Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Puzzle (Θάνος) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)
Ένταξη: 20 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 284
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2008, 14:40:55 Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 207 Car Cinema Navigation |
|
|
http://www.kalogeropoulos.gr/displayProject.asp?ITMID=7613
Το εχει δει κανεις?
Φαινεται πολυ καλο το μηχανημα και με ολες τις multimedia δυνατοτητες..
Φοβαμαι να ρωτησω τιμη..εχεις κανεις ιδεα?
Οι παραπάνω εργασίες προυποθέτουν την συνεργασία με εξουσιοδoτημένο συνεργείο Peugeot αναφερει..πως γινεται αυτο? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vamvakoolas (kostis) Τρελλαμένο μέλος

307cc
Ένταξη: 30 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 979 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2008, 14:55:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
θα παρεις και την αντιστοιχη φισσα για το πεζοτακι σου. Γυρω στα 900 ευρα εχει η μοναδα... 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2008, 15:00:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φισσα?
Δηλαδη η ολη εγκατασταση ποσο παει?και πως συνεργαζεσαι με το εξουσιοδοτημενο? σου κανει την ολη εγκατασταση και απλα πας μετα για να στο βαλει στο διαγνωστικο και να προγραμματισει οπως λεει το εργοστασιακο ωρολογιο?
Sto skroutz η πιο φτηνη μοναδα παει στα 1250 ευρακια...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

307cc
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Νοέ 2008, 14:19:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η τιμη παιζει απο καταστημα σε καταστημα. Τωρα για την εγκατασταση επισης παιζει η τιμη απο 100 ως 200 περιπου . Μπορεις βεβαια να πας σε μια αντιπροσωπια να στη βαλουν τη μοναδα οπου βεβαια δεν ξερω ποσο θα κοστισει...Η τιμη της μοναδας διαφερει απο ελλαδα σε σχεση με εξωτερικο 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
recife_rallye (lefos) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north
Ένταξη: 03 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 2420
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Νοέ 2008, 22:15:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vamvakoolas έγραψε: | θα παρεις και την αντιστοιχη φισσα για το πεζοτακι σου. Γυρω στα 900 ευρα εχει η μοναδα...  |
Εισαι σιγουρος?? Ειναι η Kenwood DNX7200..την εχω ψαξει κ την βρηκα καπου στα 1000 με 1100!!
Παντως εγω θα προτεινα αυτη.. http://www.kalogeropoulos.gr/displayITM2.asp?ITMID=8089
Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kane (Σταύρος) Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG
Ένταξη: 01 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: στο συνεργείο...
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2008, 02:21:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
recife_rallye έγραψε: | vamvakoolas έγραψε: | θα παρεις και την αντιστοιχη φισσα για το πεζοτακι σου. Γυρω στα 900 ευρα εχει η μοναδα...  |
Εισαι σιγουρος?? Ειναι η Kenwood DNX7200..την εχω ψαξει κ την βρηκα καπου στα 1000 με 1100!!
Παντως εγω θα προτεινα αυτη.. http://www.kalogeropoulos.gr/displayITM2.asp?ITMID=8089 |
λευτερη,ασε τις καγκουριες...
Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 13:37:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδια καλησπερα και παλι...
Ολες αυτες τις μερες ψαχνω να δω τι γινεται..και κατεληξα στο κινεζο..τα εχει ολα αλλα θα το φερω απ εξω..παντως για τεχνικη υποστηριξη υπαρχει ενας στη λαμια που λεει οτι φτιαχνει ολα τα κινεζικα και ειναι επισημος εισαγωγεας σε καποια απο αυτα..απλα η τιμη του ειναι ακριβη σε σχεση με του εξωτερικου..
Το μαγαζι που θα παρω το εχω βρει και παιρνουν παρα πολλα παιδια και δεν ειχαν ποτε καποιο προβλημα..μιλαω για το παρακατω..
http://www.tradesolution.hk/e/default_home.asp
Επισης σε κανεναν δεν εχουν χρεωσει τελωνειο απ οτι λενε...
Τωρα ομως εχω μερικα ερωτηματα..
Μου ειπαν οτι η οθονη που εχει επανω το αμαξι μου μπορει να απομονωθει απο το ηδη υπαρχον ηχοσυστημα και να φαινεται κανονικα το trip computer, χωρις απλα να βλεπω τις λειτουργιες του cd..πραγμα που δεν με ενδιαφερει αφου θα εχω τον κινεζο..ισχυει?
Με αυτο το τροπο δεν χρειαζεται να συνδεσω καπου το εργοστασιακο..ετσι δεν ειναι?
Για τα χειριστηρια τωρα δεν με ενδιαφερουν και τοσο αν μπορουν να συνδεθουν απλα θεωρειται οτι γινεται?
Το παραπανω link που εχω δειχνει ενα κινεζο για 307..λογικα δεν θα ειναι συμβατο και με το 207?
Οποια βοηθεια δεχτη..
Συγγνωμη για το μεγαλο post απλα θελω να ειμαι σιγουρος πριν προχωρησω στην αγορα.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
spiros_z (Σπύρος) Μέλος

Peugeot 207cc
Ένταξη: 04 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 154 Τόπος: Κέρκυρα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 16:17:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Επειδη εχω μπει κ γω στο ιδιο τρυπακι ολες οι ρυθμισεις που γινονται απο το υπαρχον cd-player(trip computer,κεντρικο κλειδωμα και πολλα αλλα), που θα πανε,θα χαθουν,πως θα γινονται????????Γιατι ενας εβαλε την οθονουλα του και ολες οι αντε γεια!!!Λειστε λιγο την απορια.Ευχαριστω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
recife_rallye (lefos) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north
Ένταξη: 03 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 2420
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 18:36:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kane έγραψε: | recife_rallye έγραψε: | vamvakoolas έγραψε: | θα παρεις και την αντιστοιχη φισσα για το πεζοτακι σου. Γυρω στα 900 ευρα εχει η μοναδα...  |
Παντως εγω θα προτεινα αυτη.. http://www.kalogeropoulos.gr/displayITM2.asp?ITMID=8089 |
λευτερη,ασε τις καγκουριες... |
Tωρα το ειδα..... 
Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 18:51:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
O λαός θέλει infill. 
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
anestis_106 (ANESTIS) Μόλις έγραψα

PEUGEOT 106 1.4 (8V) XT (2000)
Ένταξη: 28 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 26 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2008, 10:22:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλημέρα. Κατά πρώτον ο Κινέζος σου είναι πολύ καλός. Τον έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς. Τα προιόντα είναι πολύ καλά και αν τους ζητήσεις να το στείλουν με ταχυδρομείο - EMS (οχι courier) γλυτώνεις κατά 99% το τελωνείο. Δεν ξέρω ποιο είναι το budget σου, αλλά γιατί δεν κοιτάς για carpc ? Η διαφορά τιμής δεν είναι τρομερή και σου δίνει άλλες δυνατότητες. Υπάρχουν άπειρα Forums για το θέμα, ελληνικά και ξένα που μπορούν να σου δώσουν ότι λύση θες. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
5P1R05 (Spiros) Μόλις έγραψα

Peugeot 207cc 1.6T
Ένταξη: 29 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 14
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

307cc
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2008, 13:13:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σιγουρα μπαινει στο 307... (ασχετο αν το λεει το τελευταιο λινκ)το ειδα στη πραξη...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Scotty308 (Σωτηρης) Φανατικό μέλος

308 1.6T Tuned by "Salex"
Ένταξη: 28 Νοέ 2008 Δημοσιεύσεις: 335 Τόπος: Αθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2008, 18:14:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φιλε μου , αν εχεις ιδια κονσολα με το 307 τοτε μπαινει και στο δικο σου .. δεν παιζει θεμα συνδεσμολογιας , τα 2din καθως και το 1din ειναι ολα ιδια ..το θεμα ειναι οτι αν εχεις χειριστηρια στο τιμονι οι λειτουργιες στο μαμισιο ΔΕΝ τα υποστιριζουν ολα αυτα τα κινεζικα .Δες και πραξε αναλογως ..
Στο δικο μου το 308 για παραδειγμα , εχει λειτουργιες και για το αυτοκινητο και ΔΕΝ πρεπει να το βγαλω και θα περιοριστω να παρω μικροτερο σε 1din με οθονη 4,3 ή 5 ιντσες , και να το βαλω στην θεση απο κατω που εχει θεση για μικροαντικειμενα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2008, 18:16:59 Θέμα δημοσίευσης: http://www.youtube.com/watch?v=L0pEOxRO62I |
|
|
Επισης να συμπληρωσω ...αν καποιος εχει παρει κινεζικο και θελει να τρεξει Destinator η οποιοδηποτε αλλο προγραμμα πλοηγησης , και δεν ξερει το πως ευχαριστως να βοηθησω , μιας και το κατεχω το "αθλημα"
Και ενα βιντεακι απο το παλιο "κινεζικο" που ειχα με τις αναλογες τροποποιησεις
http://www.youtube.com/watch?v=L0pEOxRO62I
Και εδω το τελευτιαο που εφτιαξα με ολα τα προγραματα επανω
http://www.youtube.com/watch?v=tAukTy64S9U&feature=related
Ελπιζω να βοηθησα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Samer (SAM) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX
Ένταξη: 04 Μάρ 2008 Δημοσιεύσεις: 573
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 11:00:12 Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot 207 Car Cinema Navigation |
|
|
Puzzle έγραψε: | http://www.kalogeropoulos.gr/displayProject.asp?ITMID=7613
Το εχει δει κανεις?
Φαινεται πολυ καλο το μηχανημα και με ολες τις multimedia δυνατοτητες..
Φοβαμαι να ρωτησω τιμη..εχεις κανεις ιδεα?
Οι παραπάνω εργασίες προυποθέτουν την συνεργασία με εξουσιοδoτημένο συνεργείο Peugeot αναφερει..πως γινεται αυτο? |
Κανει περιπου στα 2,000 ευρω απ'οτι θυμαμαι με το GPS και bluetooth. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
5P1R05 (Spiros) Μόλις έγραψα

Peugeot 207cc 1.6T
Ένταξη: 29 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 14
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 12:34:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδια ειλικρινα ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις σας.... χειριστηρια στο τιμονι εχω και τα εχω συνηθισει οποτε δυσκολα θα τα αποχωριστω. Η αληθεια ειναι πως εχω μπερδευτει παρα πολυ.... Ξερει κανεις αν υπαρχει καποια συσκευη που να ειναι 2din, να εχει dvd, tv (οχι τοσο απαραιτητο), gps, να συνεργαζεται με τα χειρηστηρια και με το trip computer? Καταλαβαινω βεβαια πως αν υπαρχει θα κανει μια περιουσια αλλα αν ειναι να κανω τη δουλεια μου οπως θελω ας ξοδευτω λιγο παραπανω. Το car pc καλο φαινεται αλλα εχω την αισθηση πως θα χρειαστει πολυ καλωδιωση και τρυπημα. Και παλι σας ευχαριστω.
Το σημερα ειναι το αυριο για το οποιο ανησυχουσες χθες. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2008, 14:41:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Scotty αν δεν κανω λαθος πρεπει να εισαι και στο navimania ετσι δεν ειναι?
Φαινεται οτι εχεις ασχοληθει καιρο..
Η 1 din οθονη που λες..χωραει κανονικα στο κενο απο κατω?και αν πως θα βγαζει ηχο..θα συνδεθει με το κεντρικο?
Εγω θελω για 2din οθονη..δεν με νοιαζει το χειριστηριο..αλλα μπορω να απομονοσω αν ξερεις το trip computer? με νοιαζει στην πανω οθονη να βλεπω το trip και απο τον κινεζο ολα τα υπολοιπα?
Αν και αυτο που κοιτας εσυ ωραιο φαινεται αλλα φοβαμαι οτι ειναι μικρη η οθονη.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2008, 17:26:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Puzzle έγραψε: | Scotty αν δεν κανω λαθος πρεπει να εισαι και στο navimania ετσι δεν ειναι?
Φαινεται οτι εχεις ασχοληθει καιρο..
Η 1 din οθονη που λες..χωραει κανονικα στο κενο απο κατω?και αν πως θα βγαζει ηχο..θα συνδεθει με το κεντρικο?
Εγω θελω για 2din οθονη..δεν με νοιαζει το χειριστηριο..αλλα μπορω να απομονοσω αν ξερεις το trip computer? με νοιαζει στην πανω οθονη να βλεπω το trip και απο τον κινεζο ολα τα υπολοιπα?
Αν και αυτο που κοιτας εσυ ωραιο φαινεται αλλα φοβαμαι οτι ειναι μικρη η οθονη.. |
Ναι γραφω στο navimania πολυ καιρο ...
κοιτα για το 207 δεν ξερω αν μπορει να απομονοθει κατι και πως αυτο θα στο πει αυτος που θα στο βαλει και σου προτινω αργυρουπολη στον καλογεροπουλο ..αυτος εχει πολυ εμεπειρια και θα σου λυση το προβλημα αν μπορει να γινει ...
Αυτο που σκοπευω να βαλω το 1din εχει οθονη 4,3 και ειναι μια πολυ καλη οθονη για το αυτοκινητο ..αλλωστε και τα φορητα που εχω τοση οθονη εχουν και ειναι ικανοποιητικα..
Οσο για την συνδεση στο δικο μου , επειδη στο δικο μου ραδιο υπαρχουν μενου που ρυθμιζουν τον αυτοματο φωτισμο και αλλα πραγματα δεν προτιθεμαι να το βγαλω για να βαλω 2 Din , απλα θα το συνδεσω και αυτο παραλληλα με σπλιτερακι στα υπαρχοντα ηχεια και με ενδιαφερει περισσοτερο ο πλοηγος απο τα υπολοιπα καλουδια που διαθετει ..
Δεν εχω κανει ακομη μελετη που θα το βαλω τελικα , πανω η κατω , μια και περιμενω να παρω το μηχανημα και μετα με την ησυχια μου θα το μελετησω  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giannis27 (Σερραίος) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!
Ένταξη: 18 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 1033 Τόπος: serres
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2008, 23:20:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
κάτι ψιλό άσχετο!Υπάρχει μια ρύθμιση μέσω Peugeot-Proxia, η οποία ανακαταυθείνει τον ήχο των αισθητήρων παρκαρίσματος από το στερεοφωνικό RD4 στο buzzer του ταμπλώ (COM speaker).
μπορούμε να το κάνουμε αυτό σε 207?
those who can Do
those who can't teach or that they think.............. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|