PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - Κιβώτιο ταχυτήτων 307
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Μάϊ 2008, 17:15:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και το έκανε από καινούριο, δεν ξέρω αν χειροτέρεψε τελευταία. Ο λόγος για ένα βουητό-σφύριγμα στο άφημα του γκαζιού με πολλές στροφές στο μοτέρ...

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Paladin (Tomas)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) Dynamique (2005)

Ένταξη: 16 Αύγ 2005
Τόπος: Στυλίδα (Φθιώτιδα)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Μάϊ 2008, 19:29:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό πλάκα πλάκα μου το κάνει και μένα εδώ και 8000χλμ περίπου... Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να είναι?

Go fast......, or go home.......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Μάϊ 2008, 21:16:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι το water spray πάνω στο intercooler σας Smile

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 19:36:10    Θέμα δημοσίευσης: προβλημα με ταχυτητητα πρωτη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα εμενα μου κανει το εξης περιεργο. Οταν το αυτοκινητο ειναι κρυο και βαζω πρωτη ολα νορμαλ, ομως μολις ζεσταθει με το που βαζω την πρωτη και μολις αφηνω το ντεμπραγιαζ μου κανει ενα τρανταγμα αλλα μου το κανει μονο στην πρωτη στις αλλες ταχυτητες ολα νορμαλ.
Μηπως κανεις γνωρίζει κατι

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
307__:)(dimitris) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

Ένταξη: 07 Σεπ 2004
Τόπος: agrinio

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 23:08:55    Θέμα δημοσίευσης: Re: προβλημα με ταχυτητητα πρωτη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:
καλησπερα εμενα μου κανει το εξης περιεργο. Οταν το αυτοκινητο ειναι κρυο και βαζω πρωτη ολα νορμαλ, ομως μολις ζεσταθει με το που βαζω την πρωτη και μολις αφηνω το ντεμπραγιαζ μου κανει ενα τρανταγμα αλλα μου το κανει μονο στην πρωτη στις αλλες ταχυτητες ολα νορμαλ.

Στο ξεκινημα δηλαδη οταν ζεστενεται, αν καταλαβα καλα Question Αν ειναι αυτο τοτε ειναι το γνωστο ως σκορτσαρισμα του συμπλεκτη που σημαινει οτι ο δισκος αρχιζει και την ακουει για αλλαγη Stunned

Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 23:41:42    Θέμα δημοσίευσης: Re: προβλημα με ταχυτητητα πρωτη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307__:)(dimitris) έγραψε:
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:

Στο ξεκινημα δηλαδη οταν ζεστενεται, αν καταλαβα καλα Question Αν ειναι αυτο τοτε ειναι το γνωστο ως σκορτσαρισμα του συμπλεκτη που σημαινει οτι ο δισκος αρχιζει και την ακουει για αλλαγη Stunned

Εαν ειναι οντως προεορτια για αλλαγη του δισκου ειναι απαραδεκτο εχω ειδη αλλαξει δισκο στα 15.000χλμ και τωρα ειμαι στα 40.000χλμ και αλλαζω και καθε χρονο βαλβολινες.

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 11:16:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο δισκος δεν εχει να ακνει με το αυτοκινητο αλλα με το τι οδηγος εισαι...λογικο ειναι αν πατηναρεις σε καθε φαναρι η καθεσε σε ανηφορα και "κοσκινηζεις" λογικο δεν ειναι να πει γεια σας ο δισκος...? Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 18:26:36    Θέμα δημοσίευσης: προβλημα με πρωτη ταχυτητα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα σταματησα σε ενα συνεργείο που βρηκα στο δρομο μου. μου ειπε οτι δεν ειναι απο τον δίσκο γιατι θα μου το εκανε και στην οπισθεν.
Ειναι μαλον απο της βαλβολινες χωρις βεβαια να κανει ελεγχο πιο συγκεκριμένο λογο ελλειψης χρονου.
Το λάθος βεβαια που εκανα περσι ειναι οταν εβαλα τις βαλβολινες που ολοι βαζζουμε μεσα στο κλαμπ μας ο μηχανικος επαινε να βαλει και ενυσχιτικο και εβαλε ολο το ενυσχιτικο που εχει μεσα το μπουκαλι ενω αυτο γραφει οτι πρεπει να μπει το μισι αλλα ο μακακας επαινε να το βαλει ολο και απο τι μου ειπε ο μηχανικος σημερα ειναι οτι λοιπη βαλβολίνη απο εμεσα.
Οσο αναφορα το οδηγημα ειμαι πολυ προσεκτικος αφου στα 15..000χλμ αλλαξα δισκοπλατο και απο τοτε του συμπιριφερομαι ευγενικα.

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (16V) '06 Black Matte

Ένταξη: 11 Σεπ 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2008, 09:48:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δισκο πλατο στις 15000χλμ???? ΣΙΔΕΡΟΦΑΓΟΣ!!
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2008, 16:15:09    Θέμα δημοσίευσης: παραπονα για πεζό Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχώς για μια ακόμα φορά ξανά δίσκο πλατό στα 40.000χλμ και άλλαξα στις 15.000χλμ Μπράβο αξιοπιστία τα πεζό!!!!
Τώρα θα το αφήσω να χαλάσει τελείως δεν υπάρχει σάλιο για φτιάξιμο και εννοείται βέβαια όχι σε πεζό συνεργείο φτιάξιμο.
Απογοητεύτηκα παρά πολύ από το αυτοκίνητο και μετανείνω τότε που ήμουνα μεταξύ φορντ και πεζό δεν πήρα φόρντ.
Είμαι πολύ φανατικός με την πεζό είναι το δεύτερο που έχω αλλά όταν έχεις ένα αυτοκίνητο και σου βγάζει σε πολύ κοντινό χρονικό διάστημα το ίδιο πρόβλημα και δεν έχεις και καμία ανταπόκριση από την κεντρική αντιπροσωπεία.
Λυπάμαι αλλά με την πρώτη εύκαιρα θα πουληθεί.
Ερώτημα πόσο κοστίζει σήμερα το δισκοπλατό.

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2008, 16:29:36    Θέμα δημοσίευσης: Re: παραπονα για πεζό Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:
Λυπάμαι αλλά με την πρώτη εύκαιρα θα πουληθεί.
Ερώτημα πόσο κοστίζει σήμερα το δισκοπλατό.
Λυπόμαστε αλλά θα το πουλήσεις.
Δεν μπορούμε να σου πούμε πόσο κοστίζει.

Επιστροφή στην κορυφή
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2008, 16:40:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαχαχαχαχα ρε φουστη στηβ εγραψες!!!!!

Καιρο ειχα να γελασω ετσι! Περα απο την πλακα βεβαια, εχεις δικιο οπως το λες.. Λες να φταιει το αμαξι που φαγωθηκε ο δισκουλας? μπαααααα...εγω ειμαι και βιαιος με το συμπλεκτη και ειμαι 41000χλμ ΟΚ!

στηβ εχεις pm..
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2008, 19:46:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Randy έγραψε:
χαχαχαχαχα ρε φουστη στηβ εγραψες!!!!!

Καιρο ειχα να γελασω ετσι! Περα απο την πλακα βεβαια, εχεις δικιο οπως το λες.. Λες να φταιει το αμαξι που φαγωθηκε ο δισκουλας? μπαααααα...εγω ειμαι και βιαιος με το συμπλεκτη και ειμαι 41000χλμ ΟΚ!

στηβ εχεις pm..

Καλό Στηβ Smile δεν υπάρχει λόγος να στεναχωρηθώ από το κόστος που θα ακούσω

Μεγάλε George επειδή έχω και ένα φορντ του 1984 με 260.000χλμ άμα θέλεις να σου το δώσω μια βόλτα να ζηλέψεις ταχύτητες, απλά η Γαλλιδούλες μας είναι ευαίσθητες σε αυτό το σημείο.
Για να μην τα ισοπεδώνω και όλα το αυτοκίνητο είναι άψογο απλά τα ανταλλακτικά που βάζει πεζό συγκεκριμένα ο δίσκος είναι αίσχος.

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2008, 23:05:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το μόνο αίσχος είναι ο τρόπος που χρησιμοποιείς τον δίσκο Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
sakis206t (sakis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 206 xs 1.4 8v

Ένταξη: 09 Δεκ 2008
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2008, 23:52:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΝΤΩΣ ΦΤΑΕΙ Η ΧΡΗΣΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟΥ. Η ΛΙΠΑΝΣΗ ΤΩΝ ΟΔΟΝΤΩΤΩΝ ΤΡΟΧΩΝ ΤΟΥ ΚΙΒΩΤΙΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ SAE 90 ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ , ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΑΔΙΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Δεκ 2008, 00:03:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sakis206t έγραψε:
ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Τώρα που το περιβάλλον έχει αρχίσει και χτυπάει μείον τα βράδυα, τί κάνουμε?

Επιστροφή στην κορυφή
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Δεκ 2008, 02:13:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο στηβ εχει βγαλει τη βελονα και κενταει!! Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2008, 02:31:15    Θέμα δημοσίευσης: δισκοπαλτο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Το μόνο αίσχος είναι ο τρόπος που χρησιμοποιείς τον δίσκο Very happy

Καλα σου ευχομαι να μην βαλεις ποστ οτι εχεις προβλημα με το δισκοπλατό αλλα δεν θελω να στεναχωρηση θα γίνει Crying or Very sad
Εκτος εαν οδηγεις το αυτοκινητο με 10χλμ

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2008, 08:42:22    Θέμα δημοσίευσης: Re: παραπονα για πεζό Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:
Δυστυχώς για μια ακόμα φορά ξανά δίσκο πλατό στα 40.000χλμ και άλλαξα στις 15.000χλμ Μπράβο αξιοπιστία τα πεζό!!!!

Δεν νομίζω πως σου φταίει το αυτοκίνητο σε τίποτα μιας και ο δίσκος είναι ένα εξάρτημα που η αντοχή του στο χρόνο εξαρτάται από την χρήση και μόνο.
Άρα αν στης 15000χλμ άλλαξες δίσκο και τώρα μετά από 25000χλμ θέλει πάλι δεν είναι λογικό εκτός και αν ,
Είχε κάποιο πρόβλημα από την αρχή το σετ συμπλέκτη.
Έχει πρόβλημα το υδραυλικό κύκλωμα του συμπλέκτη και τέλος το βασικότερο ο τρόπος που εσύ οδηγείς το αυτοκίνητο.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2008, 10:49:38    Θέμα δημοσίευσης: Re: δισκοπαλτο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:
Καλα σου ευχομαι να μην βαλεις ποστ οτι εχεις προβλημα με το δισκοπλατό αλλα δεν θελω να στεναχωρηση θα γίνει Crying or Very sad
Εκτος εαν οδηγεις το αυτοκινητο με 10χλμ
Στα σχεδόν 90.000 χλμ που έχω κάνει εδώ και 5 χρόνια που έχω δίπλωμα, και στα 4 αμάξια που έχω αλλάξει, ουδέποτε είχα πρόωρη φθορά δίσκου.

Πόσες φορές πρέπει να πούμε ότι τον συμπλέκτη ΔΕΝ τον πατάμε με το γόνατο?

Πόσες φορές πρέπει να πούμε ότι τον λεβιέ των ταχυτήτων ΔΕΝ τον μετακινούμε με τον αγκώνα?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης