίγο και βρήκα 206 RC ολοκληρο το αμαξι μεχρι και με 6000 απο εξωτερικό σε πολύ καλη κατασταση. αν το κοψεις σε τροπέτο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ τελονεια οποτε μονο τα μεταφορικά.. έστω 1000€ παμμε στα 7000€ , βγαλε και τα αποια λεφτα βγάλεις αν πουλήσεις τα ανταλακτικά του εστω οτι σου κοστίζει 5000.. και 700€ περαστικά. ΑΛΛΑ θα ειναι πολυ καθαρη δουλεια καθότι θα εχεις ΟΤΙ χρειαστεις απο την μηαχνη και απλα θα κατσει στο engine bay το δικό σου.

ΤΕΛΙΚΗ: 5500-6000€
ΑΛΟΓΑ: 180
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ: ΑΨΟΓΗ σαν να πήρες RC μεταχειρισμενο αλλα στο δικο σου αμαξομα
ΠΡΟΒΛΗΜΑ: κανένα - πολυ καθαρη μετατροπή

να αναφέρω οτι στην περιπτωση αλαγης μηχανης απο το RC ίσως συμφαιρει να μην κοπεί το αμαξι, να βρεθει ενα μεταχειρισμενο (απο ελλαδα καλύτερα για να μην υπάρχουν τελωνία) , να αγοραστει εστω 7500, να γινει τράμπα στις μηχανες με 1000Ε το πολύ και να πουλησεις μετα το RC με την μηχανη σου 1600 110 . Ε του πουστ.. δεν θα πιάσει 3500?? στο χαλαρο.. οποτε το κόστος παει στα 5000..

Δεν ξέρω ειναι πως θα σου κατσουν ολοι αυτοι οι οικονομικοι παραγοντες και τι θα βρεις . Αν εισαι τυχερος και βρεις φτηνο τροπέτο ή Φτηνο RC ισως και με 4000 σου βγει η δουλεια.

Για τα περαστικά ισως οι τιμές ειναι λίγο χαμηλές αλλα δεν μιλαω να γίνει η δουλεια στην αντιπροσωπεια. Αλλα σε καποιο φιλικο συνεργειο που δεν θα σφάξει...

ΟΠΟΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ας μου την πειτε. πιθανοτατα εχω πεσει εξω σε αρκετες. χοντρικα μιλαμε παντος.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. Για να μπει ο ROTREX πολοι λενε οτι θα υπάρξει προβληαμ με τον εγκεφαλο. ΣΤΟ light turbo δεν θα χρειαστει επαναπρογραματισμος? εκει γιατι δεν θα υπάρξει πρόβλημα?

ΚΑΙ δευτερη ερώτηση. Αν βάλω ROTREX ή Τουρμπο. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ να αλαχθει? τα μπεκ ΟΚ το καταλαβαινω αλλιος θα μενει στεγνο το αμαξι. ΑΛΛΑ! η εισαγωγή? πρεπει οποσδήποτε? δεν δουλευει αλλιος? νομιζω οτι δουλευει και αλλιος. Να αναφερω οτι ο γρηγορης που εχει το 106 με τον rotrex εισαγωγή χρησημοποιούσε την πλαστική μεχρι που κανε μια μικρη τρυπουλα και μετα την άλλαξε, αντεξε παντος η πλαστικη αρκετους μήνες και με την τρυπα ακομα μια χαρα δουλευε απλος σφυριζε (σαν σκαστρα!! χαχα Laughing δωρεαν κιολας) , τα φρενα? του 206cc ειναι μια χαρά πιστευω! μπρος πισω δισκοι. αξονας? ιμιαξόνια? δεν θα αντεξουν? πιστευω οτι μια χαρα θα αντεξουν. ισως και ο δισκος-πλατο αντεξει και το σασμαν.

ΑΡΑ φτανουμε στο συμπερασμα οτι τα ΑΚΡΟΣ αναγκαια τα οποια χρειαζοντε αλλαγή ειναι λιγα (μπεκ? επαναπρογραματισμος εγκεφαλου) . ΑΛΛΑ ισως σου βγαινουν προβληματα σιγα σιγα λογο ζορι που θα τρονε τα υπαρχοντα υλικα! το εργαλειο θα λειτουργει ομως.. και ετσι βαζεις τον rotrex με πολύ λιγα λεφτα ακομα και με 2000-2500 χιλιαρικα. ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ αντικαθυστας οταν εχεις λεφτα τα διαφορα περιφεριακα οπως εισαγωγη φρενα, σασμαν κτλ. Για μενα ακουγεται πολυ καλη λυση... ετσι κιαλιος μεταχειρισμενο εργαλειο 8 χρονων εχω... δεν εχω κανα 308RCZ!! Laughing να φοβαμαι να το ακουμπησω...
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 14:51:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://uk.youtube.com/watch?v=5Ycz3aPz2GI Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 15:02:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:

Αργυρη πολυ καλο,αλλα νομιζω πως το κοστος του ειναι μεγαλο για την περιπτωση του Αλεξανδρου..νομιζω πως ενα light-turbo θα εβγαινε πιο οικονομικα κ καλυτερα απο θεμα αξιοπιστιας..(για το προγραμμα εννοω) Confused

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 15:08:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:

2,2 είπαμε εμείς. Laughing Laughing Laughing

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 15:32:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ!!!!!!!!!!!!!

ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΤΕ ΤΑ 206 ΜΕ ΤΑ 307!!!!!!!!

Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ακομα και στο βιντεο που ανεβασε ο Αργύρης φαίνεται ότι οι λυσεις που μπορουν να εφαρμοστουν στο 307 χωροταξικα δεν γινονται στο 206!!!

αλλο αμαξι το ενα άλλο το άλλο!

γιατί πρεπει να γινονται όλα τα τοπικ μπαχαλο και να ειναι τα πάντα ανακατεμένα?!?!?!??!

σε αυτό το τόπικ ΛΥΣΕ ολες σου τις απορίες* για τον κομπρεσσορα στο 206

σε αυτό http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=3014 ΛΥΣΕ ολες σου τις απορίες* για τουρμπο στο 206 ιδιως στο 1600 και μάλιστα Light

και σε αυτό http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4305 ΛΥΣΕ ολες σου τις απορίες* για το 180αρι μοτερ / τροπέτο.

ανακατεμένα ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ ΠΟΤΕ!!

*χωροταξικες/κοστος/ηλεκτρικες/πως/τι/γιατι/κλπ κλπ

και κοφτε πια αυτή την σαχλαμαρα με τα ποπκορν!

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιαν 2009, 12:48:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

2 "κάπως" σχετικά βιδεο...

Citroen Saxo compressor
http://uk.youtube.com/watch?v=gibrcXrQoK8&feature=related

saxo vts turbo compressor
http://uk.youtube.com/watch?v=Vgsa3DLZ_nE&feature=related

Rolling eyes Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Πεμ 01 Ιαν 2009, 23:33:41, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιαν 2009, 13:50:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Copeland Compressors 111
http://www.youtube.com/watch?v=lRHkzSdjcFE&NR=1

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιαν 2009, 13:52:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελπίζω να καταφέρω να συναντήσω και το παιδί...
(εντάξει, 206 δεν είναι, αλλά είναι κοντά γενικά Laughing )

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιαν 2009, 21:29:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα ίδια έκαναν και στα Saxo...

Μου αρέσει πάντως γιατί όλοι βάζουν στο κοστολόγιο μόνο τα υλικά και μερικά υποτυπώδη έξοδα για ρύθμιση.

Παιδιά, χωνέψτε το:
Για να κάνετε τέτοια αναβάθμιση θα πρέπει είτε ο καλύτερος φίλος σας να είναι tuner και να ξέρει τί κάνει, είτε να πληρώσετε κάποιον και να είστε κωλόφαρδοι (όχι απλώς τυχεροί) ώστε να δουλέψει αυτή η παπάτζα ΚΑΠΟΤΕ.

Τα ανταλλακτικά είναι το φτηνό κομμάτι της υπόθεσης. Αλλά δυστυχώς είναι αποδεδειγμένο ότι το να δώσεις 2000 ευρώ σε ένα παλιό αυτοκίνητο για μια τέτοια βελτίωση είναι σαν να τα πετάς έξω από το παράθυρο. Γιατί ακόμη κι αν κάποτε δουλέψει, θα έχεις ανοίξει μια τρύπα στο νερό.

Σήμερα τόσα δεν δίνει ο κόσμος ΟΥΤΕ για τα 207GT/RC - 308GT σε βελτίωση.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιαν 2009, 23:22:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:

Ελπίζω να καταφέρω να συναντήσω και το παιδί...
(εντάξει, 206 δεν είναι, αλλά είναι κοντά γενικά Laughing )

πέρσι είχα συναντήσει ένα παλικάρι με σχεδόν ολόιδιο c2,εκείνο φορούσε κ 4πίστονα brembo ,μου είχε πει ότι όλη η μετατροπη κινητήρας/στήσιμο/βάσεις/μπλοκέ/εσωτερικό του βγήκε περίπου στα 29,000€ μαζί με το αμάξι κάπου στα 45.000€ περίπου.
το αμάξι πυροβολούσε κ ήταν πάρα πολύ καλά στημένο αλλά σε 3-4 βόλτες που κάναμε έκαψε πολλαπλασιαστή !το παλικάρι είπε ότι μάλλον κάηκε από κακή ποιότητα βενζίνης .

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιαν 2009, 01:02:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis27 έγραψε:
σε 3-4 βόλτες που κάναμε έκαψε πολλαπλασιαστή !το παλικάρι είπε ότι μάλλον κάηκε από κακή ποιότητα βενζίνης .
Ο εγκέφαλος του ίσως. Ο πολλαπλασιαστής, όχι. Smile

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιαν 2009, 10:24:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Ο εγκέφαλος του ίσως. Ο πολλαπλασιαστής, όχι. Smile

Με 45.000Ε για ένα C2 καίγεσαι ολόκληρος, όχι μόνο ο εγκέφαλός σου!

Ειλικρινά, αυτό το παλικάρι τί πιστεύει ότι κατάφερε εκτός από το να βάλει μπόλικα χρήματα στην τσέπη του βελτιωτή του;

Ας έπαιρνε μια μεταχειρισμένη porsche ή ένα καινούργιο S3 εν πάσει περιπτώσει...

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιαν 2009, 10:31:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε σεις κάποια πράγματα
δεν τα κάνεις με "λογική"
τα κάνεις επειδη γουσταρεις
επίσης μπορεί ο συγκεκριμένος πχ να χει λεφτα και για μια μεταχειρισμένη πορσε και για μια καινουργια και για ενα c2 τερας μαζι κλπ κλπ

ανεξάρτητα λοιπόν με το κόστος που αν κάποιος εχει τα λεφτα... το κάνει ή όχι και αν αυτα τα λεφτα θα τα στερησει από κάτι άλλο ή του περισσευουν κλπ κλπ... (που ειναι καθαρα προσωπικό θέμα του καθενός)... το θέμα ειναι αν μπορεί να φτιαχτεί τετοιο πραγμα που να δουλευει και που με λογική χρήση και (οχι καφρικο κάψιμο...) να εχει μια σχετική αξιοπιστία και να μην Κυριακή βόλτα Δευτερα συνεργείο... και φυσικά χωρίς να σου φάει κάποιος μαστορας λεφτα χωρίς να πάρεις αυτό που πλήρωσες...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιαν 2009, 10:40:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
ρε σεις κάποια πράγματα
δεν τα κάνεις με "λογική"
τα κάνεις επειδη γουσταρεις
επίσης μπορεί ο συγκεκριμένος πχ να χει λεφτα και για μια μεταχειρισμένη πορσε και για μια καινουργια και για ενα c2 τερας μαζι κλπ κλπ

ανεξάρτητα λοιπόν με το κόστος που αν κάποιος εχει τα λεφτα... το κάνει ή όχι και αν αυτα τα λεφτα θα τα στερησει από κάτι άλλο ή του περισσευουν κλπ κλπ... (που ειναι καθαρα προσωπικό θέμα του καθενός)... το θέμα ειναι αν μπορεί να φτιαχτεί τετοιο πραγμα που να δουλευει και που με λογική χρήση και (οχι καφρικο κάψιμο...) να εχει μια σχετική αξιοπιστία και να μην Κυριακή βόλτα Δευτερα συνεργείο... και φυσικά χωρίς να σου φάει κάποιος μαστορας λεφτα χωρίς να πάρεις αυτό που πλήρωσες...

Ειναι και αυτο η αλλη αποψη.
Παράυτα μολις το διαβασα πιο πανω δεν ηξερα πραγματικα πως να το σχολιασω.
Τι να πω.
45.000 για ενα c2. Crying or Very sad

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιαν 2009, 10:50:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βρε για σενα ειναι πολλά
για άλλον μπορεί να ειναι ελαχιστα

αλλος εχει φερραρι και φερει να πάρει και 2η για να ταιριάζει με το άλλο του κοστουμι
αλλος εχει λαμποργκινι και από ατμοσφαιρική την κάνει μπιτουρμπο
και παει λέγοντας

το θέμα ειναι να ξερουμε πώς / που / με τι ανταλλακτικά και με πόσα χρηματα μπορεί κάτι να φτιαχτεί και από 'κει και πέρα καθένας αποφασίζει αν θέλει ή όχι ή αν θεωρεί ότι αξίζει να κάνει κάτι κλπ κλπ

αν πχ κάποιος βγάζει 700ε το μηνα ουτε καν βιτιεσ θα πάρει
το πολυ πολυ κανα μεταχειρ σάξο 1400... και πάει λέγοντας...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιαν 2009, 11:11:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
το θέμα ειναι να ξερουμε πώς / που / με τι ανταλλακτικά και με πόσα χρηματα μπορεί κάτι να φτιαχτεί και από 'κει και πέρα καθένας αποφασίζει αν θέλει ή όχι ή αν θεωρεί ότι αξίζει να κάνει κάτι κλπ κλπ

Το θέμα είναι να ακούμε και καμιά φορά την γνώμη κανενός πιο ψύχραιμου γιατί μπορεί πάνω στον ενθουσιασμό μας να κάνουμε και κάνα λάθος... Wink

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιαν 2009, 11:17:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μα προφανώς
αλλά αυτό ειναι για μετα
αφου εχεις κάνει πρώτα το οικονομικό πρότζεκτ
και ειναι σχετικό για τον καθένα Wink

οπότε ας αφησουμε τουλάχιστον στο τεχνικό κομμάτι τα "φιλοσοφικά" και ας δουμε τα "τεχνικά" Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 7 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης