PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αιώνιο τράβηγμα αριστερά !!!!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάρ 2003, 10:31:11    Θέμα δημοσίευσης: Αιώνιο τράβηγμα αριστερά !!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω αν θυμάστε όταν είχα πρωτομπεί στο forum που είχα ανοίξει ένα topic που αφορούσε το τράβηγμα αριστερά που έκανε το αμάξι μου και που το είχα 40 μέρες στο συνεργείο κλπ....
Λοιπόν αυτό έγινε ανεπαίσθητο μετά από πολλές ευθυγραμμίσεις και 2 τιμολόγια γεμάτα αντικαταστάσεις από εξαρτήματα (δεν τα αναφέρω αναλυτικά γιατί μου τα αλλάξανε όλα Exclamation ΄)
Περιμένω μόλις φθαρούν λίγο ακόμα τα αμορτισέρ και τα λάστιχα να τα αλλάξω και να λυθεί το πρόβλημα εντελώς , και αυτό το λέω γιατί εφόσον το πρόβλημα το οποίο ήταν διπλό λύθηκε με την αντικατάσταση του πίσω άξονα αλλά με λάστιχα και ζάντες της μάνας του και επανήλθε με το χαμήλωμα και ζάντες δικές μου άρα κάτι συμβαίνει είτε με τα ελατήρια , είτε με τις ζάντες ακόμα και με τα αμορτισέρ...
Anyway.
Πήγα το αμάξι στη Lion όπου και έμεινε 2 μέρες για αναβάθμιση λογισμικού και κάποιο έλεγχο στα ηλεκτρικά γιατί τελείωσε η εγγύησή μου και είπα να την εκμεταλλευτώ λίγο ...
Εκεί διαπίστωσαν το μικρό τράβηγμα και μου έκαναν ευθυγράμμιση με αποτέλεσμα να τραβάει τώρα περισσότερο Shocked Shocked
Το καλύτερο είναι ότι μου είπαν πως έπρεπε να πληρώσω 63 ευρώ Shocked Exclamation Exclamation για μια ευθυγράμμιση !!!!
όταν ρώτησα γιατί μου είπαν πως η ευθυγράμμιση δεν χρεώνεται όταν το πάρεις καινούργιο το αμάξι , μετά από κάποιο διάστημα χρεώνεται γιατί προφανώ κάτι έχει κάνει ο οδηγός και χρειάζεται ευθυγράμμιση Shocked Shocked
Φυσικά και δεν πλήρωσα γιατί άκουσε τον εξάψαλμο από εμένα Cussing out
Τώρα είμαι υποχρεωμένη να πάω να ξανακάνω , αλλού όμως εννοείται Exclamation
Αυτό το πρόβλημα είναι αιώνιο τελικά και είναι κρίμα γιατί το αγαπάω το αμαξάκι μου

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάρ 2003, 10:36:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζω ότι μία ευθυγράμμηση είναι δωρεάν στα πλαίσια της εγγύησης!
Τώρα για το πρόβλημα ίσως να έχει κάποιο κατασκευαστικό λάσθος καιο να κσνει όλα αυτά! Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάρ 2003, 10:59:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχεις ταλαιπωρηθεί πολυ τελικά με το θέμα του "στησίματος" του αυτοκινήτου σου, vassop...
Πήγαινε καλύτερα σε ένα μαγαζί, ειδικά για ευθυγραμμίσεις...
Είναι ένα στον Αϊ Γιάννη στον Νέο Κόσμο, δεν όμως θυμάμαι όνομα.
Μου έχουν πει τα καλύτερα για αυτόν, είναι πολύ μάστορας και κάνει καλή δουλειά...
Όταν θυμηθώ το όνομα, θα στο πω, γιατί σκοπεύω να πάω και εγώ σε λίγο καιρό...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
overgr (Σταύρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 21 Ιούλ 2002
Τόπος: Παπάγου, Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάρ 2003, 11:05:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βάσω,

υπάρχει ένα κατάστημα στο Χολαργό το οποίο μπορεί σίγουρα
να σου κάνει σωστή ευθυγράμμιση.

Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου δώσω details.

Ο μοναδικός σωστός τρόπος για να κάνεις ευθυγράμμιση είναι ο
εξής:

Με τα όργανα γυρισμένα σε υψηλή ευαισθησία και εσένα μέσα στο
αυτοκίνητο.

Αν το κάνεις, θα με θυμιθείς!
Επιστροφή στην κορυφή
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάρ 2003, 11:11:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Έχεις ταλαιπωρηθεί πολυ τελικά με το θέμα του "στησίματος" του αυτοκινήτου σου, vassop...
Πήγαινε καλύτερα σε ένα μαγαζί, ειδικά για ευθυγραμμίσεις...
Είναι ένα στον Αϊ Γιάννη στον Νέο Κόσμο, δεν όμως θυμάμαι όνομα.
Μου έχουν πει τα καλύτερα για αυτόν, είναι πολύ μάστορας και κάνει καλή δουλειά...
Όταν θυμηθώ το όνομα, θα στο πω, γιατί σκοπεύω να πάω και εγώ σε λίγο καιρό...

Ευχαριστώ Βαγγέλη , θα το λάβω υπόψη μου , θα το πάω σήμερα σε αυτόν τον φίλο στο Μοσχάτο να του ρίξει μια ματιά .. είναι πολύ καλός και βλέποντας και κάνοντας...

Παράθεση:
Νομίζω ότι μία ευθυγράμμηση είναι δωρεάν στα πλαίσια της εγγύησης!
Τώρα για το πρόβλημα ίσως να έχει κάποιο κατασκευαστικό λάσθος καιο να κσνει όλα αυτά!

και εγώ έτσι νόμιζα αλλά δεν είναι ...... Confused Confused

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
alekos (alexandros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 xs

Ένταξη: 15 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάρ 2003, 11:24:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στον αη γιαννη το μαγαζι που κανει ευθυγραμισεις λεγετε διονυσοπουλος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάρ 2003, 11:31:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Με τα όργανα γυρισμένα σε υψηλή ευαισθησία και εσένα μέσα στο
αυτοκίνητο.

Αυτό που είπες ποτέ δεν το είχα σκεφτεί αλλά πρέπει να είναι σωστό... θα φροντίσω σήμερα να το αναφέρω.
Ευχαριστώ
Αύριο θα σας πώ τα νέα και ανάλογα θα ζητήσω και πληροφορίες για τα άλλα μαγαζιά

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Rally (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE 16v

Τόπος: Καλλιθεα-Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάρ 2003, 12:19:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στο μοσχατο εχει και ο χοιμες μαγαζι ,εγω πληρωσα μονο 15 ευρω.αχ αυτη η λιον

SPEED AND TURN!!!

DO YOU SPEAK RALLYE???
Επιστροφή στην κορυφή
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάρ 2003, 13:23:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:

Στον Χοϊμέ πηγαίνω και εγώ στον Πέτρο , είναι πάρα πολύ καλός και θα του πώ να κάνει ευθυγράμμιση με εμένα μέσα , θα πάω κατά τις 5 σήμερα , δεν αντέχω άλλο Crying or Very sad Crying or Very sad

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάρ 2003, 14:13:26    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αιώνιο τράβηγμα αριστερά !!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vassop26 έγραψε:
Δεν ξέρω αν θυμάστε όταν είχα πρωτομπεί στο forum που είχα ανοίξει ένα topic που αφορούσε το τράβηγμα αριστερά που έκανε το αμάξι μου και που το είχα 40 μέρες στο συνεργείο κλπ....
Λοιπόν αυτό έγινε ανεπαίσθητο μετά από πολλές ευθυγραμμίσεις και 2 τιμολόγια γεμάτα αντικαταστάσεις από εξαρτήματα (δεν τα αναφέρω αναλυτικά γιατί μου τα αλλάξανε όλα Exclamation ΄)
Περιμένω μόλις φθαρούν λίγο ακόμα τα αμορτισέρ και τα λάστιχα να τα αλλάξω και να λυθεί το πρόβλημα εντελώς , και αυτό το λέω γιατί εφόσον το πρόβλημα το οποίο ήταν διπλό λύθηκε με την αντικατάσταση του πίσω άξονα αλλά με λάστιχα και ζάντες της μάνας του και επανήλθε με το χαμήλωμα και ζάντες δικές μου άρα κάτι συμβαίνει είτε με τα ελατήρια , είτε με τις ζάντες ακόμα και με τα αμορτισέρ...
Anyway.
Πήγα το αμάξι στη Lion όπου και έμεινε 2 μέρες για αναβάθμιση λογισμικού και κάποιο έλεγχο στα ηλεκτρικά γιατί τελείωσε η εγγύησή μου και είπα να την εκμεταλλευτώ λίγο ...
Εκεί διαπίστωσαν το μικρό τράβηγμα και μου έκαναν ευθυγράμμιση με αποτέλεσμα να τραβάει τώρα περισσότερο Shocked Shocked
Το καλύτερο είναι ότι μου είπαν πως έπρεπε να πληρώσω 63 ευρώ Shocked Exclamation Exclamation για μια ευθυγράμμιση !!!!
όταν ρώτησα γιατί μου είπαν πως η ευθυγράμμιση δεν χρεώνεται όταν το πάρεις καινούργιο το αμάξι , μετά από κάποιο διάστημα χρεώνεται γιατί προφανώ κάτι έχει κάνει ο οδηγός και χρειάζεται ευθυγράμμιση Shocked Shocked
Φυσικά και δεν πλήρωσα γιατί άκουσε τον εξάψαλμο από εμένα Cussing out
Τώρα είμαι υποχρεωμένη να πάω να ξανακάνω , αλλού όμως εννοείται Exclamation
Αυτό το πρόβλημα είναι αιώνιο τελικά και είναι κρίμα γιατί το αγαπάω το αμαξάκι μου

AN EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ!!!
Evil Evil Evil

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Rally (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE 16v

Τόπος: Καλλιθεα-Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάρ 2003, 09:05:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vassop26 έγραψε:
Παράθεση:

Στον Χοϊμέ πηγαίνω και εγώ στον Πέτρο , είναι πάρα πολύ καλός και θα του πώ να κάνει ευθυγράμμιση με εμένα μέσα , θα πάω κατά τις 5 σήμερα , δεν αντέχω άλλο Crying or Very sad Crying or Very sad

ενημερωμενη γειτονακι!!!! Laughing τι εγινε τελικα????

SPEED AND TURN!!!

DO YOU SPEAK RALLYE???
Επιστροφή στην κορυφή
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάρ 2003, 09:42:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα Smile
πήγα χθές στον Πέτρο , κάναμε βόλτα μου είπε πως έχει χάσει λίγο τη σύγκλιση γιατί προφανώς κανένας δεν σκέφτηκε να μπει στη θέση του οδηγού και να υπολογίσει το βάρος αλλά είναι ελάχιστο , δεν αξίζει να ξανακάνω ευθυγράμμιση γι'αυτό.
Είπαμε μετά το καλοκαίρι που θα βάλω τα αμορτισέρ θα τα φτιάξει όλα...
Το κάνει ελάχιστα αλλά δεν παύει να με ενοχλεί εφόσον έχω τραβήξει τόσα με αυτό..
Πάντως όταν πηγαίνω κάπως πιο γρήγορα και πατήσω απότομα φρένο δεν φεύγει αριστερά το αμάξι για να πεις ότι είναι επικίνδυνο.
Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Οκτ 2003, 11:59:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ήθελα να ανοίξω άλλο τοπικ και έψαξα το παλιό μου για να κάνω μια αναφορά .......

Με την αλλαγή αμορτισέρ που έκανα το αιώνιο τράβηγμα αριστερά σταμάτησε !!!!! και χωρίς να κάνω ευθυγράμμιση !!!! Cool Cool Cool

Μάλλον δεν συμβάδιζαν τα μαμα αμορτισέρ με τα H&R ελατήρια που είχα τόσο καιρό !!!!

Παρεπιτόντως τα νέα αμορτισέρ είναι πολύ καλά Smile Smile

Αυτά Cool

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Οκτ 2003, 05:36:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποια αμορτισερ εβαλες Βασω αν επιτρεπεται? Γιατι σε λιγο καιρο αλλαζω κι εγω και ψαχνομαι...
Επιστροφή στην κορυφή
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Οκτ 2003, 11:25:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kavaliotis έγραψε:
Ποια αμορτισερ εβαλες Βασω αν επιτρεπεται? Γιατι σε λιγο καιρο αλλαζω κι εγω και ψαχνομαι...

Bilstein Smile αν κοιτάξεις λίγο στο τοπικ για τα αμορτισέρ θα δεις .... πιστεύω πως θα τη βρεις τη λύση .
εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη ... !!!

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 29 Σεπ 2002
Τόπος: Αργυρούπολη,Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Οκτ 2003, 00:07:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν, εγώ έχω επίσης ένα "αιώνιο τράβηγμα" αριστερά, για το οποίο έχω τρέξει και ταλαιπωρηθεί όσο δεν φαντάζεστε, δεν τα έχω αλλάξει όλα όπως η Βάσω, αλλά κάθε φορά που άλλαζα κάτι, χειροτέρευε κάτι άλλο! Sad Sad
Πραγματικά έχω απηυδήσει με αυτό το θέμα!

Με το που άλλαξα και αμορτισέρ και έβαλα Bilstein μαύρα...άστα να πάνε! Τώρα χτυπάει (σαν πινγκ πονγκ ακούγεται!!!) πίσω αριστερά! Πάω βάζω πίσω τα μαμίσια, δεν είχε πρόβλημα και έτσι αντικατέστησα το πίσω αριστερό bilstein με καινούργιο αλλά πάλι τα ίδια! Question Question Crying or Very sad

Εκτός των άλλων έχω και ένα απίστευτο χτύπημα μπροστά δεξιά όταν κόβω από λίγο έως πολύ το τιμόνι δεξιά την ώρα που κινούμαι και ο δρόμος έχει μικροανωμαλίες ή σαμαράκια, κάτι που το είχα και πριν την αλλαγή των αμορτισέρ!

Δεν αντέχω πραγματικά άλλο να μπαίνω στο αμάξι και να μην το ευχαριστιέμαι, ξέροντας τα προβλήματα που έχει και δεν λύνονται! Sad Sad Sad

Άρχισα να στενοχωριέμαι για το απόκτημα μου... Sad

Να μην υπάρχει ένας τεχνικός, κάπους, κάπως...που να μπορεί να με βοηθήσει χωρίς να καταξοδευτώ αλλάζοντας τα πάντα και μη βρίσκοντας λύση;;; Τι να πω...

206 Θαύματα Του Κόσμου Σε Ενα!
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Οκτ 2003, 00:41:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

overgr έγραψε:
...Με τα όργανα γυρισμένα σε υψηλή ευαισθησία και εσένα μέσα στο αυτοκίνητο...

To 206 είναι μισό πόντο περίπου ψηλότερο αριστερά από ότι δεξιά. Το συνηθίζουν οι Γάλλοι να στήνουν το αυτοκίνητο πάνω στον οδηγό..
Μερικοί κατασκευαστές αμορτισέρ (πχ Record) δίνουν διαφορετικό rebound στο δεξί αμορτισέρ από ότι στο αριστερό για τον ίδιο λόγο...

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Οκτ 2003, 09:37:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
overgr έγραψε:
...Με τα όργανα γυρισμένα σε υψηλή ευαισθησία και εσένα μέσα στο αυτοκίνητο...

To 206 είναι μισό πόντο περίπου ψηλότερο αριστερά από ότι δεξιά. Το συνηθίζουν οι Γάλλοι να στήνουν το αυτοκίνητο πάνω στον οδηγό..
Μερικοί κατασκευαστές αμορτισέρ (πχ Record) δίνουν διαφορετικό rebound στο δεξί αμορτισέρ από ότι στο αριστερό για τον ίδιο λόγο...

Το φέρνεις από έδω, το φέρνεις από εκεί Μίλτο, θα ρίξεις πάντα και την ανάλογη διαφήμιση για τα Record ή για τα DeCarbon.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 29 Σεπ 2002
Τόπος: Αργυρούπολη,Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Οκτ 2003, 10:23:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ!!! ΠΑΙΔΙΑ!!!! Sad

206 Θαύματα Του Κόσμου Σε Ενα!
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Οκτ 2003, 10:39:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

StAkIS έγραψε:
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ!!! ΠΑΙΔΙΑ!!!! Sad

Πάτα F1... Laughing
Πως μπορούμε να βοηθήσουμε βρε γείτονα?Πήγες στην αντιπροσωπεία?

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης