PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 CC - Τριγμοί Οροφής
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Nikolas78 (Nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 cc 150 THP

Ένταξη: 16 Ιούν 2008
Τόπος: Maroussi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Σεπ 2008, 20:26:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το δικό μου 207cc κατασκευάστηκε μέσα Ιουλίου 2008, το παρέλαβα 11 Αυγούστου και κοντεύω ήδη τα 2500 χιλιόμετρα. Μόνο μια φορά μου φάνηκε σα να άκουσα κάτι στην οροφή από την πλευρά του συνοδηγού όμως αφότου στη συνέχεια ανοιγόκλεισα τη σκεπή τίποτα. Ίσα ίσα θα έλεγα ότι προκαλεί θετική εντύπωση το πόσο καλή ηχομόνωση προσφέρει η καμπίνα επιβατών με τα παράθυρα κλειστά.
Στον πρώτο έλεγχο των 5000 χιλιομέτρων ίσως ζητήσω προληπτικά να μου περάσουν ένα χέρι από το spray σιλικόνης χωρίς λάδι που ανέφεραν αρκετοί φίλοι προηγουμένως, έχοντας πια και τον κωδικό προϊόντoς της Peugeot. Μπορεί να μη χρειάζεται καν πάντως.

Το 207cc βγήκε στην ελληνική αγορά Μάρτη-Απρίλη του 2007. Θεωρητικά, και αυτό ισχύει για τα περισσότερα μοντέλα, τα όποια προβλήματα νεότητας και παιδικές αρρώστιες εξαλείφονται όσο «ωριμάζει» η γραμμή παραγωγής. Ειδικά εάν επιλέξεις και δέρματα , JBL κτλ και χρειαστεί νέα παραγγελία στο εργοστάσιο, θα έχει περάσει περίπου ενάμισης χρόνος από την πρωτoεμφάνιση του 207cc, δηλαδή ένα σημαντικό «διάστημα ασφαλείας». Αυτό δεν είναι πανάκεια βέβαια (μπορεί να είσαι άτυχος) αλλά τις περισσότερες φορές ισχύει.
Σε κάθε περίπτωση το συγκεκριμένο πρόβλημα αφού μπορεί να λυθεί με τον Α ή Β τρόπο δεν το θεωρώ αιτία ώστε να αποτρέψει κάποιον ν' αγοράσει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Με άλλα λόγια αν σου αρέσει πολύ, χτύπα το! Wink Εξάλλου αν θες cabrio με μεταλλική οροφή μη νομίζεις ότι έχεις και πολλές επιλογές στα λεφτά του 207.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Σεπ 2008, 22:24:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απλα να θυμαστε πως μιλαμε για ενα μοντελο που κυκλοφορει ενα - εναμιση χρονο. Για περιμεντε να κλεισετε 3ετια ή 5ετια (50.000 - 80.000 χλμ)... Δεν λεω πως ειναι ελατωματικα, αλλα με το περασμα του χρονου ειναι αναποφεκτο να μη υπαρχουν τριγμοι. Ειναι απλα φυσιολογικο για τετοια κατηγορια.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
liontaraki (GEORGE)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 CC 1.6T

Ένταξη: 06 Μάϊ 2008
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2008, 23:51:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον παιδια να πω και εγω καπου το πονο μου για τους τριγμους.
η ιστορια αρχιζει με ενα απλο τακ.....συνεχιζει με τακ τακ και παει λεγοντας.Το παω συνεργειο,βαζουν σιλικονη,βαζουν γρασο και τι αλλο βαλανε και παλι οι τριγμοι.........το ξαναπαω και μου λενε να αλλαξουνε τα κλειστρα.....περιμενα 20 μερες και τελικα ηρθαν απο την Γαλλια και οπως ειπαν τα αλλαξαν αλλα παλι οι ιδιοι τριγμοι.

ααααα παρεπιπτοντως τριγμοι αρχισαν να ακουγονται και απο το πισω μερος.......και στην αρχη νομιζα οτι ηταν τα roll bar αλλα ακουγονται μονο οταν ειναι κλειστη η οροφη.

εχει κανεις καμια ιδεα?
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2008, 01:03:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εδω ακουω ενα τσικ τσικ εγω απο την οροφη του gt δεν θα ακουτε εσεις Laughing παρτε κ το ανηψακι σας στην επομενη βολτα να παιξει με την κουδουνιστρα....τι να κανεις...υπομονη Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)

Ένταξη: 20 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2008, 08:38:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προσωπικα το εχω απο τον αυγουστο του 7 και δεν ακουω κιχ...
Ακουσα στην αρχη..αρχισα να το περιποιουμε μπρος πισω με σπρευ σιλικονης και δοξα το θεω δεν εχω κανενα προβλημα και τωρα εχω να βαλω απο το καλοκαιρι...
Το μονο θα χρειαστει να αλλαξω το κλειστρο μπροστα δεξια γιατι αραια και που αν παω να ανεβω σε μπαρα και εχω τελειως κομενο δεξια το τιμονι ακουγεται ενας πολυ δυνατος κροτος σαν να σπαει το αμαξι...
Επιστροφή στην κορυφή
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

Ένταξη: 23 Σεπ 2007
Τόπος: Νέα Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2008, 16:29:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το μπροστά δεξιά κλείστρο το έχω αλλάξει τρεις φορές κι ακόμη ο θόρυβος (το γνωστό "τακ" όταν ανεβαίνω σε μπάρα με κλίση) δεν έχει σταματήσει. Αν λοιπόν ακούγεται μια στο τόσο σε συμβουλεύω να μην μπεις στη διαδικασία να αλλάξεις κλείστρο.
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2008, 18:31:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

climbonice έγραψε:
Το μπροστά δεξιά κλείστρο το έχω αλλάξει τρεις φορές κι ακόμη ο θόρυβος (το γνωστό "τακ" όταν ανεβαίνω σε μπάρα με κλίση) δεν έχει σταματήσει. Αν λοιπόν ακούγεται μια στο τόσο σε συμβουλεύω να μην μπεις στη διαδικασία να αλλάξεις κλείστρο.

Ελα ρε συ...εγω νομιζα οτι ειχε φτιαξει με την αλλαγη του κλειστρου..οχι ειδικα πλεον εχω να το ακουσω πολλους μηνες..
Τι να πω θα δω τι θα κανω..δεν θα μου αρεσε να ανοιξουν και την οροφη φυσικα..ισως το αφησω ετσι να δω πως θα παει..
Επιστροφή στην κορυφή
liontaraki (GEORGE)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 CC 1.6T

Ένταξη: 06 Μάϊ 2008
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2008, 20:25:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
εδω ακουω ενα τσικ τσικ εγω απο την οροφη του gt δεν θα ακουτε εσεις Laughing παρτε κ το ανηψακι σας στην επομενη βολτα να παιξει με την κουδουνιστρα....τι να κανεις...υπομονη Crying or Very sad

μωρε εγω να βαλω και ολοκληρο νηπιαγωγειο να παιζει με κουδουνιστρες ,αυτο θα φτιαχτει?
και πως γινεται αλλος να εχει προβλημα και αλλος να μην εχει?
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Νοέ 2008, 10:45:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

liontaraki έγραψε:
android έγραψε:

μωρε εγω να βαλω και ολοκληρο νηπιαγωγειο να παιζει με κουδουνιστρες ,αυτο θα φτιαχτει?
και πως γινεται αλλος να εχει προβλημα και αλλος να μην εχει?

Δοκιμασε αυτο που εχουμε αναφερει..παρε ενα σπρευ σιλικονης και βαλε μπρος και στα πισω τμηματα της οροφης..
Δεν ξερω τι αλλο να σου πω..παρολου που απο λακουβες περναω αβερτα κτλ η οροφη μου πολυ σπανια θα κανει καποιο κιχ..
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Νοέ 2008, 11:31:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Puzzle έγραψε:
παρολου που απο λακουβες περναω αβερτα κτλ η οροφη μου πολυ σπανια θα κανει καποιο κιχ..

Μηπως θα επρεπε λιγο να τις προσεχεις?
Βολτα με CC που εκανα σε λακουβες ετριζε ολοκληρο! Shocked

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
stazzy (Stathis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2008)

Ένταξη: 28 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Νοέ 2008, 12:14:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως μιλάς για το δικό μου Χάρη; Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Νοέ 2008, 12:35:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stazzy έγραψε:
Μήπως μιλάς για το δικό μου Χάρη; Razz

Oh yes! Cool Razz
Στις λακουβες νομιζες οτι θα ξεκολλησει η οροφη! Shocked
Οταν ηταν ανοιχτο δεν ακουγες τπτ! Laughing Laughing Laughing

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Νοέ 2008, 13:39:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια ολα τα cc τα ιδια κανουν το δικο μου οταν το πηρα μια χαρα μετα ομως απο 4 μηνες χαλια κρατσ κρουκ κρακ κ.λ.π. τελικα η αντιπρωσοπια απο ΚΡΗΤΗ το εστειλε στη λιον στην Αθηνα μου αλλαξανε καποια λαστιχα στην οροφη μου ειπαν οτι την ρθθμισαν εβαλαν σπρει σιλικονησ γρασα κ.λ.π εμεινα 1 μηνα χωρισ αμαξι .οταν το πηρα ηταν μια χαρα αλλα μετα απο λιγο αρχισε τα ιδια σε μικροτερο βαθμο ,ελαχιστο.
θελω να πω οτι τα cc θα εχουν παντα λιγους τριγμους Cool

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Νοέ 2008, 08:15:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ath7 έγραψε:
Puzzle έγραψε:
παρολου που απο λακουβες περναω αβερτα κτλ η οροφη μου πολυ σπανια θα κανει καποιο κιχ..

Μηπως θα επρεπε λιγο να τις προσεχεις?
Βολτα με CC που εκανα σε λακουβες ετριζε ολοκληρο! Shocked

Φυσικα και τις προσεχω οσο μπορω βεβαια..αθηνα μενω, πατησια ε και δεν εχουμε και τους καλυτερους δρομους..αυτο εννοω οτι περναω απο λακουβες.. Very happy
Αλλα πραγματικα τι να πω..δεν ακουγεται κιχ στο αμαξι..φτου φτου φτου μου.. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

Ένταξη: 11 Μάϊ 2008
Τόπος: Αιγάλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Νοέ 2008, 11:03:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το δικό μου είναι τελείως κουδουνίστρα! Τώρα έχει χαλαρώσει ελάχιστα ο ένας γάτζος και παραέγινε το κακό!Ακόμα και full μουσική να βάλω το ακούω και πάλι Evil Evil Evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Νοέ 2008, 11:07:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Athens έγραψε:
το δικό μου είναι τελείως κουδουνίστρα! Τώρα έχει χαλαρώσει ελάχιστα ο ένας γάτζος και παραέγινε το κακό!Ακόμα και full μουσική να βάλω το ακούω και πάλι Evil Evil Evil Evil

Το 206 εχεις? Μηπως να πας στο 207cc? Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Νοέ 2008, 13:03:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Athens έγραψε:

Εμ Αθηνουλα μειναμε με τα προηγούμενης γενιας cc!!
Παντος μην απελπίζεσαι! υπάρχει λυση για ολα Αθηνα!!
εμενα οταν το πηρα περσι τα Χριστούγεννα ητανε πραγματική κουδουνιστρα!

ΑΛΛΑ! σιγα σιγα το επανεφερα με 3-4 κολπα!

1ον ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ κολπο με την ταινια στην κλειδαριά του πορτ μπαγκαζ! σταματησαν οι τριγμοι απο πισω !! εντελος ομως! βεβαια καθε 2-3 μηνες την τρωει την ταινια και θελει παλι καινουρια αλλα τι να κανουμε! ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΝΤΟ! *Σημειωση: τα 207cc δεν εχουν το πλαστικο που φαγονεται ειναι μεταλικη ολοκληρη η κλειδαρια οποτε δεν παιζει αυτο με την ταινια

2ον ΣΦΗΞΕ τα κλιπσ της οροφης! εμενα το δεξί μολις περνουσα απο λακουβιτσα βαρουσε σαν τρελό και ΠΟΛΛΕΣ φορες ανοιγε και μονο του!! Αν το ανοιξεις εχει ενα αλεν-αστερι βιδα εκει! σφιξτηνα οσο μπορεις και ως εκ μαγειας θα ειναι σαν να εβαλες καινουρια οροφη!!

3ον ΤΟ ΣΠΡΕΙ σιλικονης!! ειδικα για τα παραθυρα που τριζουν οταξν ειναι κλειστα ΒΟΗΘΑΕΙ πολυ!! καθε 4-5 μηνες επιγοντος!!

4ον ΤΕΛΟΣ Μπαρα στην μηχανη!! θα δεις αλλο αμαξι!! ποιο σκληρο (με την καλη ενοια) και σαφη τιμόνι! λιγοτερα τριξηματα παντου και αλλη αισθηση!! (και κλειστο ΑΛΛΑ και ανοιχτο ειδικα!!)

ΑΥτα!

μετα απο τα παραπανω το αμαξι μου ειναι ΠΑΡΑ πολυ αθόρυβο!! μονο κανα παραθυρακι τριζει ελαφρος σε λακουβες~!!

μπηκα σε ενα 206cc ενος φιλου μοντελο του 2005-06 και ητανε πολυ χαλια απο τριγμους!! και το δικο μου του 2001 (12ο) και το χω κανει αθορυβο!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Νοέ 2008, 13:30:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

3ον ΤΟ ΣΠΡΕΙ σιλικονης!! ειδικα για τα παραθυρα που τριζουν οταξν ειναι κλειστα ΒΟΗΘΑΕΙ πολυ!! καθε 4-5 μηνες επιγοντος!!

Αληθεια εκει που τη βαζεις τη σιλικονη?εμενα μου χτυπαει λιγο οταν ειναι μισανοιχτο..
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Νοέ 2008, 14:17:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ολα τα λάστιχα!! λαστιχα παραθυρων, οροφής πορτπαγκαζ!! οπου εχει λαστιχα!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Νοέ 2008, 16:45:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Puzzle έγραψε:
εμενα μου χτυπαει λιγο οταν ειναι μισανοιχτο..

Δεν το επιασα αυτο! Rolling eyes Rolling eyes
AlienHack έγραψε:
Σε ολα τα λάστιχα!! λαστιχα παραθυρων, οροφής πορτπαγκαζ!! οπου εχει λαστιχα!!

Και σε αυτα τα στρογγυλα που ακουμπανε στο δρομο? Rolling eyes Rolling eyes
Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 7 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης