PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

GROUP T.E.A Περιβολακι Νικαιας
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
soulos6 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6T

Ένταξη: 03 Νοέ 2008
Τόπος: GR

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Νοέ 2008, 21:39:00    Θέμα δημοσίευσης: GROUP T.E.A Περιβολακι Νικαιας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιας και μιλαμε για συνεργεια, χωρις να θελω να δησφημισω το αναφερομενο συνεργειο και <<<βελτιωτη>>>, απλα αναφερω ενα γεγονος που αν μη τι αλλο δειχνει καποια πραγματα γοα τον επαγγελματισμο των κυριων εκει μεσα.
Πριν κανα 2 βδομαδες, αφου πηρα χαμπαρι οτι ειχε ληξει η καρτα καυσαεριων, μπαινω και ρωταω αν εκδιδουν καρτα. Μου απαντουν πολυ ευγενικα βεβαιως και με οδηγησαν στο ταμειο για να πληρωσω και βλεπω και την κοπελα να βγαζει μια καρτα, να τη σημπληρωνει με νουμερακια και να μου λεει ετοιμος!!!!
Λεω δεν μπορει, πλακα κανουν. Δεν ειχαν δει καν τι αυτοκινητο ηταν.

Με τα πολλα τους ρωτησα αν δουλευει το μηχανημα τους και οτι ηθελα να ελεγθει η λειτουργια στη πραγματικοτητα γιατι ηθελα να περασω ΚΤΕΟ.
Τελικα βαλανε μπροστα το μηχανημα και οντως κανανε τον ελεγχο, αλλα αγριοκοιταζαν λες και τους σκοτωσα την μανα. ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!

Μην τρέχεις!!!!!Ζαλίζομαι!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Νοέ 2008, 21:53:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για αυτο το συνεργειο εχω ακουσει τα καλυτερα κ τα χειροτερα παντος περαν την πλακα να το ξερεται η χωρις καταλυτη να περνατε απο εκει Laughing

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
soulos6 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Νοέ 2008, 22:04:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε mikerrgp, για το συνεργειο αυτο δεν εχω ακουσει τιποτα ιδιαιτερο , αν και μενω στην περιοχη και καθε μερα περνω απο μπροστα για να παω για το μεσημεριανο καφεδακι. Αν περασεις απεξω θα δει κανεις ενα περιποιημενο μαγαζι-συνεργειο με φωτο απο αγωνιστικα και αναβασεις και που και που κανα εργαλειο τουμπανο, αλλα η συμπεριφορα του αφεντικου ειναι ακρως αλαζονικη και αφ'υψηλου. Σταση υποτιμιτικη για το πελατη.
Τι να πουν δηλαδη, αλλοι και αλλοι που θα μπορουσαν να ειναι βεντετες και τα σχετικα. πχ κος Στεργιου?
Τεσπα, τα ανωτερω ειναι προσωπικη γνωμη παντα.

Επιστροφή στην κορυφή
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Νοέ 2008, 22:17:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε μου αστο μην ανοιξουμε αυτη την συζιτηση ποναει κ δεν υπαρχει λογος να κραζουμε κανενος το μαγαζι αν πιστευεις οτι ο στεργιου ειναι καλυτερος απλα το πας εκει Exclamation

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2008, 01:36:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Soulo πηγαινα κι εγω το αμαξι για service στην group TEA,ουδεποτε ειχα καποιο προβλημα με τα παιδια μεσα,ποτε δεν μου φανηκαν και δεν με αντιμετωπισαν αφ υψηλου,ισα ισα που σε οτι κανανε στο αμαξι μου ημουν απο κατω-διπλα και τουs τα σπαγα τι κανουν και τι κανει το καθε τι για να μαθω....ποτε δεν μου ειπαν κανε πιο περα.....με την καρτα καυσαεριων δεν ξερω τι εγινε με εσενα,αλλα σε εμενα την εβγαζαν με το μηχανημα.
Εφυγα απο κει για χψ λογουs, αλλα χωριs κανενα παραπονο!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2008, 03:30:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To group TEA εχει δυο αφεντικα, ασχολουνται χρονια με τους αγωνες και μαλιστα καποτε ετρεχαν κ οι ιδιοι με ενα σαξό.
Πιστευω οτι σου εβγαλαν καρτα χωρις να τσεκαρουν το αυτοκινητο επειδη το ειδαν καινουργιο αλλα ηταν φαουλ γιατι ουτε τους ηξερες ουτε σε ηξεραν ποιος εισαι.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2008, 03:36:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το παλιο του σαξο πηγε βρε μπαγλαμα.... Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2008, 12:43:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:
Το παλιο του σαξο πηγε βρε μπαγλαμα.... Laughing Laughing

Που το λεει? Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2008, 13:39:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε αυτο το τοπικ σου δινει αυτο το hint:
soulos6 έγραψε:
....αφου πηρα χαμπαρι οτι ειχε ληξει η καρτα καυσαεριων, μπαινω και ρωταω.....

Τα υπολοιπα, απο αλλα posts του..... Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2008, 17:25:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πωπω τι μου θυμησατε?
εκει πηγαινε το ραλλι ο μακης
ο μεντορας μου Laughing

δε θυμαμαι που ειχαν φυγει στο γκρεμο στο βαρναβα ή στο κενταυρος??
και παιρνε τηλ ο τυπος τη γυναικα του στο σερβις να της πει οτι εχουν μεινει απο λαστιχο...ηταν εγκυος η καημενη που να μαθαινε οτι πεσανε σε γκρεμνο 200+μετρα

επισης στο εν λογω συνεργειο εχω παει και εγω μια φορα και μονη..
με την ολικη με τη m3 ηταν παρκαρισμενο απεξω το κορσακι σε ντεμι κατασταση Laughing για κανα μηνα...

να θυμηθω να σας πω σκηνικο με τον ενα τυπο που ειχε το συνεργειο και το πατερα μου να τον ρωταει...ετρεχε ο μικρος?
να σκυβει ο τυπας να βλεπει να φυτιλιασμενα 539 και να του λεει...
τι να σας πω δε ξερω.....
χαααχαχαχαχαχαχα

αχ τι μου θυμησατε Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
soulos6 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2008, 19:01:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mikerrgp έγραψε:
φιλε μου αστο μην ανοιξουμε αυτη την συζιτηση ποναει κ δεν υπαρχει λογος να κραζουμε κανενος το μαγαζι αν πιστευεις οτι ο στεργιου ειναι καλυτερος απλα το πας εκει Exclamation

Καλησπερα σε ολους. για αρχη.
Οσο για κραξιμο, σιγουρα δεν ειναι αυτη η προθεση μου.
Απλα θεωρησα σωστο να αναφερω το περιστατικο οπως κατα καιρους εχω διαβασει σχετικα με αλλα συνεργεια σε αλλες συζητησεις.
Αλλοι ειπαν αλλα πραγματα, απο οτι ειδα θετικα για το μαγαζι.
Η αποφαση ειναι του καθενος.
Δεν ξερω αν πρεπει ή δεν πρεπει να αναφερουμε ονοματα των μαγαζιων, ειτε για θετικα ειτε για αρνητικα σχολια.

Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2008, 20:01:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:
Σε αυτο το τοπικ σου δινει αυτο το hint:
soulos6 έγραψε:
....αφου πηρα χαμπαρι οτι ειχε ληξει η καρτα καυσαεριων, μπαινω και ρωταω.....

Τα υπολοιπα, απο αλλα posts του..... Laughing Laughing Laughing

Ti detective εισαι εσυ παιδι μου.... Τι συλλογισμος ηταν αυτος???
Επιστροφή στην κορυφή
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2008, 00:50:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Ti detective εισαι εσυ παιδι μου.... Τι συλλογισμος ηταν αυτος???

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2008, 00:53:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτα, αν εισαι "Ειδικευθης εις ΑΜΕΡΙΚΗ" παω πασο....
χαχαχαχαα
Επιστροφή στην κορυφή
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2008, 00:56:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Κοιτα, αν εισαι "Ειδικευθης εις ΑΜΕΡΙΚΗ" παω πασο....
χαχαχαχαα

Φυσικα, εχω κανει στη Σια....(C.I.A Laughing )!!!
Οοολοι εκει με ξερουν με το παρατσουκλι.....Μπουμπης! Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2008, 01:01:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εσυ εισαι αυτος με τα εκκεντροφορια???
Επιστροφή στην κορυφή
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2008, 01:05:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ooooχι, αυτος με την καφετερια......!! Cool
Ο ξαδερφος μου ειναι αυτος με τους εκκεντροφορους.... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2008, 01:16:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την Μα&ετα της επιγραφης του μαγαζιου προφανως την εκανε ο Σπυρακος ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2008, 07:06:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εννοειται! Very happy
Ο Σπυρακος ειναι Θεος!!
Μου την εφερε στο μαγαζι κατ'ευθειαν με το παπι... Wink
Λαμαδα ηρθε ο πο**τη*! Cool
Επιστροφή στην κορυφή
FOT307_GR (Φωτης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.4(8v)

Ένταξη: 11 Νοέ 2008
Τόπος: Δραπετσωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2008, 19:38:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια καλησπερα,,κατ' αρχας δε θα εμπαινα στη ''συζητηση'' αλλα ειδα το ονομα του συγκεκριμενου συνεργειου που ΚΑΚΩΣ αναφερθηκε γιατι καποιος που δεν εχει παει και ταυτοχρονα με τα λεγωμενα καποιων χρηστων βγαινει αμεσως το πορισμα οτι το συνεργειο ειναι μαπα.Εγω εκει πηγαινα το rallye μου στο οποιο εβγαλαν 2 καρτες καυσαεριων(μια με μηχανημα και μια χωρις),μετα το 307 μοντ 2002,και τωρα παω το 306,ουδεποτε αντιμετωπισα αλλαζωνικη η κοροιδευτικη συμπεριφορα απο τα παιδια εκει μεσα,ισως μαλλον δεν εχετε δει τη συμπεριφορα αλλων συνεργειων τα οποια θα ηθελα να ''καρφωσω'' γιατι πραγματικα δεν αξιζουν.Προσωπικα εμενα στις ''βλαβες'' που μου εμφανισαν οι λεοντες μου τα παιδια εκει ''επεσαν μεσα'' στη διαγνωση κατα 97%,ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ...

ΠΡΟΣΟΧΗ
Δε λεω οτι αλλα συνεργεια ειναι ανικανα..
Επειδη ισως καποιοι πουν οτι παιρνω ''ποσοστα''...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ
Δε κανω διαφημιση..
Απλως εχω δει και αλλα συνεργεια και ξερω...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης