PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - Αλλαγή κινητήρα στο 307 από 1.6 16ν σε 2.0 16ν 180ps
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 14:12:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γι αυτο υπαρχουν και τα PM πραγμα που ο 307 s16 δεν καταλαβε και το μετεφερε εδω μεσα!

Αυτο καταλαβα εγω + οτι αν το ειχε καταλαβει ο 307 s16 δεν θα ασχολιωταν με τον Steve τωρα

ΥΣ:Ηρεμισε λιγο Μανθε και σκεψου τι θες να γραψεις γιατι σε κοβω να γεμιζεις 7 σελιδες που μες τα νευρα σου θυμασαι κατι! Wink

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 14:22:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ισα - ισα Χάρη.
Δεν εχω καθόλου νευρα.

Ηρεμα και απλά η κατασταση πρέπει να ξεκαθαριστεί.

Ήλοιπον γραφετε τι εχει γίνει και απ την μια και απ την άλλη ή απλά @@αρολογουμε... Wink

Δεν εγραψα πουθενα οτι εκανε καλά ο 307 που δημοσιευσε πμ, λάθος του ηταν - και μάλιστα ζητησε και συγνώμη για την όλη συμπεριφορα, αλλα πλέον δεν ειναι εκεί το θεμα.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 14:32:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...και για να δεις ποσο ευκολα κάτι ξεφευγει:
πρωτος εδω ο steve αναφερθηκε δημόσια στα μεταξυ τους πμ "τον ειχα προειδοποιήσει"

και μετα εδώ ο 307 το συνεχίζει:
"από λογια χορτασαμε"

και κάπου πιο πριν πεταγετε και ο alienhack να ρωτησει κάτι για το 206 του ασχετο με τα 307... του απανταει ο Τάκης κατι επίσης ασχετο...και

"αντε γεια"...

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ γιατι θέλει προσοχη στο ΤΙ γραφετε και ΠΩΣ το γραφετε????

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 14:40:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φευγω...
πάω "στου ραλι".. (Παλλαδιο)
κανονιστε μέχρι το απόγευμα να χετε κάνει το φορουμ "οικο ανοχης..."
το νου σας!!!!!!!!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 14:42:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν 4 χρόνια (προ salex εποχή) τα προγράμματα (συνήθως κονσέρβα) για ατμοσφαιρικά ήταν στα 700-900 ευρώ αν θυμάστε, και θυμάμαι που χαρακτηριστικά λέγαμε "100 ευρώ το άλογο?".
Pughell έγραψε:
Λεγε μωρε μλκα να σε χεσω και σενα και το κοπαδι σου... Laughing

Βασικα απο οτι ξερω και εχω ακουσει,το "μελανο" του σημειο ηταν τα προγραμματα...
Παλιοτερα χρησιμοποιουσε εγκεφαλο PS για τα 106/Saxo με διαφορα set up εκκεντροφορων αλλα μετα εμπλεξε με την Powertronic αν θυμαμαι καλα.

Αλλά σχολια ομως δεν εχω ακουσει για να πω οτι εχω αποψη... Confused

2 από τα 106 αυτά και 1 saxo ήταν "από εδώ". Η Λάρισα τα έπαθε, μέχρι και στην Θεσσαλονίκη μαθεύτηκε απ' ότι βλέπετε. Και μην ακούσω τίποτα πολιτιστικές παπ***ές τύπου "Λαρισαίοι - Βολιώτες". Τα αμάξια αυτά δεν πήραν τα αναμενόμενα "άλογα" αφού στο δρόμο πηγαίνανε χειρότερα και από μαμά.

Σε εκείνη την περίοδο, κάντε τα μαθηματικά σας και βγάλτε το 4ψήφιο κατά προσέγγιση.

Πρόβλημα που φάνηκε λοιπόν (αφού μηχανολογικά είναι τέλειος) ότι αντιμετώπισε και πάλι, με τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου του 307 S16.
307 S16 έγραψε:
υπηρχε σχετικο προβλημα. γιατι σαν 1,4 φορουσε sagem τον πλεον ηλιθιο εγκεφαλο και επρεπε να δουλεψει με τον bosch . το μοναδικο προβλημα ηταν τα πολλα καλωδια. τιποτα αλλο. σε 5 μερες το αυτοκινητο ηταν ετοιμο. απλα σε 2λιτρο θα ειναι αρκετα δυσκολο γιατι εχω την υποψια πως πρεπει να αλλαξει και ο bsi.
Κάνε την δυναμομέτρηση Γιώργο για να δούμε.

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Steve στις Σαβ 29 Νοέ 2008, 15:07:18, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 15:04:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve είδες που μπορείς να τα γράψεις και "ομορφα"...
ΑΝ το ειχες γραψει ετσι απ την αρχή δεν θα ειχε δημιουργηθεί κανένα θέμα... (αυτό εννοώ οτι χάνεις το δίκιο σου)

Αντε να περιμένουμε τώρα και την δυναμομέτρηση Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 15:05:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν εφυγες?

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 15:10:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

(τωρα φευγω...περιμένα να τελειωσει μια κατασκευη ο τροχός...) Laughing

υ.γ. μετα το παραπάνω ποστ του steve... "παίρνω πίσω" (και όχι "από πίσω" Laughing) το "κότα"... Laughing Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 15:14:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
υ.γ. μετα το παραπάνω ποστ του steve... "παίρνω πίσω" (και όχι "από πίσω" Laughing) το "κότα"... Laughing Wink

Από πίσω θα σε πάρει ο κόκκορας Big wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 16:55:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειλικρινά αυτό θα έπρεπε να μπει σε όλες τις θεματικές ενότητες σε όλο το φορουμ αλλά και στο πόρταλ. Ειλικρινά respect!!!!

Sinanai έγραψε:
Χάρη, αυτό που λες είναι προφανές και αυτονόητο σε μια παρέα. Ο καθένας έχει, όχι μόνο δικαίωμα, αλλά κατά κάποιον τρόπο και υποχρέωση, να εκφέρει τη γνώμη του, ειδικά όταν πρόκειται να βοηθήσει κάποιον άλλον με παραπλήσιο πρόβλημα, και ειδικά σε ένα χώρο σαν το παρόν φόρουμ. Όμως, το πως θα την εκφέρει έχει σημασία. Ειδικά σε μια "παρέα" που δε γνωρίζονται όλοι μεταξύ τους, αλλά η μορφή επικοινωνίας δημιουργεί μια ασπίδα ανωνυμίας γύρω απ' τον καθένα μας, δεν το βρίσκω σωστό να εκφέρονται φράσεις που διάβασα στις προηγούμενες σελίδες του παρόντος topic, αλλά και σε άλλα. Προφανώς και δεν είμαστε όλοι φταγμένοι από το ίδιο καλούπι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορούμε να βρίζουμε όποιον δεν έχει ίδια γνώμη με εμάς. Είτε όταν προσπαθείς να πείσεις κάποιον και να του δώσεις να καταλάβει ότι η γνώμη σου είναι σωστή, είτε όταν προσπαθείς να βρεις κάποιο δίκιο, μέσω μιας διαμαρτυρίας κτλ, ο τρόπος, με τον οποίον θα το προσπαθησεις είναι καταλυτικής σημασίας, γιατί μπορεί να σε κάνει να χάσεις και το δίκιο σου και την εμπιστοσύνη των άλλων απέναντί σου. Δεν έχω παρακολουθήσει από παλιά το φόρουμ, αλλά με ειλικρίνια λέω ότι με πειράζει να διαβάζω χαρακτηρισμούς σαν αυτούς που έχουν προκαλέσει αυτήν την αναστάτωση.

Kαι να ξεκαθαρίσω κάτι που βλέπω ότι παρεξηγείται. Δεν έχω προσωπικό πρόβλημα ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ. Ολους σας γνωρίζω, με γνωρίζετε και ανα πάσα στιγμή θα βρεθούμε μαζί και θα περάσουμε καλά όπως κάθε φορά.
Ομως αυτό που υπερασπίζομαι είναι την εικόνα μας. Πολύ πιθανό το κάθε μέλος να μην το καταλαβαίνει ή να μην τον απασχολεί. Εμένα όμως προτίστως με ενδιαφέρει η εικόνα και κατά δεύτερο η προσωπική σχέση (όσο περίεργο ακούγεται αυτό).

Αρά Σταύρο (και νομίζω ότι το ξέρεις) δεν έχω προσωπικά πρόβλημα μαζί σου (αλλιώς δεν θα είσουν χρόνια εδώ) αλλά έχω όμως πρόβλημα με τον τρόπο που γράφεις. Οταν θα καταλάβεις και εσύ ότι υπάρχει πιο αποτελεσματικός τρόπος να περιγράφεις ή να εκφέρεις την άποψή σου, τότε θα δείς τι ωραία θα περνάμε όλοι μαζί.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
307 S16 (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 307

Ένταξη: 02 Αύγ 2005
Τόπος: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 18:22:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Πριν 4 χρόνια (προ salex εποχή) τα προγράμματα (συνήθως κονσέρβα) για ατμοσφαιρικά ήταν στα 700-900 ευρώ αν θυμάστε, και θυμάμαι που χαρακτηριστικά λέγαμε "100 ευρώ το άλογο?".
Pughell έγραψε:
Λεγε μωρε μλκα να σε χεσω και σενα και το κοπαδι σου... Laughing

Βασικα απο οτι ξερω και εχω ακουσει,το "μελανο" του σημειο ηταν τα προγραμματα...
Παλιοτερα χρησιμοποιουσε εγκεφαλο PS για τα 106/Saxo με διαφορα set up εκκεντροφορων αλλα μετα εμπλεξε με την Powertronic αν θυμαμαι καλα.

Αλλά σχολια ομως δεν εχω ακουσει για να πω οτι εχω αποψη... Confused

2 από τα 106 αυτά και 1 saxo ήταν "από εδώ". Η Λάρισα τα έπαθε, μέχρι και στην Θεσσαλονίκη μαθεύτηκε απ' ότι βλέπετε. Και μην ακούσω τίποτα πολιτιστικές παπ***ές τύπου "Λαρισαίοι - Βολιώτες". Τα αμάξια αυτά δεν πήραν τα αναμενόμενα "άλογα" αφού στο δρόμο πηγαίνανε χειρότερα και από μαμά.

Σε εκείνη την περίοδο, κάντε τα μαθηματικά σας και βγάλτε το 4ψήφιο κατά προσέγγιση.

Πρόβλημα που φάνηκε λοιπόν (αφού μηχανολογικά είναι τέλειος) ότι αντιμετώπισε και πάλι, με τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου του 307 S16.
307 S16 έγραψε:
υπηρχε σχετικο προβλημα. γιατι σαν 1,4 φορουσε sagem τον πλεον ηλιθιο εγκεφαλο και επρεπε να δουλεψει με τον bosch . το μοναδικο προβλημα ηταν τα πολλα καλωδια. τιποτα αλλο. σε 5 μερες το αυτοκινητο ηταν ετοιμο. απλα σε 2λιτρο θα ειναι αρκετα δυσκολο γιατι εχω την υποψια πως πρεπει να αλλαξει και ο bsi.
Κάνε την δυναμομέτρηση Γιώργο για να δούμε.

Ειδατε που δεν εχει καταλαβει ο Sτεvε τι γινεται; τι σχεση μπορει να εχει το προγραμμα και αν την πατησαν στην Λαρισα με την μετατροπη ή την αλλαγη κινητηρα; Ποτε μιλησα εγω για προγραμματα και μου αναφερει για αποτυχια προγραμματων; Το αυτοκινητο πηγε σε δυναμομετρο χωρις προγραμμα, χωρις εκκεντροφορους και μονο με σκουπα και χταποδι (ολοκληρη εξατμιση αλλαγμενη), και group n τελικο εβγαλε 122,5ΗΡ. Δεν ειπα οτι εκανα προγραμμα ή οτι βελτιωσα τον κινητηρα. Και οσο για τα χρηματα αν ο Steve θεωρει λεγοντας 4ψηφιο νουμερο τα 700-900 ευρω και θα πρεπει εμεις να κανουμε και μετατροπες στα νομισματα για να καταλαβουμε τις ατιμιες τι να πω. Μαλλον επικοινωνουμε σε λαθος διασταση. Και συγκεκριμενα μεσα σε αυτο το topic ποιος μιλησε για βελτιωση; Μονο για αλλαγη κινητηρα προσπαθουσαμε να μιλησουμε.

PUG S16
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
307 S16 (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 307

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 18:33:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
επίσης μιας και σοβάρεψε τόσο πολυ το θέμα... (και επειδη μου αρεσει να ειμαι δικαιος)

-> ο 307_S16 οφείλει να παει σε ενα δυμανόμετρο να δουμε τι εχει πετυχει αλλα και να αναφέρει πόσα χρηματα ξοδευτηκαν γι αυτό...

εχει πει οτι θα το κάνει, περιμένουμε και από εκεί...

ετσι μονο για εμένα το θεμα θα ξεμπερδευτεί και από τις δυο πλευρες Wink

Στο θεμα δυναμομετρησης απαντησα. Επειδη εχω σκοπο να κανω και τα υπολοιπα ομως να ειστε σιγουροι πως θα μαθετε και τα υπολοιπα σε νεα δυναμομετρηση. Οσο για το κοστολογιο εχω να αναφερω πως :
κινητηρας(περιπου 32000χλμ),εγκεφαλος,ανοιγμα και φτιαξιμο κιβωτιου ταχυτητων, ηλεκτρολογος, περαστικα κινητηρα, γενικο σερβις νεου κινητηρα, μου κοστισε περιπου 3000 ευρω. Αυτο ειναι 4ψηφιο νουμερο το οποιο μαλιστα ειναι το χαμηλοτερο απο οσα εψαξα και ειχα ακουσει απο διαφορα μαστορια - βελτιωτες ανα την Ελλαδα. Και να ρωτησω κατι τελευταιο τον Steve. ειχες αναφερει πως θα μπορουσα να γλιτωσω χρηματα βαζοντας ντιζατο μοτερ γιατι ολοι αυτο προσπαθουν και ψαχνουν να κανουν. Πες λοιπον σε παρακαλω ποτε η peugeot εβγαλε 307 1,6 16v ντιζατο;

PUG S16
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 20:26:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307 S16 έγραψε:
Ειδατε που δεν εχει καταλαβει ο Sτεvε τι γινεται; τι σχεση μπορει να εχει το προγραμμα και αν την πατησαν στην Λαρισα με την μετατροπη ή την αλλαγη κινητηρα;
Μάλλον εσύ ζεις σε άλλη διάσταση, ή ΔΕΝ ΘΕΣ να καταλάβεις ότι αμάξια από εδώ "την πάτησαν" στον βελτιωτή σου.
307 S16 έγραψε:
Ποτε μιλησα εγω για προγραμματα και μου αναφερει για αποτυχια προγραμματων; Το αυτοκινητο πηγε σε δυναμομετρο χωρις προγραμμα, χωρις εκκεντροφορους και μονο με σκουπα και χταποδι (ολοκληρη εξατμιση αλλαγμενη), και group n τελικο εβγαλε 122,5ΗΡ.
Εκεί που πήγες, καλά έκανε και έβγαλε τόσα. Αν θέλεις να δούμε πόσα πραγματικά βγάζει, θα πας εκεί που σου είπε ο Pughell και θα κάνουμε σύγκριση με την δυναμομέτρηση του drdino ο οποίος έκανε και αυτός εκεί.
307 S16 έγραψε:
Δεν ειπα οτι εκανα προγραμμα ή οτι βελτιωσα τον κινητηρα.

Ναι, απλά τον άλλαξες.
307 S16 έγραψε:
Και οσο για τα χρηματα αν ο Steve θεωρει λεγοντας 4ψηφιο νουμερο τα 700-900 ευρω και θα πρεπει εμεις να κανουμε και μετατροπες στα νομισματα για να καταλαβουμε τις ατιμιες τι να πω. Μαλλον επικοινωνουμε σε λαθος διασταση.
Μετατροπή θέλει ο εγκέφαλος σου ο άμοιρος για να καταλάβεις ότι 2 + 1 = 3 αμάξια, επί 700 ευρώ (minimum) ο καθένας, 2100 ευρώ. Ναι, αυτό είναι 4ψήφιο, είτε το θέλεις είτε όχι.
307 S16 έγραψε:
Και συγκεκριμενα μεσα σε αυτο το topic ποιος μιλησε για βελτιωση; Μονο για αλλαγη κινητηρα προσπαθουσαμε να μιλησουμε.
Μέχρι που όπως σου είπε και ο Μάνθος, έμπλεξες την κουβέντα μας με τα ΠΜ εδώ μέσα.
307 S16 έγραψε:
Στο θεμα δυναμομετρησης απαντησα.
Δεν μας είπες σε ποιό δυναμόμετρο πήγες, ούτε τί παραμέτρους έβαλε στο δυναμόμετρο ο δικός σου. Οπότε, όχι, ΔΕΝ απάντησες διότι δεν μας δείχνεις ούτε το χαρτί της δυναμομέτρησης.
307 S16 έγραψε:
Επειδη εχω σκοπο να κανω και τα υπολοιπα ομως να ειστε σιγουροι πως θα μαθετε και τα υπολοιπα σε νεα δυναμομετρηση. Οσο για το κοστολογιο εχω να αναφερω πως :
κινητηρας(περιπου 32000χλμ),εγκεφαλος,ανοιγμα και φτιαξιμο κιβωτιου ταχυτητων, ηλεκτρολογος, περαστικα κινητηρα, γενικο σερβις νεου κινητηρα, μου κοστισε περιπου 3000 ευρω. Αυτο ειναι 4ψηφιο νουμερο το οποιο μαλιστα ειναι το χαμηλοτερο απο οσα εψαξα και ειχα ακουσει απο διαφορα μαστορια - βελτιωτες ανα την Ελλαδα.

Υπάρχει και χαμηλότερο, δεν το έψαξες αρκετά, και με παράδοση λιγότερο από 5 ημέρες.
307 S16 έγραψε:
Και να ρωτησω κατι τελευταιο τον Steve. ειχες αναφερει πως θα μπορουσα να γλιτωσω χρηματα βαζοντας ντιζατο μοτερ γιατι ολοι αυτο προσπαθουν και ψαχνουν να κανουν. Πες λοιπον σε παρακαλω ποτε η peugeot εβγαλε 307 1,6 16v ντιζατο;

Είπα εγώ για μοτέρ από 307 με ντίζα? Ούτε να διαβάζεις δεν ξέρεις και βαριέσαι να δεις και δυο σελίδες πίσω.

Τί κουβέντα να κάνουμε μετά?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Steve στις Σαβ 29 Νοέ 2008, 20:34:58, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 20:33:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tασε ουτε εγω εχω κανα προβλημα (αλοστε με ξερεις!)

Αυτο που εγραψε ο sananai πρεπει να μπει γιατι εχει το ονομα μου και περνει τεραστια αξια!
Silly Silly Silly Silly

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

..
Επιστροφή στην κορυφή
307 S16 (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 307

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 22:52:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν ρωτουσα που να κανω την αλλαγη κανενας δεν προτεινε τιποτα για να μπορεσω να ρωτησω και αλλου μονο νοτι δεν αξιζει να το κανω ακουγα. Αν τυχον εννοεις πως εχασες 4ψηφιο νουμερο και το υπολογιζεις με τρια ξενα αυτοκινητα (οχι δικα σου) τοτε δεν νομιζω να υπαρχει μαγαζι που στο συνολο των αυτοκινητων να μην εχουν χαθει τοσα λεφτα. Και οσο για τον κινητηρα απο τι αυτοκινητο θα εβαζα στο 307; Απο 106;

PUG S16
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 23:31:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307 S16 έγραψε:
Οταν ρωτουσα που να κανω την αλλαγη κανενας δεν προτεινε τιποτα για να μπορεσω να ρωτησω και αλλου μονο νοτι δεν αξιζει να το κανω ακουγα.
Φυσικά και κανείς δεν στο πρότεινε, γιατί όλοι σου λέμε ότι σε έχουν προλάβει άλλοι και είναι χάσιμο χρημάτων.
307 S16 έγραψε:
Αν τυχον εννοεις πως εχασες 4ψηφιο νουμερο και το υπολογιζεις με τρια ξενα αυτοκινητα (οχι δικα σου) τοτε δεν νομιζω να υπαρχει μαγαζι που στο συνολο των αυτοκινητων να μην εχουν χαθει τοσα λεφτα.

Συνεχίζεις να ΜΗΝ ξέρεις να διαβάζεις αλλά και να βαριέσαι να πας 5 σελίδες παραπίσω, πριν πετάξεις αυτό που πέταξες.
Steve έγραψε:
Σε έχει ενημερώσει κάποιος για το αν έχουμε χάσει 4ψήφιο νούμερο στο εν λόγω μαγαζί χωρίς αποτέλεσμα?

307 S16 έγραψε:
Και οσο για τον κινητηρα απο τι αυτοκινητο θα εβαζα στο 307; Απο 106;
Ρώτα τον μηχανικό σου.

Επιστροφή στην κορυφή
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2008, 01:39:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά, το πάτε πάλι σε προσωπική διαμάχη??? Shocked Shocked Shocked Confused Confused Confused

Συμφωνώ με Μάνθο 1000%.

Καλά, ο sinanai έγραψε. Wink

Νομίζω ότι και ο Στηβ "αναγκάστηκε" να γράψει αυτά που έγραψε γιατί άκουσε-έμαθε για τα αμάξια που βελτιώθηκαν χειροτερεύοντας Shocked και το είπε σε εμάς.

Ακούστηκε, συζητήθηκε και το μεταφέρει.

Είναι αυτό που λέγαμε πιο πάνω με τα μπαζώματα και τις οικοδομές.

Ποιός δεν έχει κάνει λάθη???

Μηχανικός / Χειρούργος / Δικαστής και πάει λέγοντας...

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2008, 02:36:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...χαιρομαι που η συζητηση μπήκε σε μια τάξη... (κα;ι που αναφερθηκαν μερικα συγκεκριμενα πραγματα από τους εμπλεκομενους)

ευχαριστω που δεν κάνατε το φορουμ... ξανα μπάχαλο...

Wink Wink Wink Wink Wink

υ.γ... respect sinanai... ετσι απλα...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
307 S16 (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 307

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2008, 10:25:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν χρειαζται να γινει αλλο μπαχαλο. Υπ'οψιν εβαλα και την δυναμομετρηση στο αναλογο topic.

PUG S16
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2008, 10:41:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

την ειδα
να κανονησεις κάποια στιγμη να πας κα στο MAHA βαζοντας και τις ρυθμισεις που εχουν βαλει οι υπ΄πολοιπι για να εχεις ενα πιο αντικειμενικο συμπέρασμα (ανεξαρτητα απ το αλλο δυναμόερο που πας) Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη
Σελίδα 8 από 9

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης