PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 CC - Αυτόματο κλείσιμο ηλεκτρικών παραθύρων

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

Ένταξη: 23 Σεπ 2007
Τόπος: Νέα Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Νοέ 2007, 02:15:51    Θέμα δημοσίευσης: 207 CC - Αυτόματο κλείσιμο ηλεκτρικών παραθύρων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χθες παρέλαβα το 207 CC κι έχω μια απορία σχετικά με τα ηλεκτρικά παράθυρα: ενώ κατεβαίνουν αυτόματα πιέζοντας το διακόπτη στη δεύτερη σκάλα, στο ανέβασμα δε συμβαίνει το ίδιο. Το manual είναι ασαφές σχετικά με το ποια μοντέλα υποστηρίζουν τη λειτουργία αυτή. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τέτοια λειτουργία στο 207 CC, χρειάζεται να γίνει κάποια ρύθμιση, ή τέλος πάντων μήπως κάνω εγώ κάτι λάθος;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Νοέ 2007, 11:52:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο ανέβασμα ο διακόπτης έχει 2 σκάλες;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
kostask (KΩΣΤΑΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

JEEP WRANGLER

Ένταξη: 26 Μάρ 2005
Τόπος: .......................................

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Νοέ 2007, 13:55:25    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 CC - Αυτόματο κλείσιμο ηλεκτρικών παραθύρων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και στο δικό μου μόνο κατεβαίνουν αυτόματα....οπότε δεν νομίζω οτι ειναι κάποιο πρόβλημα του δικού σου η κάποιο λάθος που κάνεις..

climbonice έγραψε:
Χθες παρέλαβα το 207 CC κι έχω μια απορία σχετικά με τα ηλεκτρικά παράθυρα: ενώ κατεβαίνουν αυτόματα πιέζοντας το διακόπτη στη δεύτερη σκάλα, στο ανέβασμα δε συμβαίνει το ίδιο. Το manual είναι ασαφές σχετικά με το ποια μοντέλα υποστηρίζουν τη λειτουργία αυτή. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τέτοια λειτουργία στο 207 CC, χρειάζεται να γίνει κάποια ρύθμιση, ή τέλος πάντων μήπως κάνω εγώ κάτι λάθος;

If i could,I would.......But i can't, so i won't........

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Νοέ 2007, 14:16:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι, και στο ανέβασμα και στο κατέβασμα ο διακόπτης έχει δύο σκάλες. Γι' αυτό μου κάνει εντύπωση.
Επιστροφή στην κορυφή
rolland206cc (Σπυρος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206cc 1,6(2004)

Ένταξη: 21 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Νοέ 2007, 13:48:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα το 206 cc οταν λειτουργει η μηχανη το παραθυρο του οδηγου εχει δυνατοτητα να ανεβαινει ολο με ενα πατημα του πληκτρου αλλα οταν ειναι σβηστη η μηχανη ανεβαινει οσο παταω το διακοπτη οπως κανει του συνοδηγου ειτε δουλευει ειτε δεν δουλευει η μηχανη
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)

Ένταξη: 20 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Νοέ 2007, 14:04:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προσεξε να δεις τη διαφορα..
Αν εχεις το 207 cc το απλο τα παραθυρα μονο κατεβαινουν αυτοματα και δεν ανεβαινουν..αν εχεις τη sport pack με τους ηλεκτρικα αναδιπλωμενους καθρεπτες τοτε ναι ανεβαινουν και αυτοματα..
Το δικο μου ειχε την ιδιομορφια ενω ειναι το sport pack 21500 ..το ειχαν φερει απ εχω χωρις αναδιπλομενουν καθρεπτες..μου εκοψαν 200 ευρω απο αυτο αλλα επεισης δεν κατεβαινουν τα παραθυρα αυτοματα..
Επιστροφή στην κορυφή
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Νοέ 2007, 20:39:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Puzzle εγώ έχω το Sport Pack (150hp) με ηλεκτρικά αναδιπλώμενους καθρεύτες και δύο σκάλες στους διακόπτες τόσο στο ανέβασμα όσο και στο κατέβασμα. Παρόλα αυτά τα παράθυρα κατεβαίνουν αυτόματα αλλά δεν ανεβαίνουν αυτόματα!
Επιστροφή στην κορυφή
Panagiotis_G (Παναγιωτης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207cc 1,6Τ

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Δεκ 2007, 14:16:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

climbonice έγραψε:
Φίλε Puzzle εγώ έχω το Sport Pack (150hp) με ηλεκτρικά αναδιπλώμενους καθρεύτες και δύο σκάλες στους διακόπτες τόσο στο ανέβασμα όσο και στο κατέβασμα. Παρόλα αυτά τα παράθυρα κατεβαίνουν αυτόματα αλλά δεν ανεβαίνουν αυτόματα!

και εγω το ιδιο εχω και την ιδια λειτουργια με σενα. Very happy

ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ
ΘΑΧΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΙΑ !
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2008, 02:35:11    Θέμα δημοσίευσης: 207 CC - Αυτόματο κλείσιμο ηλεκτρικών παραθύρων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επισης και σε μενα το ίδιο ,δεν κλείνουν αυτόματα δεν έχει τετοια λειτουργεία το cc μας
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2008, 15:08:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ολα τα cc ειναι το ιδιο και στο δικο μου τα ιδια Cool

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
spiros_z (Σπύρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207cc

Ένταξη: 04 Οκτ 2007
Τόπος: Κέρκυρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2008, 21:43:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κρατηστε και λιγο παραπανω το δαχτυλο σας πανω στο διακοπτη μεχρι να κλεισουν τα παραθυρα δεν χαθηκε κ ο κοσμος..................
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

Ένταξη: 04 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2008, 23:37:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η μεγαλη απορια ειναι γιατι να ανεβαινει αυτοματα στο 206 και να μη γινεται στο 207cc που ειναι νεοτερο μοντελο. Εδω σε αλλα αμαξια ανεβοκατεβαινουν αυτοματα και τα δυο παραθυρα.
Επιστροφή στην κορυφή
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2008, 14:53:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παλιά ιστορία χωρίς ουσιαστική ανταπόκριση απο την εταιρία. Το θέμα είναι ότι είναι άβολο ιδιαιτέρως όταν θες να ρωτήσεις κάποιον από δεξιά σου και πρέπει μονίμως να έχεις το χέρι σου στο διακόπτη.

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης