PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

2ο Touring στη Λίμνη Πλαστήρα στις 22-24/02/2003
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 15, 16, 17  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάρ 2003, 16:10:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδες για το επομενω Toyring τι θα λεγατε για SANTA KROUZ στα Καναρια Νησια Idea Idea Idea Idea Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

Καλα δεν ξαναμιλαω Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
1.1 i love you (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

C3 1.6 Elegance

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Πόρτο-Ράφτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάρ 2003, 16:20:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι, πες.Πες κι άλλα, να δούμε τι θα καταλάβεις να μας ξεσηκώνεις ανοιξιάτικα Mad Mad Crying or Very sad Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάρ 2003, 21:12:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαντέψτε και κερδίστε.... ποιο μοσχαράκι κοιμαται σαν βοδι.... απαιτώντας τρίψιμο

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάρ 2003, 23:58:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να πω?Να πω? Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάρ 2003, 00:05:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το λεώ!!!!

Ειναι η ΤΖΟΥΛΙΑ Από τη Ορεστιάδα!!!
Νικολάκη το βρήκα?
Τι κερδίζω? Wink
Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάρ 2003, 00:08:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια Βόλτα με την ΚΟΥΛΑ !!!

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάρ 2003, 00:53:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Smile colors Smile colors Multi color Multi color Multi color
Επιστροφή στην κορυφή
joulia 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 23 Ιαν 2003
Τόπος: Ορεστιάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάρ 2003, 09:41:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Polith βλέπω τα καλύτερα λες πάλι για μένα ε? Evil Evil Evil « μοσχαράκι βόδι » μπράβο βρε. Δεν θα έρθεις εδώ πάνω? Θα έρθεις που θα πάει. δέκα ώρες θα σε βάλω να με τρίβεις Laughing Laughing Laughing . Καλά giannis 206 και εσύ με πουλάς για μια βόλτα με την Κούλα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάρ 2003, 09:53:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
Μια Βόλτα με την ΚΟΥΛΑ !!!

Κανενα μπουκαλι στον Τερζη δηλαδη δεν εχει Question Question Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάρ 2003, 11:22:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ερε και μετά σου λέει ότι οι βόρειες ξέρουν από κρύο....σαν κρεμύδι έχει κουκουλωθεί!!!

καλά άκουγα εγώ το air condition να δουλεύει στο φουλ στο CC της Λίας!!! Laughing

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
joulia 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάρ 2003, 14:11:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:
ερε και μετά σου λέει ότι οι βόρειες ξέρουν από κρύο....σαν κρεμύδι έχει κουκουλωθεί!!!

καλά άκουγα εγώ το air condition να δουλεύει στο φουλ στο CC της Λίας!!! Laughing

Πλάκα κάνεις? Εκεί δεν είχε απλά κρύο Blush Pale Shocked χειρότερα και από την Σιβηρία ήταν. Να φανταστείς ότι είχα ένα πάπλωμα, δυο διπλές κουβέρτες μια μονή και δυο μπλούζες. Ούτε πλευρό δεν μπορούσα να γυρίσω από το βάρος που κουβαλούσα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάρ 2003, 16:35:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΕΛΙΚΑ>>>>>>>>>>>ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑ<<<<<<<<<<<<<<

Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation :

Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάρ 2003, 21:28:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

joulia έγραψε:
Polith βλέπω τα καλύτερα λες πάλι για μένα ε? Evil Evil Evil « μοσχαράκι βόδι » μπράβο βρε. Δεν θα έρθεις εδώ πάνω? Θα έρθεις που θα πάει. δέκα ώρες θα σε βάλω να με τρίβεις Laughing Laughing Laughing . Καλά giannis 206 και εσύ με πουλάς για μια βόλτα με την Κούλα?

Ο Πολίτης σου σέρνει αρκετά,ε??
Όσο για εμένα προτιμώ μια βόλτα με το δικό σου το μωρό παρά με την Κούλα!Εννοείτε ότι εσύ θα οδηγάς και όπως θες!!!Το έπιασες Τζούλια???!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
joulia 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάρ 2003, 13:08:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
ΤΕΛΙΚΑ>>>>>>>>>>>ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑ<<<<<<<<<<<<<<:

Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω αλλά έχασες που δεν ήρθες το τοπίο ήταν μαγευτικό και η παρέα καταπληκτική Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάρ 2003, 17:35:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

joulia έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω αλλά έχασες που δεν ήρθες το τοπίο ήταν μαγευτικό και η παρέα καταπληκτική Laughing Laughing Laughing

Ναι δεν λεω γιαυτα να σου πω με πειραξε αλλα και το κρυο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ηταν.Ασε που δεν ειχαμε παρει μαζι μας απολυτος τυποτα απο κουβερτες.Προκειμενου να το δαγκωναμε......γι αυτο λεω.... Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάρ 2003, 03:26:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

joulia έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

...και ο καιρός δροσερός. Σαν την καλοκαιρινή αύρα. Razz Laughing

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
angelbaby (Ελίνα)
Μέλος
Μέλος

FIAT Seicento BRUSH - 1100cc - 55HP

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα - Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάρ 2003, 08:21:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
...και ο καιρός δροσερός. Σαν την καλοκαιρινή αύρα. Razz Laughing

Δεν περίμενα να ακούσω κάτι άλλο απο εσένα Μιλτιάδη Wink

Να σου κάνω μια ερώτηση;; Ανθυποβάλεις τον εαυτό σου και τα έχεις βρει με το κρύο ή είναι άλλο το μυστικό; Scratch

Petaei to Seicento? Petaei.......ki as mhn einai PUG 206 Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάρ 2003, 13:12:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιος ξερει τι τσιπουρα ειχε τιναξει ποιο πριν για να μην καταλαβαινει τιποτα Laughing Laughing Laughing

Μιλτο........ποια αυρα δροσερη Question Question Κρεχτο ειχε οπως λεμε και εμεις εδω στην Κοζανη Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάρ 2003, 08:36:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

angelbaby έγραψε:

Να σου κάνω μια ερώτηση;; Ανθυποβάλεις τον εαυτό σου και τα έχεις βρει με το κρύο ή είναι άλλο το μυστικό; Scratch

Μάλλον, το πρώτο... Wink

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Ποιος ξερει τι τσιπουρα ειχε τιναξει ποιο πριν για να μην καταλαβαινει τιποτα

Γκαζοτσίπουρο το λένε. Με ένα ειδικό σωληνάκι κάτω από το γκάζι, όσο πατάς τόσο ψεκάζει βενζινούλα 98άρα και γουστάρεις τρελλά! Shocked Laughing Laughing

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Miltellas στις Δευ 10 Μάρ 2003, 00:42:54, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάρ 2003, 05:56:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κρατα μου μια νταμιτζανα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 15, 16, 17  Επόμενη
Σελίδα 16 από 17

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης