PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πατιναρισμα Κορωνας διαφορικου...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάρ 2003, 01:59:06    Θέμα δημοσίευσης: Πατιναρισμα Κορωνας διαφορικου... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλλο και τουτο ... οι εμπλεκόμενοι σε αγώνες θα το ξέρουν σιγουρα...

Είναι η περίπτωση που το γρανάζι τησ κορώνας στρίπψει επάνω στην βάση του.. και προέρχεται συνήθως απο τεράστια πίεση στο σύστημα ποθ προκαλείται απο απότομο κατέβασμα ταχύτητας

Στην περίπτωση μου το προκάλεσα κατα την διάρκεια του touring σε κηνηγητό με τον Μίλτο όταν με 180km/h και σπασμένη τεταρτη αντι για 5ης επέλεξα 3η ... Οι περιπτώσεις τρεις...

Να πατινάρει ο Συμπλέκτης
Να πατινάρει η Κωρόνα
Να έχεις υπερστροφία κινιτήτα

Τα ανέφερα με την σειρά σοβαρότητας βλάβης απο το καλύτερο προς το χειρότερο..

Στην πρώτη περίπτωση δέν υφίσταται βλάβη απλά ο δλισκος του Συμπλέλτη πατινάρει επάνω στο πλατώ

Στην δευτερη περίπτωση Λόγω στροφάρισμα του κινητήρα στο και απότομο φρενάρισμα αυτου γλυστράει το πρεσσαριστό γρανάζι της κορώνας επάνω στην βάση του

Στην τρίτη οι ζημιές δυναται να ειναι μεγάλες καθώς ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ οτι λόγω ταχύτητας οι βαλβίδες θα χτυπήσουν στα εμβολα...

Εγώ ημουνα σχετικά τυχερός μέσα στην ατυχία μου και βρέθηα στην 2η περίπτωση.. Όλα καλα.. Άλλαξα κορώνα και όλα οκ..

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάρ 2003, 08:45:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ασε τωρα που το ανεφερες και εγω αν παω να ανοιξω κανενα σασμαν παπαδες Crazy Lol Lol Afroman Shocked Shocked θα βγουν απο μεσα!!!

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάρ 2003, 10:30:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ το άνοιξα και ησύχασα!!!!! Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης