PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Dyno Day
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάρ 2003, 01:43:13    Θέμα δημοσίευσης: Dyno Day Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διαβάζοντας το power , αναφέρει ότι θα ξεκινήσει έναν νέο θεσμό τα Dyno Days. Σ'αυτό τον νέο στην Ελλάδα θεσμό , θα μπορούν Club ή παρέες φίλων να κάνουν δυναμομετρήσεις στο ιδιόκτητο δυναμόμετρο του περιοδικού, βλέποντας έτσι την πραγματική αξία των μετατροπών τους. Όλα αυτά χωρίς κόστος , μόνο μια μικρή παρουσίαση της μετατροπής (μπορεί να είναι και απείραχτο το αμάξι) στο τεύχος.
Το πρώτο βήμα έγινε με την συμμετοχή του club Focus.Δυναμομετρήθηκαν 13 Focus και τα αποτελέσματα παρουσιάστηκαν στο περιοδικό.
Το καλό με αυτό του είδους την εκδήλωση έιναι ότι μπορείς να δεις την πραγματική αξία μιας εξάτμισης ή μια χοάνης ή το κατα πόσο δύο μετατροπές συνδυάζονται καλά μεταξύ τους.
Το πλήθος των αυτοκινήτων και οι παραπλήσιες μετατροπές τους δίνουν μια έμφαση στην λεπτομέρια πιστεύω.

Τι λέτε? Μήπως θα ήταν μια καλή ευκαιρία ... να δουμέ πόσα πήδια βάνει ο σάκκος?

Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάρ 2003, 04:17:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στα υπ'όψιν. Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάρ 2003, 08:39:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάλα αυτό πως μου ξέφυγε;; Scratch

Φοβερή ιδέα, σίγουρα μια δυναμομέτρηση ενδιαφέρει πολλούς εδώ μέσα Wink

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάρ 2003, 08:58:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ειδα και εγω αυτο περι dynoday και οτι μαλιστα τον επομενο μηνα θα δυναμομετρηθουν αυτοκινητα του group VAG.Οντως θα ηταν ενδιαφερον να παμε για μια δυναμομετρηση στο power! Wink Wink
και τα ραλλια και τα ραλλια και τα ραλλια!!!!
που ξερεις ισως μου ζητησουν να μου παρουσιασουν το αυτοκινητο σε κανενα επομενο περιοδικο!!! Thumb right Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάρ 2003, 10:38:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πόλυ καλή ιδέα!! Wink
Ντάνι με τα ημισλίκ θα σε προτείνουν να μπεις και σε πίστα για να το κάνουν και εκί πειράματα?Τι λες θα τους το δώσεις? Rolling eyes
Χλωμό το κόβω να το δώσεις!Αν θέλουν να το οδηγήσεις εσύ έχει καλώς!!
Αλλίως να βρούν άλλο Ραλλάκι!
Wink
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάρ 2003, 13:05:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ντανιιιιιι..................Μην κανεις καμια μ@λακια και το δωσεις να το οδηγησουν Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάρ 2003, 09:03:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Ντανιιιιιι..................Μην κανεις καμια μ@λακια και το δωσεις να το οδηγησουν Wink

Ναι, ναι!!! Δώστο στο Νίκο! Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάρ 2003, 14:08:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω θα παω αυτη την εβδομαδα για δυναμομετρηση....
Να δουμε πως θα το αντεξει το δυναμομετρo το κτηνος μου!!!
Shocked Very happy Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάρ 2003, 18:54:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
Πόλυ καλή ιδέα!! Wink
Ντάνι με τα ημισλίκ θα σε προτείνουν να μπεις και σε πίστα για να το κάνουν και εκί πειράματα?Τι λες θα τους το δώσεις? Rolling eyes
Wink

ναι ναι και στην πιστα για να δουμε ποσα πλευρικα g επιταχυνσης μπορει να αναπτυξει το ραλλακι με αυτα τα λαστιχα Exclamation Exclamation Exclamation
θα ηθελα να δω τι 0-100,0-400 και ταχυτητα εξοδου στο χιλιομετρο εχω γιατι ειμαι πολυ περιεργος καθως επισης και για ολο το φασμα των ρεπριζ!!
μετα θα τις συγκρινω με τις επιδοσεις του εργοστασιακου και θα κανω τον σωστοτερο απολογισμο του tuning απο τη μερα που το πηρα στα χερια μου!!
τωρα νικο αν ζητησουν να το οδηγησουν αυτοι δεν λες οτι πρεπει να κανω μια θυσια και εγω????τοσο αχρηστους τους κοβεις???

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάρ 2003, 20:52:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:
Πόλυ καλή ιδέα!! Wink
Wink

ναι ναι και στην πιστα για να δουμε ποσα πλευρικα g επιταχυνσης μπορει να αναπτυξει το ραλλακι με αυτα τα λαστιχα Exclamation Exclamation Exclamation
θα ηθελα να δω τι 0-100,0-400 και ταχυτητα εξοδου στο χιλιομετρο εχω γιατι ειμαι πολυ περιεργος καθως επισης και για ολο το φασμα των ρεπριζ!!
μετα θα τις συγκρινω με τις επιδοσεις του εργοστασιακου και θα κανω τον σωστοτερο απολογισμο του tuning απο τη μερα που το πηρα στα χερια μου!!
τωρα νικο αν ζητησουν να το οδηγησουν αυτοι δεν λες οτι πρεπει να κανω μια θυσια και εγω????τοσο αχρηστους τους κοβεις???

ΚΙΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟς ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΩ ΤΑ 0-100 ΚΑΙ 0-400 ΜΟΥ !!
ΘΑ ΤΟΥς ΠΑΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΟΥΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ...

ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΧΑΑΑΧΑ
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάρ 2003, 05:53:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:
Πόλυ καλή ιδέα!! Wink
Wink

Ντανι........Αχρηστοι δεν ειναι.............Αλλα δεν ειναι και δικο τους. Wink

Αν αυτο σου λεει κατι.............. Wink Wink Wink Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάρ 2003, 16:15:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή είδα τι σκήσιμο κάνει ο Dani στο ραλλάκι του .... νομίζω ότι η χρήση από κάποιον τρίτο θα είναι πταίσμα μπροστά στο καθημερινό κακούργημα!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάρ 2003, 11:19:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
Επειδή είδα τι σκήσιμο κάνει ο Dani στο ραλλάκι του .... νομίζω ότι η χρήση από κάποιον τρίτο θα είναι πταίσμα μπροστά στο καθημερινό κακούργημα!!!!

ποιο σκισιμο??? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
ρε επειδη σε πηγα μια βολτα πας να μου βγαλεις κακο ονομα???
τοτε να ερθεις να σε παω μια καλη!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Smile colors

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάρ 2003, 14:27:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Αυτοι τελικα Μιλτο μου δεν παιζωντε με τιποτα....Τελικα μαλλον εχεις δικαιο......

ΔΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΝΤΑΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ......................................... Very happy Very happy Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάρ 2003, 15:06:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εκτός από την ευκαιρία της δυναμομέτρησης, μας δίνεται η ευκαιρία να προβάλλουμε και το club!!!!
Για να κάνουν τα κουμάντα οι admins........!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 03:15:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Miltellas έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Αυτοι τελικα Μιλτο μου δεν παιζωντε με τιποτα....Τελικα μαλλον εχεις δικαιο......

ΔΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΝΤΑΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ......................................... Very happy Very happy Very happy

Tο ήξερα... Wink Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 13:00:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
Tomcat έγραψε:

τοτε να ερθεις να σε παω μια καλη!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Smile colors

Εεε όχι κακό όνομα ρε Dani. Εγώ??? Αλλά ότι ασελγείς στο ραλλάκι ......... το κάνεις. Θα μου πεις γι αυτό το πήρες ....!

Πάντως είμαι περίεργος για το πώς θα είναι μια καλή βόλτα μαζί σου.....!
Επιστροφή στην κορυφή
Rally (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE 16v

Ένταξη: 15 Οκτ 2002
Τόπος: Καλλιθεα-Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 14:53:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
danielos έγραψε:
Tomcat έγραψε:

Εεε όχι κακό όνομα ρε Dani. Εγώ??? Αλλά ότι ασελγείς στο ραλλάκι ......... το κάνεις. Θα μου πεις γι αυτό το πήρες ....!

εγω λεω να το δωσεις. χωρις να αμφισβητω τις οδηγικες σου ικανοτητες που προσεξε την λεξη, ειναι ανερχομενες, δωσε το να δεις τι μπορει να κανει το αμαξι!!!
ενα παραδειγμα θα σου πω. οταν εδωσα το αμαξι μου σε γνωστο βελτιωτη που μεχρι προτεινος ηταν κατοχος ενος uno turbo 320hp!!!!!!!! και που εχει οδηγησει απειρα αμαξια και συνολο χιλιαδων αλογων, δεν πιστευα τι εκανε και πως!!!το παλικαρι ανεβαινε την παραλιακη με 170 μερα μεσημερι με πθκνη ροη οχηματων εκοβε το τιμονι οσο ηθελε εκανε οτι ηθελε και αμα αμα του εφευγε και λιγο ευθεια τσιμπαγε και λιγο το χειροφρενο!!!εμενα δεν σου λεω τι μου εφυγε παντως

SPEED AND TURN!!!

DO YOU SPEAK RALLYE???
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 18:53:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rally έγραψε:
Tomcat έγραψε:
danielos έγραψε:
Tomcat έγραψε:

εγω λεω να το δωσεις. χωρις να αμφισβητω τις οδηγικες σου ικανοτητες που προσεξε την λεξη, ειναι ανερχομενες, δωσε το να δεις τι μπορει να κανει το αμαξι!!!
ενα παραδειγμα θα σου πω. οταν εδωσα το αμαξι μου σε γνωστο βελτιωτη που μεχρι προτεινος ηταν κατοχος ενος uno turbo 320hp!!!!!!!! και που εχει οδηγησει απειρα αμαξια και συνολο χιλιαδων αλογων, δεν πιστευα τι εκανε και πως!!!το παλικαρι ανεβαινε την παραλιακη με 170 μερα μεσημερι με πθκνη ροη οχηματων εκοβε το τιμονι οσο ηθελε εκανε οτι ηθελε και αμα αμα του εφευγε και λιγο ευθεια τσιμπαγε και λιγο το χειροφρενο!!!εμενα δεν σου λεω τι μου εφυγε παντως

Με βαση αυτο το σκεπτηκο ας το δωσει και στον Κυριο Γ.Κοσμοπουλο να το τρεξει σε καμια Ριτσωνα να δει σε τι χρονο θα ανεβει το βουνο.

Η και στα αλλα παιδια......Κανεναν Κυρκο κτλ.

Χμμμμ καλη φαση......Ντανι πως δεν το σκεφτηκες μεχρι τωρα βρε Question Laughing Laughing Laughing

Μετα δωστο και σε εμας καμια βολτουλα,στον Μιλτο στον Τασο...ετσι να ξεχαρμανιασουμε και εμεις βρε παιδι μου. Laughing Laughing Laughing

Μιλτοοοο αναβαση Καστανιας απο την μερια της κοζανης εγω και απο την μερια της βεροιας εσυ.Στρεχεις Question Question

Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 21:08:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και όταν συναντηθείτε θα έχετε ένα ωραιότατο σφιχταγκάλιασμα!!!!
χα χα χα!!!! Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης