PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - Αλλαγή κινητήρα στο 307 από 1.6 16ν σε 2.0 16ν 180ps
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
307 S16 (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 307

Ένταξη: 02 Αύγ 2005
Τόπος: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Νοέ 2008, 13:01:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μολις εκανα την κινηση και το 307 1,4 8v το εκανα 1,6 16v. λοιπον ειχε πολυ δουλεια στο να συνεργαστει ο εγκεφαλος του κινητηρα με τον bsi. το ξεπερασαμε. στην δικη σου περιπτωση επειδη το ειχα ψαξει δυσκολα να βρεις κινητηρα εκτος και αν βρηκες κατι. εψαχνα και τους δυο. 136 ή 180. κατεληξα στο 1,6 γιατι δεν υπαρχουν τροπετα. απο την αλλη τα 3500 ευρω ειναι υπερβολικα για ολα αυτα και πολυ λιγα τα αλογα. αν θελεις σου στελνω pm με το τηλ αυτου που του εφτιαξα και μιλατε. απλα σου αναφερω πως περιπου στα 4000 ευρω εμενα μου θα μου βγει ο κινητηρας, σαζμαν,ημιαξονια, προγραμμα, εκκεντροφοροι, εξατμιση(ολοκληρη) και καποια δουλεια στα εμβολα. γι'αυτο σου λεω ψαξε καλυτερα την δουλεια.

PUG S16
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Νοέ 2008, 22:58:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγνώμη αλλά από 1.4 σε 1.6 σε τι δυσκολευτήκατε?
Το μόνο πρόβλημα που θα είχατε είναι αν ήταν κλειδωμένος ο εγκέφαλος από εκεί και πέρα όλα δουλεύουν κανονικά και προγραμματίζονται αρκετά εύκολα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
307 S16 (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 307

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2008, 10:30:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπηρχε σχετικο προβλημα. γιατι σαν 1,4 φορουσε sagem τον πλεον ηλιθιο εγκεφαλο και επρεπε να δουλεψει με τον bosch . το μοναδικο προβλημα ηταν τα πολλα καλωδια. τιποτα αλλο. σε 5 μερες το αυτοκινητο ηταν ετοιμο. απλα σε 2λιτρο θα ειναι αρκετα δυσκολο γιατι εχω την υποψια πως πρεπει να αλλαξει και ο bsi.

PUG S16
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 15:02:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307 S16 έγραψε:
υπηρχε σχετικο προβλημα. γιατι σαν 1,4 φορουσε sagem τον πλεον ηλιθιο εγκεφαλο και επρεπε να δουλεψει με τον bosch . το μοναδικο προβλημα ηταν τα πολλα καλωδια. τιποτα αλλο. σε 5 μερες το αυτοκινητο ηταν ετοιμο. απλα σε 2λιτρο θα ειναι αρκετα δυσκολο γιατι εχω την υποψια πως πρεπει να αλλαξει και ο bsi.

Ο εγκέφαλος του μεν με το δε δεν έχει καμία δουλειά και για το αν δεν δούλευε δεν έφταιγε ο sagem αλλά ο bosch που ήταν κλειδωμένος.
Επίσης ούτε το BSI έχει πρόβλημα με το τη μοτέρ θα βάλεις επάνω στα 206/307 τουλαχιστων.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 15:29:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
307 S16 έγραψε:

Ο εγκέφαλος του μεν με το δε δεν έχει καμία δουλειά και για το αν δεν δούλευε δεν έφταιγε ο sagem αλλά ο bosch που ήταν κλειδωμένος.
Επίσης ούτε το BSI έχει πρόβλημα με το τη μοτέρ θα βάλεις επάνω στα 206/307 τουλαχιστων.

Το μόνο πρόβλημα υπήρχε στον βελτιωτή που επέλεξε και πουθενά αλλού, πράγμα που τον είχα προειδοποιήσει.

Αλέξανδρε, θα πρέπει να βρεις μη-multiplex τροπέτο από το εν λόγω μοτέρ... για να μην παλεύεις με κρόσσια που θα κρέμονται από την πλεξούδα Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
307 S16 (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 307

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Νοέ 2008, 11:11:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως ρε παιδες πολυ κραξιμο σε οποιον δεν ξερει 5 πραγματα. Και οσο γοα τον Δικο μου βελτιωτη που αναφερθηκε ο Steve ας παει πρωτα μια βολτα εξω απαο το μαγαζι του και μετα ας εκφερει αποψη. Απο λογια χορτασαμε Puke left Puke left Puke left

PUG S16
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Νοέ 2008, 11:43:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θεωρω οτι για τους περισσότερους που εχουν 307 η λύση του ΦΠΕ+ραλλοεεκντρα θα τους ξενερρώσει στο πως συμπεριφέρεται το αμάξι σε καθημερινή "σβέλτη" χρήση και όχι σε "ταπα" κατάσταση...
τα γράψαμε και παραπάνω... λόγω βάρους και ελλειψής ροπής χαμηλά θα ξενερώνουν που πρέπει να στροφάρουν ανώ τον 4000rpm για να "ακουει" το αμάξι...

η ροπή του ροτρεξ χαμηλά εχει ενα νόημα, αλλά πρέπει πρώτα να ειστε σιγουροι οτι όπως και ο πεζοδιαβολος οτι θα ηλεκτρικα/ηλεκτρονικά θα συνεργαστουν Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Νοέ 2008, 13:30:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307 S16 έγραψε:
Παντως ρε παιδες πολυ κραξιμο σε οποιον δεν ξερει 5 πραγματα. Και οσο γοα τον Δικο μου βελτιωτη που αναφερθηκε ο Steve ας παει πρωτα μια βολτα εξω απαο το μαγαζι του και μετα ας εκφερει αποψη. Απο λογια χορτασαμε Puke left Puke left Puke left

Για να μην ταλαιπωρώ τον Μ*νθο και τον Πρόεδρα και να μου λένε ότι έχω δίκιο αλλά με το λεξιλόγιο μου, το χάνω και σβήνουν post αβέρτα πάλι... σου παραθέτω το πμ στο οποίο μου είπες τις ίδιες κουβέντες και σου απάντησα ακριβώς έτσι:

Πρίν αρχίσω να βρίζω ως συνήθως, εσύ ξέρεις αν έχω πάει έξω από το μαγαζί του?

Σε έχει ενημερώσει κάποιος για το τί κάνω εγώ?

Σε έχει ενημερώσει κάποιος για το αν έχουμε χάσει 4ψήφιο νούμερο στο εν λόγω μαγαζί χωρίς αποτέλεσμα?

Απάντησε μου σε αυτά, για να ξέρω πώς θα σου απαντήσω και εγώ στην συνέχεια.

Γιατί απ' ότι φαίνεται, γνωρίζεις πολλά για εμένα. Ή μήπως τίποτα?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Νοέ 2008, 18:26:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε όχι ρε Στηβ, τώρα μας τα χαλάς...

Που είναι αυτό το παιδί όλο ζωντάνια και φλόγα???

Η απάντησή σου μου θύμισε πεζοδιάβολο. Τέλος. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Νοέ 2008, 18:39:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

WilDuck έγραψε:
Η απάντησή σου μου θύμισε πεζοδιάβολο. Τέλος. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Εγώ όμως δεν σε είπα πο**τη* Confused

Επιστροφή στην κορυφή
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Νοέ 2008, 18:51:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
WilDuck έγραψε:

Εγώ όμως δεν σε είπα πο**τη* Confused

Δεν το 'ξερα ότι γουστάρεις παιχνιδάκια... Love

Big wink

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Νοέ 2008, 18:58:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα,καλα,αμα δεις Supersprint να με χεσεις... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Νοέ 2008, 20:25:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Καλα,καλα,αμα δεις Supersprint να με χεσεις... Laughing

Τα θες σκληρά για να τα φας, ή τσιρλιό για να τα κάνεις μάσκα ομορφιάς?

Επιστροφή στην κορυφή
307 S16 (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 307

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 09:09:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αν γνωριζω για σενα ή οχι ουτε με ενδιαφερει. Το θεμα ειναι πως οσες φορες ζηταει καποιος την γνωμη του για κατι μονο να κραζεις και να βριζεις αν σου απαντησουν ξερεις. Λοιπον, το αν εχεις χασει 4ψηφιο νουμερο οπως λες, αλλα να το εχασες εσυ και οχι καποιος που σου το ειπε τοτε δεν φταιει αυτος αλλα εσυ που υποτιθεται ξερεις και 200 πραγματα παραπανω και πολα μελη βασιζοντε σε σενα. εμενα μου φερθηκε αψογα, το αυτοκινητο το πηρα σε 5 μερες ετοιμο και στο επομενο north dynoday θα δεις αν εφαγε λεφτα ή οχι.

PUG S16
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 11:18:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα κάτσω να ασχοληθώ με το θέμα σου, όχι από βίτσιο, αλλά να σκοτώσω την ώρα μου μέχρι να πάω στην δουλειά.

307 S16 έγραψε:
Το αν γνωριζω για σενα ή οχι ουτε με ενδιαφερει.
Τότε πώς μιλάς για εμένα, και γνωρίζεις αν έχω περάσει απ' έξω από το εν λόγω συνεργείο ή όχι?
307 S16 έγραψε:
Το θεμα ειναι πως οσες φορες ζηταει καποιος την γνωμη του για κατι μονο να κραζεις και να βριζεις αν σου απαντησουν ξερεις.

Ξέχασες να αναφέρεις ότι είμαι η αιτία που ΟΛΟΣ ο κόσμος φεύγει από το PSClub. ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΠΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΥΛΙΟ. Είναι η αντίδραση μου στην δράση των λεγομένων. Νόμος της φυσικης : δράση = αντίδραση. Απλά επειδή δεν έχετε συνηθήσει να σας κράζουν και σας χαϊδεύουν όλοι, σας κακοφαίνεται. Και στα 8000+ posts μου εδώ μέσα, το τί έχω προσφέρει από βοήθεια, ψάξε και βρες. Έχω βαρεθεί να τα δείχνω.
307 S16 έγραψε:
Λοιπον, το αν εχεις χασει 4ψηφιο νουμερο οπως λες, αλλα να το εχασες εσυ και οχι καποιος που σου το ειπε τοτε δεν φταιει αυτος αλλα εσυ που υποτιθεται ξερεις και 200 πραγματα παραπανω και πολα μελη βασιζοντε σε σενα.

Πώς βασίζονται μέλη σε εμένα, την στιγμή που τα βρίζω και τα κράζω και τα διώχνω από το PSClub?

Βλέπεις από μόνος σου ότι λες ασυναρτησίες?

Τα νούμερα αυτά χαθήκανε όταν ήμασταν ακόμα στο "ψάξε" στο 2004 και 2005 και το μυαλό μας ήτανε πάνω από το κεφάλι. Τέτοιους πελάτες θέλανε τα συνεργεία για να βγάλουν το ψωμί τους.
307 S16 έγραψε:
εμενα μου φερθηκε αψογα, το αυτοκινητο το πηρα σε 5 μερες ετοιμο

Με γειά σου και καλοτάξιδο. Ας είμαστε καλά εμείς (και όλοι οι άλλοι) που 3-4 χρόνια έκανε πειράματα για να φτάσει στις 5 μέρες παράδοση.
307 S16 έγραψε:
και στο επομενο north dynoday θα δεις αν εφαγε λεφτα ή οχι.

Στο λέω από τώρα ότι σου έφαγε λεφτά, αφού στο έδειξα και στο video πως ότι και να κάνεις με 1600άρι κινητήρα στο 307 είσαι τελειωμένο χαρτί.

Και επειδή τα ΠΜ όπως έχω πει, είναι για τις λούγκρες, θα σου απαντήσω εγώ. Δεν γίνεται να μου γράφεις με τέτοιο τρόπο εδώ και στα ΠΜ αλλιώς επειδή εδώ μας βλέπουν και εκεί όχι:

307 S16 έγραψε:
κατ'αρχην θελω να μου πεις αν εχεις ακουσει να εχει κανει κανενας την αλλαγη κινητηρα σε 307 οπως εγω.

Αρκετές φορές και σιγά το τί έκανες.
307 S16 έγραψε:
αν εχουν καταφερει να κανουν το ντιζατο 1,4 ηλεκτρογκαζο 1,6.

Οι περισσότεροι συνήθως κοιτάνε το ανάποδο (όχι στα κυβικά), για να κερδίσουν σε χρόνο απόκρισης. Εσύ πήγες και έκανες την ντίζα ηλεκτρόγκαζο. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως ούτε καν ασχολήθηκες με το να βρεις ένα μη-ηλεκτρόγκαζο τροπέτο για να κάνεις πιο εύκολη την δουλειά σου (μιας που θα το έβρισκες και πιο φθηνά λόγω παλαιότητας αλλά και λιγότερο χρόνο θα έτρωγε το συνεργείο με αποτέλεσμα τα μειωμένα έξοδα εργασίας και τον λιγότερο χρόνο παραμονής στο συνεργείο). Αυτομάτως δηλαδή μας λές "πιάστηκα κορόιδο και γουστάρω".
307 S16 έγραψε:
και οπως ειπα και στο προηγουμενο μυνημα απο λογια χορτασαμε.

Όλοι μας.
307 S16 έγραψε:
εχασες εσυ προσωπικα λεφτα; και πως τα εχασες αφου εισαι τοσο καλος γνωστης των πραγματων και εχεις αποψη για ολλες τις βελτιωσεις;

Με ειρωνεύεσαι αλλά δεν θα σου κάνω την χάρη να σε ειρωνευτώ. Ναι έχασα λεφτά, και στο απάντησα πιο πάνω το γιατί. Αν ήσουν στην ηλικία των 19 και εσύ και χωρίς άλλες πηγές σε ένα μέρος όπου ελάχιστοι ξέρουν να σου πούνε πού να πας, τότε φυσικό είναι να ψαχτείς και μόνος σου και να την πατήσεις και να χάσεις και λεφτά.
"Γνώστης των πραγμάτων και άποψη για όλες τις βελτιώσεις", εκτός του ότι είναι εσφαλμένο σαν πρόταση, απέκτησα εδώ μέσα βλέποντας τους άλλους και πάντα παρέθετα γεγονότα, ή έκανα παραθέσεις σε κείμενα που είχαν γραφεί εδώ. Δεν τα έλεγα εγώ γιατί έτσι γούσταρα.
307 S16 έγραψε:
σε παρακαλω steve θα ηθελα πολυ αν καποια στιγμη κατεβω Λαρισα ή περασεις για Εδεσσα να βρεθουμε να τα πουμε λιγο γιατι παρεξηγουμαστε χωρις να γνωριζομαστε.

Εγώ δεν παρεξηγούμαι, στ' αρχ**ια μου κιόλας (ε ναι δεν άντεξα). Από τέτοια περιστατικά έχω χορτάσει, αλλά αφού είδες ότι γνωριστήκαμε από κοντά στο meeting και μιλάμε και τόσο καιρό εδώ μέσα, προτιμάς να λες τις παπ***ές σου με τέτοιο στυλ, πες μου εγώ σαν Σταύρος μετά τί μένει να κάνω.
307 S16 έγραψε:
και κατι τελευταιο. που ειναι η απαντηση που περιμενα τοσο καιρο για να μου πεις που να το παω;

Σου παρέθεσα ένα βίντεο αν θυμάσαι, και σου έγραψα και σχεδόν 2 σελίδες πράγματα τα οποία όταν τα είπαμε, γυρνάς και μου λες "το αυτοκίνητο είναι ήδη στον ...".

Περιμένεις και απάντηση λοιπόν?

Επιστροφή στην κορυφή
307 S16 (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 307

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 11:52:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αφου πειραματιστηκε πανω σας και εμαθε πως τον κατηγορεις μετα απο 4 χρονια; πως ξερεις τι κανει τωρα; το βιντεο που μου εστειλες δειχνει ενα turbo 307 με ενα 206 αν θυμαμαι καλα. δεν μου ανεφερες καμια φορα καποιο συγκεκριμενο βελτιωτη. και τι ηθελες να μου πεις με το βιντεακι; να παρω 206; εχω οπως ειδες υπερβαρο 307 και επρεπε να παει λιγο καλυτερα. και επεσα στην παγιδα να ρωτησω στο psclub την γνωμη καποιων και εμφανιστηκες εσυ ο παντογνωστης. και οχι την γνωμη για το αν θα γινει 1,6 'η 2,0. Αυτο το ειχα αποφασισει εγω, περιμενα να μου πουν που προτεινουν να γινει και αρχισες τις μαλ**ιες. Μια γνωμη ζηταμε και μονο να βριζεις και να υποτιμας τους υπολοιπους ξερεις. και οσο για το βινυλιο και την βελονα εσυ αυτος που σε καθε topic καταφερνεις να βαζεις την βελονα στην συγκεκριμενη θεση. Σ'αρεσει να το ακους μαλλον. Οσο για το πμ πιστευω πως ο σκοπος τους ειναι για λεγονται πραγματα μεταξυ των εμπλεκομενων. Αλλα μαλλον εσυ προτιμας να εκδιδεσαι δημοσια.

PUG S16
Επιστροφή στην κορυφή
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 12:29:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε αγοράκια, τι νόημα θα βγει από την κουβέντα σας? Confused

Off Topic

Αν σας εξαπάτησε κάποιο συνεργείο, δεν το γράφετε καλύτερα στην κατάλληλη ενότητα? beer

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 12:35:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να εχουμε πιο "σφαιρικη" αποψη,δεν μας λετε και για ποιον μιλατε τοσες μερες; Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 16:45:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307 S16 έγραψε:
αφου πειραματιστηκε πανω σας και εμαθε πως τον κατηγορεις μετα απο 4 χρονια; πως ξερεις τι κανει τωρα;

Έλα ντε, πώς να ξέρω τί κάνει και τώρα...
307 S16 έγραψε:
το βιντεο που μου εστειλες δειχνει ενα turbo 307 με ενα 206 αν θυμαμαι καλα. δεν μου ανεφερες καμια φορα καποιο συγκεκριμενο βελτιωτη. και τι ηθελες να μου πεις με το βιντεακι; να παρω 206; εχω οπως ειδες υπερβαρο 307 και επρεπε να παει λιγο καλυτερα.

Και σου έδειξα πως ακόμα και υπέρβαρο, έστω και να το τουρμπίσεις, ένα 206 1600 με βελτίωση των χιλίων ευρώ θα σε ζορίζει και θα είναι πιο αξιόπιστο. Εσύ βέβαια με το μυαλό που κουβαλάς, κατάλαβες ότι σου πρότεινα να πάρεις 206, αντί να καταλάβεις (όπως και σου εξήγησα) ότι δεν συμφέρει να κάνεις την κίνηση που εσύ είχες ήδη κάνει. Όχι μόνο στον συγκεκριμένο βελτιωτή, αλλά και γενικότερα. Μέχρι και αυτά που σου έδειξα ότι έχει κάνει ο Αργύρης (Touristas) στο 307 το δικό του, τα έγραψες εκεί που δε πιάνει μελάνι. Μαγκιά σου.

Δυστυχώς δεν έχω ακόμα το ΠΜ για να μας λυθούν σε όλους οι απορίες (ναι, εκείνες τις 2 σελίδες που αφιέρωσα μήπως και καταλάβεις πως οτιδήποτε πέραν του 2λίτρου, είναι πέταμα χρημάτων σε αυτό το αμάξι).
307 S16 έγραψε:
και επεσα στην παγιδα να ρωτησω στο psclub την γνωμη καποιων και εμφανιστηκες εσυ ο παντογνωστης.

Με έχεις στολίσει με αρκετά επίθετα, και περιέργως συγκρατούμαι ακόμα. Στο κάτω κάτω, γιατί μου έστειλες και ΠΜ, και γιατί δεν με έγραψες εκεί που δεν πιάνει μελάνι, αφού έχεις τέτοια εντύπωση για εμένα?
307 S16 έγραψε:
και οχι την γνωμη για το αν θα γινει 1,6 'η 2,0. Αυτο το ειχα αποφασισει εγω, περιμενα να μου πουν που προτεινουν να γινει και αρχισες τις μαλ**ιες.

Για πες μου λοιπόν τις μαλ***ες που άρχισα ποιές είναι, γιατί εγώ δεν τις βρίσκω, ούτε θυμάμαι. Η μήπως δεν είπα?
307 S16 έγραψε:
Μια γνωμη ζηταμε και μονο να βριζεις και να υποτιμας τους υπολοιπους ξερεις.

Δείξε μου για εσένα πού το έκανα αυτό ρε ψηλέ να δούμε γιατί ή γκαβοί είμαστε, ή εσύ λες ότι θέλεις.
307 S16 έγραψε:
και οσο για το βινυλιο και την βελονα εσυ αυτος που σε καθε topic καταφερνεις να βαζεις την βελονα στην συγκεκριμενη θεση. Σ'αρεσει να το ακους μαλλον. Οσο για το πμ πιστευω πως ο σκοπος τους ειναι για λεγονται πραγματα μεταξυ των εμπλεκομενων. Αλλα μαλλον εσυ προτιμας να εκδιδεσαι δημοσια.

Οι εμπλεκόμενοι είμαστε εμείς οι 2, τα ΠΜ είναι για λούγκρες. Αν φοβάσαι την αλήθεια ή να εκτεθείς, τότε μου λες ότι εκδίδομαι δημόσια (αν το έκανα και με χρηματική αμοιβή, θα με έλεγες και πουτάνα να τελείωνε η συζήτηση).

Αλλά μάλλον εσύ εκδόθηκες δημόσια, διότι εκτός του ότι δεν έχεις κανένα στοιχείο, με έχεις στολίσει με επίθετα, και θέλεις να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν πέταξες χρήματα άσκοπα.

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 16:56:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οποτε γίνεται ένας καυγάς ή μια παρεξήγηση, τσουπ, ένας Steve από πίσω.

ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ, ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Η ΑΝ ΛΕΣ ΕΝ ΜΕΣΩ 1000 ΜΑΛAΚΙΩΝ 1 ΣΩΣΤΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

Η ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΣΟΥ, Η ΕΓΩ, ΔΙΑΛΕΞΕ! (Στο μεταφράζω: Η το κόβεις και γίνεσαι άνθρωπος, ή ένας από τους δυό μας πέρνει τον πoύλο!)

ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΩ ΑΥΤΟ ΑΛΛΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη
Σελίδα 4 από 9

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης