PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 CC - Τριγμοί Οροφής
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)

Ένταξη: 20 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Νοέ 2008, 22:24:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ath7 έγραψε:
Puzzle έγραψε:
εμενα μου χτυπαει λιγο οταν ειναι μισανοιχτο..

Δεν το επιασα αυτο! Rolling eyes Rolling eyes

Εννοω οτι μου τριζει λιγο το παραθυρο οταν το εχω λιγο ανοιχτο..οχι ολο..
αλλα μαλλον κανα σφιξιμο θα θελει..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Νοέ 2008, 22:26:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Puzzle έγραψε:
Εννοω οτι μου τριζει λιγο το παραθυρο οταν το εχω λιγο ανοιχτο..οχι ολο..

Και σε κλειστο 207 (οχι cc) εχω ακουσει να τριζει κατα καιρους το παραθυρο αν ειναι λιγο μισανοιχτο!

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2008, 21:20:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Και σε αυτα τα στρογγυλα που ακουμπανε στο δρομο?

βαλε και σε αυτα!! θα χασεις λίγο κρατήματα αλλα θα γυαλίζουν σαν καινούρια!! Wink Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
stazzy (Stathis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2008)

Ένταξη: 28 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2008, 21:24:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Puzzle έγραψε:
3ον ΤΟ ΣΠΡΕΙ σιλικονης!!

Καλά Χάρη θα πάθεις πλάκα!!
Είπα να περάσω ενα χέρι όλα τα λαστιχα με σιλικόνη... Απο Ιούνιο / Ιούλιο ειχα να περασω... Πραγματικά ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Καθόλου --> ελαχιστοι τριγμοί!

Ουφ! Πάνω που ειχα αρχισει να φρικάρω!!

Στάθης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 00:34:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stazzy έγραψε:
Καλά Χάρη θα πάθεις πλάκα!!
Είπα να περάσω ενα χέρι όλα τα λαστιχα με σιλικόνη... Απο Ιούνιο / Ιούλιο ειχα να περασω... Πραγματικά ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Καθόλου --> ελαχιστοι τριγμοί!

Ουφ! Πάνω που ειχα αρχισει να φρικάρω!!

Στάθης

Ωραιος!Αντε να κανονισουμε! Wink Razz

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Nikolas78 (Nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 cc 150 THP

Ένταξη: 16 Ιούν 2008
Τόπος: Maroussi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Δεκ 2008, 00:14:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωχ ωχ πάλι για τριγμούς μετά το 4μηνο ακούω... πλησιάζω επικίνδυνα το κρίσιμο διάστημα, 10 μέρες ακόμα!
Η αλήθεια είναι πως έχω κάνει κάμποσα χιλιόμετρα για την ηλικία του (7800) αλλά από τριγμούς ακόμα τίποτα. Και το ταλαιπωρώ το καημένο στους καρόδρομους και στους κυβόλιθους του Αμαρουσίου. Φυσικά τις λακούβες τις αισθάνομαι και τις παρακαταλαβαίνω στο κάθισμα λόγω και συνδυασμού χαμηλού προφίλ ελαστικού και 17άρας ζάντας, όμως παρόλα αυτά κανένα τρίξιμο ως τώρα στην οροφή. Ίσως βέβαια και να φταίει το μέτρο σύγκρισης που έχω, το προηγούμενό μου αυτοκίνητο ήταν σε θέμα άνεσης και οδηγικής συμπεριφοράς μπακατέλα (Corsa C) και το 207 μου φαίνεται λιμουζίνα.
Στον έλεγχο των 5000 χλμ ανέφερα στους μηχανικούς το περιβόητο σπρέι σιλικόνης αλλά από τη στιγμή που το φαινόμενο δεν έχει κάνει την εμφάνισή του δεν μου έβαλαν. Ωστόσο σκέφτομαι προληπτικά πως, ειδικά τώρα το χειμώνα, μια φορά το μήνα δεν θα έβλαπτε να έκανα κανά πέρασμα. Εσείς τι λέτε; Αξίζει τον κόπο να μπω στην διαδικασία από μόνος μου χωρίς έχει διαπιστωθεί το πρόβλημα ως τώρα;

PS: Κάτοχοι 207cc περνάτε μήπως από τη λέσχη τις Πέμπτες τακτικά; Δυστυχώς εγώ μια φορά τα έχω καταφέρει όταν γράφτηκα αλλά σκέφτομαι να περάσω 4 /12 ή 11/12. Θα χαρώ να τα πω και με άλλους 207cc από κοντά κάποια φορά.

Off topic: Αυτό το Σ-Κ το ξέκανα πάλι οδηγώντας στην Εύβοια από Αθήνα προς Αη Γιάννη Ρώσο, Λίμνη Ευβοίας και επιστροφή. Υπέροχη φύση και άπειρες στροφές για ξεχαρμάνιασμα. Είχε σήμερα μια φοβερή χειμωνιάτικη λιακάδα (17-20 βαθμούς ) και με λίγη βοήθεια από το καλοριφέρ ήμουν άρχοντας ξεσκέπαστος, πραγματικά ευγνωμονούσα τη στιγμή που διάλεξα ανοιχτό…οπότε και τα όποια προβλήματα τριγμών προκύψουν…συγχωρούνται!
Καλή εβδομάδα!
Επιστροφή στην κορυφή
giwrgosath (Giwrgos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 06 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Μάϊ 2009, 00:59:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά καλησπέρα,
είδα στο τόπικ αυτό που κάνετε λόγο για σπρευ σιλικόνης καθώς και για ένα γράσσο όσον αφορά τους τριγμούς (για ένα 206cc που έχω).

Εγώ μέχρι τώρα βάζω λίγο σπρευ σιλικόνης αλλά οι θόρυβοι μειώθηκαν (δυστυχώς) πολύ λίγο... Επιβάλλεται λέτε να χρησιμοποιώ μαζί και το γράσσο που αναφέρετε μήπως και μειωθούν αρκετά;
Αν ναι, τότε θα το εφαρμόσω και αυτό όπου βάζω και το σπρευ σιλικόνης;
Επιστροφή στην κορυφή
stazzy (Stathis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2008)

Ένταξη: 28 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Μάϊ 2009, 01:07:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμμμ...
Χωρίς να θέλω να απογοητεύσω κανένα, η αλήθεια είναι ότι πλέον εχω μάθει να ζω όχι με τους τριγμούς στην οροφή, αλλά με κανονικό κοπάνημα στην οροφή...

Σε λιγο θα πάω για service 20,000 και έχω μια μικρή ελπίδα...
Αλλά και να σταματήσει μετά από κανα-δυο μήνες πάλι θα κοπανάει....
Οπότε...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
giwrgosath (Giwrgos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 06 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Μάϊ 2009, 01:16:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μωρέ αν είναι ανά δυό μήνες ή και ανά ένα μήνα ή άντε και μετά από καμιά βδομάδα αμέσως μετά τη συντήρηση (με τα σπρευ κτλπ) εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα...
Το θέμα όμως είναι ότι δεν μειώθηκαν οι τριγμοί. Και σκέφτομαι μήπως να δοκίμαζα και γράσσο εκτός από σιλικόνη...
Ξέρει κανείς;
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Μάϊ 2009, 03:26:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πρεπει να μαθουμε να ζουμε με τους τριγμους εμεις οι ccαδες Laughing τελικα! κ μετα γυρω στα 2000χλμ αρχισε κ μου συνεχίζει ενας τριγμος απο την ασφαλεια στη μερια του οδηγου! βαλε κ το λαστιχο που αλλαξα... don't worry..
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)

Ένταξη: 20 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Μάϊ 2009, 08:13:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τον αυγουστο κλεινω δυο χρονια συμβιωσης με το cc και εχω 30,000 χλμ...
Ο μηχανικος μου εχει παθει πλακα με την οροφη μου γιατι δεν κανει κιχ..
Ο ιδιος προσπαθουσε 2 μερες να ρυθμιση μια οροφη απο τα τριξιματα γιατι το πουλαγε μεταχειρισμενο...
Σπρευ σιλικονης δεν θα βαζεται μονο στις τρυπες που κουμπωνει η οροφη αλλα σε ολες τις κλειδωσεις τις οροφης ειναι καλο..καθως επισης και στα λαστιχα απο την εξω πλευρα των παραθυρων...
Πλεον οταν πλενω το αμαξι...και αφου περιμενω να στεγνωσει καλα τοτε του ανοιγω την οροφη και του κανω μια περιποιηση...ειδικα το χειμωνα αυτο γινεται 1 φορα 2-3 μηνες...το καλοκαιρι πιο συχνα μιας και το πλενω συχνοτερα,χεχεχε....
Α και κατι αλλο...εχω ακουσει πως οταν πλενετε το αμαξι, καλο ειναι να μην ανοιγετε την οροφη αν δεν εχει στεγνωσει καλα καλα...!!!!
Και μιλαω παντα για αθηνα και κατσικοδρομους απο τους οποιους εχω χασει 2 λαστιχα και τελικα νωρις νωρις πληρωσα μια ολοκληρη τετραδα στον γνωστο Μιχαλακη μας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Μάϊ 2009, 10:08:33    Θέμα δημοσίευσης: 207 CC - Τριγμοί Οροφής Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε λίγες μέρες κλείνω χρόνο και έχω 23000 khm,μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος και δεν έχω σχεδόν τίποτα από τριγμούς ,εκτος από ένα "ψιλοχτιπιματακι" τις "τασιερας" πίσω το οποιο δεν το είχα καταλάβει καν και μου το είπαν τα παιδιά της peugout όταν είχα πάει για service.Ηρθε το καλοκαίρι παιδες ετοιμαστήτε.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Σελίδα 8 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης