PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Supercharger (Κομπρέσσορες/rotrex/jackson κλπ κλπ)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2007, 10:12:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπερβολικά είναι για τέτοια βελτίωση... (για εμένα)

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2007, 10:17:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πως μετράς το τι αξίζει και αν είναι υπερβολικά?

με τα άλογα που θα πάρεις?
με την διατύρηση του χαρακτήρα του αυτοπκινήτου
με την οδηγισιμότητά του
με το τι θα καίει
με το πως θα βγουν τα άλογα στο δρόμο?

και τι άλλο θα είχες να προτίνεις που να έχεις το ίδιο "συνολικα" αποτέλεσμα? Question

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2007, 11:06:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πουλημα και αγορα ενος 206 RC... Laughing
Εναλλακτικα τοποθετηση ενος τροπετου RC αν και δεν ξερω κατα ποσο εφικτο ειναι ηλεκτρολογικα... Confused

Οχι τιποτα αλλο αλλα οπως και να το κανουμε το RC δεν εδειξε να βγαζει προβληματα...
Δεν θελω να υποννοησω οτι η Italtecnika δεν κανει καλη δουλεια απλα το ρισκαρεις; Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2007, 11:15:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στέλιο όπως εγραψα πιο πάνω όλα σχετικά είναι και έχουν να κάνουν με "τι ικανοποιεί και επαρκεί στον καθένα μας"

MEMsound έγραψε:
με το μοτερ του RC πας "βία" μέχρι τα 180~190 αλογα το πολύ χωρίς να χάσεις το πολιτισμένο χαρακτήρα του αυτοκινήτου σου.

με το rotrex μπορείς να έχεις άπειρη ροπή από χαμηλά και πάνω 200άλογα για πλάκα στα διλιτρα μοτερ.

άλλο το ένα
άλλο το άλλο

το κομπρεσσορ κιτ τοσο πάνε αλλα μιλάμε για κιτ εξωτερικού = κομπλε μελετημένα και σοβαρα φτιαγμένα και όχι "greek patenta tuning"...

ειναι ακριβό αλλά αν κάποιος ενδιοαφέρεται για τετοια αυξηση δύναμης είναι μονόδρομος (μαζί με το turbo, αλλά εκεί έχεις θερμικά φορτία που πρέπει να διαχειριστείς + το lag + δυστροπο χαρακτήρα στις στροφές, αλλά περισσότερα άλογα)

ο μόνος προβληματισμός (πέραν του κόστους που ξεφευγει τελείως) είναι και το aircondition (μιας και δεν ξέρω αν μένει χώρος για τον συμπιεστή του) οπότε Χρήστο ρώτα το και αυτό από πριν.

το μοτερ του RC είναι σαφώς πιο λογική επιλογή αλλά μιλάμε για λιγότερα άλογα (οχι οτι δεν είναι αρκετά βέβαια, μια χαρά είναι και τα 170+μαμα RC)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2007, 11:25:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
πως μετράς το τι αξίζει και αν είναι υπερβολικά?

με τα άλογα που θα πάρεις?
με την διατύρηση του χαρακτήρα του αυτοπκινήτου
με την οδηγισιμότητά του
με το τι θα καίει
με το πως θα βγουν τα άλογα στο δρόμο?

και τι άλλο θα είχες να προτίνεις που να έχεις το ίδιο "συνολικα" αποτέλεσμα? Question

Και στα 5 αυτά, για τα δικά μου δεδομένα, η τιμή των 7000 ευρώ, είναι υπερβολική. Δεν πετυχαίνεις το value for money. Ίσως να εξασφαλίζεις το θέμα αξιοπιστίας κλπ. κλπ. αλλά και πάλι, τα ακριβοπληρώνεις χωρίς λόγο (για εμένα)*.

Αν το όλο Rotrex πακέτο πλησίαζε τα 4.500 με 5000, τότε θα πλησίαζε το value for money (για εμένα)*.

Αν κάποιος βέβαια τα έχει τα λεφτά και δεν το βλέπει τόσο ακριβό, είναι σαφέστατα μια πολύ καλή επιλογή.

*Τα ίδια ισχύουν και με το 1400 που έχω τώρα, και αν είχα 2λιτρο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2007, 12:21:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μανθο κατα την δικη μου αποψη οτιδηποτε παραπανω απο τα αλογα του RC ειναι τουλαχιστον υπερβολη... Confused

Το λεω αυτο καθως το RC ακομα και με τις 17αρες,την μακρια 1η,κλπ,εχει στιγμες που σπινιαρει σαν χαζο οποτε αναλογιζεσαι τι θα γινεται σε ενα αλλο που θα εχει πιο μαλακο πισω αξονα,πιο μικρους τροχους και γενικα στησιμο που δεν ειναι για τοση δυναμη. Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2007, 13:06:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μα και για εμένα υπερβολή είναι, δεν διαφωνώ.
(αν και με το μπλοκέ το ανεξέλεκτο και βλακώδες σπινιάρισμα ελέγχεται αρκετά)

όμως δεν αρκούμαστε όλοι με τα ίδια άλογα, το ίδιο στήσιμο κλπ κλπ.

εμένα μου φτάνουν και μου περισσευουν ακόμα και τα 130κάτι του δικού μου (εκτός από τα ανοιχτά κομμάτια)
σε άλλον φαίνονται ελάχιστα.
άλλος παίρνει R1 και το τουρμπίζει και πάει λέγοντας...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)

Ένταξη: 13 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2007, 15:38:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kai egw den jerw akomi an tha to kanw. Ta lefta einai me topothetish syn fpa opote vgainoun ontws peripou ekei pou leei o Steve. Sorry gia ta greekglish. Alla eimai ejwteriko k den exei elinika to computer. Twra tous rwtisa kai gia anartisi frena a/c kai perimenw apantish. To thema einai oti einai anthrwpoi me sovarh texnognosia kai den tha sou kanoun douleia arpa kola. To an xreiazetai einai allo thema. H alithia einai oti den xreiazetai eidika stous elinikous dromous. Apla eimai se fash pou mporw na to kanw kai na ananewsw ti sxesh mou me to amaji giati tha einai allo amaji meta me poly ligotera xrimata apo oti na agoraza amaji paromoiwn epidosewn (kai kalytero kaka ta psemata) ergostasiako.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2008, 13:33:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
Οπότε η λυση κομπρέσσορα ειναι μονόδρομος για "σχετικα" ευκολα αλογα...

ειπαμε 1500 o rotrex & μεταλικη εισαγωγή & προγραμα εγκεφαλου , εξαγωγή- εξάτμιση.. δεν μπορει να βγαίνει πολυ πανω απο τα 3000... ειδικά αν στο θεμα χταπόδι εξάτμηση μπουν μεταχειρισμένα (εγω εχω ηδη το χταποδι απο ραλυ..)

γνώμες...?

Aλεξανδρε αμα ειναι να κανεις το αμαξι σου κομπρεσορατο κ να ειναι παπ***α σαν του φιλου σου(Πανος αν θυμαμαι καλα) κ να δωσεις τοσα λεφτα,τοτε καλυτερα να δωσεις ~4000 κ κατι λιγοτερα και να το κανεις light turbo! Rolling eyes Rolling eyes 0,6 με 0,7 bar με φλαντζα,extra μπεκ κ παραλληλο!Ποια η διαφορα....?Θα δουλεψει πολυ καλυτερα πιστευω..

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2008, 14:00:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλεξανδρε αμα το φτιαξεις κομπρεσορατο,ζήτω που καηκες...ειδικα και στο μάστορα του φιλου σου...

Τα χουμε υπεραναλυσει απο κοντα...

Οπως ειπε ο λευτέρης,ενα λαιτ τουρμπο δν ειναι καμμια επιστημη...ΜΕ λιγο προσοχή στη χρηση και συντηρηση μπορεις να μην ασχοληθεις με εισαγωγες./πιστονια και λοιπες μλκς...

Υ.Γ. νομιζω 4000 πολλα εβαλες λεφο...

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2008, 14:18:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω ειμαι υπερ του κομπρεσσορα,αρκει να μην το φτιαξει ο Χοχολης...
Ουτε θερμοκρασιες,ουτε κρυωματα,ουτε τιποτα.
Χωρος να υπαρχει και ολα γινονται,ασε που με τον κομπρεσσορα στροφαρει κιολας καλυτερα απο οποιαδηποτε 25αρα. Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2008, 14:23:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+απειρο υπερ λειτουργίας κομπρεσσορα... αρκει να ειστε σιγουροι οτι τα ηλεκτρικα / ηλεκτρονικα θα συνεργαστουν... Wink

υπάρχει βεβαια και το θεμα (=που) της τοποθετησης του συμπιεστη του aircondition... εκτός και αν ο ροτρεξ μπει απ την άλλη και φτιαχτει αξονας για να παίρνει κινηση... Confused

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2008, 14:25:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι αλλα σε εναν 14ρη κινητηρα μπαινει????? οι περισσοτεροι 14ρηδες ειναι.....ιδου το ερωτημα... σε εναν μαμα 14ρη 16v κινητηρα τι αλλαγες πρεπει να γινουν??? ποσο παει το ολο κουστουμι??? ποσο αξιοπιστος θα ειναι??? στην ελλαδα ποιος μαστορας θα κανει μια σωστη δουλεια σε κατι τετοιο???

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2008, 14:33:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δε πατε καλα....
βρεστε πρωτα καποιον να σας προγραμματισει τον 7.44 για κομπρεσορα και μετα μιλαμε

και οχι ο στελιος θα σας κλεισει το τηλ στη μαπα αν του το πειτε αυτο το πραμα Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2008, 14:55:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

βρεστε πρωτα καποιον να σας προγραμματισει τον 7.44 για κομπρεσορα και μετα μιλαμε.

Αυτο ειναι αληθεια!γι αυτο κ ειπα την πιο ευκολη λυση του light turbo.ευκολα κ σχετικα οικονομικα!

υ.γ Σταυρε εβαλα παραπανω για να ειμαστε μεσα 100%..

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2008, 14:57:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
σε εναν μαμα 14ρη 16v κινητηρα τι αλλαγες πρεπει να γινουν??? ποσο παει το ολο κουστουμι??

Πρέπει να ξεκινήσεις με άγραφο εγκέφαλο, διότι έχει πιο μπάσταρδο εγκέφαλο και από τον 7.44 που αναφέρει ο Τάκης, και σε παραμέτρους και σε κλειδώματα.

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2008, 15:14:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
206kwn έγραψε:
σε εναν μαμα 14ρη 16v κινητηρα τι αλλαγες πρεπει να γινουν??? ποσο παει το ολο κουστουμι??

Πρέπει να ξεκινήσεις με άγραφο εγκέφαλο, διότι έχει πιο μπάσταρδο εγκέφαλο και από τον 7.44 που αναφέρει ο Τάκης, και σε παραμέτρους και σε κλειδώματα.

κ μετα κ μετα????? Scratch Scratch Scratch

Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2008, 15:18:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μηπως να βαλεις ενα σετ καρμπυρατερια να τελειωνει το πανυγυρι??? Laughing Laughing Laughing

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2008, 15:20:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
μηπως να βαλεις ενα σετ καρμπυρατερια να τελειωνει το πανυγυρι??? Laughing Laughing Laughing

Σταυρε ο Αλεξ ειναι dj..δεν θα ακουει μετα τη μουσικη του... Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2008, 15:23:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:

σωστα τα λες αλλα ρωταω απλα κ μονο ενημερωτικα... λεφτα μονο για την εμφανιση θα εδινα οπως κ το εχω κανει Wink Wink .... για το μοτερ μου δεν εδινα σε καμια περιπτωση γιατι θα πηγαιναν τσαμπα...... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 6 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης