PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Lambo - Style Πόρτες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

ΠΟΡΤΕΣ LAMBO STYLE
ΜΠΛΙΑΧ
35%
 35%  [ 25 ]
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
64%
 64%  [ 46 ]
Σύνολο Ψήφων : 71

Συγγραφέας Μήνυμα
Sentin3L (Ilias)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 XS 16V

Ένταξη: 19 Αύγ 2008
Τόπος: Chalkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 12:15:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
τι εννοείς "αν αξίζει"?

Απο λογους αισθητικης και λεφτων

Image and video hosting by TinyPic

'Oλα είναι Μία Ιδέα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 12:18:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απο αισθητικής... αμά σου αρέσει βαλτες...
ουσιαστικά δεν αλλάζει κάτι στην αισθητική... στην αισθητική του ανοίγματος αλλάζει Laughing Laughing Laughing

από λεφτα... αν σου περισσευουν...

εγω θα εκανα αλλα πραγματα πάντως...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Sentin3L (Ilias)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 XS 16V

Ένταξη: 19 Αύγ 2008
Τόπος: Chalkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 12:21:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για ριξε καμια προταση στο τραπεζι που λεμε!!!

Image and video hosting by TinyPic

'Oλα είναι Μία Ιδέα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 12:57:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο μόνος λόγος που θα έβαζα τις εν λόγω πόρτες θα ήταν αν δούλευα σε μια εταιρία με αρκετά στριμωγμένο πάρκινγκ στο οποίο δεν χωράνε να ανοίξουν οι εργοστασιακές πόρτες.

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 14:14:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όποιος βάλει τέτοιες πόρτες σε 206, θα τον κοροϊδεύει όποιος τον βλέπει. Έτσι απλά!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 15:05:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Όποιος βάλει τέτοιες πόρτες σε 206, θα τον κοροϊδεύει όποιος τον βλέπει. Έτσι απλά!

Εκτός αν είναι η περίπτωση που ανέφερα, όπου και είναι η μόνη λειτουργικότητα που πιάνει τόπο Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 15:25:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:

αν εχει την καταλληλη εμφανιση δεν θα τον κοροιδευει κανεις...... μην τα ισοπεδωνουμε κ ολα......τωρα αν ειναι κανενα 206 με τασια κ ουτε καν χαμηλωμενο εννοειται οτι θα χρειαζεται ντοματες για να ξυπνησει ο ιδιοκτητης κ να δει οτι υπηρχαν αλλα πραγματα που ειχαν προτεραιοτητα κ επρεπε να ειχαν μπει πριν απο τις πορτες....... ανετα θα τις εβαζα αν δεν ειχαν προβληματα στεγανοτητας,εφαρμογης της πορτας οταν ειναι κλειστη, τριξιμο στα πολλα χλμ τραμπαλισμα της πορτας οταν ειναι ψηλα (μετα απο καποιο χρονικο διαστημα) αν δεν χρειαζοταν να βγει το φτερο για να μπουν αν αν αν αν 1000 αν.............. εχει ενας φιλος σε ενα focus και το εχει χιλιομετανιωσει γιατι πλεον οι μπουκαλιτσες εχουν χαλαρωσει τρελα κ εχει αρχισει κ βγαζει απο την πορτα τα ηχεια ενα ενα για να στεκεται επανω (μεχρι να βρει μπουκαλες).... κ εχει κ ενας αλλος φιλος μου με μια bmw ε36 3πορτη κ φοβαται να ανοιξει την πορτα τερμα οταν εχει αερα γιατι οταν ειναι τερμα πανω εχει τρελο τραμπαλισμα δεξια-αριστερα κ οσο να ναι υπαρχει κινδυνος....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την 206kwn στις Τετ 26 Νοέ 2008, 15:29:34, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 15:26:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα περισσότερα γκαραζ εταιριών / σουπερ μαρκετ κλπ κλπ
εκτός από στριμόκωλα.. ειναι και χαμηλοτάβαν...
οπότε αν δεν βρησκει στο πλάι...
θα βρησκει πάνω...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 15:40:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι κατασκευασμένες κατά ISO ύψους χαμηλοτάβανων χώρων στάθμευσης Cool

Tease

Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 17:28:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
SnakeMJK έγραψε:

αν εχει την καταλληλη εμφανιση δεν θα τον κοροιδευει κανεις...... μην τα ισοπεδωνουμε κ ολα.....

Tοινκ Τοινκ ..... ειναι ο καγκουρας.... Τοινκ Τοινκ

Αμα δεν τα εχει απο τη μανα του δεν παιζει να μην φας δουλεμα! Wink

..
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 23:29:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ath7 έγραψε:
206kwn έγραψε:
SnakeMJK έγραψε:

αν εχει την καταλληλη εμφανιση δεν θα τον κοροιδευει κανεις...... μην τα ισοπεδωνουμε κ ολα.....

Tοινκ Τοινκ ..... ειναι ο καγκουρας.... Τοινκ Τοινκ

Αμα δεν τα εχει απο τη μανα του δεν παιζει να μην φας δουλεμα! Wink

δηλαδη να μην βαζουμε τιποτα πανω στα αυτοκινιτα εξτρα αφου δεν ειναι απο τη μανα τους για να μη φαμε δουλεμα? ωραιο σκεπτικο εχεις Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Νοέ 2008, 00:39:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αστον μωρε... απλά δεν εχει βγει αντιστοιχο κιτ για κορσα γι αυτό τα λέει...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Νοέ 2008, 07:47:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
δηλαδη να μην βαζουμε τιποτα πανω στα αυτοκινιτα εξτρα αφου δεν ειναι απο τη μανα τους για να μη φαμε δουλεμα? ωραιο σκεπτικο εχεις Laughing Laughing

Oχι ρε Κωτσο δεν με πιανεις!Να βαλεις πραγματα πχ αγγελοματια ζαντες (που οπως ειδα εχεις αλλα ασχετο) κτλ κτλ αλλα οχι και τοσο μεγαλη ανουσια αλλαγη!Moνο supercars εχουν τετοιες πορτες τις οποιες τι βαζουν για να στα παρουν ποιο ευκολα!(Αν και μου αρεσουν σε τετοια αμαξια! Wink )

MEMsound έγραψε:
αστον μωρε... απλά δεν εχει βγει αντιστοιχο κιτ για κορσα γι αυτό τα λέει...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Εχω γκαραζ που βαζω το θηριο και φοβαμαι μην βρουν πανω!
(Δεν εχουν βγει με το ISO του χαμηλου ταβανιου!)
Tease Tease Silly Silly Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

..
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Νοέ 2008, 11:08:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιτα σου λεω οτι ειναι ωραιες υπο καποιες προυποθεσεις.... ας πουμε μιας κ το ανεφερες στο δικο μου το αυτοκινιτο δεν θα μου αρεσαν....δεν κολλανε.... θα ειναι σαν τη μυγα μες στο γαλα....εχω ζαντες εχω αγγελακια εχω εχω εχω αλλα για να βαλω τις πορτες πρεπει να εχω ενα σωστο κουστουμακι,για να εχω ενα σωστο κουστουμακι πρεπει να εχω σωστες αναρτησεις(ξερει ο μανθος Thumb Left )και παει λεγοντας.... αν εχει τη σωστη εμφανιση σ λεω οτι θα ειναι τρελα γα**το να και ενα παραδειγμα στου steve το προηγουμενο 206 οι λευκες ζαντες εδιναν πιο μοτορσπορτ χαρακτηρα,εκει δεν θα μου αρεσαν οι πορτες... αν ειχε αλλες ζαντες με αυτο το κουστουμι που του ειχε+τις πορτες θα ηταν κορυφη Thumb Left ..... +φωνω για τα σουπερ καρς αλλα τη στιγμη που δεν μπορουμε να τα εχουμε κοιταμε να κανουμε αυτα που εχουμε σουπερ για την παρτη μας Wink .......

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Νοέ 2008, 13:24:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μη ξύνεις πληγές Mad

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Νοέ 2008, 13:56:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Μη ξύνεις πληγές Mad

καθε κακο για καλο λεει μια παροιμια Wink ολα γινονται κ τιποτα δεν ειναι απιθανο να ξαναγινει Wink

Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Νοέ 2008, 17:02:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με τα 2 χιλιαρικα ή ποσο εχουν οι πορτες βαζεις τρελο κουστουμι για την παρτη σου! Wink

..
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Νοέ 2008, 17:06:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ath7 έγραψε:
Με τα 2 χιλιαρικα ή ποσο εχουν οι πορτες βαζεις τρελο κουστουμι για την παρτη σου! Wink

και για αυτο ομως πρεπει να υπαρχουν οι καταλληλες προυποθεσεις Wink

Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Νοέ 2008, 17:07:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:

Shocked Shocked Shocked
Αστα να πανε ολα κατι θελουν!
Laughing Laughing Laughing Laughing

..
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Νοέ 2008, 17:16:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ath7 έγραψε:
206kwn έγραψε:

Shocked Shocked Shocked
Αστα να πανε ολα κατι θελουν!
Laughing Laughing Laughing Laughing

μολις ομως γινουν ολα?? Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 4 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης