PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 207 Car Cinema Navigation
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)

Ένταξη: 20 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2008, 14:40:55    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 207 Car Cinema Navigation Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.kalogeropoulos.gr/displayProject.asp?ITMID=7613

Το εχει δει κανεις?
Φαινεται πολυ καλο το μηχανημα και με ολες τις multimedia δυνατοτητες..
Φοβαμαι να ρωτησω τιμη..εχεις κανεις ιδεα?
Οι παραπάνω εργασίες προυποθέτουν την συνεργασία με εξουσιοδoτημένο συνεργείο Peugeot αναφερει..πως γινεται αυτο?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2008, 14:55:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα παρεις και την αντιστοιχη φισσα για το πεζοτακι σου. Γυρω στα 900 ευρα εχει η μοναδα... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2008, 15:00:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φισσα?
Δηλαδη η ολη εγκατασταση ποσο παει?και πως συνεργαζεσαι με το εξουσιοδοτημενο? σου κανει την ολη εγκατασταση και απλα πας μετα για να στο βαλει στο διαγνωστικο και να προγραμματισει οπως λεει το εργοστασιακο ωρολογιο?
Sto skroutz η πιο φτηνη μοναδα παει στα 1250 ευρακια... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Νοέ 2008, 14:19:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η τιμη παιζει απο καταστημα σε καταστημα. Τωρα για την εγκατασταση επισης παιζει η τιμη απο 100 ως 200 περιπου . Μπορεις βεβαια να πας σε μια αντιπροσωπια να στη βαλουν τη μοναδα οπου βεβαια δεν ξερω ποσο θα κοστισει...Η τιμη της μοναδας διαφερει απο ελλαδα σε σχεση με εξωτερικο Wink

Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Νοέ 2008, 22:15:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vamvakoolas έγραψε:
θα παρεις και την αντιστοιχη φισσα για το πεζοτακι σου. Γυρω στα 900 ευρα εχει η μοναδα... Wink

Εισαι σιγουρος?? Rolling eyes Ειναι η Kenwood DNX7200..την εχω ψαξει κ την βρηκα καπου στα 1000 με 1100!!
Παντως εγω θα προτεινα αυτη.. http://www.kalogeropoulos.gr/displayITM2.asp?ITMID=8089

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2008, 02:21:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
vamvakoolas έγραψε:

Εισαι σιγουρος?? Rolling eyes Ειναι η Kenwood DNX7200..την εχω ψαξει κ την βρηκα καπου στα 1000 με 1100!!
Παντως εγω θα προτεινα αυτη.. http://www.kalogeropoulos.gr/displayITM2.asp?ITMID=8089

λευτερη,ασε τις καγκουριες...

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 13:37:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια καλησπερα και παλι...
Ολες αυτες τις μερες ψαχνω να δω τι γινεται..και κατεληξα στο κινεζο..τα εχει ολα αλλα θα το φερω απ εξω..παντως για τεχνικη υποστηριξη υπαρχει ενας στη λαμια που λεει οτι φτιαχνει ολα τα κινεζικα και ειναι επισημος εισαγωγεας σε καποια απο αυτα..απλα η τιμη του ειναι ακριβη σε σχεση με του εξωτερικου..
Το μαγαζι που θα παρω το εχω βρει και παιρνουν παρα πολλα παιδια και δεν ειχαν ποτε καποιο προβλημα..μιλαω για το παρακατω..
http://www.tradesolution.hk/e/default_home.asp
Επισης σε κανεναν δεν εχουν χρεωσει τελωνειο απ οτι λενε...
Τωρα ομως εχω μερικα ερωτηματα..
Μου ειπαν οτι η οθονη που εχει επανω το αμαξι μου μπορει να απομονωθει απο το ηδη υπαρχον ηχοσυστημα και να φαινεται κανονικα το trip computer, χωρις απλα να βλεπω τις λειτουργιες του cd..πραγμα που δεν με ενδιαφερει αφου θα εχω τον κινεζο..ισχυει?
Με αυτο το τροπο δεν χρειαζεται να συνδεσω καπου το εργοστασιακο..ετσι δεν ειναι?
Για τα χειριστηρια τωρα δεν με ενδιαφερουν και τοσο αν μπορουν να συνδεθουν απλα θεωρειται οτι γινεται?
Το παραπανω link που εχω δειχνει ενα κινεζο για 307..λογικα δεν θα ειναι συμβατο και με το 207?
Οποια βοηθεια δεχτη..
Συγγνωμη για το μεγαλο post απλα θελω να ειμαι σιγουρος πριν προχωρησω στην αγορα..
Επιστροφή στην κορυφή
spiros_z (Σπύρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207cc

Ένταξη: 04 Οκτ 2007
Τόπος: Κέρκυρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 16:17:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη εχω μπει κ γω στο ιδιο τρυπακι ολες οι ρυθμισεις που γινονται απο το υπαρχον cd-player(trip computer,κεντρικο κλειδωμα και πολλα αλλα), που θα πανε,θα χαθουν,πως θα γινονται????????Γιατι ενας εβαλε την οθονουλα του και ολες οι αντε γεια!!!Λειστε λιγο την απορια.Ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 18:36:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
recife_rallye έγραψε:
vamvakoolas έγραψε:

λευτερη,ασε τις καγκουριες...

Tωρα το ειδα..... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Cool Cool Cool

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 18:51:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

O λαός θέλει infill. Laughing Laughing Laughing

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
anestis_106 (ANESTIS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 106 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 28 Σεπ 2007
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2008, 10:22:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα. Κατά πρώτον ο Κινέζος σου είναι πολύ καλός. Τον έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς. Τα προιόντα είναι πολύ καλά και αν τους ζητήσεις να το στείλουν με ταχυδρομείο - EMS (οχι courier) γλυτώνεις κατά 99% το τελωνείο. Δεν ξέρω ποιο είναι το budget σου, αλλά γιατί δεν κοιτάς για carpc ? Η διαφορά τιμής δεν είναι τρομερή και σου δίνει άλλες δυνατότητες. Υπάρχουν άπειρα Forums για το θέμα, ελληνικά και ξένα που μπορούν να σου δώσουν ότι λύση θες.
Επιστροφή στην κορυφή
5P1R05 (Spiros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207cc 1.6T

Ένταξη: 29 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2008, 12:58:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια για κοιταξτε εδω:
http://globalimport.gr/catalog/product_info.php/cPath/110_138/products_id/333

Το εχει δει κανεις? θα κανει στο 207? Θα λεει τιποτα η θα ειναι τελειως μαπετ?

Πρεπει να ειναι το ιδιο με αυτο:
http://asico.manufacturer.globalsources.com/si/6008824829207/pdtl/In-dash-DVD/1008903345/Car-Audio-Player.htm
η αυτο:
http://timelesslong.manufacturer.globalsources.com/si/6008825428819/LargeImage/In-dash-DVD/product_id-1007931167/action-GetProduct.htm

Που απο οτι ειδα καπου κανει γυρω στα 300 δολαρια χοντρικη... αχρηστη πληροφορια, ξερω, απλα το σημειωνω για να δειξω το κερδος που βγαζουν μερικοι. Απο 250 στα 800 ευρω με την μια...
Ευχαριστω προκαταβολικα

Το σημερα ειναι το αυριο για το οποιο ανησυχουσες χθες.
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2008, 13:13:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σιγουρα μπαινει στο 307... (ασχετο αν το λεει το τελευταιο λινκ)το ειδα στη πραξη...

Επιστροφή στην κορυφή
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

308 1.6T Tuned by "Salex"

Ένταξη: 28 Νοέ 2008
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2008, 18:14:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

5P1R05 έγραψε:
Ρε παιδια για κοιταξτε εδω:
http://globalimport.gr/catalog/product_info.php/cPath/110_138/products_id/333

Το εχει δει κανεις? θα κανει στο 207? Θα λεει τιποτα η θα ειναι τελειως μαπετ?

Πρεπει να ειναι το ιδιο με αυτο:
http://asico.manufacturer.globalsources.com/si/6008824829207/pdtl/In-dash-DVD/1008903345/Car-Audio-Player.htm
η αυτο:
http://timelesslong.manufacturer.globalsources.com/si/6008825428819/LargeImage/In-dash-DVD/product_id-1007931167/action-GetProduct.htm

Που απο οτι ειδα καπου κανει γυρω στα 300 δολαρια χοντρικη... αχρηστη πληροφορια, ξερω, απλα το σημειωνω για να δειξω το κερδος που βγαζουν μερικοι. Απο 250 στα 800 ευρω με την μια...
Ευχαριστω προκαταβολικα

Φιλε μου , αν εχεις ιδια κονσολα με το 307 τοτε μπαινει και στο δικο σου .. δεν παιζει θεμα συνδεσμολογιας , τα 2din καθως και το 1din ειναι ολα ιδια ..το θεμα ειναι οτι αν εχεις χειριστηρια στο τιμονι οι λειτουργιες στο μαμισιο ΔΕΝ τα υποστιριζουν ολα αυτα τα κινεζικα .Δες και πραξε αναλογως ..
Στο δικο μου το 308 για παραδειγμα , εχει λειτουργιες και για το αυτοκινητο και ΔΕΝ πρεπει να το βγαλω και θα περιοριστω να παρω μικροτερο σε 1din με οθονη 4,3 ή 5 ιντσες , και να το βαλω στην θεση απο κατω που εχει θεση για μικροαντικειμενα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2008, 18:16:59    Θέμα δημοσίευσης: http://www.youtube.com/watch?v=L0pEOxRO62I Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επισης να συμπληρωσω ...αν καποιος εχει παρει κινεζικο και θελει να τρεξει Destinator η οποιοδηποτε αλλο προγραμμα πλοηγησης , και δεν ξερει το πως ευχαριστως να βοηθησω , μιας και το κατεχω το "αθλημα" Wink

Και ενα βιντεακι απο το παλιο "κινεζικο" που ειχα με τις αναλογες τροποποιησεις

http://www.youtube.com/watch?v=L0pEOxRO62I

Και εδω το τελευτιαο που εφτιαξα με ολα τα προγραματα επανω

http://www.youtube.com/watch?v=tAukTy64S9U&feature=related

Ελπιζω να βοηθησα Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 11:00:12    Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot 207 Car Cinema Navigation Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Puzzle έγραψε:
http://www.kalogeropoulos.gr/displayProject.asp?ITMID=7613

Το εχει δει κανεις?
Φαινεται πολυ καλο το μηχανημα και με ολες τις multimedia δυνατοτητες..
Φοβαμαι να ρωτησω τιμη..εχεις κανεις ιδεα?
Οι παραπάνω εργασίες προυποθέτουν την συνεργασία με εξουσιοδoτημένο συνεργείο Peugeot αναφερει..πως γινεται αυτο?

Κανει περιπου στα 2,000 ευρω απ'οτι θυμαμαι με το GPS και bluetooth.
Επιστροφή στην κορυφή
5P1R05 (Spiros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207cc 1.6T

Ένταξη: 29 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 12:34:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια ειλικρινα ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις σας.... χειριστηρια στο τιμονι εχω και τα εχω συνηθισει οποτε δυσκολα θα τα αποχωριστω. Η αληθεια ειναι πως εχω μπερδευτει παρα πολυ.... Ξερει κανεις αν υπαρχει καποια συσκευη που να ειναι 2din, να εχει dvd, tv (οχι τοσο απαραιτητο), gps, να συνεργαζεται με τα χειρηστηρια και με το trip computer? Καταλαβαινω βεβαια πως αν υπαρχει θα κανει μια περιουσια αλλα αν ειναι να κανω τη δουλεια μου οπως θελω ας ξοδευτω λιγο παραπανω. Το car pc καλο φαινεται αλλα εχω την αισθηση πως θα χρειαστει πολυ καλωδιωση και τρυπημα. Και παλι σας ευχαριστω.

Το σημερα ειναι το αυριο για το οποιο ανησυχουσες χθες.
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2008, 14:41:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Scotty αν δεν κανω λαθος πρεπει να εισαι και στο navimania ετσι δεν ειναι?
Φαινεται οτι εχεις ασχοληθει καιρο..
Η 1 din οθονη που λες..χωραει κανονικα στο κενο απο κατω?και αν πως θα βγαζει ηχο..θα συνδεθει με το κεντρικο?
Εγω θελω για 2din οθονη..δεν με νοιαζει το χειριστηριο..αλλα μπορω να απομονοσω αν ξερεις το trip computer? με νοιαζει στην πανω οθονη να βλεπω το trip και απο τον κινεζο ολα τα υπολοιπα?
Αν και αυτο που κοιτας εσυ ωραιο φαινεται αλλα φοβαμαι οτι ειναι μικρη η οθονη..
Επιστροφή στην κορυφή
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2008, 17:26:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Puzzle έγραψε:
Scotty αν δεν κανω λαθος πρεπει να εισαι και στο navimania ετσι δεν ειναι?
Φαινεται οτι εχεις ασχοληθει καιρο..
Η 1 din οθονη που λες..χωραει κανονικα στο κενο απο κατω?και αν πως θα βγαζει ηχο..θα συνδεθει με το κεντρικο?
Εγω θελω για 2din οθονη..δεν με νοιαζει το χειριστηριο..αλλα μπορω να απομονοσω αν ξερεις το trip computer? με νοιαζει στην πανω οθονη να βλεπω το trip και απο τον κινεζο ολα τα υπολοιπα?
Αν και αυτο που κοιτας εσυ ωραιο φαινεται αλλα φοβαμαι οτι ειναι μικρη η οθονη..

Ναι γραφω στο navimania πολυ καιρο ...
κοιτα για το 207 δεν ξερω αν μπορει να απομονοθει κατι και πως αυτο θα στο πει αυτος που θα στο βαλει και σου προτινω αργυρουπολη στον καλογεροπουλο ..αυτος εχει πολυ εμεπειρια και θα σου λυση το προβλημα αν μπορει να γινει ...
Αυτο που σκοπευω να βαλω το 1din εχει οθονη 4,3 και ειναι μια πολυ καλη οθονη για το αυτοκινητο ..αλλωστε και τα φορητα που εχω τοση οθονη εχουν και ειναι ικανοποιητικα..
Οσο για την συνδεση στο δικο μου , επειδη στο δικο μου ραδιο υπαρχουν μενου που ρυθμιζουν τον αυτοματο φωτισμο και αλλα πραγματα δεν προτιθεμαι να το βγαλω για να βαλω 2 Din , απλα θα το συνδεσω και αυτο παραλληλα με σπλιτερακι στα υπαρχοντα ηχεια και με ενδιαφερει περισσοτερο ο πλοηγος απο τα υπολοιπα καλουδια που διαθετει ..
Δεν εχω κανει ακομη μελετη που θα το βαλω τελικα , πανω η κατω , μια και περιμενω να παρω το μηχανημα και μετα με την ησυχια μου θα το μελετησω Smile
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2008, 23:20:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κάτι ψιλό άσχετο!Υπάρχει μια ρύθμιση μέσω Peugeot-Proxia, η οποία ανακαταυθείνει τον ήχο των αισθητήρων παρκαρίσματος από το στερεοφωνικό RD4 στο buzzer του ταμπλώ (COM speaker).
μπορούμε να το κάνουμε αυτό σε 207?

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης