PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μεταχειρισμένες ανησυχίες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Νοέ 2008, 20:53:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχει και η σκέψη να το πουλήσω και να μείνω για κανα χρόνο μόνο με την μηχανή, για να έρθω οικονομικά στα ίσια μου... Και μετά να πάρω κάτι καλό! (και να αποχαιρετίσω για πάντα τις μηχανές Sad )

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Νοέ 2008, 21:54:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
και να αποχαιρετίσω για πάντα τις μηχανές Sad

Shocked Shocked Shocked
Γιατι??

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Νοέ 2008, 22:01:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί έχω βαρεθεί να θέλουν να με σκοτώσουν στον δρόμο και νομίζω ότι είναι ζήτημα χρόνου να με στείλουν στον τάφοι οι πο**τη* Razz

Και επειδή θέλω να μεγαλώσω, να έχω γκρι κροτάφους και να πηγαίνω για πολλά χρόνια ακόμα με τους ΠΡΤ για ούζα, έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι θα παρατήσω της μηχανές πριν κλείσω τα 30. Τώρα είμαι 26... Έχω ακόμα Razz

Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Νοέ 2008, 22:02:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τωρα εχεις απολυτο δικιο....

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Νοέ 2008, 23:21:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Υπάρχει και η σκέψη να το πουλήσω και να μείνω για κανα χρόνο μόνο με την μηχανή, για να έρθω οικονομικά στα ίσια μου... Και μετά να πάρω κάτι καλό! (και να αποχαιρετίσω για πάντα τις μηχανές Sad )

Σαν σκεψη συμφωνω απολυτα.

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2008, 01:02:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περισσότερα πάγια έξοδα (ασφάλεια ειδικά σε καινούριο μεικτή) αλλά και λειτουργικά (λάστιχα 17", τακάκια πιο ακριβά κτλ) βάλε κι ένα χάσμα από τα λεφτά που θα πάρεις από το 206 μέχρι το 207 (δόσεις δόσεις δόσεις) και μετά λογαριάζεις αν θέλεις να μπεις σε αυτή την διαδικασία Wink

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2008, 01:29:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Γιατί έχω βαρεθεί να θέλουν να με σκοτώσουν στον δρόμο και νομίζω ότι είναι ζήτημα χρόνου να με στείλουν στον τάφοι οι πο**τη* Razz

Ενώ εσύ που το πας σαν Κυρία, κάνεις 12 λεπτά Ίλιον-Θησείο με 2κάβαλο...

μαλ**α Ε μαλ**α

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2008, 09:35:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω παντως τωρα που πατησα τα 30 λεω να παρω μηχανη...

για κανα mp3 με βλεπω στο τελος Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2008, 10:54:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με κόβω να παίρνω κανά 50άρι για να πηγαίνω μέχρι το μετρό για την δουλειά... Αχ... Απ' τα 100 άλογα στα 5 Razz

Το πλάνο που χω στο μυαλό μου τώρα είναι πουλάω αυτοκίνητο τώρα... Μένω για κανά χρόνο με την μηχανή και μετά τσιμπάω ένα γλήγορο 4τροχο + ένα 50άρι για τις κοντινές μετακινήσεις. Γιατί χωρίς καθόλου μηχανή δεν γίνεται. Εσείς δεν ξέρω πως την παλεύεται Razz

Steve έγραψε:
Ενώ εσύ που το πας σαν Κυρία, κάνεις 12 λεπτά Ίλιον-Θησείο με 2κάβαλο...

Καταρχήν βιαζόσουν... Κατά δεύτερον, με το καινούριο το κάνω κάτω από 8 λεπτά σίγουρα Razz Κατά τρίτον, η απόσταση ήταν Πετρούπολη - Θησείο, μην με μειώνεις!

Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2008, 11:15:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

Το καινούριο MP3 βγαίνει και με ελαφρώς μεγαλύτερο μετατρόχιο και επομένως πιάνεται σαν τρίκυκλο κοινώς δίπλωμα αυτοκινήτου Wink

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2008, 11:40:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
volvos έγραψε:

Το καινούριο MP3 βγαίνει και με ελαφρώς μεγαλύτερο μετατρόχιο και επομένως πιάνεται σαν τρίκυκλο κοινώς δίπλωμα αυτοκινήτου Wink

Όντως έτσι είναι, απλά η τιμή του είναι λίγο απαγορευτική για τα κυβικά του (250, 6.000 euro // 400, 7.000 euro). Βέβαια είναι πολύ ασφαλές και το φρενάρισμα του για τους αρχάριους είναι τέλειο.

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2008, 12:55:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Καταρχήν βιαζόσουν... Κατά δεύτερον, με το καινούριο το κάνω κάτω από 8 λεπτά σίγουρα Razz Κατά τρίτον, η απόσταση ήταν Πετρούπολη - Θησείο, μην με μειώνεις!

μαλ**α Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Σεπ 2009, 13:18:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και για να συνεχίσω τον προβληματισμό μου έναν χρόνο μετά....

το να πουλήσω το αυτοκίνητο μου χει φύγει για πάντα ως σκέψη... θα το παντρευτώ! το πήρα απόφαση! Razz

έχουμε και λέμε....

το αυτοκίνητο κινείται πλέον ελάχιστα και πιο συγκεκριμένα μόνο στις βροχές, κανά σ/κ σε κοντινές αποστάσεις και όποτε πάμε μέγαρα! Βάλε και 2 κόνιτσες τον χρόνο... κλπ κλπ κλπ, κατά μέσο όρο πες βαριά 8.000 χλμ τον χρόνο (τα μισά σίγουρα σε ταξίδι).

η κατάσταση....

το αμάξι είναι στα περισσότερα του αναλώσιμα σενιαρισμένο πρόσφατα (ψαλίδια, ιμάντες, δίσκο-συμπλέκτη, τακάκια κλπ) και μέχρι τα 200.000 χλμ (τώρα έχει 146 χιλιάδες) δεν πρόκειται να ζητήσει κάτι αξιόλογο σε χρήματα... (θέλω να ελπίζω!)

και ο προβληματισμός....

μοναδικό προβληματάκι είναι τα κλασμένα αμορτισέρ (bilstein τα χοντρά).
τι να κάνω;

- απλή ανακατασκευή, για να σταματήσει το άπειρο κοπάνημα
- απλή ανακατασκευή, και μαμά ελατήρια γιατί νομίζω ότι μ' έχει κουράσει το πράγμα...
- αλλαγή με μαμά αμορτισέρ-μαμά ελατήρια να τελειώνουμε; Razz
- και μετά σε πιο hardcore καταστάσεις.... ανακατασκευή, στενά ελατήρια και ο θεός βοηθός. θα χω την τρελή ανάρτηση με βαριά 500 ευρώ, αλλά θα την χρησιμοποιώ όσο μπορώ με τα 75 μου άλογα, 2 φορές τον χρόνο το πολύ στα μέγαρα...

δηλαδή.... αξίζει να σκάσω τα 500 ευρώ για rebuild+στενά την στιγμή που δεν πολυχρησιμοποιείται το αμάξι... την στιγμή που είναι 75 άλογα... την στιγμή που δεν αξίζει σαν σύνολο ούτε 4 χιλιάρικα....;;;;;

τέλος. Rolling eyes

Έχει επεξεργασθεί από τον/την SnakeMJK στις Τετ 16 Σεπ 2009, 13:30:31, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Σεπ 2009, 13:25:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο τη στιγμη που σκοπευεις να το παντρευτεις ξεχνας την αξια του αυτοκινητου,ξεχνας ποσο κοστιζει κατι και φτιαχνεις κατι με την προοπτικη να το χρησιμοποιεις καιρο ακομα.
Εγω στη θεση σου θα εβαζα ενα 16αρι μοτερ,θα εφτιαχνα και την αναρτηση και οταν θα το χαιρομουνα θα το χαιρομουνα πραγματικα.

Αλλιως μαμα αναρτηση για all around χρηση που και γι ατα Μεγαρα μια χαρα θα ειναι.
Δες τον Κωστη Sinanai τι εκανε με μαμα σεταπ.

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Σεπ 2009, 13:33:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ELA na se παω βολτα να δεις οτι κοπαναει λιγοτερο απο δικο σου.
ρωτα και μιχαλακη τι εκανε το δικο του οταν εβγαλε τα σαυροελατηρια σου
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Σεπ 2009, 13:39:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
δηλαδή.... αξίζει να σκάσω τα 500 ευρώ για rebuild+στενά την στιγμή που δεν πολυχρησιμοποιείται το αμάξι... την στιγμή που είναι 75 άλογα... την στιγμή που δεν αξίζει σαν σύνολο ούτε 4 χιλιάρικα....;;;;;

οχι δεν αξίζει... αν εχεις σκοπό να μείνεις στα 75 αλογα
οκ θα ειναι πιο ευχαριστο σε οποιδηποτε στροφη ειτε δρόμο ειτε πιστα, αλλα και πάλι δεν εχεις τοση πολυ ισχη ωστε να σου ειναι "απαραίτητη" μια τοσο καλή ανάρτηση

στο διαταυτα
μου πουλάς τα αμορτισερ σου?
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Σεπ 2009, 14:00:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
στο διαταυτα

επειδή δεν παίζει να γίνει ποτέ 1.6... παίζει κ να τα δώσω μέσα στο χειμώνα σε υπερβολικά καλή τιμή Razz άμα είναι θα σου πω...
αν και εκεί που βλέπω να καταλήγω είναι να τα κάνω απλά rebuild και να τους βάλω μαμά ελατήρια από 1.6. η μλκια είναι ότι (μάλλον) θα χρειάζεται πάλι κούρδισμα ο πίσω άξονας...

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Σεπ 2009, 15:21:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
παίζει κ να τα δώσω μέσα στο χειμώνα σε υπερβολικά καλή τιμή Razz
Να περάσει ο χειμώνας και εδώ είμαστε πάλι να συζητήσουμε οτιδήποτε.

Μέχρι τότε, ΜΗΝ δίνεις φράγκο.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Σεπ 2009, 08:38:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
MEMsound έγραψε:
στο διαταυτα

επειδή δεν παίζει να γίνει ποτέ 1.6... παίζει κ να τα δώσω μέσα στο χειμώνα σε υπερβολικά καλή τιμή Razz άμα είναι θα σου πω...
αν και εκεί που βλέπω να καταλήγω είναι να τα κάνω απλά rebuild και να τους βάλω μαμά ελατήρια από 1.6. η μλκια είναι ότι (μάλλον) θα χρειάζεται πάλι κούρδισμα ο πίσω άξονας...

αντι να μπλεκεις με ρεμπιλντ απλα και μονο για να βαλεις ελατηρια 1,6 (εννοω χωρις σκοπό να τα κάνεις στενοπιατελα) παρε με 4αδα μαμα 206 ρψ και κάνε την δουλεια σου.
τα ελατηρια του 1,6 δεν χρειαζονται τιπορα ιδιαίτερες πιέσεις (στα αμορτισερ) για να δουλεψουν αλλωστε
και πάρε και καμμια αντιστρεπτικη να μειώσεις τις κλίσεις...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Σεπ 2009, 18:32:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου χει καρφωθεί μια ιδέα και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει... Σίγουρα σε αυτό θα μπορεί να μας βοηθήσει ο Steve...

Πόσο καλή ιδέα είναι να αγοράσεις ένα τροπέτο για να χεις ανταλλακτικά για "μια ζωή"; Razz Και συγκεκριμενοποιώ! Πες αγοράζω τροπέτο 206 1.6 με φυσιολογικά χλμ... Περνάω το μοτέρ στο δικό μου και μετά ότι άλλο χρειαστώ στο μέλλον θα τα έχω ήδη έτοιμα... Φρένα, άξονες, κρεμαγιέρες, ημιαξόνια, ψαλίδια, αερόσακους και εγώ δεν ξέρω τι άλλο δαπανηρό με σχετικά πολύ μικρό αρχικό κόστος. Το μόνο που με αγχώνει είναι καταρχήν ο χώρος φύλαξης που δεν υπάρχει, άρα θα είναι εκτεθειμένο τόσο σε επιτήδειους όσο και στα καιρικά φαινόμενα στο οικόπεδο απέναντι απ το σπίτι μου, και το κατά πόσο θα συντηρηθούν σε καλή κατάσταση τα μελλοντικά ανταλλακτικά την στιγμή που το τροπέτο θα βρίσκεται συνεχώς σε πλήρη ακινησία.

Τα φώτα σας Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης