PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207: Τριγμός στο Πορτ-μπαγκαζ & Οδηγίες Επίλυσης
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Νοέ 2008, 23:52:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν.
Επειδή δεν πολυπαλεύεται η κατάσταση με τους τριγμούς έκατσα το απόγευμα και μάζεψα αρκετούς. Η λύση δόθηκε με το μαγικό -πλέον- Velcro.

Σημεία εφαρμογής :
- Εταζέρα, στο σημείο που πατάει στο πλαστικό όταν κατεβαίνει
- Εταζέρα, στο σημείο που την πιέζουν τα δυο ελαστικά "δόντια" του πορτ-μπαγκαζ
- Στα άγκιστρα της πλάτης των πίσω καθισμάτων και σε όποιο εσωτερικό μεταλλικό κομμάτι ακουμπάει αυτό (το άγκιστρο) μετά το κούμπωμα
- Στο εσωτερικό σημείο που ενώνονται τα δυο κομμάτια του σκιαδίου της πανοραμικής (είχε ήδη ένα κομματάκι τσόχα εκεί, προσέθεσα ακόμα ένα)
- Στο σημείο που ακουμπάει το ντουλαπάκι του συνοδηγού με το ταμπλώ όταν κλείνει

Πλέον δεν ταλαντεύεται τίποτα. Σχεδόν ηρέμησα.

Ο ήχος που άκουγα πίσω δεξιά δεν ήταν της ανάρτησης αλλά του πίσω καθίσματος. Τώρα σταμάτησε.

Τα κομμάτια φελλού που είχα σφηνώσει στο εμπρός μέρος του ταμπλώ τα έντυσα με μαύρη τσόχα χειροτεχνίας και τώρα δε φαίνονται σχεδόν καθόλου.

Με τα παράθυρα μπορεί και να το καθυστερήσω ακόμα λίγο.

Έμεινε το κάθισμα του οδηγού για μεσοβδόμαδα. Εντόπισα το θόρυβο στο πλαστικό κάλυμμα πίσω από το κούμπωμα της ζώνης αλλά θέλει λίγο χρόνο μέχρι να ξηλωθεί το πλαστικό τούνελ ανάμεσα από τα καθίσματα γιατί δε βρίσκω άλλο τρόπο να μπει κατσαβίδι εκεί μέσα. Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα??? Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Νοέ 2008, 09:26:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο εσωτερικό σημείο που ενώνονται τα δυο κομμάτια του σκιαδίου της πανοραμικής (είχε ήδη ένα κομματάκι τσόχα εκεί, προσέθεσα ακόμα ένα)

σου κανε ενα τσικ τσικ οταν περναγες απο ανωμαλιες λακουβιτσες κτλ?
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Νοέ 2008, 10:44:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φαγωθηκατε με το πορτ παγκαζ.
Εν τελει το εκανα και εγω.
Οντως παντως σταματησε η χορωδια εκ των πισω. Laughing

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Νοέ 2008, 20:30:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tι να πω ρε παιδιά, με αυτά που διαβάζω, αισθάνομαι ως ο υπερτυχερός αγοραστής Peugeot της χρονιάς, που το μόνο που είχα στο Ραλλάκι μου ήταν το τρίξιμο στο πορτ παγκάζ όταν το πήρα, το οποίο διόρθωσα, και απο τότε μέχρι σήμερα (13000χμ) απολύτως τίποτα και όλη μέρα μες στους κωλόδρομους... Είναι νωρίς ακόμη ή θα τα βγάλει όλα μαζί? Rolling eyes

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Νοέ 2008, 23:17:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φαε τη γλωσσα σου.
Αν και η ενασχοληση συνεχεια μαζι του εχει τη χαρη της.
Δεν βαριεσαι ρε παιδι μου. Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2008, 00:14:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάνος έγραψε:
Φαε τη γλωσσα σου.
Αν και η ενασχοληση συνεχεια μαζι του εχει τη χαρη της.
Δεν βαριεσαι ρε παιδι μου. Laughing

Προτιμώ άλλου είδους ενασχόληση, πλύσιμο γυάλισμα κλπ. Very happy
Για άλλου είδους ενασχόληση, δεν έχω κουράγιο, μου το εξάντλησε το 106 τα προηγούμενα χρόνια! Laughing

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2008, 23:26:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@ makis106
Μπορεί και να είσαι ο υπερτυχερός!
Πάντως το δικό μου έχει γράψει αρκετά χιλιόμετρα (>62.000)

@ android
Αυτό ακριβώς. Το κακό είναι πως σήμερα μου έκανε ξανά το ίδιο τρίξιμο. Θα τη βρώ όμως τη λύση Twisted evil

Βλέπω να το πλακώνω στην πολυουρεθάνη, να μην ξανατρίξει τίποτα! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2008, 23:39:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
@ makis106

@ android
Αυτό ακριβώς. Το κακό είναι πως σήμερα μου έκανε ξανά το ίδιο τρίξιμο. Θα τη βρώ όμως τη λύση Twisted evil

Βλέπω να το πλακώνω στην πολυουρεθάνη, να μην ξανατρίξει τίποτα! Laughing

γιατι κ γω εχωσα διαδορα εκει μεχρι κ πανια...οταν το χτυπαω στην μεση με το δαχτυλο παλι τον κανει ομως...το γελιο ηταν οταν πηγα γι σερβις κ τους λεω το προβλημα κ οταν πηγα να το παρω μου λενε οκ ειχαν ξεσφιξει τα χερουλια...ακυρο τελειως...φυσικα κ δεν σταματησε τπτ Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2008, 23:50:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
@ makis106
Ε η αλήθεια είναι ότι είναι πολλά περισσότερα χλμ απο τα δικά μου, που ξέρεις ίσως δε γλιτώσω ούτε εγώ!! Rolling eyes

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
alucard0104 (tasos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207lemans

Ένταξη: 01 Δεκ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2008, 14:58:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο που ανεφεραν ολα τα παιδια για το θορυβο απο το πορτμπαγκαζ πρεπει να ειναι οντως η κλειδωνια αλλα επισης να προσθεσω και ενα μικρο-θορυβο ακομα απο εκει που ακουμπουν τα εργαλεια πανω στην ρεζερβα.δεν παταει και πολυ καλα η κατασκευη αυτη.Τεσπα να προσθεσω επειδη και εγω ενα RC εχω οτι ρε παιδια ειναι λιγο ξεφτιλα για ολους μας να παιρνουμε καινουργια αυτοκινητα 08 σαν τα rallye,gt,rc με τιμη σχετικα υψηλη και να κανουμε τους μπομπ μαστορες!δλδ δεν εκαναν βολτα οι γαλλοι να ακουσουν λιγο τι γινεται εκει πισω???αλλα να μου πεισ στην γαλλικη ασφαλτο ε...τι να ακουσουν.??
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 12:11:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alucard0104 έγραψε:
αλλα να μου πεισ στην γαλλικη ασφαλτο ε...τι να ακουσουν.??

αυτό ξαναπες το..

σε κεντρικές οδους δεν κανει κιχ και μαλιστα με εντιποσιάζει ποσο ομορφα "νοιώθεις" και "διαβαζει" το αμαξι την ασφαλτο...

αλλα μολις μπεις σε στενα και βιομηχανικές περιοχες που οι λακουβες οι ρογμες κτλ ειναι ανα 2 μετρα... ελεος.. πλήρης δυάλυση..

το απιστευτο παντος, βγαινοντας απο θεσσαλονικη στον δρόμο για Αθήνα (Εθνικη Θεσνικης Αθηνών!!) εχει ενα σημειο ο δρομος που λογο παλιότητας!? λογο φθοράς? δεν ξερω απο τι, εχουν δημιουργηθει σε μια αποσταση 100 μέτρων καμια 10αριά λακουβες πολυ βαθιές! σαν τρυπεσ στην ασφαλτο! και επειδή εκει εχει 4 λορίδες αναπτησουν ταχυτητα τα αμαξια και ειναι επικύνδυνο!! εγώ περασα με 180 μια μερα έπεσα πανω σε μια και χωρια που κοντεψα να χάσω το τιμόνι.. ανοιξαν απο το πολύ ζορι και οι 2 γαντζοι της οροφης! πως και δεν μου εμεινε το αμορτισερ στο χερι!!

ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ??
το απιστευτο κράτος μας αντι να στειλει ενα συνεργείο να τις μπαλώσει τουλαχιστον!!! αν οχι να ξαναστρώσουν ασφαλτο που ειναι το σωστό! (ειναι εδω και χρόνο οι λακούβες!) ΒΑΛΑΝΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΚΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 100 ΜΕΤΡΑ!! ΕΛΕΩΣ!!!

δηλαδη οι 10 Ταμπελες που έβαλαν ποιο φτηνές τους βγήναν απο 10 κιλά πίσα??

ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!

ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΟ OFF TOPIC!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 12:29:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα έχω ξανά πει και πιο πάνω, αλλά θα τα ξαναγράψω . . . .
Εμένα δεν κάνει κιχ = αυτοκόλλητη μοκέτα στον πίρο της κλειδαριάς πάνω στο πλαίσιο του αυτοκινήτου, αυτοκόλλητη μοκέτα στην βάση τον εργαλείων, εκεί που ακουμπούν στην ρεζέρβα !
Το να κάνεις έστω και λίγο το μάστορα για το αυτοκίνητο σου, πιστεύω είναι αυτό που σε εξιτάρει . . . αλλιώς υπάρχουν και αντιπροσωπείες !
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 15:45:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Τα έχω ξανά πει και πιο πάνω, αλλά θα τα ξαναγράψω . . . .
Εμένα δεν κάνει κιχ = αυτοκόλλητη μοκέτα στον πίρο της κλειδαριάς πάνω στο πλαίσιο του αυτοκινήτου, αυτοκόλλητη μοκέτα στην βάση τον εργαλείων, εκεί που ακουμπούν στην ρεζέρβα !
Το να κάνεις έστω και λίγο το μάστορα για το αυτοκίνητο σου, πιστεύω είναι αυτό που σε εξιτάρει . . . αλλιώς υπάρχουν και αντιπροσωπείες !

κατσε να αρχησουν και αλλα 10 διαφορετικα τριξιματα να δεις Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 15:51:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ίσος σε καθησυχάσει αν σου πω ότι από οροφή έως πόρτα το έχω λύσει . . μα που πήγαν οι τριγμοί ρε παιδί μου Laughing

Επίσης η συγκεκριμένη θεματική ενότητα, αναφέρετε σε ένα συγκεκριμένο τριγμό που υφίσταται και θεραπεύεται όπως είπα !
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 16:22:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε πες ντε αυτο το τσικ τσικ της οροφης πως σταματαει Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 16:33:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό είναι από το 2ο φίλο της κουρτίνας, όταν ακουμπάει τέρμα μπροστά στο πλαστικό . . . εκεί που έχει την εγκοπή ! Αν σταματάει το τρίξιμο όταν τραβήξεις ένα δάκτυλο το σκιάδια τότε βάλε γρι μοκέτα στον οδηγό που τερματίζει !
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 21:44:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Αυτό είναι από το 2ο φίλο της κουρτίνας, όταν ακουμπάει τέρμα μπροστά στο πλαστικό . . . εκεί που έχει την εγκοπή ! Αν σταματάει το τρίξιμο όταν τραβήξεις ένα δάκτυλο το σκιάδια τότε βάλε γρι μοκέτα στον οδηγό που τερματίζει !

Στο δικό μου δεν έπιασε πάντως Sad

Και κάτι άρχισε να τρίζει μέσα από την πόρτα του οδηγού, χθες το άκουσα Sad

(Δε γλιτώνουμε την πολυουρεθάνη!)

Fynos, αν απλά δεν τρίζει το αυτοκίνητό σου (εννοώ χωρίς να έχεις βάλει κι εσύ το χεράκι σου!) είσαι πολύ τυχερός! Αν έμπαινες στο δικό μου πριν το συμμαζέψω ακουγόταν σα να διαλύεται ολόκληρο!

(By the way, το 206 μου το είχα χαμηλωμένο. Για 2 χρόνια μάλιστα φορούσα και αρκετά σκληρά ελατήρια. Ωστόσο όταν ύστερα από 6 χρόνια ακατάπαυστης χρήσης το πούλησα δεν ακουγόταν σχεδόν κανένας τριγμός μέσα. Και χωρίς να έχει χρειαστεί να αφιερώσω χρόνο και 2-3 μέτρα velcro για να το σουλουπώσω. Με το 207 έχω χάσει τη μπάλα...)
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 22:00:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι δεν έτριζε, και αυτό που λέω είναι ότι το έχω λύσει όλο το αυτοκίνητο για να περάσω διάφορα . . . . και μόνο τότε έτριξε το κουρτινάκι της οροφής και αυτό που και που !
Το δε 206 έτριζε τρομερά πολύ !
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 22:05:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενώ εγώ το μόνο λύσιμο που έχω κάνει είναι για να συμμαζέψω τους θορύβους.
Τί να πω... Μάλλον είμαι άτυχος... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 22:29:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην ασχολειστεεεε. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Επόμενη
Σελίδα 4 από 11

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης